Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 .
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2013 13:27
- Nahlásit

arsiela
Jasan, tak tam je vaření nutné, no. Já (tedy moji psi) třeba na Vetamixu funguju už přes 5 let, ale je fakt, že si spousta lidí na ně stěžuje. Já beru rovnou z výroby, takže nikdy nic nebylo zkažené. Jinak mletiny dělá i hodně jiných firem, jen je problém s dostupností.
Papírky jsou normální "lidské", já mám PentaPhan na takový ten základ, pro nemocné DekaPhan - čím víc věcí to "měří", tím jsou dražší. Stačí asi ten základ, zjistit, jestli v moči není krev...

arsiela
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2013 13:31
- Nahlásit

corgi
Díkes k papírkům mám přístup bez problémů v práci jen mě nenapadlo ,že by se daly použít i pro psiska.

corgi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2013 13:34
- Nahlásit

arsiela
Určité odlišnosti tam jsou, podle vetky nemá třeba moc smysl se děsit naměřené bílkoviny, ale pokud jde o tu krev v moči, tam je to bez diskuze

Yves
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2014 07:25
- Nahlásit

arsiela mně se zase stalo, co jsem začala krmit masem, že mi pes přestal skoro pít, jen třeba po nečekané námaze, hře apod. se napil, jinak nic, a přitom venku taky čůral jako zběsilej víc než předtím. Prostě mu přes den normálně stačí to, co je v mase a zelenině.
Ale v létě, kdy se zajde zchladit do řeky, tak taky něco uchlemtne, tak to má podobné jako já - průtokový ohřívač, za hodinku nejdéle musíme letět a čůráme a čůráme a čůráme..

ale proč to píšu - píšete, že povařujete - dáváte jim to tedy i s vývarem? já mám odpozorované, že po tom mi pes taky mnohem víc čůrá, než když mu do té krmné dávky zamíchám jen vodu, co vyteče při rozmrzání masa (a je jí kolikrát dost). Prostě na něj ve žrádle funguje teplá voda (třebas i od těstovin, nebo když vařím vepřový nožky na sulcík).

Mathea
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2014 22:41
- Nahlásit

Ahoj, nabizim k prodeji pultovy mrazak, vice info zde:
nyx.cz/index.php?l=market;l2=4;id=133485

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2014 10:54
- Nahlásit

Mathea

já bych se o ujala, ale neměl by u nás kde bydlet, což mi dost rve srdéčko, šiknul by se.

Mathea
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2014 17:41
- Nahlásit

PetraK

Tak to me moc mrzi, bo ty bys byla skvela panicka!)

caroldvor
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2014 02:53
- Nahlásit

Jitkha
Ahoj, jsem začínající "pejskařka" (dlouhosrstý voříšek, 16 let, 13kg), proto jsem se na všechnoptala veterinářky: syrové maso (kosti, krky, křídla...) by prý měly být b mrazáku 3 dny před použitím, aby umřeky bakterie.
Ohledně vit. a mim. a doplňků výživy mi byly porazeny přípravky firmy ENERGY, tady je kontakt na veterinářku, které můžeš napsat a na vše se zeptat, odpovídá odborně a brzy: petra.domesova@energy.cz

Přeji krásné dny a mnoho radosti s pejskem!!!

Karolína
(caroldvor@seznam.cz)

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání