Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:32
- Nahlásit

corgi
Tak syrovou nevím. Vím, že lidi pijou šťávu ze syrové řepy, ale u psů jsem vždy slyšela, že se vaří.

Tutuli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:41
- Nahlásit

corgi
Syrová se nedává, jen vařená?
Já dávám do zeleninových směsí, které si mixuju, červenou řepu normálně, dávám ji syrovou, ale četla jsem, že vařená je lepší

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:56
- Nahlásit

corgi
tu Kelpu z holisticshopu jsme taky měli, i korály co tam mají, ted máme ten kompletní doplněk co tu na něj byl odkaz a taky ok.

Tutuli
my dáváme někdy syrovou někdy i tu sterilovanou z nálevu, je to povaření k něčemu dobré, jako že je to stravitelnější? jak pak s vitamínama?

Tutuli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 20:04
- Nahlásit

zwergpinscher
je to povaření k něčemu dobré, jako že je to stravitelnější? jak pak s vitamínama?
Fakt nevím, jen jsem někde četla, že je lepší vařená. Já ji ale nevařím, přijde mi to zbytečné

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 21:23
- Nahlásit

Já dávám všechno syrový,takže i řepu

Vikula
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 12:34
- Nahlásit

pawLINka
taky se musím pochlubit. Můj gaučák sice ještě neměl husu nebo maso z kozla v hubě, ale dneska dostal k obědu chlazeného okouna nilského...Z tesca...Trvanlivost do zítřka...Sleva 70%...Z 66kč na 33kč...Že by se letos se zvýšením daní počítaly i procenta jinak?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 12:58
- Nahlásit

Vikula
...Sleva 70%...Z 66kč na 33kč

to sou ty jejich finty

Dáška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 13:18
- Nahlásit

Vikula
Zavolej čoiku

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 13:59 - Změnil/a: zuzkaJ
- Nahlásit

corgi
Já si myslím, že nevařená je lepší. Ale je to jen můj osobní názor. Řepa je suprtrupr zelenina, je hodně sladká = chutná, a vitamínová bomba. Pokud ji chceš přece jen povařit a nechceš přitom ztratit moc vitamínů, tak se vaří vcelku. Což je docela nadlouho.
Myslím, že když zvládne pesan ostatní zeleninu syrovou, tak proč řepu ne?
Krmnou řepu bych nedávala, je v ní hodně cukru. Moje feňule ji teda zbožňuje, vždycky jí krade koňovi. Takhle jako pamlsek jí to nechávám, ale do hlavního jídla bych jí to nedávala.

corgi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 15:49
- Nahlásit

zuzkaJ
Krmnou řepu bych nedávala, je v ní hodně cukru
No já jsem právě úplná lama, takže jsem netušila, jak vypadá krmná řepa, respektive jaký je rozdíl mezi normální řepou, krmnou řepou a tím, co si koupím ve skleničce v nálevu a jím. Proto ten stupidní dotaz, kde se řepa shání, protože jsem netušila, že se to dá najít normálně v zelenině. Jo, holt komu není shůry dáno...

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:25 - Změnil/a: zuzkaJ
- Nahlásit

corgi
rozdíl mezi normální řepou, krmnou řepou a tím, co si koupím ve skleničce v nálevu

krmná řepa - bílá

normální řepa - červená

a v nálevu

corgi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:32
- Nahlásit

zuzkaJ
Děkuji

impact
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:40
- Nahlásit

No, já vám do toho nechci moc kecat, dámy. Do té řepy. Ale ta bílá je podle mě řepa cukrovka, proto je tak sladká. A krmná řepa je červená.

Nebo aspoň to v té mojí dávné selské době bylo. Koním se nikdy nedávala bílá, právě proto, že se z ní dělá cukr a u nás se vozily zásadně do cukrovaru. Koním jsme okopávali, vyorávali, čistili a následně zkrmovali pouze řepu červenou - krmnou.

zuzkaJ
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:58
- Nahlásit

impact
Tak mi krmíme bílou a i když jsem kdysi chodila jezdit do oddílu, tak jsme taky dávali bílou. Tak teda nevím Ale psovi bych teda dávala tu červenou, ať už krmnou nebo normální

impact
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:03
- Nahlásit

zuzkaJ
No ta na té fotce je krmná. Není bílá, ale taková oranžová - odstín červené. Bílá jako upe bílá i se slupkou je cukrová.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:03
- Nahlásit

No, já vám do toho nechci moc kecat, dámy. Do té řepy. Ale ta bílá je podle mě řepa cukrovka, proto je tak sladká. A krmná řepa je červená.
Jj,pravdu díš,ale krmná nejni upa červená,spíš šlupka do oranžova a vnitřek bílej,bílá celá je cukrovka.My sme po cukrofce udělali z mini králíka masáka.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:07
- Nahlásit

Já na tuhle diskuzi chodím, abych se něco dověděla a ne, abych měla z řepy v řepě guláš

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:09
- Nahlásit

červená je nejmenší, cukrovka středně velká a krmná(oranžová)je velká ako hovado.

Nori
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:13
- Nahlásit

Z fóra Vetamixu..
Vladimír Maissner: Dobrý den.
Musím Vám vysvětlit výpadky s vykrýváním některých druhů zboží. Z důvodů změn ve výrobě budeme rušit výrobek kuřecí hřbety. Jako alternativu jsem ale zlevnil kuřecí křídla, tak snad budete spokojeni. Další zmiňované výrobky budou dále v nabídce, ale nejsech schopen ovlivnit jejich množství. Např. u škvarků jsem stál před rozhodutím také tento výrobek zrušit, nebo se obrátit k novým dodavatelům, kde bude ovšem cena téměř dvojnásobná. Jelikož s novou cenou zákazníci souhlasí, objednal jsem doufám dostatečné množství, které bude k dispozici od poloviny ledna. V případě, že se mi podaří získat nějaké množství z původních levnějších zdrojů, budou Vám je operátorky nabízet za původní cenu jako II.jakost. Drůbeží žaludky mi drůbežářské závody dodávají pouze nárazově (třeba 2tuny v jeden den), ale za tuto cenu nemám možnost ovlivnit, kdy mi dodají další. Nechal jsem na e-shop umístit k tomuto výrobku "Dočasně vyprodáno" a jakmile opět budou skladem, nechám tuto poznámku smazat. Hovězí kusové, srdce, jazyk ... chodí průběžně a snažím se ho získat v co největším množství, ale poptávka převyšuje nabídku.
S pozdravem Maissner
Ty joo, asi čím dál více lidí přechází na maso... :-D

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:14
- Nahlásit

dáváte šípky z keříku? mě jí psi jedí normálně,normálně si jdou naškubat
a dávám jim to do masa,rozhnananý

impact
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:20
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Jojo, s tou velikostí máš pravdu. AKorát ta krmná může být fakt buď hodně červená až po světle oranžovou.

jablunka
krmná nejni upa červená,spíš šlupka do oranžova a vnitřek bílej,bílá celá je cukrovka.
No u nás míváme i upe červenou slupku. To je ta úrodná Haná.

corgi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:57 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Prosimvás, tak já už se radši na tu řepu ptát nebudu a dám psovi tu, kterou seženu, ať už bude barvy jakékoliv
Příspěvek Nori mě tuze mrzí, anžto kuřecí hřbety jsou moje oblíbené (ráda si hraju s jídlem)...

impact
Tady na drsné Šumavě máme leda houno a ne úrodu

impact
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:03
- Nahlásit

corgi
No já jsem ráda, že tu někdo řepu vytáhl. Páč my, z té úrodné Hané, máme řepy plný pole. V létě a na podzim. Takže moji psi budou žrát celý léto řepu.

corgi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:06
- Nahlásit

impact
Vykopu na zahrádce růže a dám si tam řepu...

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:15
- Nahlásit

A ta krmná (oranžová) je prej poměrně lehce stravitelná.Pokud teda v zahraničí nemají nějaké jiné druhy řep

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:16
- Nahlásit

A mimochodem, nevíte někdo kolik mají kuřecí žaludky tuku?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:18
- Nahlásit

impact
Já vím, jen ta oranžová je nejběžnější.
Mám zemědělskou školu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:23
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Hele, ty zemedelna skolo, zitra budu objednavat, chces teda ty dve sisky jak jsme se domlouvaly po mailu?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:26
- Nahlásit

Fifi
jj, chci. Kdy to asi tak přivezou?

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:32
- Nahlásit

A ještě jeden dotaz, berete stehna od Vetamixu a bývají normálně k dostání?

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání