Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 22:26
- Nahlásit

lucYnka XIII
No to se divím, já mám pravý opak. Nechala jsem si plechovku granulí "pro strejčka příhodu", teď jsem je chtěla zkrmit, aby se nezkazily, tak jsem zkusmo vzala pár na vycházku jako pamlsek a prej bleeee bleee Normálně to plive na zem a kouká, co mu to nutím za svinstvo.
Zkus všechno trošku ovařit, aby to na povrchu bylo zatáhlé, ale uvnitř ještě do syrova. Postupně se snad pesan umoudří

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 22:39
- Nahlásit

corgi
No to se divím, já mám pravý opak. Nechala jsem si plechovku granulí "pro strejčka příhodu", teď jsem je chtěla zkrmit, aby se nezkazily, tak jsem zkusmo vzala pár na vycházku jako pamlsek a prej bleeee bleee

on nechce ani granule, to vubec nevezme do huby, maximalne trosku konzervy, ja nevim co sestalo nikdy nezravec nebyl a ted si hrozne vybira, mozna se rozhod drzet dietu, kdyz pribral

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 22:51
- Nahlásit

lucYnka XIII
Na podporu chuti k jídlu je prý dobrý pangamin. Já tedy nevím, protože můj pes žere furt stejně - dost.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 22:57
- Nahlásit

corgi
Na podporu chuti k jídlu je prý dobrý pangamin
Pangamin davam. Uvidime co bude, treba je fakt jen prezratej, dojidal i po kockach maso a po kotatech kuresrejzi takze mel vyssi davky.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 08:25
- Nahlásit

Otazka - aby se z vepr. nozek uvolnil kolagen a bylo to psovi k necemu musi se nozky rozvarit? Bo staci dat jen tak syrove? Dik.

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 09:09
- Nahlásit

impact
No já nevim, ale selský rozum mi říká, že když to v nich jednou je, tak i za syrova - teď je ovšem otázka, jestli neuvažuju blbě Každopádně já to štřídám, koupím dvě nožky, z jedné udělám sulc, druhou zkrmím syrovou...

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:10
- Nahlásit

Nemáte někdo zkušenost s keramickým nožem? Hlavně na krájení masa

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:25
- Nahlásit

impact
Je to i v syrovém stavu.
corgi
Jen dvě nožky? To by mi pro ty mé obludy asi nestačilo.

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 15:14
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Jen dvě nožky? To by mi pro ty mé obludy asi nestačilo.
Nu ju, když ten můj prďola má jednu nohu na dvě porce...

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 15:24
- Nahlásit

Možná už si moc vymýšlím, ale zdá se mi, že začínáme mít měkká nadprstí. Neuvědomuju si, že bych někde udělala chybu, snad jen poslední dobou dostával víc srdce, což jsem se zas snažila napravit skořápkami. Z doplňků dostává fitbarf a roboran, co byste doporučili na kosti, potažmo klouby, aby se nadprstí spravilo? Mám zainvestovat do Artrocanu, Bonecanu nebo podobných věcí?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 15:30
- Nahlásit

corgi
ale zdá se mi, že začínáme mít měkká nadprstí
A nezda se ti to jen? Jinak bych teda pridala o dost vic skeletu koznatych, kosti lopatky obcas, jestli sezenes, tak hrtany... S doplnkama neporadim, nepotrebujeme je. Misto skorapek snad Irish cal, kde mas vyvazenej P i Ca.

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 15:44 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Fifi
Kůži máme i na ořezu, z kostí má křídla, stehna, lopatky, žebra, vařím nožičky, dávám je i syrové, navíc i pařáty z kachen a slepic, když někdo zabíjí. Hrtany seženu jenom sušené, dostává je na žvýkání. No nevím, zkusím ho vyfotit ze strany na rovném povrchu a srovnat to se starší fotkou, nebo sem pošlu obrázek a vy mi řeknete

edit: Koukla jsem na fotky a vidím zhruba toto: V srpnu nohy jak tyčky, úplně rovné. V listopadu prošlapy Někde se děje chyba!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:25
- Nahlásit

Ebony
Keramický nůž je skvělá věc, používám na zeleninu, ovoce i maso, ale jen úplně bez kostí - i měkké kuřecí kosti mi na něm nadělaly zuby.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:59
- Nahlásit

Ketrin
a vydrží opravdu pořád ostrý? takže ani hrtany radši neřezat...?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 19:10
- Nahlásit

Mám ho rok a je pořád ostrý. A právě že jsem si ho poničila na tom kuřeti, tak už s ním vesele krájím i hrtany apod. - stál okolo 100,- takže mi to zas tak neva, zas se koupí nový. Ale bacha, taky jsem si jednou pěkně ukrojila kus nehtu i s kouskem prstu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 10:06
- Nahlásit

impact
Tohle jsem tady taky kdysi řešila a nevyřešila, bo to nikdo neví.
Já to střídám - dávám syrové i sulc.

brezen2008
Ti nevím jaká je to firma, prostě klasický struhadlo na řepu. Koupili jsme ho u Drcmana - prodávají směsi pro nosnice, králíky a tak a já tam mimo jiné kupuju piv. kvasnice (33,-- Kč/kg), lněný semínko a tak...
Ale vostrý je to jak čert. Já si co chvíla ustrouhnu neht na obyčejným starým a tupým struhadle, tak nechcu vidět ten masakr, když se strouhnu na tomhle.

Aluli
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 12:04
- Nahlásit

pawLINka

:-D jo to znám ja sem se postrouhala aj na plastovém struhadlu....
taky máme takove obri struhadlo na repu doma a aj ten krouhac na zeli ale mame u toho takove drzátko at se clovek nestrouhne :-D

vlkXY
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 12:35 - Změnil/a: vlkXY
- Nahlásit

corgi
jestli ti to nevadí hoď sem fotky ať máme co porovnat, jak říkáš srpen a teď...

corgi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 12:41
- Nahlásit

vlkXY
Už jsem udělala nové téma "BARF a prošlapy", jsou tam i fota.

vlkXY
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 16:21
- Nahlásit

chci se zeptat přidáváte k syrovému masu kromě zeleniny ještě nějaké přílohy...jako je rýže, těstoviny a tak?

corgi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 16:42
- Nahlásit

vlkXY
Přidávám rýži k věcem, které mám odzkoušené jako "průjmotvorné" - ze začátku zvládl třeba i srdce jen s rýží, teď už ji dávám jen k játrům, ledvinkám. Navíc my to máme naordinováno i na ten žaludek, takže když už mám rýži navařenou, dám ji i k hrubomletému hovězímu nebo vepřovému. Ale všechno na základě zkušenosti s bobkem - nechci ho ucpat. Těstoviny dávám jen když nemám čas uvařit rýži.

vlkXY
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 16:45
- Nahlásit

a těstoviny nevaříš??

impact
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 17:18
- Nahlásit

vlkXY
Třá vetamixácký se jen zalívaj horkou vodou.

vlkXY
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 17:29
- Nahlásit

jo tááák

corgi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 17:54
- Nahlásit

vlkXY
a těstoviny nevaříš??
Al dente, prosím Jak podotkla impact, vetamixové se nevaří. V souvislosti s tím mě teď napadlo, jak by se asi pes tvářil na kuskus. I když on sežere v podstatě cokoliv...

vlkXY
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 20:20
- Nahlásit

dáváte všechno maso syrové nebo i vařené?jako na střídačku...mě vozí zadarmo maso ale je takové pofidérní a bojím se ho dát bez vaření...

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 20:35
- Nahlásit

corgi
Moji milují pohanku. Ale ta cena...

vlkXY
Pofiderní vařím, nepofiderní dávám syrový. Fakt.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 20:39
- Nahlásit

Já dávám syrové všechno... Jenže nemám pofidérní maso, no...
Mě by to mohlo, abych se jim s tím vařila.

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 20:41
- Nahlásit

pawLINka
Nj, se ti to plácá, když ti krávy skáčou samy do mrazáku.

vlkXY
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 20:46
- Nahlásit

no to jo...jako mám normální kvalitní maso ale 5kg masa zdarma...se hodí ale nevím bo neznám co to má za sebou tak to nebudu raději riskovat

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání