Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 22:35
- Nahlásit

Kachnička1986
proc mam byt opatrna s krky?
Ze začátku "barfaření" pes většinou ještě neumí kosti řádně trávit a celé obratle by mohly způsobit problémy. Ale když ne, tak ne - je to jako se vším kolem krmení kus od kusu.

myslela sem, ze kosti se davaji jen rano..?
A proč? Proč kosti ráno? Nebo ryba ve středu? Nebo lněný olej v pátek večer? Např. Novosádová píše kosti ráno z toho důvodu, že je to prostě rychlé prdnout je do misky a jít do práce. Jaký poměr kostí ku masu a vnitřnostem a tomu ostatnímu, toť věčná diskuze, tudíž každý ať si dává kostí kolik chce a kdy chce, hlavně když to jeho pes stráví...

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 07:45
- Nahlásit

kejtlin
tak akce na rejži u nás v penny neni To je divné, zkus se zeptat, ten leták by měl být celorepublikový.

woey
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 09:13
- Nahlásit

Kachnička1986
Já třeba dávám kosti spíš večer, protože pak má delší čas je v klidu trávit - dopoledne jsme většinou aktivní

cernej caj
To já ráda informuju Škoda, že to taky nemůžu prubnout, jsem z ČB...

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 09:47
- Nahlásit

woey
tak ja zas rano, protoze pak jdu do prace a pesan osm hodin je doma a chrape..
ale s temi krky asi polevim, protoze dneska rano mel v hovinku bile sypaci kousky (asi ty obratle?). on je blbej, on ty krky moc nekouse, jak jsou maly, polkne nektery v celku... kridlo aspon rozkouse..

brookbank
Člen
# Zasláno: 9 Led 2012 16:49
- Nahlásit

Ahoj, sháním menší mrazák, nevíte kde by se dal levně sehnat? případně někdo kdo by prodával? ideál okolí Brna

corgi
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 18:14
- Nahlásit

all
Přátelé, zdá se mi to, nebo Vetamix zrušil moji oblíbenou slevu 10% při nákupu přímo ve skladu? Dneska se mi při placení mírně protočily panenky a jako by nestačilo zdražení zboží a zrušení "razítkovací" akce, neodečetli mi onu slevu! Herodesa na ně!

Tery89
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 19:18
- Nahlásit

Mě připadá, že je to s tím Vetamixem čím dál horší. Mě v pátek zaváželi a zase problém. Jednak mi volal že přijede v 6 ráno a dorazil snad v půl 8, kdy už jsem byla v práci a přebíral to přítel. A nejvíc mě zarazil jejich požadavek, že zaváží zdarma jen 70Kč při objednávce za 1200Kč a po kontrole jsem zjistila, že mi 7kg masa chybí a nejsou ani na faktuře. Takže jsme je sice nezaplatili, ale ještě jsem si to kontrolovala v emailu v potvrzení a tam je 70kg a na faktuře jen 63kg a poplatek za dovoz žádnej. Teda ne že bych ho chtěla platit, to maj štěstí že nic neúčtovali, ale nechápu pak tu podmínku že vozej jen 70kg.

Příště se s pár budějčákama složím a objednáváme Falco, na tohle už nemám nervy. Máte s Falcem dobré zkušenosti? Je to maso lepší než z Vetamixu? A ty ceny v tom ceníku co je pod heslem, ty platí? Mě se to zdá nějaké levné.

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 19:54
- Nahlásit

corgi
Přátelé, zdá se mi to, nebo Vetamix zrušil moji oblíbenou slevu 10% při nákupu přímo ve skladu?
no to je pěkný, tak to už na ně taky prdim, hlavně že nemají na nových stránkách forum, asi aby jim lidi nemohli nadávat

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 17:33 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

já jsem objednávala teď, měla jsem požadavek na rozvoz v rozmezí 2 hodin a takto to i dovezli.
omyl ve zboží teda nastal, v záměně, ale to byla taky moje chyba, zkontrolovala jsem jen maso a suché věci už jen vzala, kdybych nebyla blbá, tak se nestalo a všecko sedělo.

LucieS
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 20:28
- Nahlásit

Pokouším se sehnat kombinaci lednička+mrazák tak, aby byla lednička co nejmenší a mrazák co největší.. zatím jsem nenašla.
Netušíte prosím někdo, zda něco takového vůbec existuje...?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 20:43
- Nahlásit

LucieS
aby byla lednička co nejmenší a mrazák co největší.. zatím jsem nenašla.
Taky o nicem podobnym nevim. Ja mam starsi Calexku se dvema dvermama, dole mrazak supliku 6, docela velky. Lednice i mrazak maji svuj vlastni pohon, nebo jak se tomu nadava - lze zapnout oddelene. Mrazak je vypnutej, protoze to byl straslivej zrout, jede jen horni lednice a cuby maji maso v boxovym mrazaku velkym jinde.
Jestli by pro tvy ucely nebylo lepsi poridit suplikovej mrazak a na nej postavit pidilednicu?

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 21:01
- Nahlásit

Tery89
Máte s Falcem dobré zkušenosti?
Zdravím, já jsem od Vetamixu už utekla vloni. Beru od Falca většinou asi 120 kg masa najednou plus nějaké další věci. Jsem maximálně spokojená. Maso nesrovnatelné s Vetamixem, dobře zabalené, kuřata nejsou jak z koncentráku ani samá modřina. Ceny jsou podle ceníku stejné, jen je potřeba počítat se změnou DPH. Řidiči volají jak mají, na telefonu vždy příjemná paní. Nemám kritiku. Beru i jejich konzervy a ty jsou opravdu parádní. Plná konzerva masa, trocha sulcu, nic ošizeného. Jen je potřeba nabrat za min. 2500,- aby zavezli...

LucieS
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 21:39
- Nahlásit

Fifi
Jestli by pro tvy ucely nebylo lepsi poridit suplikovej mrazak a na nej postavit pidilednicu?
Jo, taky mě to napadlo, ale když spočítám spotřebu, pořád ta pidilednice s mrazákem vychází dost víc, než kombinace .
Nějakou calexku, asi podobnou té tvé, jsem našla na aukru, ale tam si iluze o spotřebě nedělám už vůbec. No je to na palici, zkusím ještě pohledat oboje varianty a znovu pořádně spočítat, co vyjde líp, už to musím nějak rozseknout...

corgi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 22:08
- Nahlásit

terka_devil666
Když je možnost volby, je to fajn, ale tady na západě má podle mě Vetamix totální jistotu monopolu, proto si může tohle všechno dovolit...

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 22:21 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit

Mně udělal Vetamix taky trochu čáru přes rozpočet tím množstvím, takže se taky zkouším rozhlížet i když jsem s nima nikdy neměla sebemenší problém ať se závozem nebo s kvalitou masa. Ale nějak nemůžu najít jiný obchod, kde by měly zelené dršťky. Zdá se mi, že všude mají prané. Nevíte, nemají někde zelené? Kromě Masopropsy, to nechci. Díky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 22:28
- Nahlásit

VerčaZ
Pošvář začal dělat zelené dršťky (no a jestli Praha, tak obchůdek v Kunraticích http://hlusakoval.sweb.cz/uvod.html )
Já jsem s nimi spokojená hodně a dlouhodobě

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 08:15
- Nahlásit

kachna_
Pošvář začal dělat zelené dršťky
Tak to je dobrý, od Pošváře tady bere zdejší zverimex.

no a jestli Praha, tak obchůdek v Kunraticích
Prahu mám 150 km. Ale občas tam jezdíme, tak třeba nárazově bych koupit mohla, díky.

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 12:51
- Nahlásit

tak my jsme asi jediny, co s Vetamixem nemame problem.. jsme z Praha - zapad a zatim se nestalo, ze by maso nedoslo tak, jak melo nebo ze by smrdelo...
jinak pesan se adaptoval skvele, prujem nemel, kosti zere kazde rano a bobkuje normalne a vypada skvele..

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 09:51
- Nahlásit

Akce v Inpostu - mražená kuřecí polévková směs za 9,80.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2012 14:32
- Nahlásit

Tak nevim, essi se smát nebo brečet.

http://kvety.kafe.cz/zaujalo-nas/2011/12/23/clanky /jak-pripravit-stedrovecerni-menu-pro-ctyri-nohy/

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2012 19:12
- Nahlásit

Gi a smečka

prof. MVDr. Miroslav Svoboda, CSc. se může jít bodnout, můj pes se udravil teprve když jsem mu ty průmyslový a vyvážený sračky přestala dávat a začal dostávat maso. A myslim že je mu srdečně u řiti, že nemá přesně denní dávku všeho co má mít, prospívá na tom skvěle.
Myslim, že prof. MVDr. Miroslav Svoboda, CSc. hlavně dostává pořádný provize z prodeje těch obilovin co jsou prej pro psa míň škodlivý než maso...

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 14:14
- Nahlásit

Uááááááá

A ještě smíchá barf dohromady s pečenýma kostma, smaženým a čekuládou. Aby byl věruhodnější. Debil zkorumpovanej.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 14:50
- Nahlásit

dáváte psékům někdy pečivo? Muj pes ho strašně miluje, ale bojim se mu to dát kvůli soli a tak... no ale stejně chodí a vyžírá ho králíkům (tvrdej chleba a rohlíky) .. nevadilo by mi kdyby trochu přibral, je furt jak zagroškudla myslíte, že mu může nějakej ten rohlík ublížit? A tvrdej nebo měkkej je lepší?

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 14:57 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Dávám, myslím, že to nijak neublíží sem tam. Ty úplně slaný rohlíky teda nedávám (ani sobě nekupuju), jinak jo. Radši tvrdý. A nezdá se mi, že by to mělo - u nás teda - vliv na váhu (prostě- sem tam), spíš to má rád.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 15:00
- Nahlásit

Grin
já dávám tvrdý chleba každý den - bezva čistí chrup a tvrdý tmavý pečivo, občas když se namane.

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 15:02
- Nahlásit

Jo, na zuby je to taky dobrý.
A jinak sami sobě většinou kupujem tmavý pečivo, takže když na to přijde, dostane spíš tmavý, než že by rohlík.

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 15:58
- Nahlásit

Grin
vyžírá ho králíkům (tvrdej chleba a rohlíky)
ts ts ts, nezná základní králíkologická dogmata
http://www.ifauna.cz/kralici/nemodforum/r/detail/1 178713/chleba
(taky krmim chleba, jen mi tak přišlo, že se to k tomuhle tématu celkem hodí)

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 16:00
- Nahlásit

kachna_
nezná základní králíkologická dogmata
no jo, ale já jsem odmala viděla králíky na chlebu, takže jsem prostě k dogmatům dost hluchá

Vero
Petra K
no tak to je super, mě totiž většinou toho chleba a rohlíků (samo taky nedávám slaný, dávám ty obyč) zbyde víc než stačí králík zkonzumovat tak se podělej s Grinečkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 16:05
- Nahlásit

Grin
tak se podělej s Grinečkem

a nadělaj děsnej bordel taky. aspoň teda u nás je pak nadrobíno.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Led 2012 16:08
- Nahlásit

PetraK
nadělaj děsnej bordel taky.
no to jo hlavně když se na chvíli zaseknu třeba u filmu nebo vytuhnu u knihy a nekoukám co zrovna pes vyrábí, tak pes de ke králíkovi, strčí mu hlavu do klece a vytahá chleba, seno a bobky, všecko nanosí do obyváku do pelechu a pak to baští ... zabít je málo... ted už teda striktně králíka zavírám, pokud fakt nejsem ve stavu furt psa hlídat

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání