| Autor |
Zpráva |
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 17:58
- Nahlásit
Tutuli
čau, jsem dnes dorazila pozdě, ale stejně mám málo masa...prý si začala brát "nějaká" Monika! a on už víc nemá
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 18:07
- Nahlásit
Ebony
V pohodě, máme zatím dost, takže se nic neděje. No kdyby ti někdy zbylo, tak si zase rádi vezmeme, ale pokud budeš mít málo, tak je jasný, že nakrmíš hlavně vlastní hladové krky, a že jich není málo
prý si začala brát "nějaká" Monika
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 18:12
- Nahlásit
Tutuli
no právě, když nám to zase vyžere Monča, a že mě za chvíli dožene s tím počtem , tak za chvíli nezbyde ani na mě
jsem se byla podívat na malý Indouše a Barunky, jsou krásný
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 18:22
- Nahlásit
Ebony
sem se byla podívat na malý Indouše a Barunky, jsou krásný
No taky to mám v plánu, ale nějak nestíháme. Však mi psala, že jestli chceme fenu do chovu po Indovi, tak ji máme u ní.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 18:25 - Změnil/a: Aluli
- Nahlásit
Corgi a Tutuli děkuju
Vazkouším to a uvidím. Jako kosticek je dost ale na druhou stranu se jich nedava najednou velike množství,... No Lussi tvaroh s ovocem taky moc nelezl.. tak to budu asi davat zvlast...
Zda se mi ze moja snasi kosti docela dobre,.... sice obcas ma trosku bíle bobky, ale to po kostech byvaji vestsinou ne?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 18:29
- Nahlásit
Tutuli
Zdravím! Tak Ríša dneska zase blinkal, a to bylo k snídani vemínko s rýží, většinou se mu to dělo jen po kuřecí nebo hovězí svalovině Buď tak rychle vytrávil, nebo je víc kyselý. Každopádně to hodlám neprodleně řešit, začnu nákupem zelí (kysaného i čínského), salátu, špenátu, řasy, a pak hned zpracuju mladýho na homeopatika.
všichní
Hlásím, že zhruba měsíc po přidání 15% dávky jsme přibrali 1,5kg a jsme připraveni na zimu
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 18:31
- Nahlásit
Aluli
Bílé bobky nevadí, pokud nejde vyloženě o "šutry" a zácpu. Já už mám třeba vyzkoušeno, že kuřecí a krůtí kosti (krky, křídla, stehna) jsou v pohodě, ale bacha musím dávat u vepřových a hovězích - ty vždycky zakapu olejem a snažím se nedávat jen holé (případně přidám nějaké masíčko), jinak by bylo zaděláno na zácpu.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 18:44
- Nahlásit
corgi
No nevšimla jsem si, že by měla problémy s vyprazdňováním... možná kadí o chvilinku dýl, ale to někdy aj po normalní davce bez kosti. Jo když ji dávám lopatku nebo jine velké kosti kde není maso tak ji pak do misky dam kapku oleje. No budu sledovat a uvidím jak to sní bude. Zatím neměla problémy. Jen první dny po přechodu mela prujmy a jeden den zvracela. A kdyz ji dam zeleninu na kosticky tak to pak vyjde v tom samem stavu ven... a ma hovínka jak omalovánky :-D i ovesné vločky (kdyz ji sem tam přidám) mi nějak blbě tráví, proto je dycky tak 5min povařim a je to v klidu
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 18:58
- Nahlásit
Aluli
kdyz ji dam zeleninu na kosticky tak to pak vyjde v tom samem stavu ven
Chce to najemno nastrouhat, případně napsat Ježíškovi o kuchyňského robůtka (jako já)
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 19:19 - Změnil/a: Aluli
- Nahlásit
corgi
Jo to jsme taky s mamkou udelaly :-D, protože stary se pokazil,... Teď máme nového - já mamku ukecala, že se musí už používat ať se prověří ještě v záruční době. A teď navíc jsme kupily jeste ponorny(kombinovany- je tam aj mixer) tak ten sem si zabavila pro sve ucely- bohate mi staci :-D
Na struhadle jsem taky strouhala ale dycky to odnesly prsty
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 21:32
- Nahlásit
jdu to sem zas trochu pobavit, oddělovala jsem kosti zmrzlý na kost , nešly od sebe logicky se nehly, tak mě napadlo praštit do nich kladivem, jako že se rozpadnou, neuletěl mi ze dvou!!kladiv vršek , jedno padlo těsně vedle kamen a druhý těsně kolem mé hlavy , my máme nářadí, půjčit si to nějakej řemeslník tak ho to zabije, my už si zvykli.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 21:33
- Nahlásit
Aluli
Na struhadle jsem taky strouhala ale dycky to odnesly prsty
U mě nehty, proto ten dopis Ježíškovi za oknem....
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 21:34
- Nahlásit
corgi
To s Ríšou mě mrzí, s tím žaludkem asi nebude všechno OK, budu držet palce, ať se to zlepší.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 21:35
- Nahlásit
kejtlin
kosti zmrzlý na kost
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 21:47 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
corgi
A jak dlouho dáváš syrové? Já nefím nejsem si jistá, ale nezačla jsi teprve teď nedávno? Můj hafan měl obdobné problémy, ale po čase ustaly...
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 22:09 - Změnil/a: Aluli
- Nahlásit
corgi
nehty uz neresim,... už jsem se smířila, že je nebudu mit krasnou francouzskou asi mi chybí vitamíny a lamou se mi když dosahnou určité délky... I když je pravda, že od té doby co krmim syrově a ,,kradu" lussi zeleninovou smes a pangamin (z lekarny) tak je to lepsi
kejtlin
my jsme na tom doma s nářadím podobně,.... no možná trochu líp :-P
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 22:59
- Nahlásit
Nori
jak dlouho dáváš syrové?
Teď to jsou 4 měsíce. Jenže on to měl i na granulích, od štěněte. Tenkrát jsem to probírala s corgařema a shodli se, že dost štěňat to mívá, tak jsem to neřešila.
Aluli
už jsem se smířila, že je nebudu mit krasnou francouzskou
Ani českou Mně se taky lámou - nebo teda spíš se mi odlupujou vrstvy nehtů. Holt líp živím psa než sebe...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 23:37
- Nahlásit
Muzou psove zrat jednodenni kurata? Nekdy bych je chtela zkusit pro kocky a ty to urcite nebudou, tak jestli to muze pak sezrat coklik. dikes
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:33
- Nahlásit
lucYnka XIII
Muzou psove zrat jednodenni kurata?
No to asi můžou, jen mi prozraď, kde to bereš? Já chudák nemůžu žádné zdroje krav, koz, slepic apod. najít
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 11:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
Muzou psove zrat jednodenni kurata?
Jednohubky?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 18:11
- Nahlásit
impact
Je před vánocema, tak se hodí....
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 19:03
- Nahlásit
Já chci taky kuřátka,....
corgi
Nápodobně, šak mamka už mi to taky říká:-D Ne náhodou taky teď jím více ovoce a zeleninu. Jsem byla dycky zdechla si to nachystat , ale jak to ted delam psovi tak si dám taky :-D
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:02
- Nahlásit
corgi
jen mi prozraď, kde to bereš?
zatim nikde, vcera tu byl vet naockovat mi kutata a rikal, ze pro svoje kocky nekde sehnal a ze mi da vedet pokud by zase byli.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:09
- Nahlásit
jak vůbec vypadaj jednodenní kužátka?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 22:53
- Nahlásit
brezen2008
jak vůbec vypadaj jednodenní kužátka?
zrovna vylihle, takove ty roztomile zlute kulicky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2009 23:07
- Nahlásit
lucYnka XIII
zrovna vylihle, takove ty roztomile zlute kulicky
Ham.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 08:45
- Nahlásit
Já coby chovatel drůbeže si neumím představit, že by se mi v líhni vylíhlo třá 100 kuřat a dala bych to psovi...
Když nějaký nevydrží a umře, tak ho dostanou kočky, to jo. Ale zdravý a živý...?
A nemusí mít vždycky žlutou barvu. Záleží to na druhu slípek...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 09:17
- Nahlásit
lucYnka XIII
to bych dastymu nedala,to bych brečela a stejně bych mu to nedala...
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 09:30
- Nahlásit
brezen2008
Brrrr....ozaj neprijemna predstava...ked im davam napriklad stehna, alebo krky, to je pohoda, to uz je len neidentifikovatelny kus masa....ale taketo nieco malicke, s ocickami a zobacikom..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2009 09:36
- Nahlásit
Silwuska
přesně tak .....
|