Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:45
- Nahlásit

makrel
No mojim jo... Proto jim ho nedávám. Dřív - když jsem krmila granulema a došlo nám maso z Německa, tak jsme ho všechno uvařili v kotli, a pak nasáčkovali do mražáku a přidávali jsme to ke granulím. Pokaždé zaručená sračka. (a to fakt nemám citlivé psy...) Proto jsem měla k masu dřív averzi.

Syrové problém nedělá, a proto jim dávám syrové úplně všechno.

Ale jak říkám - když to tvému pesanovi vyhovuje, tak to neměň.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:47
- Nahlásit

pawLINka
Jasné, jsem ráda, že se aspoň trochu stabilizoval. U té pitomé slinivky se ty změny mají dělat až po více dnech, nebo dokonce týdnech. Tak uvidíme.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:48
- Nahlásit

makrel
A co je to vlastně za psáka?

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 11:51
- Nahlásit

pawLINka
Kříženec útulkový, podobný českému strakatému psu

Tutuli
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 17:48
- Nahlásit

Corgi
pes je malý, takže jsem mu je nikdy nedala celé
Si děláš srandu, Auri sní celé ucho a ještě se dívá, kde je zbytek, že tohle byla jen taková mňamka, nikdy mě nenapadlo jí to půlit, sežere i skoro celou tracheu na posezení a stejně tak jako hovězí ucho.

corgi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 18:18
- Nahlásit

Tutuli
Auri sní celé ucho a ještě se dívá, kde je zbytek
O tom nepochybuju, že by je zvládnul sežrat celé A samozřejmě by taky koukal, kde je jako ten zbytek - to on umí moooc dobře. Ale já se snažím, aby pamlsek zůstal pamlsek, taková sladká tečka za večeří, po procházce atd. Takže dostává poměrně malé kousky - rypáček je asi tak největší velikost. Tracheu kupuju taky celou, ale řežu jí cca na 5 - 6 kusů. Teď jsem koupila kilo trachey a kilo ohryzků, ale obávám se, že se to pánovi zají. Nedávno jsem koupila pytlík psích piškotů, když jsem to rozbalila, byl celej žhavej. Teď už jich zbývá jen pár na dně a milostpánovi už nejedou, tak mu je dávám s jogurtem jako dezert. Asi to má po mně, já taky nezvládám jíst stejné jídlo 4 dny za sebou

Tutuli
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 18:51
- Nahlásit

corgi
Teď už jich zbývá jen pár na dně a milostpánovi už nejedou
Tak to se nám stát nemůže

Tutuli
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 18:53
- Nahlásit

corgi
Jak teď právě prohlásil manžel, tak u nás by ten pytlík piškotů musel mít tak 10 kg a i tak není jisté, jestli by se madame cítila dostatečně nasycená

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:19
- Nahlásit

corgi

Super videa, eště se klátim smíchy, hlavně hodnej strejda Hořák

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:31
- Nahlásit

corgi

obávám se, že se to pánovi zají. Nedávno jsem koupila pytlík psích piškotů, když jsem to rozbalila, byl celej žhavej. Teď už jich zbývá jen pár na dně a milostpánovi už nejedou,
proboha, co to máš za psa takhle mlsnej není ani náš jezevčík a že ten je extra vybíravej

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 19:37
- Nahlásit

Ebony

To asi neznáš naší Anetu, ta, když nemá chuť, tak se tak zhnuseně odvrátí, takhle to nedokáže ani na nejhrdější kočka )))

corgi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 23:02
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
To asi neznáš naší Anetu, ta, když nemá chuť, tak se tak zhnuseně odvrátí, takhle to nedokáže ani na nejhrdější kočka
Naprostý souhlas! Dyť vy, dámy Ebony a Tutuli, vůbec nevíte, jaké máte štěstí! Původně jsem radši ani nechtěla zmínit, že tomu svýmu psovi každý piškot krájím na čtvrtiny. Mno, prostě dneska večer už ty čtvrtky piškotů plival, tudíž zítra je klidně můžu dát kočkám do žrádla....

Lucie Kratochvílová
Super videa, eště se klátim smíchy, hlavně hodnej strejda Hořák
Děkuji, děkuji. Mimochodem, ta "oběť" hodného strejdy je ankaras tady z diskuze

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 23:17 - Změnil/a: zuzkaJ
- Nahlásit

corgi
TO já mám úplný opak. V létě na táboře mi celkem záviděli, bydlela jsem zrovna s hrozným nejedlíkem. Ta moje sežere ouplně všechno v jakýmkoliv množství. V létě očeše zahradu - jabka, hrušky, maliny, borůvky, jahody, ostružiny, třešně, švestky, rajčata, okurky... Žmoulá aji seno, když vidí, že ho žvejká kůň. A co jsem hleděla - když mama prala venku v lavóru prádlo, tak sežrala mýdlo na praní. Tak pak měla pěnu u huby

Aluli
Člen
# Zasláno: 8 Led 2010 23:51
- Nahlásit

Dannie
Se máš moje borderka nežravec granule nechtěla ani vidět,.... ani FristMate ty mam furt jeste trochu doma dycky ji hrsticku pridam jen tak abych se toho uz zbavila ,... jednou sem to dala misto vecere a mela pak dva dny sracku- a to není žádná citlivka sežere kde co ,....

jinak syrové je pry lépe stravitelné pro psy nez varene,.... Lussi taky ze začátku taky maso nechela tak jsem ji to prelivala horkou vodou at se to na povrchu zatahne a ted bez problemu zdlabne cokoliv

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 07:11
- Nahlásit

lidi kde kupujete - nejlépe Pražáci nějaké hovězí maso?
tady u nás je hovězí srdce za 70kč

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:39 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit

Ahoj všichni
Máte někdo zkušenost s tímhle vit. doplňkem???
Aptus Multidog Jinak zatím přidávám mořské řasy (na pigment), ale nevím, jestli to stačí.

Nori
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:45 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit

krecinek
A jak dlouho dáváš řasy a jaké? Jí dávám Pangamin a bilinky a myslím, že to stačí.

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 11:49
- Nahlásit

Nori
Dávam je cca 3 týdny, koupila jsem normálně ve zveráku od Trixie - sušené mořské řasy na pigment srsti a mimo to by řasy měly být bohaté na různé vitamníny. Ty bylinky dáváš čerstvé, nebo normálně sušené - koření pro lidi jako tymián, majoránka apod?

Nori
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 23:03
- Nahlásit

krecinek
Ne, dávám od barona tyto: URL
Tak 3týdny není moc na změnu, ještě jsou řasy toto URL

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:26
- Nahlásit

Nori
No to vypadá fakt dobře!!! A to tedy dáš maso a k tomu tenthle doplněk, nebo ještě dáváš nějakou přílohu? A kopřiva v tom přípravku psům nevadí - jako jestli pro ně není nějak škodlivá? Jinak tu řasu dávám kvůli zabarvení - potřebuju, aby se štěněti dobarvily "oční linky", ale ráda bych něco jiného, komplexnějšího.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:34
- Nahlásit

krecinek

Co se týká kopřivy, dávám jí normálně na jaře a v létě do krmení čerstvou, takže myslím, že ani sušená v tom přípravku vadit nebude. Jinak já dávám bylinky čerstvý nebo sušený, přípravky vůbec nekupuju. Semtam i koření, které mi přijde vhodné.

Nori
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:59
- Nahlásit

krecinek
Bylinky přidávám většinou k masu s přílohou i zeleninou. Ještě dávám pangamin a uvažuju o řasách. Srst máme perfektní, takže řasy na srst neberu, ale pro pestrost a pro další minerály... Ještě přidávám za studena lisovaný olivový nebo řepkový olej.

VerčaZ
Já bych ty bylinky sušila, ale nemám na to čas...

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 09:42
- Nahlásit

Nori
Mně se ten přípravek FIT BARF fakt líbí, asi ho zkusím...Jinak občas dám syrový žloutek, jogurtík, ty řasy - mlaďoch pravidelně, starší občas, jako přílohu nejčastěji spařené vločky, těstoviny, ale zeleninku moc právě nechtějí, tak na to mi ten přípravek přijde super.

Aluli
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 11:06
- Nahlásit

krecinek
no zelenina je podle mě dost důležitá,... zkoušela jsi ji rozmixovat a přimíchat do mleteho masa nebo třeba do drsštěk?
Bylinky dávam jak ty FIT BARF tak sem tam majoranku, sladkou papriku, skořici,... jinak oleje lisovane za studena- ty ona miluje takže když vyjmečně nechce zeleninu tak ji to zakapu tim olejem a na to hned v sobě. Zeleninu na kousky mi taky nechce ale mixovanou tu ona ráda přidávam od barona jeste ty mineraly a sem tam roboran. Přílohy jako vlocky testoviny ryzi a pod ji dávam vyjmecně hlavně aby přibrala trochu.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:00
- Nahlásit

Dneska mame velky den, po par zkouskach jsme definitivne presli na maso Pokud mi pes bez problemu basti zeleninu, muzu davat jen maso+zelenina+ovoce bez vlocek, testovin a dalsich podobnych priloh? Pribirat nepotrebuje, tak mi to prijde jako zbytecny, co myslite? Jo a jeste me napada, kdyz dostava dvvakrat denne, maji byt davky stejny nebo ta na noc ma byt vetsi?

Tohle byla dnesni premierova snidane. Mam takovou radost, ze se o to musim podelit

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:12
- Nahlásit

Kaccka
My přílohy taky nedáváme. Ranní dávku dáváme menší, večer větší,ale to je na tobě. Btw co máš za psa? Docela velká snídaně

Kaccka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:18
- Nahlásit

Mam flata, pres 35 kilo zivy vahy, takze toho sezere celkem dost Ale vypada to vetsi nez to bylo, masa 30 deka, cili pulka toho co by mel podle vypoctu denne dostat. Je to tak, ne? Ted jsi me uplne znejistela

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:20
- Nahlásit

Kaccka
čau,mimo téma -nechceš dát někdy vycházku? kdyžtak piš na meil
jinak to vypadá dobře

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:21
- Nahlásit

Kaccka
Nojo, vždť blbnu, flaťáková jestli to máš ozkoušený, že nebue přibírat, tak jo, hlavně je to mladej pes, ten toho spálí víc Uvidíš časem, jestli to budeš muset nějak změnit. A gratuluju k přechodu

Kaccka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 10:23
- Nahlásit

brezen2008
rozhodne jo, hned ti jdu napsat
dekuju faktem je, ze kdyz jsem videla jak to prospiva tvym coklikum a hlavne Dastymu, tak to pro me byl jeden z nejvetsich impulsu ke zmene

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání