| Autor |
Zpráva |
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:15 - Změnil/a: Kachnička1986
- Nahlásit
Tak to Timous nastesti nema... jen ma suchou srst.. a hodne mu padaj chlupy, jako kdyz nadmerne lina...
ja taky krmila granulema jen.. asi jednou dostal syrove kureci kridlo...
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:17 - Změnil/a: Kachnička1986
- Nahlásit
aaaa jak sem mam vlozit fotku??
edit - tak se konecne povedlo!
|
Lusahu
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:36
- Nahlásit
jen takovej drobnej dotaz, děvčata: myslela sem že vařený brambory jsou pro psy nestravitelný, až jedovatý... tak děsně zírám..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 22:43
- Nahlásit
Lusahu
Zeleny jsou jedovaty, jinak ty brambory rozvareny pes stravi, jsou hypoalergenni ale pes si z nich nic nevezme, je to dost nevyzivna potravina. Uz se to tu myslim nekolikrat probiralo - brambory syrovy a zeleny NE, vareny sou dobry tak na tyhle pripady kdyz se vyylucuje alergie..
|
Lusahu
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 23:07
- Nahlásit
aha, myslela sem naopak, že syrový je můžou a vařený nesmí, tak kdyz loupu brambory,dávám čubě kousky,strašně jí jedou, takže to radši ne? nebo to platí jen pro ty zelený? to vim, že ty sou celkem jedovatý i pro nás..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 23:42
- Nahlásit
Lusahu
zeleny jsou na 100% jedovaty, ale syrovy nevim, to bych kecala.. Vareny jsou 100% OK.
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 08:49
- Nahlásit
Tak ok, dostane rybu a brambory.. a tu zeleninu a ovoce do toho asi pridat taky nesmim, ze?
jinak dneska mu dam kysany zeli na radu jinych pejskaru - kvuli tomu sezranemu vicku, ze prej se to obali a melo by to v poho vyjit ven... ja doufam, jinak me trefi slak, jestli bude muset na operaci!!!
je horsi jak vysavac!
a mineralni doplnky muze? objednala sem od Barona..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 10:51
- Nahlásit
Kachnička1986
zeleninu a ovoce do toho asi pridat taky nesmim
všecko postupně, nejdřív si vyzkoušej jednotlivý bílkoviny (po těch 3 -4 tejdnech začni přidávat třeba to kuře a dávej ho třeba 14 dní, pokud se neobjeví reakce, tak na kuře alergockej neni, pokud se objeví vysaď ho a dej místo něho jiný maso.) a pak postupně zeleninu, stejnym systémem..
dneska mu dam kysany zeli na radu jinych pejskaru
jj to je dobrý, to taky dělám když něco sežere.
mineralni doplnky muze?
já bych mu zatim nedávala fakt nic navíc, aby se ti nemohlo stát, že špatně určíš tu alergii...
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 11:06
- Nahlásit
Ok, jinak k tem mineralum - nemuze mu ten mesic uskodit bez nich, aby nemel nejaky problem kvuli nedostatku..? ja jsem v tomhle nevedouci a nechci mu ublizit jeste vic...
jinak po tom kurecim mi prijde, ze se drbe zase vic..:-/
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 12:52
- Nahlásit
Kachnička1986
já jsem se taky bála a pes to přežil. a to byl mlaďas, nebyl mu eště ani rok. hodně zhubnul a pak na tom mase začal hezky přibírat
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 13:26
- Nahlásit
On je prave mladas taky, je mu cerstvych osm mesicu..
diky za rady..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 15:54
- Nahlásit
Kachnička1986
kuřecí bejvá nejčastější alergen, protože je plný hormonů a jinejch srágor, aby rychle rostlo..
On je prave mladas taky, je mu cerstvych osm mesicu
nj neni to ideální... ale ty alergie podle mě ten organismus ničej víc než nějakej chvilkovej nedostatek něčeho.
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 16:36
- Nahlásit
jj.. nejhorsi je, ze poradne nevim, co ma za sebou... jak je utulkar a mam ho od 4 mesicu...:-/
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 17:08
- Nahlásit
Kachnička1986
on se prave jen drbe, na kuzi nema nic.. a tezko rict, zda alergie nebo reakce na caste prujmy (vet rikal, ze na kuzi a srsti se to vzdy projevi - zazivani),
Taky bych řekla, nasadila bych probiotika+rostlinné uhlí. A s těma rybama bych to nepřeháněla. To raději mu uvař hovězí vývar s rýží. Na posílení imunity je výborný vit. C se zinkem s postupným uvolňováním. Pokud má srajdu, krmit častěji po malých dávkách.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 17:22
- Nahlásit
dorotka1
mě doktor tvrdil, že jak hovězí tak rejže jsou alergeny :/ a můj pes je na hovězí alergickej taky, i když má podstatně menší reakce
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 18:40
- Nahlásit
ach jo, vicko stale nevyslo.. myslim, ze nas rtg nemine ((( ted sem do nej narvala celou sklenici toho zeli, tak jsem zvedava.. ted vecer kadil, ale nic tam nebylo z toho vicka..
Grin - a co zerete,kdyz kureci ani hovezi nemuze???
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 18:53
- Nahlásit
Fifi
Od 1.1.2012 měníme obchodní podmínky pro závoz zdarma, nově platí hranice min. 70kg a zároveň min. objednávka za 1500,- Kč vč. DPH.
hm, tak to zas přijdou o další zákazníky, holt chtěj jen velkoobchodovat, pěkně blbá firemní politika Falco to jistí, jen mi štve, že Falco nemá zelený dršťky. Jinak Vetamix nepotřebuju
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 19:02
- Nahlásit
Kachnička1986
co zerete,kdyz kureci ani hovezi nemuze
zvěřinu, krůtu, králíka, koninu, ryby (mořský, sladkovodní hajzlík nežere) a vepřový
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2012 19:26
- Nahlásit
Grin
Když můžete koninu, tak to Vám někdy přivezu odřezky kopyt z kování, to bude Grineček určitě rád
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 07:35
- Nahlásit
stetisek123Od 1.1.2012 měníme obchodní podmínky pro závoz zdarma, nově platí hranice min. 70kg a zároveň min. objednávka za 1500,- Kč vč. DPH.
Falco asi mimo Prahu nejezdí, co?
se obávám, že 70 kg už do mrazáku nenarvu, zase nastane každodenní nakupování a tahání tašek z masny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 08:28
- Nahlásit
Ketrin1
že 70 kg už do mrazáku nenarvu,
no ale tak oni to snad dovezou - i to menší množství, ale za poplatek. Myslim????? Já se nejdřív taky vystíhovala a pak mi to docvaklo, že prostě zvedli jen tu hranici pro dovoz zdarma, ten poplatek není tak děsnej a určitě se vyplatí víc než když to člověk má tahat.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 08:50
- Nahlásit
fidalka
no ale nevim esi budu ráda já teda
|
fidalka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 08:52
- Nahlásit
Grin
Smrdí to dost no ale co bys neudělala pro radost pejsánka
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 09:16
- Nahlásit
fidalka
twoe, já žiju v bytě, stačí, že mi tady páchnou dršťky a vůbec celej ten pes je dost smradlavá záležitost a eště si tady bude žvejkat kopyta
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 09:41
- Nahlásit
:-D tak vcera dostal zeli a dneska rano jen mini bobek.. kdy to tak poleze ven? a kdy byste schizovali a leteli na rtg? je zivej, hravej, zere, neblinka (teda vcera sem prisla domu a na sve dece mel zluty flek pachnouci po rybe, ale cistej - takze predpokladam, ze vyzvratil snidani a zase sezral, jak to u zacatku barf pry byva)...
se z nej zblaznim..
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 15:03
- Nahlásit
Kachnička1986
já ti nevim.. kdyz by neměl problémy, asi bych na veterinu nešla, ale jestli blil tak bych tam asi skočila... hele a víš jistě, že to sežral?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 15:41
- Nahlásit
Ketrin1
Neblbni,jak píše Petra, menší množství dovezou za poplatek. Anebo kup větší mrazák,zrovna u vás myslím není problém s prostorem. Jinak Falco zaváží za 2500, takže to taky menší množství není....
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 15:51
- Nahlásit
Grin
Nj, ale zase mel poprve syrove maso. a ten flek byl zlutej, nejdriv sem myslela, ze se pocural a kdyz sem k tomu cuchla, smrdelo to rybinou..
ale ani flek krve, nic... a vse bylo sezrany zpet..
to bylo nekdy odpoledne.. vecer dostal zas nazrat a do rana nic.. uvidim, az ted prijdu vecer z prace, co s nim udelalo to zeli.. v pondeli jdeme na kontrolu s tim usnim svrabem, tak mu radsi necham asi pro jistotu udelat rtg.
No jiste.. jiste neni nic, ale jelikoz sem ten zbytek nikde neobjevila a to sem stourala pod skrinemi atd.. tak to asi fakt sezral.. ted je otazka, zda to ukusoval po mini kouskach, to bych v hovnu ani nevidela.. a nebo to odkousal po vetsich...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 17:21
- Nahlásit
Kachnička1986
nevim... nedokážu říct, na druhou stranu mě už pes sežral takovejch věcí a nic mu nebylo, že je asi fakt zbytečný to hrotit, když je čoklik OK
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2012 20:35
- Nahlásit
prdim na to, dneska sem prisla z prace, doma ni a venku ukazkovy bobany s primesi zeli :-D a v nich na pohmat nic tezkyho.. nebudu to uz resit
|