Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 09:45
- Nahlásit

A nedá se brát jinde než ve vetamixu?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 09:52
- Nahlásit

no já budu jenom brát to hrubomleté a za 35 kč 1kg to pořát jde

Smečka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 10:37
- Nahlásit

brezen2008
Míchala bych to aspoň s kuřečími hřbety a rybími pilinami. Tam jsou ceny stále přijatelné.
Jsem ráda že mám i jiné zdroje. Pouze na vetamixu bych asi 5 psů těžko uživila ...

Aisha
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 10:45
- Nahlásit

Nevíte někdo, jestli existuje i jiná firma? Ceny pořád ještě jdou, ale kdyby měli konkurenci, tak by asi nezvyšovali.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 10:48
- Nahlásit

Smečka
kuřecí hřbety,zkrátka žádné kosti nemohu dastymu vůbec dávat

Smečka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 10:52
- Nahlásit

brezen2008
To je blbé. Dávala bych mu aspoň kuřecí mleté, tak je kostí habaděj. Jednostranné krmení není dobré, to pak barf ztrácí smysl. Rybí piliny jsou bez kostí. Je to víceméně drť.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 11:21
- Nahlásit

Smečka
no to jako jo,né že bude každej den hrubomlété,jako obden
musíme vyzkoušet jak na to bude reagovat
jako mu kupuji kuře,ale musím pořádně vykostit,cgrupavky nechávám,kosti ven

Kelly
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 11:30
- Nahlásit

Taky jsem slyšela, že jsou s vetamixem problémy. Ale prý se dá objednat maso od Falca, nevím teda jak je to s dovozem, ještě jsme nezkoušeli.

brezen2008
Tvůj pesan nemůže kosti?

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 14:18
- Nahlásit

Nejde mi e-obchod otevřít tak si na překvapení ještě chvíli počkám.
brezen2008
doporučuju dávat i hovězí mleté s droby a protože chceš aby ti přibral i vepřové s droby.

reneeska
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 14:28
- Nahlásit

Alexa
mě šel, než jsem naklikala objednávku ať vím kolik mám schovat korunek tak se to celý podělalo

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 14:59
- Nahlásit

Chtěla bych poprosit o tip, kde se dá v Ostravě sehnat maso pro psy, buď v normální prodejně nebo ve zverimexu. Díky moc.

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 18:47
- Nahlásit

Smečka
no já šestnáct taky, i když jsem uvažovala aspoň o těch hřbetech, mám přísun kvalitního hovězího, ale kuřata kupuju různě v krámě

Smečka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 18:57
- Nahlásit

Ebony
Já mám zas přísun kuřat a kachen, takže z těch vetamixových hřbetů naši psi moc odvázaní nejsou. Beru ale zelené dršťky, rybí piliny a hrubomleté. To se stále vyplatí. Vnitřnosti vyjdou levněji v masně.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 18:57
- Nahlásit

Kelly
nee,dělaj mu problémy,bud je bleje,anebo vytlačí bobek,ale vápencovitého tvaru a má u toho velké problémy
Alexa
dík,takže může i vepřové s droby ?

prostě něsměj tam bejt kosti,žádné

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 19:03
- Nahlásit

Smečka
jé, škoda, že nemůžeme vekslovat, já mám kolikrát hovězího a kostí nad hlavu, bych vyměnila za kuřecí

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 19:28
- Nahlásit

Smečka
rybí piliny

Taky jsem to vzala na zkoušku-nežral to nikdo ani venkovní kočky,ani kočky bezdomovkyně.....fakt to děsně smrdělo.To raději koupím tresky. Tobě to psi žerou normálně?

mac1
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 19:48
- Nahlásit

Neessi
rybí piliny mi psi žerou v pohodě, akorát pak mám doma parfém Rybí tržnice a tak psům musím umýt uši . Ale moji psi žerou všechno s ohromnou chutí , i ponožku .

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 19:49
- Nahlásit

brezen2008
dík,takže může i vepřové s droby ?
jasně, když nemá problémy s tučným což asi nemá když mu dáváš sádlo. Já to mojim holkám dávám na zimu, jinak po tom děsně kynou

Smečka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 20:05 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

Ebony
jé, škoda, že nemůžeme vekslovat, já mám kolikrát hovězího a kostí nad hlavu, bych vyměnila za kuřecí
Čoveče naši psi mají raději ty kachny. Ty když rozseknu na špalku a ohlodají pak i ten špalek
aky jsem to vzala na zkoušku-nežral to nikdo ani venkovní kočky,ani kočky bezdomovkyně.....fakt to děsně smrdělo.To raději koupím tresky. Tobě to psi žerou normálně?
Neessi
Pamatuju si že z první várky taky moc odvázaní nebyli ale teď v pohodě. Možná si zvykli, možná byla fakt nějaká špatná.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 20:07
- Nahlásit

Alexa
díkys za tip,tak já tam vemu i ty droby

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 20:08
- Nahlásit

Smečka
tak naši ohlodají špalek i po hovězím, ale nemůžu krmit jen ním a když občas vykoupím skelety v normální masně, tak na mě důchodci div neplivnou

Smečka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 20:18
- Nahlásit

Ebonytak na mě důchodci div neplivnou

To já ač z vesnice mohu v tomto směru využívat výhod Prahy. U nás na Suchdole je masna, kde se dají skelety objednat ve velkém. Také je občas beru, když vybouchnou jiné zdroje.

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 20:24
- Nahlásit

makrel
Chtěla bych poprosit o tip, kde se dá v Ostravě sehnat maso pro psy, buď v normální prodejně nebo ve zverimexu. Díky moc.
jasnačka - beru od Falca, Jeseničanu a pak soukromníka z Městce Králové - vše srovnatelné s Vetamixem před zdražením (jen trochu jiný sortiment). Zatím...

Pobočku má ten obchod kde beru i v Ostravě a to tu:
Ostrava - Mariánské Hory, Přemyslovců 32

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 20:49
- Nahlásit

Ebony
když občas vykoupím skelety v normální masně, tak na mě důchodci div neplivnou
My tu máme přímo firmu na zpracování kuřecího.Když jim ráno zavolám,tak mi do odpoledne nachystají po 5 kg pytlích tzv.kuřecí skelety-ale jsou od toho uříznutý jen stehna ,takže masa dost.Jen to rozhodím po dvou skeletech do mrazáku(hodí to něco přes 1 kg).Kdybys měla možnost to nějak odvézt,tak ti to zamluvím,kolik chceš.1 kg = 10,-Kč.Mohou to i zamrazit.

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 21:13
- Nahlásit

Neessi
tak odvézt to mám čím, jen by se mi ta cena s dopravou trochu navýšila

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 21:17
- Nahlásit

Terri
Díky, v pondělí tam skočím.Původně jsem nového psa chtěla krmit granulema, ale rozmyslela jsem si to a budu vařit, než si troufnu na syrové.

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 21:48
- Nahlásit

Ebony
jen by se mi ta cena s dopravou trochu navýšila

a to nejezdí chlap služebně do ÚVN? Třá by to moh mít jako služebku

Ebony
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 22:00
- Nahlásit

Neessi
ne, jezdívá občas do Hradce, do Prahy málo
ale ty přeci nebydlíš v Praze?

Terri
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 22:04
- Nahlásit

makrel
Též jsem si prošla fází - granule - vařené - syrové A jsem teď spokojena, resp. pes je

Neessi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2009 22:58
- Nahlásit

Ebony
jezdívá občas do Hradce
no tak sem je to z Hradce už jen 124 km
a z Prahy je to sem taky kósek 100 km

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání