| Autor |
Zpráva |
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 11:44
- Nahlásit
otosonflákne se celý do misky a pes to má jako neplánovanou svačinku
presne tak
ja som si minule sadla na celu krabicu vajec ( ) - a ako si ten nas pesko pochutnal
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 11:47
- Nahlásit
Hele objednával jste někdo ten pangamin od Dromy? Nějak jsem tam nenašla,kolik je poštovný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:22
- Nahlásit
jana33
Ja mela tu vekou krabici 80 baleni a myslim, ze postovny byla stovka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:31
- Nahlásit
Fifi
Díky. Já si právě chci objednat to "koňský" balení,tak abych měla představu
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 17:54
- Nahlásit
Tak mám zas dotazy ...
Co psiska a paraziti?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 18:06
- Nahlásit
reneeska
Co psiska a paraziti?
Ktery paraziti myslis?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:14
- Nahlásit
Fifi
červíky a ty, kterýma hrozí v králičích vnitřnostech ... proč v králíkovi teda jsou, a v jiných zvířatech krmných ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:24
- Nahlásit
reneeska
Ti ani nevim, kralikama nekrmim. Ale pravda, neni to dlouho a par kraliku jsem mela, a jak chutnali - teda lidem, ne psum...
A jinak s cervikama od levnyho nevyvazenyho vetamixackyho masa problem za vic jak 3 roky nemam, tedy psice ani stenata.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:55
- Nahlásit
Fifi
Já totiž ... no napadlo mě že osusedka u babičky obvedle chovaj králíky, tak proto ... tak teď nevím, jestli si vzít jednoho i s vnitřnostma, nebo raději ne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:03
- Nahlásit
reneeska
No my na vnitrnosti nejsme, takze z tech nasich nebostiku kraliku se varila polivka psum. Hlavy, jatra (zda jsou ok, to poznas), ledvinky, nejaky ty kusy tuku... Syrovy bych to psum nedala.
A kralika ber, ale jen s vnitrnostma, tam prave nejlip poznas, jak na tom to zvire bylo.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:19
- Nahlásit
lidičky existuje nějaké bylinka pro psy co maj DLK a DKK? nebo něco na klouby
vím že existuje Roboran,ale mě napadla nějaká bylinka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:23
- Nahlásit
brezen2008
já přesně nevím co , ale kolegyně pro svýho útulkovýho NO, který je na tom už hodně špatně s nožkama používá nějaký bylinný přípravek do firmy Fytovet - měli to prý na Hafbezobav, ale ten prý končí, nicméně se to dá prý snad objednat i přímo
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:30
- Nahlásit
brezen2008
Já koukala na vitamíny a koukni na tohle ... Phytovet, je to nejspíš to co myslí PetraK, já te objednala od nich multivitamín
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:38
- Nahlásit
reneeska
jo to bude ono, já to nikdy neviděla, říkala mi o tom jen kolegyně, tak jsem si v rychlosti vzpomněla a pojala to stylem piš jak slyš
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:41
- Nahlásit
PetraK
no jak říkám, já koukala dneska a mě to zaujalo, takže náhoda jak blbec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:57
- Nahlásit
asi se tomu taky podívám na zoubek. I když já "dělám" do Roboranu , tak uvidím.
Ale nicméně u toho preparátu, co koupila kolegyně - tak si ho celkem pochvaluje. pochopitelně to nevyléčí, ale říkala, že to po něm je občas i lepší.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 22:05
- Nahlásit
PetraK
Já su na to docela zvědavá, ale snad to bude dobré
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 22:09
- Nahlásit
reneeska
já myslím že jo, kolegyně si to fakt pochvalovala a koupila si hnedle další tři tuším, než Hafbo skončí.
Jdu nechat vycvrdlikat psa, nebo nevydrží - byl plavat a to je vždycky potom za kropicí konev
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:15
- Nahlásit
http://www.holisticshop.cz/obchod/
tu maji vice veci od phytovet...ale jak holisticshop funguje nevim, neobjednaval nekdo v podledni dobe cca mesic? slysela jsem ze to u nich nejak vazne ci co??
Jinak zkousel nekdo i jine tyhle phytovety nez na klouby?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:21
- Nahlásit
reneeska
PetraK
díky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:32
- Nahlásit
To vypadá fakt dobře. Akorát u těch psích přípravků jsem našla jen 250g balení,to je pro nás jako nic
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:35
- Nahlásit
proč chodit ke kováříčkovi, když máte pod nosem kováře...?
http://www.phytovet.cz/
mám koňský balení , na doporučení Ebony - dávám to chvilku, ale Banuška se tváří jakože bere chondra, tož to asi funguje...
Máme i to na srst, dědek po tom vylínal rychlejš, zbytek zas tak neposoudím, ti se lesknou pořád...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:42
- Nahlásit
reneeska
u babičky obvedle chovaj králíky, tak proto ... tak teď nevím, jestli si vzít jednoho i s vnitřnostma, nebo raději ne
Jediný prevít, co by se z králičích vnitřností mohl přenést na pséky jsou tasemnice a není to častý parazit. Králíky budeš vyvrhovat sama? Protože jakmile uvidíš střeva, tak by na nich byly nalepené takové bílé měchýřky o průměru cca 5 mm. Ostatní paraziti - kokcidie (nejčastěji v játrech - bílé uzlíky) a roupi jsou přísně druhově specifičtí. Jen k těm kokcidií - výrazně postižená játra jsme vařili nebo vyhodili.
jestli chceš dávat vnitřnosti včetně střev, popros, aby králík měl hladovku. Já to třeba normálně nedělám, protože mi je potom těch králíků líto
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:43
- Nahlásit
wami
Dík,teď jsem objednávala balení pangaminu pro koně,tak objednám i koňský balení tohohle. Chondra budu určitě dávat dál,ale tohle je fakt těma bylinkama mooc sympatický
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:45
- Nahlásit
wami
a prosím tě,jaký dáváš dávkování?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:46 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
jana33
já to zkouším místo chonder - jenom jakože bylinkový chondra. Soudě podle Banušky, která jak chondra nemá, okamžitě pokulhává, a teď se tváří v klidu a v pohodě, tož to asi funguje... akorát teda to je cítit jak jetý seno, ty bylinky maj fakt výraznou vůni, tak se smečce chechtám, že z nich dělám kobyly a koním příšte vezmu morkový kosti jako pamlsky...
dávkování
no, je tam 1 odměrka na 250kg (koně). Tak jsem to tak nějak vykutila, že dávám velkejm lžičku denně (pro Lumpa akorát, ostaním dvěma trocha chonder navíc neuškodí), a malinkatý tak čtvrt lžičky, ani to ne...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:47
- Nahlásit
wami
nebo i jinej
takže kdybych vzala pro koně tu kilovku tak kolik bych měka dávat psu co váží 32 kg?
a fakt to nějak funguje?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:49
- Nahlásit
kachna_
Já nevím, já to nikdy nedělala, právě proto se tu tak blbě ptám :-D jestli si ho nechat vyvrhnout, nebo vzít jen staženýho ... my králíky nikdy neměli
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:51
- Nahlásit
U toho Phytovetu píšou že koňský je jiný než psí, že to psovi asi neublíží, ale asi ani nepomůže ... viz. poradna na jejich webu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:51
- Nahlásit
wami
Díky. Já bych se teda bála chondra vysadit,ale jako něco navíc se mi to zdá super. Možná bych jim mohla taky po lžice užírat
|