Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 20:36
- Nahlásit

Dáška
Napsala jsemmu znovu, už si připadám jak blázen, že mi nestačí vyjádření mých dvou doktroů, ale jak vidím, tak neexistuje jeden 100% přístup.

Dáška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 20:41
- Nahlásit

makrel
No já mám za ty roky na vety jistý názor, takže na tohle už si připadám jak blázen, že mi nestačí vyjádření mých dvou doktroů, ale jak vidím, tak neexistuje jeden 100% přístup. ti radši ani nebudu odpovídat

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 20:42
- Nahlásit

Dáška

Nori
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 22:04
- Nahlásit

makrel
Mrkni URL
Já mám nejradši vitamíny a minerály přírodní, nic umělého. I pes je tak veden, dostává k masu pangamin, FitBarf bylinky a za studena lisovaný řepkový olej... Uvažuji nad Kelpou a korály... Zas ho nechci dopovat vit. C, který je v řase, jsou mu necelé dva roky, raději na pozdější věk... nebo popř. přidat 2x za týden..?

vlkXY
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 22:19
- Nahlásit

zzizalka
já dávám zvěřinu syrovou normálně...tedy kromě divočáků ty nedávám vůbec...podle jednoho myslivce co se mnou žije je to ok takže tak, ale nic nezaručuji...

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 22:36
- Nahlásit

Nori
Uvažuji nad Kelpou a korály
Ještě jsem nesehnala řasu, ale koupila jsem od veta nějaký přípravek z novozélandských korálů - jako multivitamínový doplněk k FitBarf bylinkám. Je to OK, ale poměrně drahé. I když co dneska není, že jo
nechci dopovat vit. C
Dodávám, když je ve stresu nebo prochladne a k vaječným skořápkám.

vlkXY
já dávám zvěřinu syrovou normálně
To už jsem na téhle diskuzi řešila i já, když mi byl nabízen zdroj levné zvěřiny, ale po těch příspěvcích, co tu tenkrát na to byly, bych si to netroufla

Nori
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 23:03
- Nahlásit

corgi
Tohle by nešlo URL ??

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Led 2010 23:13
- Nahlásit

zzizalka
zdravotně prověřené zvěřiny bych se nebála
corgi
tys psala o neprověřené, nebo ne?

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 09:39
- Nahlásit

kachna_
tys psala o neprověřené
Už nevím, jak jsem to tenkrát podala, ale ten zdroj byla paní ze cvičáku, která to má přímo od myslivců - takže neprověřené? A zzizalka píše, že je zdravotně prověřené maso ze zvěřiny co baštim i já, prostě čerstvě střelený tak tomu nerozumim

Tutuli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 10:38
- Nahlásit

Nori
Tuto řasu dávám, je jí hodně, dávkuje se málo a nestojí zase tak moc. Vím o více lidech, co ji přidávají. Dávám jí tak 2x do týdne trošku.

Nori
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 10:55
- Nahlásit

Tutuli
Fajn a máš to přímo s holistic shopu? Objednávky jsou v pododě dodány? Ještě něco jiného bereš?

Tutuli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 11:14 - Změnil/a: Tutuli
- Nahlásit

Nori
jj, beru přímo z holistic shopu, brala jsem tam jen toto na doporučení několika známých, je to přesně ta kelpa, na kterou jsi dávala odkaz, vím, že někteří známí berou nějaké korály, ale ty jsem nezkoušela, ještě se mi tam docela líbilo toto:
http://holisticshop.cz/obchod/index.php?idvyrb=303 &akc=detail
ale vzhledem k tomu, že dávám obvykle bylinky od phytovetu, tak mi to zatím přišlo zbytečné
Jo, jinak dodávka byla bez problémů, ale brala jsem to jen jednou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 11:30
- Nahlásit

jana33
Jasně, proč by taky měli štěnata růst,ne?
no jasně..proč jako já nevim..ale mám f tom hokej,sem dycky žila v domnění,že co do toho čokla do roka narveš,z toho bude vycházet a taky že z hladu eště nikdy nic nevyrostlo..může mi někdo z těch co chovaj dlouho vysvětlit ten posun???Pamatuju komanče a svazarm,granule neexistovaly,čoklové se vod mala furtovali masem z výseku či jatek,normálně se vařilo a problémy s růstem jaxi nepamatuju..myslim tim tu slavnou panostitidu třá.To sem fakt nikdy neslyšela ani neviděla,byla občas k vidění křivice,což už zas dneska asi moc není k vidění,ale nechápu proč najednou vadí ,když štěně rostě? Proč má žrát minimálně? Proč má vypadat tak jak popisuje ebony,což já vídám taky docela často?Jako to je nějaká nová civilizační choroba ten růst nebo jáfakt nevim..?

Aluli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 12:31
- Nahlásit

davidkova renata
To je tak když někdo ,,chytry" něco vymyslel. Jako na jednou stranu je dobre když je štěně vellkého plemene štíhlé a ne jen kulička -kvuli kloubum ... ale vychrtlé to je taky špatné. Všeho moc škodí. Já taky měla kostlivce do nedávna jenže ona po granulích nijak zvlášť nepřibírala ale hlavně je nechtěla. Po syrové stravě už to jde

K té křivici. Na jedněch závodech měl rozhodčí svou manželku a štěně RTW. Paní říkala, že jako uplně malý měl křivici a vet. jim doporučil prasečí nožky a stav se zlepšil a pomohlo to.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:08
- Nahlásit

Takže v poledne a večer jsme dali rozvařenou rýži s trochou vařených kuřecích prs. Kadil naposledy v poledne před krmením. Tak mi držte palce, ať nestrávím noc lítáním po venku.

Nori
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:52
- Nahlásit

makrel
Dietetické vlastnosti receptury Fit-BARF Sensitive oceníme také při tvorbě dietního plánu pro redukční dietu, při potížích se slinivkou břišní, při cukrovce a ostatních poruchách látkové výměny.
[url=http://baron.cz/pes/fit-barf-sensitive-9134-k -X000225-X000697.html][/zde]

Nori
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 18:54 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit

makrel
Dietetické vlastnosti receptury Fit-BARF Sensitive oceníme také při tvorbě dietního plánu pro redukční dietu, při potížích se slinivkou břišní, při cukrovce a ostatních poruchách látkové výměny.
URL

vlkXY
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:01
- Nahlásit

corgi
To už jsem na téhle diskuzi řešila i já, když mi byl nabízen zdroj levné zvěřiny, ale po těch příspěvcích, co tu tenkrát na to byly, bych si to netroufla

jaké máš na mysli?

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:04
- Nahlásit

Nori
Vypadá to dobře, není v tom nic, co by mělo vadit. Máš s tím osobní zkušenosti?

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:05
- Nahlásit

all
Prosímvás, budu teď asi vypadat jako mamlas, ale jakou dáváte psům řepu? Teď jsem se dočetla o blahodárných účincích řepy a jsem trochu mimo - mám dávat psovi normální červenou řepu v nálevu, co si kupuju pro sebe, nebo někde (kde?) sehnat nějakou krmnou nebo co? Se v těch řepách neorientuju

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:06
- Nahlásit

makrel
FitBarf Sensitive tu dává hodně lidí, včetně mě, pes by to klidně žral i samotné, voní mu to. Z pohledu té slinivky - jsou tam i semínka. Ale tys psala, že rostlinné tuky může, takže to je asi OK.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:08
- Nahlásit

corgi
Co jsem tak studovala,tak nepsali, že by nesměl. Akorát nesmí být v krmivu víc jak 10% tuku, takže pár semínek by vadit nemělo, když to tam i píšou.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:10
- Nahlásit

corgi
V nálevu asi nee, dávala jsem normální červenou povařenou.

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:12
- Nahlásit

makrel
Je tam fakt pár semíneček, takže to asi neuškodí. A ten topinambur by měl být taky dietní, tak bych do toho šla.
dávala jsem normální červenou povařenou
A tus sehnala kde? (se možná ptám jak blbec...)

Nori
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:14
- Nahlásit

makrel
Zatím dávám měsíc, takže nemohu ještě nic posuzovat...

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:16
- Nahlásit

corgi

řepu koupíš v úseku zeleniny v každým hypermarketu prodávaj baby řepu, je to velký jak pomeranč, tak když se po tom podíváš, tak to najdeš příště

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:16
- Nahlásit

corgi
Topinambur se právě u slinivky jako příloha doporučuje, i místo rýže. Takže to asi vyzkouším. Řepu koupíš skoro všude, stojí kolem 10 Kč kilo a vaří se podle velikosti, před vařením ji neloupu. Akorát se pak neděs, když pes bude čurat červeně.

vlkXY
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:19
- Nahlásit

corgi
prosím prosím můžeš mi sem hodit ten odkaz na to vlákno s tou zvěřinou? dííík

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:30
- Nahlásit

miisha makrel
Tož já se při příští návštěvě velkoměsta po té řepě kouknu, dík. Syrová se nedává, jen vařená? Červené čůrání znám z vlastní zkušenosti, proto se děsit nebudu

vlkXY
No jo, hoď vlákno, to se řekne Je to někde tady v těch 89 stránkách

vlkXY
Člen
# Zasláno: 3 Led 2010 19:31
- Nahlásit

aaaha no já se po tom mrknu

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání