Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
Pink
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 08:58
- Nahlásit

brezen2008
Jj. Ještě dávám rýži. Zkoušela jsem i přidávat Vetamixácký konzervy. Problém u nás je, že nesní objemově moc velkou dávku, takže musím s přílohama opatrně.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:19
- Nahlásit

Pink
Mám dotaz - co jsi jí dávala za přílohy, když nabírala?
Davala jsem ji to, co zbytku fen - tzn obcas do masa ryzi, vlocky, testoviny. Jenze ona vykyne o kilo, jen se na misku podiva, a hlavne mela a ma dost omezenej pohyb (je po 4 operacich zadnich nohou). Takze tloustka u ni byla zpusobena kombinaci gaucingu a tech priloh. Zhubla tim, ze jsem prilohy u ni prestala uplne davat a misto toho ji do masa cpu zeleninu a podobnej balast.
Jinak pribrat psa - zkus pridat tucnejsi maso (veprovy, skvarky, sadlo - primerene, pomalu, aby se ti nepos...) , prilohy typu testoviny a tak.
Montik
Vadí to? hafani evidentně nestrádají..
Tak proc by to melo vadit?
Snidani teda davam typu podmasli, kefir, tvaroh, pres den si chroupnou jablka, mrkev, kedluben apod a vecer klido pido samotny maso.

Pink
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:34
- Nahlásit

Fifi
zkus pridat tucnejsi maso (veprovy, skvarky, sadlo - primerene, pomalu, aby se ti nepos...) , prilohy typu testoviny a tak. Jj. Pokud má v dávce kosti, tak přidávám.
Jsem smířená s tím, že bude hubenější, ale trošiček by přibrat mohl... On je chlupatec, tak to není tak vidět, ale když vyleze z vody, tak mám nepříjemný pocit, aby někdo nezavolal Kubišovou

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 10:21
- Nahlásit

Montik
My taky nedáváme, mám to odsouhlasený i od Sehnerky a od Šťourače, psi obiloviny vůbec nepotřebují. A my je teda nedáváme,aby nepřibírali.

Ad vývary - ano, říkala,že i vývarama by se mělo šetřit. Nemyslím si,že uvařený prasečí nožičky jsou klasickej vývar, takže klid. A jiný vývary - myslím,že je to jako se vším, nemělo by se to dávat každej den,ale jednou dvakrát týdně to neuškodí

malinka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 11:53
- Nahlásit

[b]jana33[/b]
Obecně platí,co je škodlivé pro děti do 3 let, je škodlivé pro psy

co yucca? Není vhodná pro děti, těhotné a kojící ženy.
I tak se přidává do granulí i některých výž. doplňků pro psy. Dávat?

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 12:11
- Nahlásit

malinka
Hele to je,co říkala Sehnerka. Fakt nevím,jestli dávat yuccu nebo ne I když mě to teda přijde ouplně zbytečný,teda pokud nemá pes nějaký indikovaný obtíže

Montik
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 13:14
- Nahlásit

jana33
já yuccu dávám už rok a dobrý... Ale já to dávám kvúli těm sfiním giardiím, aby se nevrátily....

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 13:16
- Nahlásit

Montik
Ale to dáváš takovoutu spešl přímo pro psy nebo ne? Každopádně u vás je to opodstatněný

malinka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 14:04
- Nahlásit

jana33
nám to doporučili jako prevenci chorob. Ne spešl pro psy, ale normální samostatnou z lékarny. Na 25 - 30kg psa 1/2 tablety nebo tobolky.

Montik
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2009 11:12
- Nahlásit

jana33
já dávám taky normoš lidskou...

Nori
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 11:23 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit

Docela mě můj pes Kuba vyděsil, jak na mě zuřivě vrčel když ožíral syrovou kost... podruhé se nechal pohladit... Včera si kámošem jezevčíkem Rockym, s kterým se zná od malička, hráli, můj ho obsakoval a Rocky se mu "nabízel" zadkem, couval zadkem k němu. Pak můj ležel na zádech a Rocky na něm. Můj vycenil všechny zuby, tohle jsme zarazily a kamarádka ho pak ke Kubovi nepustila... Byl to náznak agrese nebo ...? Pak se ti dva jakoby spolu nebavili a každý si lehl na naopačné strany pokoje... ????

Terri
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 13:26
- Nahlásit

Ale ta p. Sehnerová není úplně normální, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2009 14:32
- Nahlásit

Terri
mnoo, je projevem velmi podobná jedné mé známé, která normální není .
Ale když odmyslíš kuřata narvaná ATB a hormony, což se nesmí a kontroluje, tak se z toho vycházet dá.

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 12:00
- Nahlásit

WhiteWolf
zkusím se po tom popídit , až se dopídíš, dej prosím vědět, vím, že dnou trpí třeba papoušci ,ale ještě jsem neslyšela, že by pes

Meta
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 12:36
- Nahlásit

Ale ta p. Sehnerová není úplně normální, ne?
S tím bych zas tak moc nesouhlasila. Ne, že bych se s ní ve všem ztotožnila, někdy je na mě až moc extremistická, ale rozhodně nepapouškuje obecně přijaté kecy. Má vlastní názory. Přinejmenší člověk nad nimi přemýšlí... Přijde mi mnohem normálnější, než lidi, co dokolečka opakují, co jim média vtiskují do hlaviček...a že toho (nejen ohledně psů) je, brrrr.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 15:24
- Nahlásit

mac1
No a lidi mohou dostat dnu taky, ne? Ve laické knížce psích nemocí jsem nic nenašla, ale posílala jsem tuhle informaci mamče (má střední veterinu) a ta to zjevně považovala za možné a reálné.

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 18:41
- Nahlásit

kachna_
No a lidi mohou dostat dnu taky, ne? no, lidi ano, ale mě zajímají psi , zeptám se veta až půjdeme na očkování, ale to bude až za 2 měsíce ....na inetu jsem nic nenašla

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2009 21:47
- Nahlásit

Meta
kachna_
Vycházet určitě....souhlasím Brát to ale doslova, tak je to stejný extrém jako...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:00
- Nahlásit

Jak dlouho můžu bez obav tolerovat psovi, že žere jenom večerní žrádlo (masité kosti)?
Neřekla bych, že je zmlsaná, jen prostě žere míň a ráno prostě nemá hlad, po zdravotní stránce tam není žádný problém, hubená není, naopak by jí trošinku shodit prospělo.
Dávat jí večer ranní dávku se mi zatím nechce (vyhovuje mi to takhle), tu večerní jsem zmenšíla, do té ranní jen tak klofne.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:07 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Jak delate ten vyvar z prasecich nozek jak je to dobry na klouby?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
Tož jak - normálně strčím do kastróla pár vepřových nožek (kupuju kg za 1 Kč) a nechám to vařit až se nožky rozpadají. Pak je oberu, vytáhnu kosti (vařený můžou psa zabetonovat = vlastní zkušenost - klistýr už nikdy víc) a nechám to ztuhnout a nebo aspoň odstát. Pak posbírám tuk, který vyplave nahoru, ať to není jak projímadlo a je hotovo. Rosol přidávám k masu nebo k čemukoliv a nebo tím zaliju těstoviny.

Nori
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:46
- Nahlásit

Jaké bylinky přidáváte k masu a olej? Např. majoránka a oregáno, dáváte? Jakou mají funkci i olej? Díky za rady

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 18:48
- Nahlásit

pawLINka
diky, vyzkousime. A to maj byt ty paratky od prasete?
Mame problemy s klouby davam Alavis, ale zkusila bych i toto jestli by mu to nepomohlo.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:50
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jj, "pařátky". Prostě to, po čem to prase chodilo

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:54
- Nahlásit

My taky nožky vaříme. Anebo to jde udělat i z prasečích kůží. Tuk teda nestahujeme a pesáci nemají žádné problémy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:56
- Nahlásit

jana33
Tak to máš asi otrlejší psy

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:58
- Nahlásit

pawLINka
NEbo kupujeme méně tučný nožky mě tam toho tuku moc nepřijde

Cesmina
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:03
- Nahlásit

My nevarime a skrmujeme cele. Pes ma osm kilo a psice devet a vsechno je v pohode.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:06
- Nahlásit

Cesmina
My máme hltavce a pak ty kosti,co spolknou vcelku,blejou. Takže vaříme

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 00:32
- Nahlásit

Cesmina
to davas ty praseci nozicky syrove?

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání