| Autor |
Zpráva |
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 13:19
- Nahlásit
Adiddaska
Ale vetamix mi teda smrděl strašně, to byl humáč
To musím souhlasit. Vetamix jsem brala snad 2 roky a v poslední době to maso tak smrdí, že i já (a to nějakej ten smrad vydržím) musím dýchat co nejmín. Nejhorší snad byla kuřecí křídla. Ty jsem taky hned přestala objednávat. Přítel to nezvládá vůbec, stačí malý smrad a už se mu chce zvracet.
Takže jsem tedka objednala maso od Falca, Ravellu a Pošváře z jednoho e-shopu, takže se nechám překvapit. Dneska mi to mají dovézt.
|
Lusahu
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2012 19:08
- Nahlásit
je to zvláštní no,každej má jiný zkušenosti...podle mě je to závislý na regionu třeba... a u falca ty mletiny fakt nemaj kilo ani v krizi - je to KS a ne KG. a sou fakt hrozně vodnatý a prostě taková kejda oproti vetamixu - to je takový pevnější a sušší....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:05
- Nahlásit
Hloubám tu nad takovou věcí : Ešus projevil enormní zájem o čočku-vařenou . Jo, on je malý nedožera, kterej spucne všechno, ale na tý čočce si vyloženě pochutnával. Jako těžko budou luštěniny nějakým extra přínosem pro psa, to chápu, ale napadlo mě tak, zdaliž jí jednou za sto let nevkydnout psoj do misky místo jednoho krmení /krmím 2x denně, tak třebas místo snídaně/. Dával někdy někdo svýmu psovi čočku? (tetkon nemyslím vylágoš, ale luštěninu )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:11
- Nahlásit
PetraK
Ja ji cubam bezne davam do masa, kdyz mi zbyde.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:14
- Nahlásit
Fifi
na tebe jsem si myslela, jestli se tu stavíš.
Ja ji cubam bezne davam do masa, kdyz mi zbyde.
tož zupr , byl z ní totál Blažej, tak příště až budu vařit nám, mu nechám taky trochu. Jiný luštěniny taky dáváš?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:23
- Nahlásit
PetraK
Ostatni mi vetsinou nezbydou. Fazole a hrasek - cuby nemaji sanci.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:25
- Nahlásit
PetraK
já dávám hrášek, zelený fazolky a čočku taky když zbude....akorát hrášek se občas objevuje v bobcích celkem netknutej.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 16:29
- Nahlásit
Fifi
vlk
no jo vlastně, zelenej hrášek syrovej vlastně taky dávám (taky někdy projde netknutej- někdy jo, podle čeho se to řídí nevím. )
Fifi
Fazole a hrasek - cuby nemaji sanci
no u nás taky, ale tak toho prostě udělám víc příště, ať si taky dá do rypáku.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 17:23
- Nahlásit
Hrách nám kradou přímo z políčka, vezmou celý lusk a komplet ho zpracujou. Po mně tedy čočka nezbyde, zrovna dneska jí mám náhodou k obědu a nehrozí, že by dostali pejsci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 20:33
- Nahlásit
corgi
Hrách nám kradou přímo z políčka, vezmou celý lusk a komplet ho zpracujou
Kdyby lusk!! Cuzy bezne sklizi cely rostlinky!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 21:08
- Nahlásit
Fifi
Takhle Ríša páníčkovi komplet spásá špaldu - jakmile vyraší, pokosí Ríša celý pole
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2013 23:27
- Nahlásit
FificorgiPetraK
Minulý týden jsem si uvařila hrách s mexickou zeleninou(lusky fazole,kukuřice,paprika,rajčata) a protože toho bylo strašně moc a bylo mi jasný,že to nesním,tak jsem nabídla psákům....sežrali a dneska mi slupli zbytek jahelníku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 13:05
- Nahlásit
muzu se zeptat, jak velky mrazak je potreba na 75kg masa? v litrech. Odhadem. sem zjistila, ze na vetamix je uz 75kg a protoze sem doufala, ze letos se opet navratime k masu, tak nevim, jestli nedam dal stary, co jsem tu od nekoho dostala, a nekoupim takovy, ktery to pobere vse... ona je ale stejne otazka, pac brat si dovolenou na dny zavozu je taky peknej opruz
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 17:42 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
Hele já udělám kapku reklamu, teďka beru www.becres.cz
Taková starší (a trochu zmatená asi jak já ) paní mi to doveze dycky autem, až zavře krám, tj. po 17 hod, za stovku libovolné množství (resp. teda dvě kila by asi nevezla, nevím, ale už jsem měla i jen cca 20), a zadarmo tuším od 30 kg, plus výhoda - můžu objednávat nejen Vetamix, ale i neodolatelný ryby od Falca (a jiné Falco).
Tedy nevím, esi by jela až k vám,... ale zkus se mrknout.
Taky si to můžeš sama vyzvednout kdykoli v pracovní době na prodejně (myslím Leitnerova ul.)
Zatím jsem neměla nic zkaženýho atd. a doufám, že se obchod udrží.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 17:52
- Nahlásit
o ty leitnerce sem slysela, ale nekdo rikal, ze tam nic neni skoro... Pokud bych to predobjednala pres net a vyzvedla, tak to by bylo super, 10kg odvezu autobusem na chrbte dycky dyby muz nemoh autem jak ja se tesim na tu kuchyn... Ted sem nekde videla i oleje z orechu, ryb vselijakych pro psy a tak...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2013 18:01
- Nahlásit
cernej caj
ale nekdo rikal, ze tam nic neni skoro
myslím, že lidi zas tak moc tohle zboží nekupujou, tak si čék musí udělat objednávku přes net předem prostě.
plus mně vyhovuje i ten dovoz.
a žádných 75 kg.
jak ja se tesim na tu kuchyn
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 08:16
- Nahlásit
Vero
tak ja to tam nekdy prubnu.
Jak je vedle odkaz na ten baron, tak sem tam zabrousila i do tech susenych zelenin, ovoci a tak...
predpokladam, ze asi posekany cerstvy je lepsi, ale je teoreticky mozne jen davat maso/vnitrnosti/kosti a k tomu kombinovat hlavne ty suseny smesi? hlavne treba ted v zime jeste? kdyz sem s tim experimentovala, jak sem se snazila davat vzdy jen "cerstvou" ale to jsem nejak ani nezaregistrovala existenci tech susenych smesi
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 08:38
- Nahlásit
cernej caj
Ty sušené jednodruhovky mají úplně nově, snad 14 dní. Já tam beru pravidelně a denně dávám FitBarf Sensitive. Feňuli jsem pro dobu březosti koupila i FitBarf ovoce. Jasně že čerstvé je nejlepší, ale teď v zimě je snad opravdu lepší kvalitní sušená zelenina, než koupené rajče a spol.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 12:33
- Nahlásit
corgi
ja prave netusila ani o tech susenych vecech, co tam maji dal, bylinkach, ovoci...
sem zkusila ten odkaz, co psala dejavu, protoze na barona snad ani nechodim, jen kdysi kvuli nejakym clankum, tak jsem byla prekvapena slevou na prvni nakup a jeste darek pri odberu za 1999kc, tak to mam uz v kosiku par veci a su fakt zvedava
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 16:31
- Nahlásit
jeste mam dotaz, muzu si k ojednavce vzit ya korunu "aktivni strevo" - je to vhodny dat i preventivne sovi, co nevykazuje strevni problemy?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 16:33
- Nahlásit
cernej caj
přírodníma přípravkama nic nezkazíš, myslím.
beru od nich Fitbarf a oleje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 16:37
- Nahlásit
Vero
tak kdybys neco chtela, dej vedet, mam tam na prvni nakup 15% slevu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 16:39
- Nahlásit
cernej caj
a kdy to budeš odesílat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 16:41
- Nahlásit
Vero
asi příští týden
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 16:43
- Nahlásit
cernej caj
ok tak já se mrknu, jestli bych něco nechtěla
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 09:25
- Nahlásit
Ahoj, víte někdo, kdy zaváží Falco Prahu?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2013 18:04
- Nahlásit
kobroor
myslím, že v pondělí, ale jednou za 14 dní
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2013 00:58
- Nahlásit
Ahoj. Pokud je tu někdo z Vyškova a okolí a bude mít chuť vyplnit následující dotazník o Barfu, budu ráda.
http://barf-krmeni-syrovym-masem.vyplnto.cz/
|
zdekato
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:44
- Nahlásit
Mám dva čivaváky, starší zbaští uplně všechno co dostane do mističky. S tím mladším jsou potíže, potřeboval by ještě přibrat asi 150 g do 3 kil, ale nechce žrát.Musíme mu do žrádýlka přidávat mlsky, aby se do něj vůbec pustil. Dneska dostali rybu, starší ji sežral a mladší k ní čuchnul a odešel. Zkusila jsem rozmrazit mleté kuřecí, aby chudinka nebyl hlady a se stejným výsledkem, nežere. Mám ho nechat stylem nechceš nežeř? Tenhle problém je z každým masem, jeden ho žere a už druhý den se ofrňuje. Mám strach aby nešl s váhou dolu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:55
- Nahlásit
zdekato
nepomohlo by uvarit? nekteri psi vareny zerou spis
|