| Autor |
Zpráva |
belinda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:07
- Nahlásit
kejtlin
První časopis měl přijít dneska, to jsem četla včera na jejich facebooku, ale ten se mnou dneska nechce komunikovat. Jsem trochu naštvaná, protože jsem se těšila víc na ty knížky.
Psala jsem i na emailovou adresu, přes kterou jsem si to objednávala, ale zatím bez odpovědi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:11
- Nahlásit
belinda
uvidím dnes nejsem celý den doma, třeba až přijdu už bude doma časák, maila kdyžtak jim taky napíšu
|
belinda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:16
- Nahlásit
kejtlin
Tak to už ho určitě máš doma, ted jenom aby ty knížky dorazily.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:19
- Nahlásit
belinda
časopis dorazil, knížky ne
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 23:13
- Nahlásit
belinda
oni psali, že to budou postupně posílat po skončení akce, napiš jim email, já to asi taky udělám, neboť stále nic.
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 12:52
- Nahlásit
belinda
Mám už doma druhý časopis a knižky už taky, přišly asi před týdnem. Psala sem jim email a odepsali, že je rozesílají postupně. Já sem to objednávala od prosincového čísla. Knížky jsou dobré.
|
belinda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 18:03
- Nahlásit
tak už odepsali, že zájem předčil jejich očekávání, knížky musí doobjednat.Příští týden by je měli rozesílat, tak se snad vejdu do pořadníku, než zase dojdou.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 19:47
- Nahlásit
Slavte se mnou! Funkce ledvin se mému psovi vrací k normálu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 23:00
- Nahlásit
Nori
jupíííííííí
budeš dávat nějakou ledvinovou dietu, bylinky, prebiotika?
To jsem fakt ráda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 23:04
- Nahlásit
belinda
tak už odepsali, že zájem předčil jejich očekávání, knížky musí doobjednat.Příští týden by je měli rozesílat, tak se snad vejdu do pořadníku, než zase dojdou.
mi psali to samý, kéž by přišly příští týden, hned by se mi marodilo líp
Nori
Slavte se mnou! Funkce ledvin se mému psovi vrací k normálu
to je skvělý!!!!!!!málokdy se to zvrátí v lepší-zejména ledviny
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 15:23
- Nahlásit
kachna_
Dávám jen méně masa, více zeleniny, těstovin nebo rýže. Potřebuje prý cukr obsažený v těstovinách nebo rýži. Občas jsem dávala Alfalfa, bylinky dávám ráz za čas, stejně jako Micromineral a mořské řasy Kepl.
kejtlin
O měl počáteční selhávání, kdy urea byla na 10,5. Zjistila jsem to preventivním odběrem krve.
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 18:52
- Nahlásit
chtěla bych se zeptat na názor, mám 5 měs. fenku BŠO, cca 18 kg, nechtěla bych aby byla jenom na granulích ( dostává Platinum Natural a sežere max jednu odměrku 300gr) je to spíš nežravec, granule zbaští suché jen neeejvětším hladu, je zvyklá na kosti a maso, tenhle týden dostává ráno cca čtvrt kila mletého masa z Vetamixu ( sehnala jsem 2 šišky ve zveráku) - ranní misku oblízne i ze všech stran,.
část tadé diskuze jsem si už přečetla co se týče, co a kolik a co k tomu, ale všechno co jsem našla bylo v případech, kdy se krmí jen masem
zajímá mě kolik bych jí měla dávat toho masa s kostmi..
jde mi jen o to aby toho sežrala o trochu víc, protože podle tabulky na Platinu by měla dostat 435-475 gr na den, a to nesežere ani náhodou,
http://cheval.rajce.idnes.cz/Justa_la_Blankpapilio _Beli/#CSC_0111.jpg
tady je odkaz na fotku, to měla něco málo přes 4 měs. a cca 15 kg
děkuji
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2010 19:56
- Nahlásit
chvilka
Ono radit gramáž na dálku u rostoucího psa a v zimě, to asi nepůjde. Já bych se řídila zdravým rozumem, rozhodně ne tabulkou. Tedy snažila bych se dosáhnout kondice úměrné ročnímu období. Pokud mermo mocí lpíš na jakési tabulce, tu je obrázek.
Gramáž bych odhadla zhruba tak, že bych vypočítala hmotnost porce na den (= 3-4% hmotnosti psa) a vydělila dvěma, pokud tedy druhou půlkou mají být večerní granule. Pak bych se řídila už jen tím, jestli mi na tom pes nehubne nebo netloustne, a podle toho měnila porce...
|
chvilka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2010 16:02
- Nahlásit
corgi Děkuji no tak ted jsme tak na trojce, občas horší čtyřka...šlo mi jen o to abych jí nezadělala na probléme , ted jste tady řešili zatížení ledvin atd...je to můj první pes
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2010 22:17
- Nahlásit
Po dlouhé době jsem teď vzala od Vetamixu kuře celé mleté a je to o hodně hrubší, než to bylo - to teď jako bude pořád? Jsem v to doufala jako ve vhodnou stravu pro úplně nejprťavější prcky
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 09:06
- Nahlásit
corgi
jo,jo asi to bude pořád. Je to už delší dobu, co melou hrubě.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:01
- Nahlásit
corgi
já už ho neberu, taky jsem ho měla pro malý štěňata a bylo plný pařátu a kostí, rozhodně to nebylo celé mleté kuře
zase se mi zdá, že se zhoršili, teď jsem otevřela škvarky a to byl takovej puch, že to hned letělo do popelnice...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 10:06
- Nahlásit
tak kdyžtak zkuste Falco - aspon jsem slišela že je to kvalitní
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2010 12:52
- Nahlásit
malinka
To je teda škoda, bylo to fakt príma, pěkně najemno, dávala jsem to i koťátkům.
Ebony
No vidíš, já koupila škvarky minulej tejden a byly naprosto OK. Mně se v podstatě ještě nestalo, že by něco bylo jó zkažený. Asi dvakrát křídla "voněla", ale ještě to šlo. A jednou hovězí směs měla takovej umělej plastovej čuch, tak jsem jí dávala jenom kočkám
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 21:57
- Nahlásit
Nori
Mel nejaky priznaky, co se tech ledvin tyce? Nebo jsi sla ciste jen na preventivni vysetreni??
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2010 22:03
- Nahlásit
Rambik posledni dobou kdyz je hladovej hrozne prdi a nehorazne to smrdi a vzdycky stejne, takovej ten koncentrovanej smrad, jako kdyz jedes kolem pivovaru
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 21:55
- Nahlásit
corgi
A jednou hovězí směs měla takovej umělej plastovej čuch, tak jsem jí dávala jenom kočkám
Můj čokl spase všecko, zatímco kocour je ten vybíravý.
A třeba to mleté kuřecí od vetamixu prostě nechce - i když jinak baští z kuřete i kostičky... i z vetamixového kuřete. Tak vám ani nevím, co do toho vlastně všecko melou. Ale psovi to samozřejmě chutná.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 22:05
- Nahlásit
Vero
U mě kočky nemají problém s ničím, žerou úplně stejně jako pes. Jen jedna je po mně a když má dostat třetí den totéž, tak už nad tím přemýšlí. Ovšem po ujištění, že nic jiného opravdu nedostane, to nakonec stejně sní. To já ne, já si radši ten třetí den dám rohlík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2010 22:31
- Nahlásit
Ja jen.. se drobne podelim o radustku, co se krevnich testu tyka. Stara rtw slecna Sadlo, 10,5 leta, po x operacich a akutni uzavreny pyometre v dubnu, mela opet urcite problemy, byl velky strach o ledviny.
Nakonec jen gastroenterityda, krevni obraz a biochemka po krmeni masem v jejim veku - IDEALNI ! takze zadna premira bilkovin, zadny badabum, zdravy pes, jen geront s utvarama ve slezine.
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 11:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jen jako prevence, bylo to počáteční selhávání, kdy měl ureu na 10,5 a teď po 4měsících 5,02
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 13:00
- Nahlásit
Nori
a jak jste zmenili stravu? A jak dlouho jste pred tim krmili masem? Sory, jestli jsi to tu uz psala a vesele Vanoce
|
piškot
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 13:39
- Nahlásit
Veselé Vánoce a šťastný nový rok. Podávám info jak jsem slibovala o argentýnce, co nechtěla žrát. Z krásných 32kg se vyšplhala na 40kg! Papá vemínko, dršťky, mleté, vánočky , ale také granulky RC Energy. Kdyby mi někdo poradil i jaké jiné granulky ze zátěžovky, byla bych moc ráda. Mějte se všicí moc krásně )
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2010 17:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
Rok, akorát sem ubrala masa.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 09:46
- Nahlásit
Musím se pochlubit, jaký byl Ježíšek hodný. Kromě "Zdravé výživy starého nebo nemocného psa", o kterou jsem ho poprosila, mi přinesl ještě "Zdravou výživu pro štěňata", diskutovanou "Zdravou výživu pro psy" a ještě Sehnerovou "O převtělování lidí i zvířat". Je to ale liška podšitá, ten můj Ježíšek- teď mám zas do narozenin co číst
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2010 09:47
- Nahlásit
corgi
já dostala to samé, akorát ne Sahnerovou, od té už jednu knížku mám
|