| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 16:46
- Nahlásit
leila
Já jsem měla kuřecí mleté onehdá a spokojenost velká!
A jinak celkově si to lidi chválí...
Zverimex tam bude mít ale něco přiražené, spíš si k nim zavolej a zajisti si, aby jak povezou k nim, přivezli něco i tobě..
A nebo vetamix?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:00
- Nahlásit
pawLINka
no nevím jak moc mají přiražené ale cena 37 za 1kg mě nějak nevadí oproti 100kč je to velký krok vpřed :-D
Jinak vetamix bych brala akorád ho nemám kde uskladnit uvidime jak mi rozmrznou ty jatra jak to vypada...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:01
- Nahlásit
leila
jestli jsi z prahy,tak si dojed vod poštváře maj maso v roal kaninu,velkoobchodě,taky to sem tam beru
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:03
- Nahlásit
brezen2008
ja jsem z Ostravy, takze do maticky Prahé to maám skara daleko
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:04
- Nahlásit
leila
A z kama jsi? Na Vetamix se můžeš s někým domluvit a můžete vzít společně...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:32
- Nahlásit
tak už mám zamražené - pařátky,kostry,kosti ted ještě kuže
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:43
- Nahlásit
pawLINka
Z ostravy - já už jsem takto domluvená, ale pokud je poštvář lepší kvality tak je to pro mě o dost jednodušší páč holčinu z vetamixem mám přes půl ostravy ;)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 18:31
- Nahlásit
hotovo,zejtra vám sem hodím 2 fotky
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2009 09:33 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
leila
nevím jak kde, ale u nás(krmiva Černý), je Pošvář kuřecí mletý za 12, hovězí směs za 17-18 za kg. Píše se tam, že je to prošlé párou a je že to kompletní krmení.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 13:36
- Nahlásit
Zkoušel jste někdo tyhle konzervy?
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:09
- Nahlásit
kachna_
Tuhle konzervu neznám, ale měli sme od Vetamixu Mlsíka, ten mi přišel dobrý. Masa tam bylo hodně a pěkného. Jako nouzovka na dovču, nebo když není maso je to dobré.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2009 14:49
- Nahlásit
leila
Zdravím, taky jsem z Ostravy, kde, v jakém zverimexu jste Pošváře sehnala?
Díky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 15:08
- Nahlásit
leila
Já tím krmím. Maj teda u nás jen mletý hovězí a mletý kuřecí a když nemám nic jinýho, jdu si do zveráče pro tohle. Je to jemně mletý, tže prd vidíš, co v tom je, ale psi si nestěžují.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 15:10 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
dotaz na mixér
Jaký máte mixéry? Jsem si koupila nějakej s miskou za 700,- a v návodě se až doma dozvěděla, že se před mixováním musí zelenina nakráje na 1*1 až 2*2cm kousky. Což jsem si asi moc nepomohla bo si chci ušetřit hlavně to krájení. Myslíte, že když v tom budu mixovat zeleninu uvařenou nad párou, že to snese víc?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 15:11
- Nahlásit
impact
Myslíte, že když v tom budu mixovat zeleninu uvařenou nad párou, že to snese víc?
jo. nebo aspoň si to myslím, dyk je to měkký.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 15:47
- Nahlásit
PetraK
Jestli ne, taxem vyhodila sedm kil oknem.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 21:34
- Nahlásit
Mixuju, mixuju, mixuju, az najednou zjistim, ze ve spajzu je jen cibule a zemaky a na lince hromady misek s rozmixovanou zeleninou. Jsem musela zkusit vsechno. Akorat ted muzu jist bud mixovanou a nebo to zitra dokoupit v celku. Ale mixuje to paradne.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 22:26
- Nahlásit
Mate nekdo zkusenost s timhle
Kuře mlete
http://www.vetamix.cz/eshop/node/15435
Pisou, ze je to semlete cele kure, mate to nekdo vyzkousene? Je v tom hodne kosti?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 22:40
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nemam. A to uz bych radsi vzala kure cely, kusovy, 3 Kc rozdil, k temhle drubezim pomletinam nemam duveru, aby se pes/kocka neucpal. Jediny, co jsem posledne vzala a proslo u fen dobre, je drubezi s drobama.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 22:44
- Nahlásit
Fifi
To je nějaká novinka, je to na poslení straně...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 22:52
- Nahlásit
Fifi
dekuju, me prislo zajimave, ze je tam semlete cele kure a ne jen skelety.
a to drubezi s drobama je dobry? Je ted v akci tak asi taky prubnu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 23:07
- Nahlásit
lucYnka XIII
to drubezi s drobama je dobry
Ja ho nechutnala. Ale jo, neucpava, pro jistotu stejne micham s jinym druhem. Masa. Ale nyni jiz ve zcela decentnim pomeru, spis jen kvuli dobrymu pocitu,
|
Matejka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 08:56
- Nahlásit
leila
Já měla od pošváře mletou hovězí a kuřecí směs a to teda radši vetamix, psice po tom měla hnusej boban, ale jinak jsem od něj měla kuřecí stehna a ty jsou luxus
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 12:30
- Nahlásit
Tak jsme začali krmit syrovým. Sice feňule, když nejsem doma, občas ještě dostane syrový nebo vařený s přílohou, protože mamě je to furt nějak proti srsti.
Hned jsme zaznamenali velikánský úspěch - feňule nevysává ale kouše . Z toho, že by to nežrala, jsem strach neměla, páč ona sežere ouplně všechno. A někdy se až divím, co všechno - např. mýdlo na praní, když mama na terase si v lavóře prala prádlo .
Akorát mám obavy, jestli jí toho dávám dost a jestli dostává všechno, co má ze stravy dostat . Když jsme přílohovaly, tak ta miska byla plnější. Právě nechci, aby mi teď v zimě zhubla. Ale to se asi poddá .
A ještě otázečka - jak často dáváte kosti?
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 14:00
- Nahlásit
zuzkaJ
Kosti dávám skoro denně, mladé feňuli - 7 měsíců denně - ráno dávám křídla nebo kostry, starším psům většinou obden.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 17:09
- Nahlásit
Ahojky tak jsem tu po tydnu asi a koukam tady toho přibylo ....
Poradíte mi co na letní výcvikový tábor? Maso vzit sebou nemuzu. Neni tam lednicka a v lete by to vydrzelo max den. Granule jsem moc dávat nechtela ,.... Bude mit hoodne pohybu denne dvakrat agi takze neco vyzivneho. děkuju
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 17:12
- Nahlásit
Aluli
Mlsík a Fík od Vetamixu, sušené maso (nemám s ním zkušenosti osobně), zavařit si maso doma do sklenic a nebo v případě nouze ty granule. Ten týden to pesan vydrží.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 17:17
- Nahlásit
zuzkaJ
Kolik fenka váží a kolik masa jí dáváš?
Jinak já jsem teď na zimu pesany zakrmila (jsou už hezky oplácaní) tím, že jsem jim zvýšila nejen dávku masa (asi o třetinu), ale dávám asi 4x - 5x do týdne taky přílohy. V létě je nedávám vůbec...
Přibrali mi opravdu pěkně...
A kosti dávám skoro každý den.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 17:44
- Nahlásit
Aluli
Nasuš si maso sama,to je ideální.
pawLINka
Tak to já jsem spokojená, že se mi konečně podařilo dospělou čubu zhubnout
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2009 18:02
- Nahlásit
ZuzkaJ
Ted váží neco kolem 19kg a přibirám ji ted na zimu. Dávam ji ted 3% tzn svaloviny cca 302 g.
Jana33
nad tim jsem taky uvazovala ale jak treba nasusist hovezi s droby ,... a kosti a jine vnitrnosti ....
PawLINka
jo nad konzervama jsem taky uvazovala ale to zas nevim ktere sou ty dobre ,... at to ma energeticke bo bude mit zaber holcicka moja ....
a zavarene to sem taky uvazovala a jen nevim jestli by to prezilo takovych 30stupnu treba esi by se nezkazilo
ale to bez kosti a ty vyresit jinak ,...
|