| Autor |
Zpráva |
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 15:59
- Nahlásit
zuzkaJ
Máte nějaký fígl, jak rozporcovat maso ještě zmražený
Řežu pilkou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 16:00 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
Důry mimopražský!!!!!!!
zuzkaJ
Buď mám tupý sekáček nebo nešikovný ruce, ale nešlo mi to.
Vem to sekerkou, mila Lizo, mila Lizo, sekerkou. Staci naseknout a pak s tim naseklym jebnout o parez ci schod.
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 16:11 - Změnil/a: zuzkaJ
- Nahlásit
Fifi
Vem to sekerkou, mila Lizo, mila Lizo, sekerkou
Sekera je moc ostra, mily Lojzo, mily Lojzo, ostra.
Abych tam nenechala prsty
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 16:15
- Nahlásit
zuzkaJ
Abych tam nenechala prsty
Nenechas Polozis sisku masa, rozkrocis se (to kdyby ti ta ostra sekyrka zklouzla, mila lizo) a seknes. Zasadne si zmrzly sisky nepridrzuj rukama.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 16:28
- Nahlásit
zuzkaJ
Máte nějaký fígl,
když si to dotáhnu domů a je to povolený, lehce nařežu ty válečky nožem a fláknu do mrazáku. Když potřebuju půlku, vytáhnu váleček a třísknu s ním vo schody (zábradlí, dřeváky... to podle nálady ) a hnedle je to vejpůl. I když je to natuho zmražený.
Fifi
nech si ty gezichty osobo nehodná
Až budu velká holka jednou, budu mít taky domek a v ňom obří mrazák a v ňom samej Vetamix. Ne!! nechám si tam trochu místa a narvu tam všechny ty mrtvoly těch co se mi smějou!!!!
VerčaZ
"Jede do hlavního města, potřebuje pevné nervy!!!!
a co máme řikat my, který tu musíme bydlet? No?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 16:28
- Nahlásit
zuzkaJ
Máte nějaký fígl, jak rozporcovat maso ještě zmražený?
Taky jsme to řezali pilkou, i když ta sekyrka asi bude praktičtější. Teď máme novou lednici se širším mrazákem, tak se tam šiška díkybohu vejde celá (ne že bych tu lednici podle toho vybírala, to ne.....)
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 16:52
- Nahlásit
Oukej, zkusím...
VerčaZ
No zelí je těžký sehnat dobrý, Já osobně nemusim z obchoďáků LIDL, ale zrovna tam prodávají kysaný zelí v takový kilový konzervě a to je teda moc dobrý... Zkusím a uvidím...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 16:52
- Nahlásit
zuzkaJ
Já porcuju taky sekyrou. a zatím bez úhony
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 21:01
- Nahlásit
Tak ja porcuju taky sekyrkou a posledne jsem se nejak zapomela pri debate s bratrem a jeste jsem hulakala po psech, at jdou nekam a moc jsem se rozmachla. Tejden jsem chodila s bouli shora na hlave. To byla perda, az mi cvakly zuby.
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 21:41
- Nahlásit
impact
Takže na maso nejen v rukavicích, ale i v přilbě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 21:56
- Nahlásit
Zuzka jako rukavice nepotrebuju, drzim sekeru obema rukama. Ale prilby mozna dve. Btw. newim, jestli je to moje specialita, ale pri sekani sem tam neco odlitne, tak doporucuju sekat nekde, kde nemuze kousek masa vletet nekam, kde si toho nefsimnete. 50 much v chodbe bo to v lete zalitlo za mrazak byla taky mnamka.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 22:00
- Nahlásit
Tak jsem dala zelí, měl z toho takovej kočičák...
Ale chutnalo, tak uvidíme v noci, co plyny....
jinak já teda radši řežu pilkou, patrně bych dopadla jako Impact. Něco podobného se mi stalo už v dětství a nechci znova, tenkrát se mi rozsvítilo, tak se bojím, aby se zase nezhaslo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 22:06
- Nahlásit
Pumpa ja mam trvale zhasnuto, tze je to fuk.
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 22:14
- Nahlásit
impact
Jsem se kdysi snažila rozpůlit zmrzlá játra sekáčkem. Nejenže zůstali vcelku, ale kuchyň byla pokrytá vrstvou jemně naškrábaných jater. Od té doby sekáček v kuchyni nee
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 22:18
- Nahlásit
impact
teda pani, být sama na sebe tak tvrdá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 22:30
- Nahlásit
No jatra nasekat nejdou. To uz jsem taky zjistila pri pokusu znicit petikilovej balik.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 23:02
- Nahlásit
Já sekyrkovala prasečí hlavu napůl, celá se mi nevešla do hrnce, rozmáchla jsem se-dělala jsem to venku, no a za mnou se vysypalo okno od chodby, ze sekyrky uletěl sekací vršek a zůstalo mi jen topůrko v ruce.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 23:33
- Nahlásit
Kejtlin husteeeee.
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 08:59
- Nahlásit
Teda dámy, když to tady čtu, tak jsem fakt ráda, že jsem hned od začátku začala řezat pilkou. U toho je blbý akorát to, že má člověk omrzlý ruce, jak se to přidržuje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:12
- Nahlásit
kejtlin
kejtlin evidentně vede : D
VerčaZ
Teda dámy, když to tady čtu
náááhodou moje verze je bezpečná /celkem/ a nemám ani omrzlý ruce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:23
- Nahlásit
tak jsem vyzkoušela maso drůbeží směs z vetamixu a nebudu brát,bo psi maj po tom tvrdý bobky
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:34
- Nahlásit
Jen poznámka k drůběží směsi - proč většina z vás bere jako mínus to, že je to samá kost? Já to naopak považuju za výhodu a přimíchávám to do masa v případě, že ten den nedávám masové kosti, ale třeba hrubomleté. Dám to půl na půl a pes nemá zácpu a i já nemusím hlídat, aby měl druhej den dostatečně kostí.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 09:49
- Nahlásit
VerčaZ
a proč dávat kosti každej den?? nevím, já teda kosti rozumí se, masité, dávám tak obden, ob dva dny... (krky, křídla, skelety, hovězí). Zase jako, kdyby dostávali moji hafani kosti každej den, tak serou šutry, s prominutím.... Jinka tu drůbeží směs taky míchám s jiným masem a dávám k ní dost oleje.... Přijde mi to docela dobrej příděl jak kostí, tak i takových těch zobáků, pařátků a tak....
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:08
- Nahlásit
Montik
a proč dávat kosti každej den
Jasně, že se nemusí dávat každý den, já to blbě napsala, ale třeba když dám jeden den ledviny, další den sulcík, tak už ten další den přimíchám do hrubomletýho tu drůbeží směs. Já to spíš myslela tak, že většina lidí vidí v drůbeží směsi nevýhodu kvůli kostem a to mě přijde zbytečně pesimistický . Proč to nevidět jako výhodu...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:13
- Nahlásit
VerčaZ
jo táák..tak to joo...sem se trochem vyděsila, že dělám něco blbě....
Jinak já, jak už sem psala, to taky považuju za výhodu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 10:33
- Nahlásit
V drůběžím s droby je kostí tak akorát
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 17:13 - Změnil/a: Aluli
- Nahlásit
Máte někdo zkušenosti s ,,jídelníčkem" co je na webu www.manwe.eu ? Uvažuju že bych to zkusila. Jako ne uplně ,,do chlupu" přesně, ale ten system rano masite kosti a vecer maso zelenina,...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 17:27
- Nahlásit
Aluli
zkušenosti s ,,jídelníčkem" co je na webu www.manwe.eu
Mně přijde, že je tam až moc kostí - mého psa by to spolehlivě ucpalo. A vzhledem k potížím, které má, je mi jasné, že kdyby k snídani dostal jogurt+ovoce, stopro by to vyblinkal a byl až do večeře překyselený. Takže s tímhle psem bych podle toho nekrmila, na druhou stranu jinému by to možná bez problémů vyhovovalo. My jedem podle jídelníčku na baron.cz (ale bez hladovky).
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 17:28
- Nahlásit
Aluli
Já to dělám taky tak, jak Katka, znám ji i osobně, je to super holka, vždy ochotná poradit a podiskutovat. Bráváme spolu občas maso. Hodně mi poradila v začátcích. Ne, že bych ten systém vzala od ní, ale líbí se mi dávat ráno kosti nebo mléčné výrobky a večer maso se zeleninou.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2009 17:31
- Nahlásit
corgi
jé ahoj, koukám, že jsme se tu potkali ve stejnou dobu
|