Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 15:17
- Nahlásit

PetraK

no ale tak oni to snad dovezou - i to menší množství, ale za poplatek. Myslim????? Já se nejdřív taky vystíhovala a pak mi to docvaklo, že prostě zvedli jen tu hranici pro dovoz zdarma, ten poplatek není tak děsnej a určitě se vyplatí víc než když to člověk má tahat.

Houno, houno, zlatá rybko. Jsi příliš optimistická.
Abys mohla udělat objednávku, musíš mít minimálně 70 kg za 1200 Kč. (Prima rozdíl oproti rozvozu zadara, tj. o 150 Kč na dovozu, že.)
Zuřím, supím, vztekám se. Klidně bych i tašky z řeznictví tahala, kdyby tam měli to, co pro rozmanitý žraní potřebuju.
A navíc mi vypad spoluobjednavatel.

Tak jsem pro teďka objednávku udělala, páč naštěstí potřebujuju i doplni záložní grancle, tak jsem přibrala pytel a vychází to... ale co bude dál?
Ceny zdražené nejsou zas tak strašné, pořád levnější než pro lidi, no. To bych nebrečela, zdražuje se všude. Ale s tím zvýšením limitu mě vážně nasrali. Fest. Zvlášť že v Brně nemám alternativu, Falco už megadávky zavedený má a nějaké míchání u nějakého dovozce jsem našla všecko jen pro Pražáky a okolí...

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 15:20
- Nahlásit

Vero
Za 150 ti dovezou i menší objednávku

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 15:22
- Nahlásit

jana33
Za 150 ti dovezou i menší objednávku

nedovezou!

zkus si udělat objednávku, nepustí tě. minimum 70 kg, 1200.
)nebo 70 kg za 1500 zadarmo... nebo 1700, teď nevím, to je fuk)
Nebo snad máš teď v lednu jinou zkušenost? Pustilo ti to objednávku za míň????

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 15:30
- Nahlásit

Vero
Volala tam kamrádka a dělala objednávku po telefonu. Možná to nepůjde v eshopu,ale zkus zavolat operátorce..

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 15:31
- Nahlásit

Vero

jak píše jana333, zkus telefon, já vždycky posílám emil .

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 15:33
- Nahlásit

jana33

jéje, že by takhle? díky steré za naději, hned jsem se kousek odnasrala.
Nenapadlo mě, že když to v e-shopu nejde a vyplivuje mi to tu jejich podmínku, šlo by nějak jinak ještě obejít, tak příště, teď to mám už objednané i s pytlem granulí, nějaký doma stejnak potřebuju... Ale že mě vytočili teda

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 15:34
- Nahlásit

PetraK
já vždycky posílám emil .

a oni ti třeba vozili i jinak než ten limit 50 kg? že píšeš "vždycky".

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 15:40
- Nahlásit

Vero
Ten poplatek 150 za menší objednávku už funguje min. půl roku. Jinak já ale zkušenost nemám, já objednávám vždycky okolo sto kil a každý pátek mi volá operátorka,jestli budu objednávat.
Ad shop - on podle mě ještě moc nefunguje, když se podíváš,tak každou hodinu tam je něco jinýho,,zjevně to dotváří za pochodu

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 16:09
- Nahlásit

Vero

no bať, šak to od nějaký doby už maji, že když máš míň než pade, tak si prostě zaplatíš dopravu - to je pro mě jako pro pražajdu 150,- káčé. Do tý doby jsem brala ve dvojici, ale takhle mi to vyhovuje líp, je míň domlouvání a cirátů kolem, kdo a jak a kdy...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 16:11
- Nahlásit

jana33

objednávám vždycky okolo sto kil

jo to bych si taky dala říct, mít to kde uskladnit. to bych měla tak na čtyři měsíce pokoj.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 16:47
- Nahlásit

PetraK
No,bohužel my máme větší spotřebu mám to tak na měsíc a půl

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Led 2012 17:51
- Nahlásit

PetraK

no bať, šak to od nějaký doby už maji, že když máš míň než pade, tak si prostě zaplatíš dopravu

No to jsou teda věci, a jsem to teda osel. Ale jsem moc moc ráda za dobrou zprávu, jsem se dost vztekala.

A nehňápu, proč teda v podmínkách píšou, že min. pro objednání je tolik a tolik kilo, dyž to tak teda není. Já jsem holt typ, co vezme podmínky druhých na vědomí a nezkouší to, jestli to nejde i jinak. (= chyba)

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 12:36
- Nahlásit

Vero

Ale jsem moc moc ráda za dobrou zprávu, jsem se dost vztekala.

no není zač. já jen doufám, že coby kvalitní Čůrlok Džouns jsem dedukovala dobře, že prostě ta možnost menšího závozu za poplatek zůstává.

co vezme podmínky druhých na vědomí a nezkouší to, jestli to nejde i jinak. (= chyba)

no jo, no vono když člověk párkrát zjistí, že tím,že nebádal si zbytečně zkomplikoval život... tak ho to třeba i napadne .... ale já jsem na tom stejně jako ty, kdyby to tady tehdy někdo nevyhodil, nevěděla bych o tom.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 12:42
- Nahlásit

ahá, ono asi těch 70 kg je včetně granulí atd..?? no tak přiberu rejži/kolínka,... ty sice kupuju jinde, ale to mi tak nevadí.
A když máš míň než 70 kg, tak za dopravu je paušál 150,- ?? - i k nám do prdelákova na kopec? - tak to mě taky nepoloží, ale jen aby neúčtovali 25,-/km!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 12:43
- Nahlásit

Ketrin1

paušál 150,- ?? -

to je myslím Pražskej paušál??? ale nevím, chce to ověřit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 12:49
- Nahlásit

prisel mi prave mail od vetamixu: Od nového roku jsou zvýšené limity pro závoz zdarma a to od 70kg a 1200,-. Podmínky jsou platné zároveň.

Při splnění jen jedné podmínky, lze závoz uskutečnit pouze po předchozí domluvě s operátorkami.

takze ono asi bude fakt zaviset na domluve, nicmene slozit se na 50kg (objemove) byl orisek, na 70 uz teda asi skoro nerealny

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 15:12
- Nahlásit

Mně teďka volali, že to a ono ze seznamu nebude, tudíž kil mín, ale pořád to může být, protože je to víc než 1200 (= jedna podmínka splněná). A závoz pořád zadara.

Zrovna jsem ale neměla čas se ptát, esi pořád platí, že jde i míň za poplatek.
Jinak jsem vyrozumněla, že těch 150 Kč je kamkoliv. Oni pravidelně zavážejí všude, tak to asi není, že by jel někdo schválně až z Prahy do Brna za poplatek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 16:26
- Nahlásit

takze teoreticky plati jen jedna podminka, prakticky jeden nikdy nevi, jak to presne funguje kdyz casto jen slibujou ale realne skutek utek

Evey
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 12:24 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Hlásím, že v Penny mají rýži za 13,90. Kdyby měl někdo zájem... URL

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 13:10
- Nahlásit

Evey
odkdy je ta akce na rejži nevíš?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 15:09
- Nahlásit

kejtlin
Je to na tom letáku. Od 6 do 12.

corgi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 17:20 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

To máme ale krásný nový eshop Vetamixu, že? Muselo jim to dát, pacholkům, práci - a přitom taková blbost
Takže teď už nekupuju "maso a masové směsi", ale "BARF". A jako bonus u akčního zboží nevidím, dokdy akce trvá. Achich ouvej...

Edit: Termín akce vidím, ale musím si stáhnout "Akční leták". Bože muj

woey
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 13:51
- Nahlásit

Vero V Brně je alternativa tato: http://www.becres.cz/

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 14:12
- Nahlásit

Gi a smečka
Evey
tak akce na rejži u nás v penny neni
corgi
jj nový stránky vetamixu výborná věc

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 14:47
- Nahlásit

woey

tý jo! díky!!! nevěděla jsem, že už vozí i po Brně.

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 17:13
- Nahlásit

jj a na becresu to vychazi i levnejc - zkusila sem na vetamixu a becresu identickou objednavku a na becresu mi to vyslo o 200 kc levneji..

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 17:22
- Nahlásit

mam dotaz - krmim barfem asi tyden. rano davam kosti - krky a peroutky kureci. a vecer maso, zelenina, ovoce, olej a mineraly..
ale neni mi jasny - nekde sem videla, ze se davaji kureci stehna.. to vykostena? a nebo s kosti a tim padem uz nedostane rano kosti? a jak pak vypada denni jidelak, kdyz tam jsou ta stehna..?
mam v mrazaku i kralici stehna, takze ten samy pripad.. a nevim, jak to mam nadavkovat..

corgi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 19:05
- Nahlásit

Kachnička1986
krmim barfem asi tyden. rano davam kosti - krky a peroutky kureci
S těmi krky bych po týdnu byla opatrná.

nekde sem videla, ze se davaji kureci stehna.. to vykostena?
"Kostmi" se v jídelníčcích myslí zásadně masité kosti, tudíž kosti obalené masem, tedy celá křídla, stehna, celé kuře atd. Pokud se budeš řídit do puntíku tabulkami a čísly (tak jako asi většina z nás prvních několik měsíců), stejně nakonec zjistíš, že nejlepší bude řídit se zdravým rozumem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 20:36
- Nahlásit

woey
super info o becres, sem netusila ze se da po brne taky poridit... asi neco prubnem

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 20:42
- Nahlásit

corgi
proc mam byt opatrna s krky?
zatim zadne problemy, jako zacpu atd nema..

jinak sem to myslela tak, ze sem nekde videl jidelnicek - rano kureci peroutky a vecer kureci stehna, zelenina, ovoce

myslela sem, ze kosti se davaji jen rano..?

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání