| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 07:59
- Nahlásit
krmení
http://www.youtube.com/watch?v=PkOw4EftS2w
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 09:30
- Nahlásit
Tak mi dorazil před chvilkou vetamix. Vše vypadá dobře, uvidím, až to rozmrazím, jak to bude vonět. Jinak už na pohled se mi moc nelíbí drůbeží s droby, ale většinou, co vypadá špatně, chutná nejlíp, tak uvidím.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 10:06
- Nahlásit
Nam dorazil vetamix vcera, byla jsem prekvapena jak dobre vsechno vypadalo, akorat jedno kure mi prislo trochu do zelena, jinak vsechno v pohode. A dokonce prisly i jazyky, srdce a pod., objednala jsem je jen tak pro forma, vubec jsem necekala, ze fakt budou. Asi nalakani pro novyho zakaznika
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 10:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brezen2008
krmení
ty jo humáč! Teda podle mě, no. Nedokoukala jsem to
i když třeba je to jen produkce - svačinka a pak dostanou normoš krmení. Nedovedu si představit, že by takhle věděli, jak kterej kolik zhruba dostane, protože v tak velký smečce jsou vždycky odstrkánci a to se mi při krmení nelíbí.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 10:14
- Nahlásit
hmmm, tak to je fakt divny. A jak tam na zacatku mava tim bicem nebo co to ma. Jakpak asi ucil psy, ze smeji zrat az jim to dovoli...
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 12:44
- Nahlásit
brezen2008
krmení
To je hnus, taky jsem to nevydržela až do konce
PetraK
když třeba je to jen produkce - svačinka a pak dostanou normoš krmení
Tím si nejsem tak jistá. Mám kamarádku v Řecku, vypravěla mi zážitek z návštěvy místní zoo. Medvědi prý nedostávají žrát a dělaj všechno možný, aby jim návštěvníci něco dali. A k tomu jsem viděla i fotky a teda humus. A jelikož na tom videu nadpis vypadá na španělštinu, tak si myslím, že to bude něco podobnýho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 13:13
- Nahlásit
zuzkaJ
Tím si nejsem tak jistá
hm vím o člověku který takhle chová lovečáky taky. Smečka dostane jedno krmení a každej ať se stará jak umí. Jak asi vypadaj ti co se neumí prostadit, že jo! a když jsem se snažila pohnout lidi k tomu, že by se s tím mělo něco dělat..... nikdo nic. Ne prostě lidi jsou kreténi.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 13:16
- Nahlásit
Někdy je to dobrá věc, třeba když se mezi 10 štěňat, hodí celé kuře, to se pak bojovnosti a prosazování učí už od mala.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 14:18
- Nahlásit
PetraK
no já si taky říkala při tom videu,že dasty by se mi tam serval a bud nedobl a nebo by jim to celý sežral,si nedovedu představit holky
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 15:40
- Nahlásit
PetraK
To je fakt, že humusárny se dějou i u nás. Ale tam na jihu mi příjde, že mají celkově tu lásku ke zvířatům trochu posunutou.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:32 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
Určo balíte maso do igelitových pytlíků, nevíte kde se dá sehnat balík po 1000ks? Díky
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 20:58
- Nahlásit
Nori, já kupuju igelit. role tady, jsou teda "jen" po 500 ks.
http://www.kancelarskysvet.cz/kat170
Je to LAW C.Z. (Brno, Kroměříž, Jihlava).
Ale dle mě budou mít něco podobného v každých větších kancelářských potřebách.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 21:04
- Nahlásit
Dana a Day
No super i ceny! Papírnictví i kancl potřeby mě nenapadly. Díky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 21:14
- Nahlásit
Krmeni psa prirozenou stravou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 21:36
- Nahlásit
lucYnka XIII
a kde je příloha
jinak psiska nejedí,ani jeden,petrželku
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 21:59
- Nahlásit
brezen2008
a kde je příloha
ta se do misky nevesla
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 06:11
- Nahlásit
Tak první postřehy z krmení masem. Ráno hostali kapr sumeček. Becky to sežrala docela rychle, ale že by u toho mlaskala se říct nedá. Elina se v tom rejpala a žrala to s odporem, když to dožrala, šla a zas to vyblila. Takže ponaučení pro příště: kapr sumeček-nebrat.
Jo a ještě jsem se v těch blitkách musela hrabat, páč v tom měla ATB, tak jsem ten prášek musela najít a dát ji sežrat znova.
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 07:49
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Tak to já jsem dávala kapra sumečka poprvý tenhle týden a psice vypadala spokojená a to mi nežere ani lososa ani aljaškou tresku, takže aspoň nějaká rybina jí jede, ale zas jí ještě celej další den smrděly vousy rybou
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 08:44
- Nahlásit
Matejka
Mě smrděl ruce, už jsem to drhla 5x mejdlem a stejně to cejtím.
Budu to muset dávat jen Becky a ještě míchat trěba s hovězím.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 08:45
- Nahlásit
Dneska jsme zkusili lososa a mel super uspech, zmizel behem par vterin a jeste pak prcek obchazel linku jestli jako nebude nejakej nasup Kapr sumecek je pripravenej v mrazaku, snad bude taky tak chutnat.
Davate ryby i s kostma, ze jo?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 09:22
- Nahlásit
Kaccka
prý jen mořské, nevím proč, ale sladkovodní se nemaj s kostna dávat...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 09:24
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Já bych to nezatracovala hned. Klidně bych to příště zkusila dát zase. Mi se nedávno pes taky poblil, prostě mu to nesedlo. Pak to sežral zase zpátky a bylo to v pohodě.
Nejsou zvyklé, tak nesmíš hned zoufat když se dostaví nějaký neúspěch.
A že jsou vybíravé - na to jim kašli. Nesežereš to, nebudeš mít nic. Ony se naučí... Věř mi, taky jsem jednoho svého psa naučila žrát i to, co by dřív do tlamy nedal...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 09:25
- Nahlásit
Pumpa
Fakt? Já dávám normálně kapra...
A navíc i ve vetamixu kapr - sumeček asi nebude vykoštěnej.
Nevím, ještě jsem o tom neslyšela...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 09:27
- Nahlásit
lucYnka XIII
Krmeni psa prirozenou strav
bože ty seš taková nána, že Ti nejni rovno :
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 09:28
- Nahlásit
pawLINka
hele tak to můj pes mně přesvědšil o tom, že bude raději žrát pelech po kouskách, aby nechcíp hlady, než aby sežral mořskou rybu. Sladký jsem nezkoušela, tak jsem teď objednala něco rybičkovýho z vetamixu a uvidím...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 09:38
- Nahlásit
pawLINka
jenom řikám, co jsem slyšela, tady mi to někdo psal...
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 09:47
- Nahlásit
Pumpa
pawLINka
dekuju Losos teda kosti mel spoustu, ale sezral to v pohode. Ten kapr sumecek je mletej, ne? Jeste jsem to teda nevidela, jen si to tak predstavuju Ale je fakt, ze loni v lete zblajznul u vody nekolik chciplejch ryb a taky mu nic nebylo, pochybuju, ze si je vykostil
Budem se teda radsi drzet morskejch, stejne jsou lepsi
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 09:52
- Nahlásit
Kaccka
No já nevím jak to je. Ale zase čistě logicky - proč by pes nemohl sežrat sladkovodní rybu? Prostě když to vezmu mozkem, tak opět nevidím důvod (podobně jak s tím ovocem)...
Kdybyste o tom někdo něco našli, tak to sem dejte, ju?
Jinak jak jsem psala, tak já dávám normálně kusového kapra. Po Vánocích jsme jich pár dostali od známého zadarmo, tak jsme je jen naporcovali a pesani je dostávají v kuse a jsou velmi, velmi spokojení. Dřív mi nosil jeden rybář kapří hlavy a taky bez problémů...
Takže já se řídím tím, co mám vyzkoušené.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 09:53
- Nahlásit
Kaccka
hele Murphy miloval rybaření s klukama, vždycky si drapnul okouna, zručně ho zakousnul a celýho ho zblazjnul. Byl tu do šestnácti. neříkám, že měl ryby na talíři každý den, nebo nějak pravidelně, ale měl a nic mu to neudělalo. Já myslím, že nebude rozdíl mezi kostí mořský ryby a tý naší. Jen mi někde bliká světýlko, že když je těch ryb moc, není to dobře páč se něčím předávkujou- co to je už mi vypadlo z makovice, ale vím, že paní Sehnerová psala, že psi rybářů tím, že byli hlavně na rybách měli nějaký zdravotní potíže. Víc mi v tý makovici nezvostalo.
|
vlkXY
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2010 10:04
- Nahlásit
dííííky za odpovědi...našla jsem skvělý zverex kde mi objednají maso od vetamixu kolik chci za plus minus stejnou cenu jako bych to kupovala u nich přímo a nemusím brát 50kg protože to můj mrazák nepojme...kolik kilo se vleze do průměrného šuplíku v mrazáku?
|