Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Jaké si myslíte, že jsou nejlepší granule - značka??
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 45 . 46 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 22:25
- Nahlásit

brezen2008
prosim te, to je fakt tragicky, jak teda pise ZuzanaT, neni prvni ani posledni, ale .. co tak koukam, tak 15kg Chappi stoji 510,- a napr. takovej Brit (ta "obyc" rada) je za 15kg 596,- - to myslim neni az takovej rozdil v cene, nebo jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 05:28
- Nahlásit

ankaras
jo mě se tu svěřuje pán co má ovčouna že krmí albertáckými konzervami,bo je maj za 22 kč a to se finančně vyplatí
Roxana
dík,já jí to řeknu dneska na předávání

já tohle nikdy nepochopím,sama mám 3 psy a nikdy takové .... nekupujua voni maj jednoho a kupujou to

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 07:05
- Nahlásit

brezen2008
No zase se není čemu divit.Vždyt sami šmejdí po Lidlu,Penny a jiných podobných krámech a kupují to,cose vyplatí - že je to často lidský šrot,na to většinou nemyslí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 07:47
- Nahlásit

jenze zase to neni tak uplne chyba lidi... bohuzel predpoklad, ze kdyz se to prodava, nemuze to bejt spatny je asi hodne rozsirenej a taky to je porad v televizi a pedigree davaj za odmenu v mazliccich, tak to urcite musi byt dobry zradlo....

a nekdo si to zas nemuze dovolit... bohuzel je to spis k placi, kdyz lidi si to dovolit muzou uplne v klidu, klidne by mohli davat i kolem 1800 za ten pytel ale davat to nebudou, protoze je to "jen" zvire.

Pihatka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:33
- Nahlásit

cernej caj
souhlasím,že spousta lidí je bohužel oklamána televizní reklamou..nemají třeba přístup na internet a tudíž všude propagované Pedigree berou jako výhru pro svého psa..nedávno jsem se ve Sparu zastavila nad pytlem granulí a bylo mi z toho smutno..pak se člověk nediví,že se všude po psech válí tak obrovský lejna..(to,že to lidi neseberou,je na jinou dikuzi...)

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:40
- Nahlásit

cernej caj
Pihatka
Ono to ani nemusí být reklamou nebo přístupem na internet, ale spíš nezájmem lidí, sice mají psa a mají ho rádi, ale nějak detailně je psi nezajímají a tudíž se ani nezajímají o jeho žrádlo, jdou si koupit chleba do supermarketu a mají tam psí pytle, tak je koupí, psovi to chutná a neumírá po tom, tak jim to stačí a o ničem dalším se nepídí, nečtou složení ani jídla pro sebe, tak proč by četli složení toho psího.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:45
- Nahlásit

Maya
No najdou se i ti,kteří se psy pracují az abývají se jimi léta a přesto krmí šrotem.Onehdá mne šokovala holka,který vlastní tři psy,všechny pracovně vedené ,obzvláště jeden je šamp.práce a nevynechá řádné větší klání ,že je krmí tím,co koupí v supermarketu - co možná nejlevnějí a tím,co vyhrají na zkouškách.Co ušetří na žrádne ,vrazí do startovného - nějak mi to nešlo do hlavy.

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 08:56
- Nahlásit

Zuzana T
tím,co vyhrají na zkouškách.
Na závodech se vyhrává Fitmin, Proplan, atd. Taková střední třída. Není to úplně šrot.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 09:08
- Nahlásit

Strejda
ale také Anka,Bonno

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:12
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to nevím, neznám nikoho, kdo se svým psem takhle pracuje.
Každopádně vím, že jsou lidi schopní dát tisíce za výstavní poplatky, ale psovi kupují max.marketovku, vždyť po tom vypadá tak pěkně, tak proč to měnit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:22
- Nahlásit

Maya
no právě,že u pracovních mě to překvapilo.Ale dlužno podotknout,že mají hromadu srsti a jsou vitální,co jsem mohla vidět.

mallos
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 10:25
- Nahlásit

Maya
rad bych prispel svoji troskou do mlyna, ale k marketovkam nemam nic, co bych dodal.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 11:55
- Nahlásit

jenze i lidi, co nemaji pristup k netu, nebo nemaji moc moznosti zjistit nejake informace spolihaji na prodavacku ve zverimexu... ja byla tuhle v brne v jednom zverimexu a pani mi samozrejme jako nejlepsi doporucovala RC a Proplan, ze za kvalitu je treba priplatit...

Kolik prodavacu ve zverimexu se aspon trochu zajima o to, co prodava?

nebo jeden zverimex, u nas v brne ho propaguji jako nejvetsi rozloha teto firmy v brne... ale nevzpomenu si na nazev... tam maji 20metru dlouhe 3 police nad sebou a najdete tam RC a dve dalsi znacky co si nepamatuju...

vetsina granuli v tomhle vlaknu resena jako ta lepsi se prakticky v normalnim zverimexu ani neda sehnat.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:01
- Nahlásit

cernej caj
Ale to je přece jasný, firmy jako Proplan nebo RC, které levně vyrábějí a draho prodávají, si můžou dovolit opravdu obr marketing, takže svý zboží vnutí všude a nejspíš i za vyšší marže, rozdávají reklamní předměty, dělají slevový akce atd. atd. Já vím, jak to chodí. Takže samozřejmě pro zverimex je výhodnější prodávat toto, než granule sice lepší, ale kde z každého pytle má poloviční zisk. Navíc Proplan i RC znají lidi z reklamy a určitě se na to ptají, tak proč to nemít, že?
Si musíš uvědomit, že primárním zájmem zverimexu, tedy jeho majitele, je vydělat co nejvíc pěněz, a ne dobře nakrmit cizí pejsky. A prodavači musí říkat, co che majitel.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:29
- Nahlásit

Maya
Jasne, nnechci obvinovat prodavace nebo tak, jen chci rict, ze i kdyz se clovek treba chce zajimat o to, co kupuje svemu psovi, vsude mu reknou ze RC je to nej... a kdyz mu to reknou v 5 obchodech, tak samozrejme panicek jde a ten pytel koupi. Nikdo mu nerekne, ze za ty penize muze mit kvalitnejsi nebo na druhou stranu podobnou kvalitu o par stovek niz. takze panicci to treba ani nedelaji schvalne a ziji v domeni, ze svemu psovi davaji naprostou spicku u nas koupitelnou...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:46
- Nahlásit

cernej caj
Jo, to je fakt, jenže zase na druhou stranu člověk je člověkem proto, že má mozek a předpokládat, že v obchodě, kde primárním zájmem je zisk a prodat to, co je na skladě, bude někdo radit, co je nejkvalitnější a doporučovat něco, co třeba ani sám neprodává, tak to si může myslet fakt jen idiot.
Taky se asi těžko budeš divit, když přijdeš do prodejny Škoda Auto, že ti jako nejlepší auto doporučujou škodovku.

malinka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:47
- Nahlásit

Zuzana T
granule Anka no právě,že u pracovních mě to překvapilo.

Vojenským psům se dávala Anka normálně. A pro pracovní pesany v hlídacích agenturách zase Agil.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:50
- Nahlásit

cernej caj
jestli je to ten zverimex na Palackýho třídě, ten má granulí v nabídce mnohem víc, berou z velkoskladu, je přímo za nima, stačí se zeptat. Určitě budou mít Acanu..., problém byl s Trainerem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 12:55
- Nahlásit

kachna_
na palackeho sme kupovali prvni pytel acany,(jeli sme pro stene o tyden driv nez sme puvodne chteli a nejak nebyl cas cekat na internetovy dovoz) tam toho maji opravdu hodne a vybrat se da, myslela jsem zverac v bohunicich u campusu. ten je skoro tak velkej jak ten na palackyho tride a maj tam toho tak tretinu na vyber a tim nemyslim jen granule, ale vsechno...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 18:20
- Nahlásit

Prosím - pomůžete mi někdo najít na netu složení K9? Konkrétně pro štěňata velkých plemen.

Známá tím krmí štěně velkého plemene. Co vím, tak nejsou nic moc granule a chci na to mrknout a vysvětlit co je na nich špatně... Prosím o pomoc.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 18:40
- Nahlásit

pawLINka
Je to toto?
http://www.mujpes.cz/obchod/default.php?id_pro=880 &kat=59&PHPSESSID=8e8c81acdc706df53f5e41694c64c519

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 19:12
- Nahlásit

Maya
Asi ano...

Takže složení:
Suroviny: moučka z kuřecího masa, kukuřice, živočišný tuk - kuřecí, kukuřičná kmná mouka, pšenice, drůbeží moučka a vedl. drůbeží produkty, sušené mléko odtučněné

Co si o tom myslíte? Je tam 2x kukuřice - kukuřice a kukuřičná mouka, pak ještě pšeníce, což už dává docela hodně obilovin. Navíc vedlejší drůbeží produkty...

No mně se to složení nelíbí. Není tam vlastně nic.

mallos
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2010 22:22
- Nahlásit

pawLINka
je to, jak pises, hodne obilovin, malo masa, vedlejsi produkty.

nicmene od granuli za 800Kč/15kg asi vic chtit nemuzes. pokud to beres z pohledu penez, tak to asi odpovida...

Pihatka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:06
- Nahlásit

mallos

tak jsem se začala přiklánět k Artemisu,ale velkým zklamáním je,že jediná formule,která je unás dostupná,je s kuřecím masem..nebo se mýlím?nabízí někdo v ČR např. rybí,jehněčí?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:40 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Pihatka
já tedy vidím - kuřecí,krůtí,jehněčí,losos?????

Pihatka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:49
- Nahlásit

Zuzana T

no jo,je to všechno v jednom..jenže čuba je na kuřecí alergická,špatně to tráví a má po tom lupy..a jelikož je kuře na 1.místě,předpokládám,že je ho tam nejvíc..myslela jsem,zda má Artemis něco jako Orijen 6fish..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:52 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Pihatka
nene ale myslím ,že Canine caviar ano.

Pihatka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:57
- Nahlásit

Zuzana T
díky s Canine Caviar máš dobrou zkušenost?

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 11:59 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

Pihatka
velmi dobrou zkušenost máme s WINNEREM PLUS 100%
http://hafshop.cz/winner-plus/winner-plus-lamb-ric e-sensitive-18-kg-[WP009]?ItemIdx=4 krmím s ním už 3 roky a nemůžu si na něj stěžovat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 12:34
- Nahlásit

Pihatka
osobní zatím ne,líbí se mně složení - budu v brzké době kupovat od nich seniorku - Artemis ji totiž zatím nedováží.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 45 . 46 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání