| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:01
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Po sádle by se čubina pos*ala.
Tak to se mýmu nemůže stát. Koupím u řezníka syrový vnitřní sádlo a přidám trochu třeba ke kostičkám - no ten si dlabe
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:34
- Nahlásit
corgi
Což o to, ona by si taky dlabala, ale ty následky by byly horší. Mladá ne, ta by toho sežrala klidně metrák a nic by ji nebylo.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 09:43
- Nahlásit
Tak oni psíci když nejsou zvyklí na tučné tak jim to nedělá dobře prý. Ja to viděla u své feňule když sem ji krmila granulema a presla na jinou tučnější značku ze měla trochu řídší ,... a jedno kdyz mi ,,vypila" olej (nastesti uz jen zbytek) tak se z toho taky potento
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 10:42
- Nahlásit
Tak naší psici tuk neva, z kůží dělám sulcík a tuk z vrchu nesbírám a nechávám
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 10:53
- Nahlásit
Jednou, když táta udil, tak mu Becky sebrala ještě vařicí špek a celej ho sežrala,z huby jsem ji tahala už jen kůži a byla děsně horká, že jsem ji nemohla ani udržet v ruce. Myslela jsem , že se posere, ale nedala jsem ji tedy nažrat, aby se to nemohlo s ničím namíchat a druhej den srala ztuhlej lůj.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 12:11
- Nahlásit
no známýho ohařka vylemcala plnej friťák oleje a zadělala se jak zákon káže, ale blbě ji nijak nebylo, jen měla opravdu ale opravdu řídkou stolici, která byla, světe div se, až ve dvou metrech na stěnách prádelny....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:10
- Nahlásit
jana33
rýže a vejce,nedostatečná funkce slinivky, nevylučuje enzymy na trávení tuku a bílkovin právě.Tak žere Pancreolan a dietní granule nebo konzervy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:12
- Nahlásit
makrel
A to se to neupraví? Já znám X psů,co jsou na Pancreolanu a žerou maso nebo normální granule. Která dieta to je?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 13:38
- Nahlásit
jana33
Fakt? Tak to mají asi lehčí formu. My teď máme Specific a nějak se to nelepší.A kolik Pancreolanu mají?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:10
- Nahlásit
makrel
To fakt nevím, kolik ho berou. Ale logicky Pancreolan jsou umělé enzymy,při správném dávkování by měly nahradit ty přirozený a pes by měl být schopen žrát normálně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:23
- Nahlásit
jana33
Taky to tak chápu, i to tak píšou, mám už nastudované snad všechny stránky co jsou o tom na netu.Tak ještě najít to dávkování. Asi to chce čas, ale zatím nic moc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:26
- Nahlásit
makrel
to měl kamarádčin rtw, pomohl mu až trainer, brambory a něco grancle, po všem ostatním měl potíže.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:35
- Nahlásit
kejtlin
My právě máme ten Specific asi měsíc a nelepší se to. Jenže mám strach nějak ty značky střídat, aby to nebylo ještě horší.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 14:55
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
ježiši takové škody
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 18:58
- Nahlásit
brezen2008
A teď nevím, čeho myslíš, že je škoda.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 21:11
- Nahlásit
brezen2008
tech kůži co jste vyhazovali
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2009 21:17
- Nahlásit
makrel
My právě máme ten Specific asi měsíc
to si myslím, že je krátká doba
Pavlina Moravcova
no to je škoda, to my všechno ze zabíjačky zužitkujem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 19:44
- Nahlásit
jana33
Ahoj, jak jsi psala o těch psech, co žerou Pancreolan, mohla by ses prosím zeptat, co žerou a kolik( maso a přílohy+ vitamíny atd.)? Pes mi i ty konzervy žere stylem:zobnu si, abych neumřel hladem a je schopný nežrat i 3 dny, což mu taky moc neprospívá a strašně hubne.Takže pokud by se to dalo nějak na normální stravě, tak by mu to určitě chutnalo víc.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:06
- Nahlásit
makrel
Podle mě žerou normální věci, že jim to ten pancreolan upravil. Zeptám se,ale jsou to lidi z Prahy, kde už nebydlíme,tak to bude muset proběhnout přes víc lidí Ale být tebou,zkusím se zeptat v poradně Šťourače na http://www.deutsche-dogge.cz/bonoda/poradna.html Super veterinář, chovatel a krmí přirozeně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:14
- Nahlásit
jana33
Díky moc, mě právě na veterině řekli, že normální stravu nedoporučují. Jenže on nemá normální trus ani po těch super dietách a navíc je nechce jíst a pak mu je zas blbě, když se nažere po 2 nebo třech dnech.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:29
- Nahlásit
makrel
Když já se obávám, že většina vetů ti pro jistotu normální stravu nedoporučí, na každej problém maj spešl dietu a to je pro ně jediný pravý. Zkus se zeptat toho Šťourače
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:37
- Nahlásit
jana33
Jo, napsala jsem tam. Veti řekli, že by to bylo strašně složité a možná ještě dražší (čemuž moc nevěřím). A každý den se dívat na psa, který s nechutí odchází od misky, když předtím žrádlo miloval se mi moc nechce.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 20:40
- Nahlásit
makrel
Já myslím, že jde hlavně o vyladění tý dávky Pancreonalu a pak dávat kvalitní spíš libový maso, omezit vnitřnosti,ale jinak by neměl být problém . Ale je to čistě laickej názor
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 21:27
- Nahlásit
jana33
Kéž by to tak bylo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 21:36
- Nahlásit
makrel
Tak logicky jde o to najít to, co bude nejstravitelnější a kvalitní, aby toho nemuselo být moc a přesto to dalo vše,co pes potřebuje. Spíš jde o vitamíny a tak,tuším,že se doporučuje přidávat béčko
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2010 21:39
- Nahlásit
jana33
Na to jsem se taky dívala. Mě právě ale překvapuje, že i z těch tzv. nejkvalitnějších konzerv má pořád špatnou stolici, to znamená, že je asi netráví dobře.A navíc mu ani nnechutnají. To jsem četla, že psi to moc nechtějí žrát. Jste mi dali brouka do hlavy s tím vařeným
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 10:13
- Nahlásit
Tak mi pan doktor odpověděl, ale nic moc nového a konkrétního o tom kolik čeho. Budu zjišťovat dál.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 10:19
- Nahlásit
tak jsem zakoupila u nás v albertu 10x měkkej tvaroh,bo je jenom za 3 kč a víc jich neměli
dastík dostane s rybičkami
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 10:30
- Nahlásit
makrel
no mezi námi, já jsem zrovna na specific neslyšela žádný dobrý věci, nakonec stačí si přečíst složení těch jejich "super diet" . Kamarádce nabulíkoval dealer veterinář, že má krmit tím jejich zázrakem pro štěňata velkých plemen, je to mimochodem samej šrot, nekupto za šestnáct stovek, protože po tom bude mít naprosto čistý klouby a světe div se, čuba oba lokty v hajzlu a kyčle taky nic moc.
Ještě bych doporučila MVDr. Müllerovou, doufám, že jí píšu správně, je to homeopatka a dělá zázraky.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2010 11:44
- Nahlásit
makrel
že nesmí živočišné bílkoviny, to mi přijde divné, to pak samozřejmě musí hubnout, navíc rostlinné bílkoviny jsou pro psy hůře stravitelné než ty živočišné . Neznám nikoho, kdo by měl psa s nemocnou slinivkou, ale sousedka v domě problémy se slinivkou má - tuku se skutečně vyhýbá, ale rybu, králíka či kuřecí prsa si dá .
Homeopat je i na aavetu , asi bych ho zkusila .
|