Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
Barča85
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 10:28
- Nahlásit

corgi
Neidentifikovatelný kříženec..
Pro představu, je to stará fotky (tady jí byli asi 3 měsíce)

jojo, tak to mi vyšlo taky, jen mi to přišlo nějak moc...

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 10:34
- Nahlásit

Barča85
Ta je krásná...štěňata mají vždycky více, když rostou

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 10:36
- Nahlásit

Barča85
Ono se to nezdá ale já dávám Pučimu skorem 300 a to je menší.

Barča85
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 10:48
- Nahlásit

makrel
já vím, jen, že mám ještě 30ti kilovou a tý dávám cca 700 -800g a 8mi kilovou a tý dávám 200g..Tak proto mi to přišla taková velká porce...Krmím je masíkem všechny už dlouho, ale tuhle první od štěnda, tak jsem si to chtěla jen ověřit..
jablunka
Copak Pučmeloun..Jakpak se má??

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 11:02
- Nahlásit

Barča85
Copak Pučmeloun..Jakpak se má??

Poslala sem ti mail,aby sme to tu nespamovali.

Barča85
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 16:32
- Nahlásit

Můžete mi prosím ještě někdo poradit - když se kouknu do tý tabulky (jak jsem dávala odkaz výše), tak tam nechápu hmotnost Ca v tom uvedeném příkladu...To je jako, že uvedené množství Ca je v kostech i s masem??Prostě třeba stehno - má v 25g 1250 mg...To je jako stehno, který bude mít 25g i když ho budu vážit obalený??
Mám v tom trochu guláš..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 19:29
- Nahlásit

Barča85
heled já a i myslím,že ostastní to už nevážej
já už vím kolik mám dát každýmu psovi,takže už nevážím

Barča85
Člen
# Zasláno: 17 Led 2010 20:11
- Nahlásit

brezen2008
já taky nijak nepřevažuju, psy mám akorát, jen mimino přezubuje, tak jsem chtěla orientačně vědět, jak je ten vápník branej...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 09:03
- Nahlásit

blbej dotaz mám:
dá se zamrazit rajský?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 09:34
- Nahlásit

brezen2008
Dá,ale po rozmrazení je z toho vodnatá srač...

Dannie
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:22
- Nahlásit

jana33
Tak jsem dala na tvoji radu a po prostudování jsem koupila ten stejný robot jako máš ty zítra by měl dorazit, tak se na něj moc těším hlavně se těším na to až odložím struhadlo... Protože strouhat zeleninu pro tři psiska je docela mazec...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:25
- Nahlásit

Dannie
Jestli můžu doporučit - jsou tam nástavce na strouhání nebo nůž na sekání. Používej ten sekací nůž, když to struháš,jsou ty nudle hrozně dlouhé a je z toho čurbes. To sekání je lepčejší Tak doufám,že bude sloužit jako nám

Dannie
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:38
- Nahlásit

jana33
díky za radu těším se až ho zítra odzkouším

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 12:39
- Nahlásit

Dannie
jéééééééé,ty máš bostonáčka )),se mě taky děsně líběj

Dannie
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 13:36
- Nahlásit

brezen2008
jj, bostonku, boxerku a grifonka.... jsem úchylná na placatý čumáčky
co ty máš za psiska?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 15:31
- Nahlásit

Dannie
já mám 3,koukni
http://klimatizac.rajce.idnes.cz/

Aluli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 22:04
- Nahlásit

Já dávám taky ovoce rovnou se vším a Lussi si zatím nestěžovala. Je fakt že ji dám tak půl jabka max.

Krásný dortík

Roboran dávám taky ten obyč a zatím se mi nezdá, že by byl nějaký problém.

Aluli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2010 22:06
- Nahlásit

Mám malý dotaz. Už po druhé se ji udělala na bradě taková vyřážka nebo spis strup. Nevím z čeho to může být,.... dříve se ji to nedělalo až teď od nedávna může to byt alergie na něco ve stravě?

Aluli
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 11:43
- Nahlásit

Kaccka
Souhlasím s Tebou v těch testech- ne že bych nevěřila krmeni syrovou ale nevim zda ji spravne dávkuju takze ten test jen kvuli sobe, abych popr vedela ceho min a ceho vic.

U granulí by mě to opravdu nenapadlo - granuláři tvrdi ze je vnich vse co potrebujou vyvazene - ted vim že tam sice je ,,vsechno" ale umele a malo prirodniho praveho.

Krmím syrovym od rijna a nevim jestli se uz projevily nejake zmeny- mě se zda ze uz jo( zpravila se ji srst, krasne hladka a jemna, neprdí, srajdu mela jednou kdyz sem ji dala trochu granuli a vlastne na zacatku jak sem prechazela na syrovou,...) Lussi je spokojená a ja taky kdyz vidim jak moc ji to chutna

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 14:50
- Nahlásit

Aluli
to jsem rada, ze nejsem jedina
Jeste porad tapu, ale uz se to zlepsuje, jsem moc zvedava na rozhovor s vetem az pujdeme na jare na ockovani, to bude neco
U nas jsou uz za necely tyden dve zmeny - pes vubec neprdi a ackoliv jsem si driv myslela jak maly bobky ma, ted zjistuju, ze muzou byt jeste mnoooohem mensi

All
Dneska mi dorazil FitBarf a MicroMineral, trochu tapu v davkovani. Coklik dostava normalne zeleninu, ovoce, vajicka, jogurt, tisic dalsich veci, takze predpokladam, ze pridavat to denne by mohlo byt minimalne zbytecny. Jak casto tyhle doplnky pridavate? Rikam si, ze tak trikrat do tydne by mohlo byt az az...

Aluli
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 15:45
- Nahlásit

Kaccka
ten MM je tam davkovani denne (ja bych mela davat dve ty odmerky cca) ale davam ji vetsinou kazdy den jednu - někdy zapomenu,... a ten fit Barf davam tak 2-3x tydne jednu takovou odmerku cca dve lzice- taky by mela dostavat asi vic ale ma pestrou stravu tak to tak nehrotim. Dávam jeste dvakrat tydne roboran a sem tam nejake koreni(skorici, sladkou papriku, majoranku,...) ale vseho s mirou. Sem tam dám skořápku - mleta ktera vysumi s citronovou stavou,.... oleje ted momentalne olivovy nebo sem tam sadlo ,....

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 16:55
- Nahlásit

Kaccka
FitBarf a MicroMineral, trochu tapu v davkovani.
Dávám FitBarf, kdykoliv je k jídlu něco mletého (hovězí hrubo, dršťky, vepř. s droby...) - hezky to zamíchám a nehrozí, že toho půlka zůstane někde v misce nebo ve sněhu (velké kusy si pes rád odnáší z kotce a papká v leže na zemi. I když mu ty bylinky docela voní, možná by to z té země i slízal Takže FitBarf tak max. 5x ze 14 jídel týdně. MicroMinerál nemám, ale píšou tam tuším i o možnosti nasypat ho plnou misku, ke které bude mít pes pořád přístup a ulízne si, kolik bude chtít. Nejsem si jistá, jestli je to použitelné pro každého žrouta, ale je to zajímavý nápad.

Aluli
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 17:26
- Nahlásit

corgi
jo stim nasypanim do misky sem to taky cetla - to neni muj pripad ona to moc nechce bylinky to jo ty dlabe kolikrat aj nezamichane

vlkXY
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 20:05
- Nahlásit

dáváte někdy psům hladovku?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 20:20
- Nahlásit

vlkXY
nee
si nedovedu představit,že by mi někdo nedal jeden den najíst,tak nedělám ani psům

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 20:22
- Nahlásit

vlkXY
ani já ne, jen když mají nějakké problémy jako je průjem nebo tak a to je zřídkakdy.

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 21:25
- Nahlásit

vlkXY
Původně jsem ji dělala - je i v jídelníčku na baron.cz - zařazovala jsem ji v pondělí, poté co se pes v neděli nacpal na cvičáku. Pak jsem se ale zamyslela nad tím, jak to musí být nepříjemné, a úplně jí zrušila. Samozřejmě pokud by byl průjem nebo zvracení, bylo by to na místě, ale my od přechodu na BARF ještě neprůjmovali! (ťukám na dřevo)

Aluli
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 21:31
- Nahlásit

vlkXY
Taky nedavam, uvazovala jsem o ní ale nakonec jsem se rohodla, že ji nezaradim protože pořád vypadá, že by snesla aj větší porci. Nektery den dostane třeba lehci porci(kdyz se neco deje- zavody a pod) ale hladovku uplne nee. Ani kdyz obcas zapomenu vytahnout maso to ji dam treba rano chleba se sádlem a do vecera se maso uz rozmrazi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 21:51
- Nahlásit

vlkXY
Ne, hladovku nevedem. Stacilo mi, kdyz cuba mela pred operaci vynechany vecerni zradlo, zaludek skrundal, streva protestovaly, byla jak orchestrijon. Ale vyjimecne dam vecer jen decentni davku zradla, rano decentni snidani a vecir jsou pred zradlem jak po hladovce. Zoufaly pohledy, mlatej s miskama a nosi mi je..

Kaccka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 22:22
- Nahlásit

Dekuju za rady, nejak podobne rozumne to budu pridavat. Nasypat do misky a nechat k dispozici asi neprojde, ta nase popelnice by to zbastila vsechno najednou

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání