Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
malinka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2009 00:22
- Nahlásit

Matejka
jana33

cuketa

Díky. Ale sousedka se chytala za hlavu. Že se to nesmí, prej to ""strhne žaludek a střeva"" a pak maj průjem s hlenama. Na netu nic nepíšou. Tak se ptám, pro jistotu.
A dávate i samotnou, nebo jen se zeleninou?

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 18:47
- Nahlásit

Tak jsem najednou zjistila, jak vůbec na nic nemám čas, že půlka štěňat už je pryč a nemám žádný fotky...Takže dnes jsem honem něco nacvakala, kvalita příšerná, fota jen ilustrační...aneb BARF v praxi u osmitýdeních štěňat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 18:54
- Nahlásit

Ebony
zdá se mi to nebo je tam jeden chlupáč..třá na tý poslední fotce?

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 18:59
- Nahlásit

Ebony
Z těch nežravci nebudou

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:02
- Nahlásit

davidkova renata
je, to je Jůlinka ale ruku do ohně za to nedám, známýmu, co chtěl echt chlupáče, přesně takováhle fena vylínala do skoro normální srsti a na výstavě, dokonce na klubovce, jí nevytkli ani chlup

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:03
- Nahlásit

Ebony
známýmu, co chtěl echt chlupáče, přesně takováhle fena vylínala do skoro normální srsti a na výstavě, dokonce na klubovce, jí nevytkli ani chlup
to by mi jeblo

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:12
- Nahlásit

Ebony
Super fotky! Taky musím toho svýho "dřívegranuláře" vyfotit, jak slastně chroustá. Na webu se mi to bude krásně vyjímat

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:28
- Nahlásit

corgi
tak tady ti budou spíš pak dříve masaři , mám obavu, že reklamní masakry mají pořád navrch...ale hned dvě majitelky mě potěšily, protože se mě nezávisle na sobě ptaly, jestli by mi nevadilo, že by chtěly krmit tím BARFem, že jako četli ten internet...a hrozně se divily, když jsem se začla smát...

KEISSA
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 19:44
- Nahlásit

Nevíte někdo kde sehnat kostní moučku a nebo masokostní potřebuji jako zdroj vápníku ale nikde nemužu nic sehnat.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:19
- Nahlásit

corgi
Paní,máte na stránkách ňákej virus bacilus

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:51
- Nahlásit

jana33
ňákej virus bacilus
To už je za měsíc podruhý Se toho vždycky zbavim a hned je to zpátky, chjo...

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 20:54
- Nahlásit

jana33
Huž sem to spravíla, ale sére mě to

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:01
- Nahlásit

corgi
Asi by to chtělo Tamifluuu,to je prej proti virozam

corgi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2009 21:03
- Nahlásit

jana33
Tamifluuu
Případně traverzu s desinfekcí
Ono by stačilo znát heslo k administraci tý domény - takhle to dopadne, když mi bratr dá doménu k narozkám a jaksi pozapomene dát mi i to heslo...

Nori
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2009 13:30
- Nahlásit

Zkoušeli jste někdy sušenou mrkev nebo přílohy k masu co nabízí baron?
www.centrumkrmiv.cz/product/susena-mrkev-3-kg-344

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 21:53
- Nahlásit

Nori
a co ti řere hafan?
že jsi psala že jako to co beru já,to nevyhovije,jak tedy krmíš svého hafa?
ted dostali maso,těstoviny,broskve,mrkev a brokolici a jak si šmakovali
jinak já dávám mrkev jenom čerstvou nastrouhanou

Nori
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 09:57
- Nahlásit

brezen2008
Na tu mrkev se jen ptám, jako úspora času. Zatím mi snědl ze zeleniny a ovoce: mrkev, petržel, celer i nať, jabko. Víc sem nezkoušela. Z masa vše kuřecí, lososa, vepřovou nožku a křížnou kost s masem, krůtí krk a největší problém je s hovězím. S tím sem měla problémy, vyzvracel. Ještě sem nezkoušela syr. vnitřnosti, mám strach, aby nevovolala zvracení, delší dobu je klid. Vlastně jen kuř. žaludky dávám a v poho. Teď nedávno měl lososa s petrželí a jabkem a v misce nezůstala ani zelenina. Říkám si, že s takové kombinace mu musí byt špatně.. ale v poho

corgi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 10:10
- Nahlásit

Prosím všechny, kdo dávají špenát - tady u nás v krámku neseženu listový čerstvý, je o tolik horší dávat klasický mražený, ze kterého vařím pro sebe? (samozřejmě nějaký nesolený - už jsem narazila na jeden mražený, který byl přímo přesolený)

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 11:14
- Nahlásit

corgi
Já dávám špenát normálně mražený,listový,nechám rozmrazit a lupnu jim to do žrádla

mac1
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 11:30
- Nahlásit

kupuji mražený listový špenát- takové ty válečky

Kelly
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 11:30
- Nahlásit

Ebony
Krásný štěnda!

Matejka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 08:43
- Nahlásit

My dáváme taky mražený a to i ten rozmixovanej, psovi je to celkem šumák

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:41
- Nahlásit

máte někdo vyzkoušenou - přečtěnou tuhle knížku?
Někdo z vás barfistů?
Nedávno jsem si jí koupila, tak aby tam nebyly úplný bludy
Ještě mám kuchařku od Sehnerový - a na BARF se teprve chystám

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:53
- Nahlásit

Dines
Podle mě tam bludy jsou a to dost zásadní. Je to překlad z němčiny a nooo,prostě,já bych jí moc nedoporučovala...... jen tak matně vím,že se nemaj krmit papriky,rajčata,česnek,cibule,porek,vepřový a dalších milion věcí,který krmíme stále a psi ještě žijou

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:59
- Nahlásit

jana33
Hm. a sakra, sotva jsem začla krmit svou vrzí BARFu, tak mi ten pes chcípne neb jí vepřový? aha...
Jinak - na tý výstavě byl kokr, 9 měsíců, hubenej tak moc, jak ani Benji nikdy nebyl, vylezlá páteř, viditelný žebra a kyčle...slečna říkala, že taky nežere, tak jsme se bavily - no a prý žral vařený, ale vet jí to rozmluvil a namluvil jí granule-které ten pes nežere. Ach ta lidská důvěřivost

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:15
- Nahlásit

Lucie od Arta
Jj,chcípne. Naši jsou zase zombie,protože žerou všechno ostatní
Nojo,tak hlavně,že to,co nežere,má děsně vyvážený

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:19
- Nahlásit

jana33
jen tak matně vím,že se nemaj krmit papriky,rajčata,česnek,cibule,porek,vepřový a dalších milion věcí,který krmíme stále a psi ještě žijou
Tak to vepřový si nevybavuju - vlastně jooo, tam zmiňujou tu chorobu zákeřnou - ale tak to už mam nastudovaný odsud
A co se toho česneku s cibulý týče, tak to čtu už asi ze 4.zdroje,tak bych tomu i věřila

A to rozdělení starvy jak tam píšou? Myslim že tam je dávat zvlášť maso se zelenym a zvlášť přílohy? (těstoviny a tak)

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:25
- Nahlásit

Dines
Nevěř cibule aspol. je opravdu toxická,ale jen v případě,pokud jí pes sežere na kila. V malém množství je naopak prospěšná, česnek jakbysmet
Kydej to dohromady my teda dospělákům přílohy nedáváme,jen hrst ovesných vloček ráno,ale štěndu přílohy dávám a normálně to míchám s masem.

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:28
- Nahlásit

ach jo. nalomená jsem dlouho, ale co jsem se zas dozvěděla o granulích, tentokrát od kámoše z GB...
jdu do toho. no ale knížku bych k tomu nějakou brala a viděla jsem asi jen tu, co teda asi není nic moc (tu vejš obrazenou), je něco?
a můžu hned zkusit přejít z granulí na syrový?

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:30
- Nahlásit

jana33
Tak fajn tak to zkusím vzít taknějak tuhle + Sehnerová / info z netu a cz-pes, a za pár týdnů se na to ykvajznu a budu jim házet celý flákoty +nějakou tu zeleninku a ovoco taky v kuse
A ať zapomenou na kvasnicovou pomazánku co doporučuje Sehnerka - tu má tuze ráda panička, tak se na psy už nedostane

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání