| Autor |
Zpráva |
malinka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 08:53
- Nahlásit
worick
máš pravdu, nějak se pohoršili. Byla sem si ve skladu v Klatovech pro drůbeží maso a dost smrdí, navíc je teda samá kost. V diskuzi na VETAMIXU někdo psal, že komunikace vázne a ptal se po paní Skalický. Mám dojem že už tam tedy není, ta byla moc fajn.Škoda jí. Jinak na netu měli inzerát, že přijmou pracovnici k telefonu.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 07:12 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Hlásím levná kuřátka v Penny.
|
Neysa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 09:36
- Nahlásit
malinka
JJ, pani Skalicka odesla a nahradila ji nova pani, ktera to nejakou dobu ne uplne zvladala a byla nejak zmatena. Proto se taky zhorsila ta komunikace - tam kde Skalicka hned zavolala, ze neco neni, nebo jestli planujeme objednavku, nova nevolala vubec -taky mi prisla ani ne polovicni objednavka... ale na dalsi uz jsem jim tam zavolala a rovnou se domluvila co maji a nemaji a slo to.
Jestli ji ale vyhodili jak je psano vyse, tak snad nova nahrada bude lepsi. Planuji v nedeli objednavat...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 21:36
- Nahlásit
Dneska mě teda prvně zklamal sklad v Dolanech - neměli ani Ň od hovězího - žádná srdce, žádné masové kostky, ani kusové hovězí a dokonce ani dršťky!!! Chtěla jsem něco na stopu a na cvičák, drůbeží už žerem snad měsíc. Nakonec jsem vzala vepřové a na cvičák opět drůbeží ořez, ale skladník říkal, že budou dělat kusové vepřové. Už je tam prý měli, ale nevěděl cenu a půl hodiny před zavíračkou už tam nebyl nikdo, kdo by mu poradil, tak mi je neprodal.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 23:25 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
corgi
já dneska hleda na VETAMIXU taky kusový hovězí a psalo to, že se nic nenašlo. Mají tam jen zadní a 1/2 kg kostky.
Když jsem tam byla za hodinu, tak už tam kusové v nabídce zase bylo.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 23:41 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
corgi
asi nově zařadili(nebo jsem byla slepá) http://www.vetamix.cz/eshop/node/15439
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:34
- Nahlásit
taky jsem objednávala hovězí kousky a nemaj, prej se moc neporáží.. ach jo
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 14:40
- Nahlásit
kobroor
Tak tak, říkali mi, že se moc neporáží a že zavádějí vepřové kusové jako náhradu za to nedostatkové hovězí. Tak jsem zvědavá, za kolik to bude...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 13:54
- Nahlásit
jana33
Brala jsi z toho holisticshopu už někdy něco? Odkaz se mi líbí moc, ale neumim se rozhodnout
nemáš zkušenosti s tím, jak moc "barví" ty sypané řasy? (Jako jak moc to obarví žrádlo.) Měli jsme spirulinu a ta barví strašlivě moc. Dík
A úplně náhodou nevíš, jestli ty korály jsou pěstovaný, nebo fakt drancujou normální korály? Jsem posílala dotaz, ale nic jsem se nedozvěděla.
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 14:08
- Nahlásit
kachna_
s dovolením odpovím... z holisticshopu beru řasy Kelpa pravidelně a nebarví vůbec
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2011 17:43
- Nahlásit
kobroor
díky moc.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:25
- Nahlásit
Na masopropsy.cz je akce - norský losos za 40 korun kilo
|
oliverka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:30
- Nahlásit
Baysha Já budu taky brát maso od nich ale nikde na jejich stránkách jsem nenašla co účtujou za dopravu. Je tam akorát, že mimo Prahu musí být objednávka nad 8kg, což není problém vezmu si více a narvu mrazák. Je to teda v ceně masa ta doprava? Zatím jsem tam nevolala pro info.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:32
- Nahlásit
oliverka
za dopravu si neúčtují, když vemete víc jak těch 8 kg
|
oliverka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:33
- Nahlásit
denyk Díky, to je pozitivní info
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:37
- Nahlásit
oliverka
jestli máš profil na FB najdi si jejich stránku, píší tam hodně o novinkách, závozech.....
|
oliverka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:40
- Nahlásit
denyk Nemám, zrušila jsem ho ale to neva až si to budu chtít koupit zavolám si tam.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:43
- Nahlásit
denyk
jak je ta stránka prosím? nemůžu ji najít
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 09:47
- Nahlásit
makrel
taky jsem ji hledala, je to (překvapivě) barfujeme.cz
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 11:39
- Nahlásit
Tak k polskému masu už i norský losos? Ještě že mám ty české slepice na dvoře Bio nebio
Jak vám to na jaře vypadá? Už jsem snížila dávky, pes se mi přehřívá a kočky jsou nějak moc zakulacené.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 11:50
- Nahlásit
corgi
no tak samozřejmě, vlastní odchov je nejlepší . Furt mi teda příjde lepší bio maso z Polska než Vetamix. Já teď měla psa půl roku na granclích, zkusím to zase asi střídat. Taky mi trošku přibral, ale jsem ráda, protože někdy mu fakt trčí všechny kosti
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 12:56
- Nahlásit
denyk
Taky mi trošku přibral, ale jsem ráda, protože někdy mu fakt trčí všechny kosti
A to přibral z těch granulí, nebo záměrně měl vyšší dávky na zimu? Já sice snížila, ale pes se tváří, jako že ho týrám hlady. Za tři týdny výstava a on vypadá tak nějak vypaseně. I když teda u tohohle plemene je bohužel vzhled "Béďa Kulička" tak nějak normální
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 13:13
- Nahlásit
corgi
no přibral, protože je to cca 6 zýdnů co mu dohárala kámoška a on to moc prožíval
a jakou máš rasu? já MOK
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 13:48
- Nahlásit
denyk
je to cca 6 zýdnů co mu dohárala kámoška a on to moc prožíval
Jo, tak to potom jo
No kupodivu mám corgiho - ovšem až nezvykle hubeného! Netahá břicho po zemi! Jsme prostě rarita
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 13:54
- Nahlásit
corgi
nó jsem blondýna, že mě to netrklo, ale já už ty nick nějak nevnímám
aspoň bude mít zdravý klouby, kdy je štíhlejší ale vyprávěj to někomu na výstavě, že?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 14:04
- Nahlásit
denyk
Tak u nás se ty klouby tak neřeší, když už, tak leda páteř, ale ani ta moc ne. Já si jenom pořád říkám - hergot, je to pracovní pes, celej den musí vydržet makat na farmě u dobytka. A ty exempláře na výstavě se zadejchají, když jednou obejdou kruh. Lidi si to pořizujou do bytu, ono je to pažravé, oni těm očím neodolají a šup! Je z toho koule...
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 20:38
- Nahlásit
Denyk
z vetamixem máš spatne zkusenosti ?
Prosím Vás nevíte kde sehnat susene maso ? ve vetsim baleni ? nasla jsem jen u barona. Bohuzel vlastni susicku nemam
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2011 21:54
- Nahlásit
Aluli
tady mají taky sušené maso http://www.greathounds.cz/clanky_pod_3/5.html
tady http://shop.sleddogs.cz/?9,royal-cook-pemican-10-k g
tady se prý dá něco vyčís od musherů, ale nevím kde
http://www.mushing.cz/
jo s vetamixem mám špatné zkušenosti
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:25
- Nahlásit
Psíček
Koňský
koňský losos?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 08:33
- Nahlásit
Psíček
Přijde ti na tom něco nejasného? V klidu se zeptej.
Kde se to prodává?
|