Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 21:24
- Nahlásit

verunicicka
Ano. Nebo je zerou samotny.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 21:26
- Nahlásit

Fifi
žerou ti psi ryby? Ti moji si s tím nějak ne a ne poradit

verunicicka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 21:31
- Nahlásit

Fifi
fajn. přidávám jim je, ale nějak jsem dneska začla váhat, jestli jsou pro ně vůbec dobrý. malá mi je trhá na zahradě

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 21:34
- Nahlásit

kachna_
žerou ti psi ryby? Ti moji si s tím nějak ne a ne poradit
Ryby myslis vetamixacky? Nadsene, uz jsem z tech 15 kg zkrmila 5 kg.
Jak, ne a ne si poradit? Nechutna? Jim to pokrajej na mensi, kdyztak.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 21:36
- Nahlásit

verunicicka
Jen bacha na zeleny rajcata, to nenene, to je Fuj!

mishi
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 16:42
- Nahlásit

Tak jsem konečně našla krámek, kde mají i vetamix. Zkoušeli jsme zatím hovězí a drůběží směs, drůbeží maso mleté a hovězí maso s droby (nic jinýho tam totiž neměli). Jede jim všechno (už mi odmítají i klasickou konzervu, natož granule). Teď bych chtěla objednat těch 50 kilo (už máme velkej mrazák), ale nevím, jaký jim pojede a jaký je dobrý. Oni mi snědí opravdu všechno, ale abych jim nekupovala třeba něco špatnýho... Tak poraďte, prosím, ať to tu nemusím celý pročítat. Který maso mám od vetamixu koupit?

Hanka20
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 17:58
- Nahlásit

Ahoj, chci se zeptat, začala jsem pesům zpestřovat krmení i masem s přílohami a zeleninou. Zatím měli srdce a hovězí s droby od vetamixu. Ale nevím jak s kuřecím, dáváte jim ho syrové nebo ho radši vaříte. Mám pro ně i vepř.svalovinu, ale to jsem slyšela, že je lepší uvařit.....

reneeska
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 18:05
- Nahlásit

syrový dávám vše kromě toho když z nouze koupím mletý maso v lidským krámě, to uvařím bez vyjímky.

Kelly
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 19:10
- Nahlásit

mishi
Výborný je hovězí hrubomleté,hovězí jazyk, hovězí srdce, hovězí kusové, krůtí ořez. Kuřecí tam nekupuji, ale plánuju ještě vyzkoušet prané dršťky.

Barus
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 19:51
- Nahlásit

Dáváte pesanům rozinky? Někde jsem četla, že jsou pro ně jedovatý, ale když jí dávám tvaroh s vajíčkem, tak jich tám pár hodím, tak nevím...

Kelly
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 19:56
- Nahlásit

Já psům rozinky nedávám, akorát jim někdy dávám hrozny, ale fakt třeba jen jednu nebo 2 kuličky - mají to strašně rádi. Myslím si, že v malém množství by to psům vadit nemělo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 21:10
- Nahlásit

úplně pitomej dotaz - dává někdo psovi v zeleninový směsi cuketu? Má to v sobě vůbec něco užitečnýho tahle zelenina? kamarád tomu říká urážka okurky . Já to teda nepoužívám jako okurku, ale jako součást hodně rychlý minutky, případně do bramboráku. Tak mě napadlo, jestli taky případně psovi by to mohlo prospěti něčím??? Neví někdo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 21:15
- Nahlásit

PetraK
heled dávám občas

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 07:07
- Nahlásit

PetraK
čím cuketa prospěje psovi nevím, ale náš kocour jí miluje. Jak vidí cukínu, okouše ji neuvěřitelně

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 08:22
- Nahlásit

brezen2008
Meta

no takže když nic jinýho, tak neublížím
Meta
Tvýmu kocourovi celkem rozumím, když ji připravuju na tu extra rychlou minutku, tak než ji nakrájím, tak jí půlku sežeru . Musím tak mít dvojnásobný množství matroše

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 08:45
- Nahlásit

PetraK
Dáváme pravidelně každý týden. cukety jako jiná zelenina obsahují různé minerály a vitamíny. Můžu někde mrknout. Každopádně naší smečce cukety šmakují

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2008 08:52
- Nahlásit

jana33

Taky dík, tak se halt se Zrzravcem podělím no

Pink
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 20:50
- Nahlásit

Mám dotaz : Praktikujete u psa PRAVIDELNĚ jednodenní hladovku, tak jak to BARF doporučuje? Já zatím jen při trávících potížích, ale vážně o tom uvažuju.

reneeska
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 21:05
- Nahlásit

Pink
Já ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2008 21:58
- Nahlásit

Pink
já teda taky ne. A pořád přemýšlím jestli mám nebo ne

gabi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 08:02
- Nahlásit

ja raz za cas, uplne nahodne.
Napriklad ak sa mi straasne nechce, alebo ak psy den predtym ohrnali nad jedlom nos. Alebo ak ma nastvu nenuveritelne, ale vacsinou je to prospesna hladovka ci uz vychovna alebo vychovna ;)

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 09:02
- Nahlásit

Ne,myslím si,že je to naprosto zbytečný

mishi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 18:40
- Nahlásit

Od té doby, co krmíme klasickou stravou mi pes pořád žere trávu a zvrací jí. Dělám něco špatně?

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 10:55
- Nahlásit

mishi
s BARFem teprve začínám, takže asi moc neporadím, ale nebude to překyselený žaludek? Jakým masem krmíš?
Mě feňule taky žrala trávu a budila mě třeba ve 4h ráno - to bylo ještě když jsem ji dávala ráno syrové a večer trošku granulí (kvůli přechodu). Takže jsem druhý den dala rýži se zeleninou a jen trošku syrového masa, to samé večeře a pak jsem najela už přímo na syrové + zelenina. A od té doby super.
Do dávky dostane i kávovou lžičku mražené natě z mrkve, celeru či petržele.
Krmím v poměru 50:50 a dávám ve dvou dávkách (ráno a večer).

Bela
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:31
- Nahlásit

mishi
davas mu aj zeleninu?

mishi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:03
- Nahlásit

Zeleninu dostává, přidávám mu i roboran, česnek a mořský řasy. Možná to bude tím, že dostává ráno granule a večer maso. Ještě vaříme, teprve začínáme (cca 14 dní). Krmíme Vetamixem a oběma pesanům dost šmakuje. Včera jsem si všimla, že žvejká trávu i psice. nemůže to být tím, že dostává mraženou zeleninu (směs pod svíčkovou nebo polívková)?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

mishi
Tak zkus vynechat ten cesnek, ne kazdymu psovi sedne, to samy ta kombinace rano granule a vecer maso. A pridat do masa rozmrazeny neochuceny spenat.
Jinak mne se psice pasou taky, ale nezvraci, proste jim jen trava chutna.
Jo a tu smes pod svickovou davam taky, samozrejme rozmrazenou.

Mel
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:35
- Nahlásit

mishi
a zvrací ti hodně často? mě totiž pes žere trávu od malička, prostě se venku mění na býložravce a je jedno, jestli žral granule nebo maso. Ale mě po tom neblije

Bela
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:40
- Nahlásit

ani moj neblije a tosa popasa na travicke veselo kazdy den, tiez dostava akukolvek zeleninu, co zozerie
spenat je dobry, tiez sparena nasekana zihlava (kopriva ), skus surove rajciny - neutralizuju
a tiez by som asi vynechala ten cesnak

mishi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:16
- Nahlásit

česnek přidáváme kvůli srdci už delší dobu a zvracet začal až teď. Ale dneska to vypadá v pohodě, nejspíš to bylo něco dočasnýho... Ten špenát mě nenapadl, ale určitě ho zkusim...

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání