Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
Eva a Dasty
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:15
- Nahlásit

denyk Děkuji za případné info. Pštros pesanům taky chutná, ale krůtí vymetou přeci jen rychleji. Skopové už taky měli - a chutnalo, ale to je už pro mě drahé

Vetamix, co má opravdu kvalitní, je kusové hovězí, ale to se prodává v chovkách od 80 - 90,-

jfi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:18
- Nahlásit

Nori - na netu to krůtí ještě nemají zařazeno, nebo blbě vidím?

Nori
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:30 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit

jfi
Napsala to cou-shi na diskuzi na mujpes.cz ... je to nová akce, pokud se v pondělí nedočkáš změny na eshopu, tak brnkni operátorkám...

jfi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 21:57
- Nahlásit

Nori Dík. Oni s tou aktualizací eshopu bývají vždycky pozadu... Já mám stejně čas, mražáky teď narvané, jen ta zvědavost

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 23:14
- Nahlásit

Eva a Dasty
denyk
ne, nedá mi to . A reklamovaly jste to???

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 23:32
- Nahlásit

kachna_ myslíš Vetamix??

borrasca
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 23:55
- Nahlásit

Monty: však jo, každý názor je dobrý a víc hlav víc ví a o tom to je

borrasca
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2010 23:59 - Změnil/a: borrasca
- Nahlásit

Eva a Dasty: já mám krůtí maso a přijde mi ok, teda má takovej svůj "smrad" ale to je u krůty normální, mě smrdí i vodňanské kuře ty jo, Ája to normálně snědla, kilo předpředevčírem a včera a dobrý Nejvíc jí chutná ale to pštrosí to by jedla dokud by nepukla...

Eva a Dasty
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 10:10
- Nahlásit

borrasca - mě smrdí každé maso, ale tento balíček smrděl hodně.. Jak jsem psala, maso vypadalo OK, ale netroufla jsem si ho zkrmit. Možná jsem ho vyhodila zbytečně, ale ještě za "granulové období" jsem se hodně naběhala, když jsem psům dala něco navíc, tedy raději nic neriskuju.

U mých psů je masopropsy.cz hodně oblíbené - nejraději mají tu krůtu, pak jsou dršťky ( je jedno, zda CZ nebo Polsko ) a ten pštros. Ale nejraději mají kuřecí, které beru v řeznictví, nebo v chovkách ( kuřata - Pošvář ). Masopropsy.cz je to skvělá firma, zavezou mě vždy, když potřebuji a maximálně se mi přispůsobí i s hodinou závozu a maso mají opravdu super a i cenově únosné.

kachna_ s Vetamixem to mám složitý, brala jsem ho v chovkách, kde paní měla jen stehna, ty pomleté skelety, hovězí hrubomleté a kusovky. Nic jiného brát nechtěla, ani když jsem ji cpala objednávku i s platbou předem - prostě nechtěla brát nic navíc, ač měla mrazák vždy poprázdný.
Stehna jsem koupila v období 3 měsíců a na jejich zelenou barvu a smrad jsem opakovaně upozornila, řekla že to takto dováží Vetamix. Stehna jsem ji samo nevezla, bydlím od ní 30 km a převážet smrduté maso práce a pak do chovek se mi tedy nechtělo.
Psala jsem i na Vetamix, přímu panu Maissnerovi, ten mi taky řekl, že je mu líto, ale koupila jsem maso přes chovky a za to že on neručí.. Tedy začarovaný kruh.

Našla jsem si tedy zdroj maa jinde - hlavě krásné hovězí,droby a kuřata beru od Pošváře, kde mám chovky přímo při cestě a zbytek od masopropsy.cz a jsem spokojená - hlavně nemusím brát těch 50kg zboží, které stejně nemám kam dát.

corgi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 10:29
- Nahlásit

Právě jsem dostala zadarmo dvě obrovské tašky plné kuřecích hlav a pařátů. Dohromady určitě 10kg, takže nebudu muset nějaký ten čásek nic kupovat. Chci vám to jen poradit jako další alternativní zdroj - je tady nedaleko velkofarma (nikoliv velkovýrobna), ze které si kolegyně z práce berou normální kuřata a kachny. Tak jsem se jen tak mimoděk zeptala, co na té farmě dělají s "odpadem" a prý že to vaří praseti a že se toho rádi zadarmo zbaví. Tak jsem jim od toho ráda pomohla Vyplatí se mít uši nastražené a slídit po mase v okolí!

borrasca
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2010 20:08
- Nahlásit

Eva a Dasty: no mě taky maso většinou smrdí, ale třeba vepřový mi přijde, že snad ani pach nemá...

corgi: no už se vidim jak dávám pejskovi pařát nebo ještě hůř kuřecí hlavu, bleeee i s očima

nefritt
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 10:50
- Nahlásit

Za dobu dvou let co od vetamixu beru maso jsem měla špatný závoz jen 2x stehna a křídla. Po telefonické domluvě s operátorkou mi bylo k mé spokojenosti hnedle příští závoz vyměněno.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:00
- Nahlásit

nefritt
já měla špatné maso třikrát, jednou křídla, jednou už nevím a asi třikrát se mi pokusili narvat ty samé prošlé keksy pro psa (to mě docela naštvali)
Ale chápu situaci Eva a Dasty.
Jinak mi ale přijde, že si spousta lidí stěžuje na veřejných fórech, ale nevyreklamují to. To mi přijde trochu nefér.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:12
- Nahlásit

Já měla špatné maso 1x- vlastně poprvé, co jsem od vetamixu brala. Brala jsem téměř 70kg. Nechala jsem pár balíčků povolita a nestačila jsem se divit. Smrdělo to, balíčky byly poškozené, kuřecí stehna plesnivá.
Ihned jsem to vyreklamovala a požádala ať si to všechno odvezou. Tím u mě ztratili důvěru.
Jelikož mám psa, který moc nežere a má 23kg, tak si raději připlatím.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:23
- Nahlásit

denyk
kuřecí stehna plesnivá
fakt nechápu, jak to vůbec dokázali. Já jsem tenhle typ plísně na mase nikdy neviděla

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 11:28
- Nahlásit

Já to moc nestudovala-radši. Mrzelo mě to, protože jsem si říkala, že je to fakt za hubičku, ale nechtěla jsem ho otrávit .
Navíc, ta představa, že něco takového mamá rozmrazovat v lednici, kde mám jídlo pro sebe...to mě děsilo

borrasca
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 13:50
- Nahlásit

Když jsme u toho trávení, u nás na sídlišti zase někdo pohazuje otrávené jídlo. Byla to před dvěmi lety a umřeli dva pejskové. A teďka zase, a tři jsou přiotrávení, ale přežili, nicméně mají nemocné ledviny a zatím se nepostaví na nohy...já toho člověka chytnout, ten by něco zažil....

malinka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 15:52
- Nahlásit

Nori
Vetamix připravil pro nás další novinku krůtí, ve formě štangle Akce 1kg 4 + 1 zdarma 13,52 Kč za 1 ks

Nikde jsem to nenašla

Nori
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 15:57 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit

malinka
Přišlo to mejlem, na stránkách to není, zavolej si operátorkám...

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 16:13
- Nahlásit

borrasca
už se vidim jak dávám pejskovi pařát nebo ještě hůř kuřecí hlavu, bleeee i s očima
Ňáká cimprlich

Eva a Dasty
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 17:33
- Nahlásit

corgi - tak to je tedy úlovek ! slepičí nožky kupuju sušené a pesani jen chrumkaj a třeba makrelí hlavy krmíme běžně i s očičkama a zubatou tlamičkou

Tutuli
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 18:52
- Nahlásit

Eva a Dasty
třeba makrelí hlavy krmíme běžně i s očičkama a zubatou tlamičkou
Taktéž, makrely krmíme celé. Králičí hlavy mají také úspěch i se zoubkama a jazýčkem

corgi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2010 20:13
- Nahlásit

Tutuli
Králičí hlavy mají také úspěch i se zoubkama a jazýčkem
Já jsem asi citlivka, hlodáky trhám kombinačkama
OT: Včera s námi byla na cvičáku krásná černobílá cardiganka

borrasca
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 07:43
- Nahlásit

Já jsem asi citlivka, hlodáky trhám kombinačkama

Jáááááj vy jste blázni teda, fuj...tak k takovým věcem se asi nikdy nepřemůžu, se mi všechno svírá jen když na to pomyslim

corgi
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2010 11:44
- Nahlásit

borrasca
k takovým věcem se asi nikdy nepřemůžu
Tož se nepřemáhej Tady holt občas nějaká ta hlava zbyde - když se zabíjí kachny, slepice, králíci... Když to dám na hnůj, roztahají to kočky po dvoře. Tak proč to nedat začerstva psovi? Kór když je to všechno, módně řečeno, bio?
Mimochodem, tchán se obával, že když jako psovi dávám žrát kuřecí hlavy, že mu začne lovit slepice

borrasca
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 07:25
- Nahlásit

corgi: no to jo, to chápu, holt my panelákový děti jsem trošku míň otrlý a dáváš to i s peřim?

malinka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 09:25
- Nahlásit

Nori
Tak jsem napsala do VETAMIXU, protože to fak nemůžu najít a tohle mi odpověděli.

VETAMIX
Krůtí salám máme v akci od 20.9.
Máme pod kódem 1177.
Pokud byste ho nenašel při zadávání objednávky přes e-shop, tak mi to napište do poznámky

Je to tam někde, nebo ne. Ta cena 13,50 za kus je normální, nebo akční po přepočtu?

malinka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 13:12
- Nahlásit

Nori
dobrý, našla jsem to po zadání SKU: 1177 do vyhledávače.

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:35 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

borrasca
a dáváš to i s peřim?
Jako že bych ty kachní hlavy měla nejdřív oškubat? To jako ne-e Ani v kočičí misce nezůstane ni pírko, a že jsou micinky hodně rozmazlený...
Mimochodem, ryze panelákový dítě jsem byla taky

Mirkoooza
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2010 11:12
- Nahlásit

Corgi
Super nápad s těma zbytkama z drůbežárny Chi, jen mě napadá humorná myšlenka - jak nadávám na granule, že jsou v nich zbytky, odpad, vedlejší produkty živ.výroby... Prostě humus, ale zároveň budu psovi dávat kuřecí hlavy a pařáty, které jsou v těch granulích pomleté Ale nápad je to fakt dobrý, "naředí" se tak čistá svalovina a pořád je to lepší v tom, že to budu dávat syrové, čerstvé a budu vidět co přesně psovi dávám.

Byli jsme na odběru krve kvůli testům na obsah protilátek proti vzteklině, tak jí rovnou vzali o ampulku víc a udělali celkový rozbor. Dopadli jsme na jedničku, všechno má naprosto v pořádku, a to přesto, že jsem donedávna šidila ovoce, zeleninu a doplňky, dostávala hlavně maso, kosti a spol., jednu dobu dokonce převážně jenom maso. Teprve posledních pár týdnů si na to dávám větší bacha (vyplašená touto diskuzí ) a přidávám hodně zeleniny a každý den nějaký ten doplněk (nemyslím jenom průmyslově vyráběné, ale i bylinky, ol.olej, jab.ocet...). A dávám i zasmrádlé a zatuchlé maso (ne záměrně, samozřejmě) ve víře, že to psovité šelmě neuškodí, přestože je domestikovaná, a nikdy s tím pesice problém neměla...

A jak tu kdysi kdosi psal, že má jeho pes po "barfu" větší bobky než po granulích, tak naše pesice má taky "granulářské" bobky po víkendu u rodičů, bo jsem jim dovolila dávat jí místo piškotů kvalitní psí suchary a oni to vzali zgruntu - skrmí celý 400g pytlík za víkend, takže má pesice obilnin až až a jelikož je nestráví, vypadá pak bobek jak po Pedigree... Jinak má v týdnu bobek malý a ukázkový

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání