Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 09:15
- Nahlásit

tak dasty dostal:
kuřecí žaludky,vločky,jablko,rajče a roboran

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 09:27
- Nahlásit

pawLINka Pavlina Moravcova
No jo, já bych do těch ovcí šla, ale mladej zas do koz. Takže by to bylo 2 ovce, 2 kozy.... No zrovna se rozhodujeme, jestli koupit statek, nebo si postavit velkej dům

pawLINka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 10:13
- Nahlásit

corgi
No zrovna se rozhodujeme, jestli koupit statek, nebo si postavit velkej dům
Tak to ti teda závidím...

A jinak - my máme taky ovce i kozy a je to super.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 10:30
- Nahlásit

holky zdlábly kuřecí křídla, měli to jak jednohubku, ale chutnalo jim. Přemýšlím, co jim vyndám na zítra.

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 11:39
- Nahlásit

pawLINka
Tak to ti teda závidím...
No tak ono není moc co - dáš 4 mega za statek a další 4 za opravy

Pavlina Moravcova
zdlábly kuřecí křídla, měli to jak jednohubku
Kolipak křídel máš jako 1 porci? Můj má 4 a je to taky za chvíli v něm. Ale jsou to jedny z nejlepších kostí - třeba dneska dostal vepřovou lopatku a tu horko těžko ohlodá a ještě ke všemu jsem našla na sněhu krev, takže se o ní škrábnul do huby. To se s křídlem nebo stehnem nestane

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 12:54
- Nahlásit

tak zejtra vyzkouším poprvé ty zelené držky z vetamixu,jsem zvědavá i na hovězí směs 2 kg

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 12:59
- Nahlásit

brezen2008
tak zejtra vyzkouším poprvé ty zelené držky z vetamixu,
Moji čokliska je milujou,když chystám k žrádlu držťky,tancujou a jódlujou kolem mě,jak kdyby 14 dní nežrali.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 13:13
- Nahlásit

jablunka
no to dělá dasty při každém jídle ))

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 13:30
- Nahlásit

corgi
My taky chtěli statek,pozemky,samotu,ale s cenama dnešních nemovitostí jsme nakonec byli rádi za menší RD se zahrádkou. Je to děs

Aluli
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 13:33
- Nahlásit

Já chcu taky statek ,.... docela nad tím uvažuju, že až se jednou vdám tak si pořídím aj par zviratek -ovecky, kozicky, mozna konika,... ale asi neco pro mou boc na paseni :-D takze spis ty kozy a ovce no.
Jinak ty jehnata si zabijite sami nebo jak to probiha?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 14:44 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

corgi
Kolipak křídel máš jako 1 porci? Můj má 4

Tak za čtyři by mi asi moc nepoděkovaly. Na kusy jsem to nepočítala, ale každá měla kilo. Bylo to tak přibližně 15 kousků pro každou.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 14:49
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Ty krmis rano?
A jak se na to zatim cuby tvari? - bobky ok?

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 15:01
- Nahlásit

Fifi
Ty krmis rano? A jak se na to zatim cuby tvari? - bobky ok?
Já jsem ráno krmila a všechno OK, no i když vlastně řešila jsem průjem u šeltičky. Ale tam myslim, že problém byl jinde.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 15:06
- Nahlásit

kachna_
Já jsem ráno krmila a všechno OK
Vsak se jen ptam, cuby maj rano jen lehkou snidani (dneska podmasli s krajickem tvrdyho chleba )a hlavni krmeni vecir - a pak spokojene krknou a svalej se do pelechu a chrni. Prave mi to prijde neprakticky, kdyz chces vyrazit se psem nekam, pres den, a on plny pupek od rana..

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 15:55
- Nahlásit

Fifi
já krmím ráno i večer. To byla jen snídaně, večer dostanou granule. Becky vždy žrala jen večer, ale co mám Elišku, tak tu krmím dvakrát, tak dám i Beckyně, aby ji to nebylo líto. Ale zjistila jsem, že dvoukilovka masa je docela dost, budu jim k snídani dávat jen každý půl kila.
Bobky jsou v pohodě.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 15:58
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
To byla jen snídaně
no tak to jim dopravas, kilova snidane, to maj holky coby vecerni papu. Mne vystaci +- 2 kg pro 4 cupky, + zelenina..

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 16:05
- Nahlásit

Fifi
Tak ony maj zatím jen to maso, zeleninu přidáme časem. Dneska dostali maso až v 10, až když jsme se vrátili ze cvičáku. Pak jim vytrávilo a ve dvě jsme šli ven. Jinak když jdu do práce, tak dostanou v půl šestý ráno maso a než přijdu ve tři z práce, tak maj vytráveno a můžou ven. Samozřejmě, že až budu po nich chtít nějaký výcvik, tak ráno nic nedostanou, aby se s nima dalo něco dělat, ale v tomhle počasí maj zimní prázdniny, takže s výcvikem začnu zas až sleze sníh. Eliška je ve vývinu, tak ta porce je akorát a Becky je hubená, tak když přibere nějeké to kilčo, tak budu jen ráda.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 16:09
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
No jo, jsou venkovni, tak toho taky dost spali "na zahrati" - to je normal.
Becky je hubená, tak když přibere nějeké to kilčo, tak budu jen ráda.
A tak prasky bere porad, ne? V kombinaci s masem by se mohla brzo zakulatit - hlavne kvuli ni jsem se ptala, jak to snasi. A jen dobre, kdyz neni problem.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 16:16
- Nahlásit

Fifi
Jo, je v pohodě. Maso vždycky snášela dobře. Jediné, co nesnese, je pšeničná mouka. I když nedávno mě přepadly u vrat, když jsem šla s nákupem a ukradly mi housku, půlku snědla a neposrala se.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 16:18
- Nahlásit

já krmím ráno i večer a když jedem někam,tak jenom večer a přes den pamlsky

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 18:22
- Nahlásit

Ahoj, může se psům dávat čerstvý kokosový ořech? My si teď jeden načali a oni mi ho doslova trhaj z ruky, jak jim chutná )))

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 18:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
V Sehnerové dávají strouhaný kokos do mléčné kaše, takže je to nejspíš OK...

Tutuli
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 19:18
- Nahlásit

corgi
Koukám, že dáváš Ríšovi na snídani 4 křídla, to Auri dostane max. 2 a to už mi přijde dost, ale je zase fakt, že není venku a hlavně v průběhu dne dostává i mlsky, to ty počítáš do krmné dávky, ne? Tak by to možná vyšlo skoro stejně.

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 20:42
- Nahlásit

Tutuli
Mám to naváženo - 4 křídla = 250g - je to teda zimní dávka. Mlsky vůbec nezapočítávám, vždyť víš, že dávám malounko, trachea mu vydrží min. na 5x Na zimu jsem zvýšila dávky o 15%, pesan na konci listopadu přibral 1,5 a dál nejde.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 07:20
- Nahlásit

Dnes ráno měli hovězí hrubomleté, každá jen půl kila, tak jsem do toho Elině dala ještě hrnek gralulek. Cutnalo jim velice, jen mírně zapáchalo, ale to i ta směs, co měli v sobotu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 07:56
- Nahlásit

tak vařím rejži,do toho dostane dasty poprvé zelené držky,jablko a řepu,jsem zvědavá

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 08:18 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit

brezen2008
drštky jo? To jsem nebrala. Jak vypadaj dobře?

Jo a ještě jsem koukala, že teb losos je asi i s kostma, to tam jako mám nechat?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 08:39
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
tak už to zblajznul
ty držkyjsou fakt smrat,jsou tam kusy a okolo samé zelené,jako by to už někdo jedl,ale jak mu šmakovalo
Jo a ještě jsem koukala, že teb losos je asi i s kostma, to tam jako mám nechat?
psala mi lucinka,že ten losos vaří a pak vyndavá kosti,ale nevím jak jiní

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 08:59
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Já lososa nevařím a dávám ho i s kostma. Za syrova by ty kosti neměli dělat problém. A vždycky přidávám rýži.

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 09:01 - Změnil/a: zuzkaJ
- Nahlásit

brezen2008
držkyjsou fakt smrat
Před týdnem jsem je taky dávala poprvé. Teda venku feňulu buzeruju, když žere ho.na a teď jí něco takovýho strkám přímo pod nos TEda aspoň čmuchově mi to přišlo stejný Ale hrozně jí to chutnalo, takže příště koupím zas.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání