Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:35
- Nahlásit

Grin
si myslím, že jednou začas je to nezabije. spousta psů je krmená zbytkama z kuchyně (omáčky na cibuli) a neumíraj. spíš jde asi o to, nekrmit s tím moc.
Ještě je takhle blbý snad myslím avokádo,ale to nekupuju ani pro nás, takže to nehrozí. Mě tyhle krokodýlí houna neberou
On někdo nedává ani ten česnek,ale já jsem toho názoru, že je dobrej. Pomáhá mi to na klíšťata a i prej na červíky to zabírá

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 19:00
- Nahlásit

stetisek123
¨jednou za čas

no tak sláva. Já ten vejvar totiž používám i pro nás jako základ na omajdy a polívky, a bez té cibule to neni ono. Ale vařim ho tak jednou do měsíce. Takže to sand bude cajk.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 19:11
- Nahlásit

Grin
spíš esli to nesolíš...?

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 19:20
- Nahlásit

stetisek123
ne, nikdy. Nedávám žádný koření.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 19:58
- Nahlásit

dáváte psům vnitřnosti samotné, nebo vždycky smíchané s něčím jiným-masem? A v kuse nebo pomletý? Mám teď ze zabíjačky plno nějakých odřezků, prej jsou to játra a ledviny, ještě jsem to ani nezkoumala s barfem jsem teprv začala před 2 týdny a vnitřnosti ještě nejedla(fena), ale v mrazaku už je nachystané srdce... jen nevim co s tim teď můžu dát psovi v jeden den na jídlo třeba jenom vnitřnosti(+zelenina...)? neposere se? nebo to mám dát s nějakým jiným masem třeba půl na půl? Zatím jedla jen hrubo/mletý maso a směsy, ani kosti v celku ještě neměla

stetisek123
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 20:55
- Nahlásit

Shelticka
srdce je defakto svalovina
Pokud ještě neměla vnitřnosti, tak to jen zkus, jak moc po tom bude srandírovat. Mně po tom psice nes..vůbec. Někdo to míchá s rejží bo kostma, aby se to kompenzovalo. Někdo přidává k jinýmu masu.
Ty kosti bych dávala od začátku

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 20:59 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

stetisek123

tak pes dostal 100 g zvěřiny, asi před půl hodinou, zatím se po tom nezblil to je dobrej začátek, ale musela jsem mu to fakt pokrájet, protože to měl tendence vdechnout. Uvidíme co to udělá dál. Jestli bude do rána cajk, dostane ráno grancle a večer zase maso, tentokrát 200g.

edit tím vdechnout myslim sežrat to strašně rychle, ne že by se pokoušel to šňupat... zas tak zdegenerovaná ta psovitá šelma eště neni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:27
- Nahlásit

Shelticka
smíchej jí to se svalovinou, taky míchám

corgi
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:56
- Nahlásit

Prosimvás, už je to tu zase, jedovatá cibule. Máte volno, je tu 235 stránek diskuze, ve který se pořád dokola opakuje asi tak 5-10 témat, tak si to přečtěte

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:09
- Nahlásit

corgi
twoe, sem na straně 34 se kt omu dopracuju, ale když už zmiňovala česnek tak sem se zaptala ne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:27
- Nahlásit

corgi
Grin začíná s barfem, zatím neví nic, ale není to dement
já se taky ptala na hovadiny co už byli tady několikrát, když jsem začínala

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 23:06
- Nahlásit

kejtlin
není to dement
och děkuji ti.... :červenající se smajlík:

corgi
Máte volno
mimochodem tuto hlášku si vyprošuji, do nedělního večera jsem f práci !!!

corgi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 09:45
- Nahlásit

Grin
do nedělního večera jsem f práci !!!
No teda, takhle by to děvčata nešlo, to nestihnete všechno navážit, naměřit, namíchat a rozdat Se teď směju, ale přede dvěma lety (někdy kolem strany 100 nebo ještě míň?) jsem se bála, měřila, vážila, ptala, váhala, nevěděla - teď to tam házím, váhu občas zapnu, když se mi zdá, že jsou psi moc hubení nebo tlustí, kočky už vůbec neřeším, ty žerou zbytky po psech

všichni
Tak ten nevykrvený kačer neudělal ani na druhý pokus žádné velké entrée - vyblili ho oba psi hned 2 minuty po snídani. Sesbírala jsem to, hodila na hnůj a vařím jim rejži s hovězím

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 09:49
- Nahlásit

Grin
http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/11293 00/pruzkum-trhu

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 09:58
- Nahlásit

stetisek123
neee prooooč, ať to udělaj, mně by se to líbilo!! To bych přesně potřebovala, vědět, že je f praze nějakej obchod kam kdyžtak můžu skočit kdyby mi došlo maso

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 10:04
- Nahlásit

Grin
já to tam napsala, mě se i líbí to, že by tam bylo víc výrobců, že by sis vybrala od každého to, co má dobrý
Jen nevím, zda to utáhnou v tý dnešní podnikatelský bídě.
Vidělas, co mi udělal Bedřiška se zelím, co měla mít dneska k večeři?

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 10:20
- Nahlásit

stetisek123
Vidělas, co mi udělal Bedřiška se zelím, co měla mít dneska k večeři?

yo dáreček

hele pes ráno kadil, vysral pidibobek. Mylsíš, že už mu mohla projít ta zvěřina a můžu jásat, nebo mám radši eště počkat co to udělá??? Dostal ji včera někdy po osmý večer...

já to tam napsala, mě se i líbí to, že by tam bylo víc výrobců, že by sis vybrala od každého to, co má dobrý

přesně - a že by to bylo trochu dražší, no aspoň bys toho nemusela objednávat ale takový kvantum.. já si myslim, že tohle teď lidi chtěj, podle mě se to může náhodou vyplatit...
ještě kdyby sehnali nějakýho veterináře barf co by jim tam chodil třá jednou tejdně přednášet o barfu, tak by si i sami tvořili klienty, protože fakt když to čék slyší z fundovanejch úst tak tomu i uvěří.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 10:27
- Nahlásit

Grin
hele pes ráno kadil, vysral pidibobek
po mase mi holky kaděj mnohem míň a menší hromádky. já myslím, že kdyby byl aleggicjkej na zvěřinu, tak už by sral,maso se tráví dvakrát rychlejc než grancle

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 10:33
- Nahlásit

stetisek123
supeeeer, tak dneska dostane večer víc.. Zatím jsem mu k tomu nic nepřidala, ale mám tu mrkef a kořen petržele co mu normálně házim vařený a nic mu po tom neni, mám to risknout a dát mu to s tim myslíš? (povařený) Nebo radši ještě čistý masko?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 15:12
- Nahlásit

Grin
jestli na mrkef a petržel nikdy nereagoval, tak proč ne?

Jinak jen jsem si uvědomila, že máš bílýho čokla a jestli pudeš na výstavu, tak bych domislela přirozená barviva v zelenině. Někdo kvůli tomu třeba tu mrkef bo č. řepu nedává. To já moc nekoumám, mě je putna, estli mi psi hnědnou. Ale corgi tu už někde myslím psala, že před výstavou to naopak krmí, aby měla lištička krásný nádech

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 15:35
- Nahlásit

stetisek123
hele tak grin ani v poledne nesral, teda sral ale kakal mám radooooooost!!!! a nedrbe se ani nic jinýho, jenom mi přijde, že má teplejší jedno místo na boku, ale na kůži nic nemá... myslíš že se mohl třá včera praštit jak blbli s psama??

jak je na tom kotník??

máš bílýho čokla a jestli pudeš na výstavu, tak bych domislela přirozená barviva v zelenině. Někdo kvůli tomu třeba tu mrkef bo č. řepu nedává

hele on moc nemá sklony k červenání nebo žloutnutí, ale samo se může stát že se nějak zabarví, nicméně mě je to celkem fuk a když uvidim že se barví, tak prostě uberu mrkve, ta řepa zase tak nebarvíkuje, i když to taky umí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:58
- Nahlásit

stetisek123
Grin
mě po mrkvi reznou krysy a trošku na zadku i moje vlkošedka NO doma máme krmnou-žlutou, je chut´ově stejná jen je prosta betakarotenu tak to je lepší, ale přes zimu až budu kupovat tak prostě budou reznout, musím ale dávat denně, pokud dávám tak 2-3 krát týdně, tak bez problémů.
Ale třeba bílej čivavák nerezne ani nežloutne. Je to pes od psa

arsiela
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 17:13
- Nahlásit

Shelticka
te´d už je dávám samotné,ale když jsme s masem začínala dostávali je přimíchané k hovězímu.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 19:53
- Nahlásit

Grin
ho furt tak nevošahávej, nebo uš na tebe zavolám mravnostní policiji
Gratuluju k pěknému hovnu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:39
- Nahlásit

díky a ještě tu mám kůži, uvařenou, taky nevim co s tím, je toho moooc na tu jednu moji malou šeltinu... můžu jí to dávat třeba jako snídani? je to k něčemu dobrý? nebo špatný?

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 21:52
- Nahlásit

stetisek123
o furt tak nevošahávej, nebo uš na tebe zavolám mravnostní policiji
ale je to fakt, za ty koule bych si to asik zasloužila

gratulace přijímáme, muš dnes volal, že odpolední hovno bylo taky tvrdé jak šutr

Grin
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:17
- Nahlásit

tak pes dostal 250g diviny plus jednu mrkef povařenou, uvidíme jak si s tim zažívání poradí

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 09:26
- Nahlásit

dneska ráno zase sračka ne nějaká nutivá nebo tak, ale posral se tak nevim co s tim, zkusim mu dát maso bez mrkve a díám mu ho trochu míň... proč já???!!!

jo a taky budu už konečně sbírat hovna kvůlivá vyšetření po dobu 3 dnů :blijícísmajlíkmoc:

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 09:32
- Nahlásit

Grin
Hele, a co zkusit divočinu+rejži + roboran (nebo prostě vitamíny) a bude-li psisko bezprůjmové, tak nejdřív si testovat spíš to maso a potom teprve opatrně přidávat zeleninu?

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 09:38
- Nahlásit

kachna_
no já právě nevim jak na to, tak to sekám jak to jde. Ale ta rejže je dobrej nápad, ta ho vždycky srovná... Roboran nemám, koupím ho po víkendu, ale mám ostropestřec a béčko; co myslíš, mám ho tam šupnout??

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání