Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
Bela
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 11:44
- Nahlásit

otosonflákne se celý do misky a pes to má jako neplánovanou svačinku
presne tak
ja som si minule sadla na celu krabicu vajec ( ) - a ako si ten nas pesko pochutnal

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 11:47
- Nahlásit

Hele objednával jste někdo ten pangamin od Dromy? Nějak jsem tam nenašla,kolik je poštovný

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:22
- Nahlásit

jana33
Ja mela tu vekou krabici 80 baleni a myslim, ze postovny byla stovka.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:31
- Nahlásit

Fifi
Díky. Já si právě chci objednat to "koňský" balení,tak abych měla představu

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 17:54
- Nahlásit

Tak mám zas dotazy ...
Co psiska a paraziti?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 18:06
- Nahlásit

reneeska
Co psiska a paraziti?
Ktery paraziti myslis?

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:14
- Nahlásit

Fifi
červíky a ty, kterýma hrozí v králičích vnitřnostech ... proč v králíkovi teda jsou, a v jiných zvířatech krmných ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:24
- Nahlásit

reneeska
Ti ani nevim, kralikama nekrmim. Ale pravda, neni to dlouho a par kraliku jsem mela, a jak chutnali - teda lidem, ne psum...
A jinak s cervikama od levnyho nevyvazenyho vetamixackyho masa problem za vic jak 3 roky nemam, tedy psice ani stenata.

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:55
- Nahlásit

Fifi
Já totiž ... no napadlo mě že osusedka u babičky obvedle chovaj králíky, tak proto ... tak teď nevím, jestli si vzít jednoho i s vnitřnostma, nebo raději ne

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:03
- Nahlásit

reneeska
No my na vnitrnosti nejsme, takze z tech nasich nebostiku kraliku se varila polivka psum. Hlavy, jatra (zda jsou ok, to poznas), ledvinky, nejaky ty kusy tuku... Syrovy bych to psum nedala.
A kralika ber, ale jen s vnitrnostma, tam prave nejlip poznas, jak na tom to zvire bylo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:19
- Nahlásit

lidičky existuje nějaké bylinka pro psy co maj DLK a DKK? nebo něco na klouby
vím že existuje Roboran,ale mě napadla nějaká bylinka

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:23
- Nahlásit

brezen2008
já přesně nevím co , ale kolegyně pro svýho útulkovýho NO, který je na tom už hodně špatně s nožkama používá nějaký bylinný přípravek do firmy Fytovet - měli to prý na Hafbezobav, ale ten prý končí, nicméně se to dá prý snad objednat i přímo

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:30
- Nahlásit

brezen2008
Já koukala na vitamíny a koukni na tohle ... Phytovet, je to nejspíš to co myslí PetraK, já te objednala od nich multivitamín

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:38
- Nahlásit

reneeska

jo to bude ono, já to nikdy neviděla, říkala mi o tom jen kolegyně, tak jsem si v rychlosti vzpomněla a pojala to stylem piš jak slyš

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:41
- Nahlásit

PetraK
no jak říkám, já koukala dneska a mě to zaujalo, takže náhoda jak blbec

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:57
- Nahlásit

asi se tomu taky podívám na zoubek. I když já "dělám" do Roboranu , tak uvidím.
Ale nicméně u toho preparátu, co koupila kolegyně - tak si ho celkem pochvaluje. pochopitelně to nevyléčí, ale říkala, že to po něm je občas i lepší.

reneeska
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 22:05
- Nahlásit

PetraK
Já su na to docela zvědavá, ale snad to bude dobré

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 22:09
- Nahlásit

reneeska

já myslím že jo, kolegyně si to fakt pochvalovala a koupila si hnedle další tři tuším, než Hafbo skončí.

Jdu nechat vycvrdlikat psa, nebo nevydrží - byl plavat a to je vždycky potom za kropicí konev

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:15
- Nahlásit

http://www.holisticshop.cz/obchod/

tu maji vice veci od phytovet...ale jak holisticshop funguje nevim, neobjednaval nekdo v podledni dobe cca mesic? slysela jsem ze to u nich nejak vazne ci co??

Jinak zkousel nekdo i jine tyhle phytovety nez na klouby?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:21
- Nahlásit

reneeska
PetraK
díky

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:32
- Nahlásit

To vypadá fakt dobře. Akorát u těch psích přípravků jsem našla jen 250g balení,to je pro nás jako nic

wami
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:35
- Nahlásit

proč chodit ke kováříčkovi, když máte pod nosem kováře...?
http://www.phytovet.cz/

mám koňský balení , na doporučení Ebony - dávám to chvilku, ale Banuška se tváří jakože bere chondra, tož to asi funguje...
Máme i to na srst, dědek po tom vylínal rychlejš, zbytek zas tak neposoudím, ti se lesknou pořád...

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:42
- Nahlásit

reneeska
u babičky obvedle chovaj králíky, tak proto ... tak teď nevím, jestli si vzít jednoho i s vnitřnostma, nebo raději ne
Jediný prevít, co by se z králičích vnitřností mohl přenést na pséky jsou tasemnice a není to častý parazit. Králíky budeš vyvrhovat sama? Protože jakmile uvidíš střeva, tak by na nich byly nalepené takové bílé měchýřky o průměru cca 5 mm. Ostatní paraziti - kokcidie (nejčastěji v játrech - bílé uzlíky) a roupi jsou přísně druhově specifičtí. Jen k těm kokcidií - výrazně postižená játra jsme vařili nebo vyhodili.
jestli chceš dávat vnitřnosti včetně střev, popros, aby králík měl hladovku. Já to třeba normálně nedělám, protože mi je potom těch králíků líto

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:43
- Nahlásit

wami
Dík,teď jsem objednávala balení pangaminu pro koně,tak objednám i koňský balení tohohle. Chondra budu určitě dávat dál,ale tohle je fakt těma bylinkama mooc sympatický

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:45
- Nahlásit

wami
a prosím tě,jaký dáváš dávkování?

wami
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:46 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

jana33
já to zkouším místo chonder - jenom jakože bylinkový chondra. Soudě podle Banušky, která jak chondra nemá, okamžitě pokulhává, a teď se tváří v klidu a v pohodě, tož to asi funguje... akorát teda to je cítit jak jetý seno, ty bylinky maj fakt výraznou vůni, tak se smečce chechtám, že z nich dělám kobyly a koním příšte vezmu morkový kosti jako pamlsky...

dávkování
no, je tam 1 odměrka na 250kg (koně). Tak jsem to tak nějak vykutila, že dávám velkejm lžičku denně (pro Lumpa akorát, ostaním dvěma trocha chonder navíc neuškodí), a malinkatý tak čtvrt lžičky, ani to ne...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:47
- Nahlásit

wami
nebo i jinej
takže kdybych vzala pro koně tu kilovku tak kolik bych měka dávat psu co váží 32 kg?
a fakt to nějak funguje?

reneeska
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:49
- Nahlásit

kachna_
Já nevím, já to nikdy nedělala, právě proto se tu tak blbě ptám :-D jestli si ho nechat vyvrhnout, nebo vzít jen staženýho ... my králíky nikdy neměli

reneeska
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:51
- Nahlásit

U toho Phytovetu píšou že koňský je jiný než psí, že to psovi asi neublíží, ale asi ani nepomůže ... viz. poradna na jejich webu

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:51
- Nahlásit

wami
Díky. Já bych se teda bála chondra vysadit,ale jako něco navíc se mi to zdá super. Možná bych jim mohla taky po lžice užírat

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání