| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 22:35
- Nahlásit
Kachnička1986
proc mam byt opatrna s krky?
Ze začátku "barfaření" pes většinou ještě neumí kosti řádně trávit a celé obratle by mohly způsobit problémy. Ale když ne, tak ne - je to jako se vším kolem krmení kus od kusu.
myslela sem, ze kosti se davaji jen rano..?
A proč? Proč kosti ráno? Nebo ryba ve středu? Nebo lněný olej v pátek večer? Např. Novosádová píše kosti ráno z toho důvodu, že je to prostě rychlé prdnout je do misky a jít do práce. Jaký poměr kostí ku masu a vnitřnostem a tomu ostatnímu, toť věčná diskuze, tudíž každý ať si dává kostí kolik chce a kdy chce, hlavně když to jeho pes stráví...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 07:45
- Nahlásit
kejtlin
tak akce na rejži u nás v penny neni To je divné, zkus se zeptat, ten leták by měl být celorepublikový.
|
woey
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 09:13
- Nahlásit
Kachnička1986
Já třeba dávám kosti spíš večer, protože pak má delší čas je v klidu trávit - dopoledne jsme většinou aktivní
cernej caj
To já ráda informuju Škoda, že to taky nemůžu prubnout, jsem z ČB...
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 09:47
- Nahlásit
woey
tak ja zas rano, protoze pak jdu do prace a pesan osm hodin je doma a chrape..
ale s temi krky asi polevim, protoze dneska rano mel v hovinku bile sypaci kousky (asi ty obratle?). on je blbej, on ty krky moc nekouse, jak jsou maly, polkne nektery v celku... kridlo aspon rozkouse..
|
brookbank
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 16:49
- Nahlásit
Ahoj, sháním menší mrazák, nevíte kde by se dal levně sehnat? případně někdo kdo by prodával? ideál okolí Brna
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 18:14
- Nahlásit
all
Přátelé, zdá se mi to, nebo Vetamix zrušil moji oblíbenou slevu 10% při nákupu přímo ve skladu? Dneska se mi při placení mírně protočily panenky a jako by nestačilo zdražení zboží a zrušení "razítkovací" akce, neodečetli mi onu slevu! Herodesa na ně!
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 19:18
- Nahlásit
Mě připadá, že je to s tím Vetamixem čím dál horší. Mě v pátek zaváželi a zase problém. Jednak mi volal že přijede v 6 ráno a dorazil snad v půl 8, kdy už jsem byla v práci a přebíral to přítel. A nejvíc mě zarazil jejich požadavek, že zaváží zdarma jen 70Kč při objednávce za 1200Kč a po kontrole jsem zjistila, že mi 7kg masa chybí a nejsou ani na faktuře. Takže jsme je sice nezaplatili, ale ještě jsem si to kontrolovala v emailu v potvrzení a tam je 70kg a na faktuře jen 63kg a poplatek za dovoz žádnej. Teda ne že bych ho chtěla platit, to maj štěstí že nic neúčtovali, ale nechápu pak tu podmínku že vozej jen 70kg.
Příště se s pár budějčákama složím a objednáváme Falco, na tohle už nemám nervy. Máte s Falcem dobré zkušenosti? Je to maso lepší než z Vetamixu? A ty ceny v tom ceníku co je pod heslem, ty platí? Mě se to zdá nějaké levné.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 19:54
- Nahlásit
corgi
Přátelé, zdá se mi to, nebo Vetamix zrušil moji oblíbenou slevu 10% při nákupu přímo ve skladu?
no to je pěkný, tak to už na ně taky prdim, hlavně že nemají na nových stránkách forum, asi aby jim lidi nemohli nadávat
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 17:33 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
já jsem objednávala teď, měla jsem požadavek na rozvoz v rozmezí 2 hodin a takto to i dovezli.
omyl ve zboží teda nastal, v záměně, ale to byla taky moje chyba, zkontrolovala jsem jen maso a suché věci už jen vzala, kdybych nebyla blbá, tak se nestalo a všecko sedělo.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 20:28
- Nahlásit
Pokouším se sehnat kombinaci lednička+mrazák tak, aby byla lednička co nejmenší a mrazák co největší.. zatím jsem nenašla.
Netušíte prosím někdo, zda něco takového vůbec existuje...?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 20:43
- Nahlásit
LucieS
aby byla lednička co nejmenší a mrazák co největší.. zatím jsem nenašla.
Taky o nicem podobnym nevim. Ja mam starsi Calexku se dvema dvermama, dole mrazak supliku 6, docela velky. Lednice i mrazak maji svuj vlastni pohon, nebo jak se tomu nadava - lze zapnout oddelene. Mrazak je vypnutej, protoze to byl straslivej zrout, jede jen horni lednice a cuby maji maso v boxovym mrazaku velkym jinde.
Jestli by pro tvy ucely nebylo lepsi poridit suplikovej mrazak a na nej postavit pidilednicu?
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 21:01
- Nahlásit
Tery89
Máte s Falcem dobré zkušenosti?
Zdravím, já jsem od Vetamixu už utekla vloni. Beru od Falca většinou asi 120 kg masa najednou plus nějaké další věci. Jsem maximálně spokojená. Maso nesrovnatelné s Vetamixem, dobře zabalené, kuřata nejsou jak z koncentráku ani samá modřina. Ceny jsou podle ceníku stejné, jen je potřeba počítat se změnou DPH. Řidiči volají jak mají, na telefonu vždy příjemná paní. Nemám kritiku. Beru i jejich konzervy a ty jsou opravdu parádní. Plná konzerva masa, trocha sulcu, nic ošizeného. Jen je potřeba nabrat za min. 2500,- aby zavezli...
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 21:39
- Nahlásit
Fifi
Jestli by pro tvy ucely nebylo lepsi poridit suplikovej mrazak a na nej postavit pidilednicu?
Jo, taky mě to napadlo, ale když spočítám spotřebu, pořád ta pidilednice s mrazákem vychází dost víc, než kombinace .
Nějakou calexku, asi podobnou té tvé, jsem našla na aukru, ale tam si iluze o spotřebě nedělám už vůbec. No je to na palici, zkusím ještě pohledat oboje varianty a znovu pořádně spočítat, co vyjde líp, už to musím nějak rozseknout...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 22:08
- Nahlásit
terka_devil666
Když je možnost volby, je to fajn, ale tady na západě má podle mě Vetamix totální jistotu monopolu, proto si může tohle všechno dovolit...
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 22:21 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit
Mně udělal Vetamix taky trochu čáru přes rozpočet tím množstvím, takže se taky zkouším rozhlížet i když jsem s nima nikdy neměla sebemenší problém ať se závozem nebo s kvalitou masa. Ale nějak nemůžu najít jiný obchod, kde by měly zelené dršťky. Zdá se mi, že všude mají prané. Nevíte, nemají někde zelené? Kromě Masopropsy, to nechci. Díky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 22:28
- Nahlásit
VerčaZ
Pošvář začal dělat zelené dršťky (no a jestli Praha, tak obchůdek v Kunraticích http://hlusakoval.sweb.cz/uvod.html )
Já jsem s nimi spokojená hodně a dlouhodobě
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2012 08:15
- Nahlásit
kachna_
Pošvář začal dělat zelené dršťky
Tak to je dobrý, od Pošváře tady bere zdejší zverimex.
no a jestli Praha, tak obchůdek v Kunraticích
Prahu mám 150 km. Ale občas tam jezdíme, tak třeba nárazově bych koupit mohla, díky.
|
Kachnička1986
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 12:51
- Nahlásit
tak my jsme asi jediny, co s Vetamixem nemame problem.. jsme z Praha - zapad a zatim se nestalo, ze by maso nedoslo tak, jak melo nebo ze by smrdelo...
jinak pesan se adaptoval skvele, prujem nemel, kosti zere kazde rano a bobkuje normalne a vypada skvele..
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 09:51
- Nahlásit
Akce v Inpostu - mražená kuřecí polévková směs za 9,80.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 14:32
- Nahlásit
Tak nevim, essi se smát nebo brečet.
http://kvety.kafe.cz/zaujalo-nas/2011/12/23/clanky /jak-pripravit-stedrovecerni-menu-pro-ctyri-nohy/
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 19:12
- Nahlásit
Gi a smečka
prof. MVDr. Miroslav Svoboda, CSc. se může jít bodnout, můj pes se udravil teprve když jsem mu ty průmyslový a vyvážený sračky přestala dávat a začal dostávat maso. A myslim že je mu srdečně u řiti, že nemá přesně denní dávku všeho co má mít, prospívá na tom skvěle.
Myslim, že prof. MVDr. Miroslav Svoboda, CSc. hlavně dostává pořádný provize z prodeje těch obilovin co jsou prej pro psa míň škodlivý než maso...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 14:14
- Nahlásit
Uááááááá
A ještě smíchá barf dohromady s pečenýma kostma, smaženým a čekuládou. Aby byl věruhodnější. Debil zkorumpovanej.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 14:50
- Nahlásit
dáváte psékům někdy pečivo? Muj pes ho strašně miluje, ale bojim se mu to dát kvůli soli a tak... no ale stejně chodí a vyžírá ho králíkům (tvrdej chleba a rohlíky) .. nevadilo by mi kdyby trochu přibral, je furt jak zagroškudla myslíte, že mu může nějakej ten rohlík ublížit? A tvrdej nebo měkkej je lepší?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 14:57 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Dávám, myslím, že to nijak neublíží sem tam. Ty úplně slaný rohlíky teda nedávám (ani sobě nekupuju), jinak jo. Radši tvrdý. A nezdá se mi, že by to mělo - u nás teda - vliv na váhu (prostě- sem tam), spíš to má rád.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 15:00
- Nahlásit
Grin
já dávám tvrdý chleba každý den - bezva čistí chrup a tvrdý tmavý pečivo, občas když se namane.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 15:02
- Nahlásit
Jo, na zuby je to taky dobrý.
A jinak sami sobě většinou kupujem tmavý pečivo, takže když na to přijde, dostane spíš tmavý, než že by rohlík.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 15:58
- Nahlásit
Grin
vyžírá ho králíkům (tvrdej chleba a rohlíky)
ts ts ts, nezná základní králíkologická dogmata
http://www.ifauna.cz/kralici/nemodforum/r/detail/1 178713/chleba
(taky krmim chleba, jen mi tak přišlo, že se to k tomuhle tématu celkem hodí)
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 16:00
- Nahlásit
kachna_
nezná základní králíkologická dogmata
no jo, ale já jsem odmala viděla králíky na chlebu, takže jsem prostě k dogmatům dost hluchá
Vero
Petra K
no tak to je super, mě totiž většinou toho chleba a rohlíků (samo taky nedávám slaný, dávám ty obyč) zbyde víc než stačí králík zkonzumovat tak se podělej s Grinečkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 16:05
- Nahlásit
Grin
tak se podělej s Grinečkem
a nadělaj děsnej bordel taky. aspoň teda u nás je pak nadrobíno.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 16:08
- Nahlásit
PetraK
nadělaj děsnej bordel taky.
no to jo hlavně když se na chvíli zaseknu třeba u filmu nebo vytuhnu u knihy a nekoukám co zrovna pes vyrábí, tak pes de ke králíkovi, strčí mu hlavu do klece a vytahá chleba, seno a bobky, všecko nanosí do obyváku do pelechu a pak to baští ... zabít je málo... ted už teda striktně králíka zavírám, pokud fakt nejsem ve stavu furt psa hlídat
|