Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:33
- Nahlásit

pawLINka
140 kilo masa??? to bych měla na rok a něco ale problém je v tom mražáku, mám ho malý, vleze se mi tam 36 litrů
v Paskově je jeden zveráč co to zaváží od 400,- zadara a přiráží si k tomu + 5 kč na jednom kile, takže mám objednáno 10 kilo masa + 5 kg těstovin, mám odvoz zadara a nemusím se starat kde to maso strčím, a tak na měsíc mám pokoj

Yves
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:18
- Nahlásit

Zdravím, tak se musím pochlubit se včerejším prvním závozem od Vetamixu Trochu jsem se bála, jak to zvládnu, ale nakonec zvládla - pna řidič moc příjemný, asi jako vždycky to docela dobu hledalm než všechno našel, ale nedostalo se na mě jen jedno hovezí hrubomletý z celé objednávky, takže super
jinak co se týče kvality masa:
hovězí hrubomletý - krásný namletý masíčko v šiškách
drůbeží ořez - normální kuřecí prsa, co byly teď v akci v lídlu, takový ty mražený na tácku, ne křehčený, jak se prodává normálně lidem, ale krásný maso!
hovězí játra - surpový, takový jsem ani u nás v masně neviděla
škvarky - krásně voněly, byly to spíš takový granulky, sem tam nějaká větší hrudka, ale psovi moc chutnalo
hovězí srdce - nádherný kus masa!
hovězí vemeno - to se mi moc nelíbilo, takové žluté namleté cosi v pětikilové šišce, pes si sice nestěžoval, ale už to asi neobjednám..
dršťky - zelený teda byly, smrďánkovaly, ale dalo se to a pes se mohl po nich utlouct
sýr - luxusní velké kostky sýra typu Ementál, dokonce tak chutnal, ale je docela slaný
drůbeží žaludky - parádní kousíčky, ty se mi moc líbily, uvnitř byly ještě se zrním
losos - ušlo to, byly to odřezky s ploutvema a hodně ostrých kostí, docela jsem se o ně popíchala, ale pes si to s radostí dá, takže ok
vepřová kůže - kousky kůže (ne kostičky jak měli na obrázku ), kalorická bomba
telecí hrubomleté - pěkné masko v šišce
oháňka - na tu jsem se těšila a byla taková no nic moc zdála se mi docela olezlá, ale co už, příště to neobjednám, stejně ji moc neměli
morkové kosti - dvě "kostičky" z mamuta jak říkal pan řidič, no na obrázku vypadaly menší..
hovězí žebra - taky z mamuta, jedno pes na zkoušku dostal a krásně ho ožužlal od té trošky masa. mají přes půl metru

akorát jak to tady vypisuju, tak jsem si všimla, že mi nedali kapra-sumečka nj, to je ten zmatek u předávky a nevíte, co už máte a co ne.. příště budu chytřejší a budu si to odškrtávat, že..

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 07:57
- Nahlásit

Yves
hovězí srdce
mě nedodali, moc ho prý nemají, snad budu mít příště štěstí.
Jinak už jsem taky objednala, a jsem zvědavá jak ji to pojede, zatím ještě máme do neděle jídlo normální od řezníka, my objednávali
- kapra, sumečka (u toho se asi pobliju, až jí to budu připavovat -je mi z ryb blbě, jen je cítím a nebude mi moct asi ani dát pusu )
- dršťky (ty už jsme měli a malé moc chutnají)
- hovězí kousky (přes obal to vypadalo pěkně, uvidím až to rozbalím)
- hovězí hrubomleté
- vepřové hrubomleté
- kuře celé mleté
- drůbeží ořez
tak jsem zvědavá jak to bude mojí krasotince chutnat

Yves
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:44
- Nahlásit

Monty:
no mě paní volala, že nemají ani hovězí kousky, ani telecí kusové, a oháňku že mají málo, a místo toho mi nabídla srdce, játra, žaludky..
jinak můj pes zblajzne všechno, měla jsem strach z lososa, ale prej je to v poho, prej to zbaští

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:53
- Nahlásit

Yves
já jsem to objednávala z jednoho zverimexu a oni to objednávají z vetamixu, tak mi nikdo nevolal, a ano nebyli hov. penisy, bývají vůbec někdy, jsou totiž za super cenu

Yves
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 09:41
- Nahlásit

Monty
nevím, jak je to s objednávkama do zverimexu, spíš asi záleží, kolikátí jsou na trase závozu, protože oni to ráno naložel dle seznamu, sto kilo toho, sto kilo toho, a když něco nevyjde, tak holt smůla..
sušený věci jsem neobjednávala, jen čerstvý maso, takže nevím, jak s těma penisama..

Tinta76
# Zasláno: 17 Kvě 2011 11:41
- Nahlásit

nevím, jestli to sem už někdo nedával ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:32
- Nahlásit

Yveshovězí vemeno - to se mi moc nelíbilo, takové žluté namleté cosi v pětikilové šišce, pes si sice nestěžoval, ale už to asi neobjednám..
To namleté cosi bylo to vemeno.
Já ho psům beru na zimu, aby přibrali. Mají ho moc rádi.Monty
Přidej jí i nějaké kosti, vnitřnosti, pajšl... Máš to samou svalovinu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:35 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Tinta76
Četlas ji?

Edit: aha, ona ještě nevyšla.

Já žádnou knížku o krmení nemám a ani jsem žádnou nečetla, ale kdyby vyšla nějaká fakt dobrá, tak bych si ji možná koupila.

Tinta76
# Zasláno: 17 Kvě 2011 12:42
- Nahlásit

pawLINka
no nečetla samozřejmě ... ale máme jí objednanou ... jestlis koukala na ty stránky (proklikem přes vobrázek), tak jsou tam ukázky ... jako myslím, že bude hodně dobrá

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 14:41
- Nahlásit

PsíčekTak vono je vůbec príma, že kynologové někteří teda zas objevili, že pes může jíst i maso.
Tak hlavně, když na tom můžou vydělat prodejem knih.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 16:28
- Nahlásit

Zdravím vás všechny, mám otázku. Setkali jsme se někdy s tím, že jinak žravý pes se vám vyprdnul na misku s masem a začal protestovat? Mám ročního puberťáka a vždycky mu moc chutnalo, teď ale žere minimalně a ohrnuje rypák. Radší sežere pár granulí, než aby si dal maso.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:09
- Nahlásit

terka_devil666
Nestalo, moji psi vědí, že musí sežrat to, co jim dám nebo budou o hladu.

U nás se jede prostě ve stylu: Nechceš? Nežer.

Je to tvrdý režim.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 17:58
- Nahlásit

pawLINka
no to jsem zkusila taky, ale kdyz nezral dva dny a ted zere tak max kilo masa denne a nekdy ani to ne, zacina mi hubnout a to mi docela vadi...zkousela sem ochucovat vsim moznym a nic. Napadlo me, ze by to mohlo byt tim, ze vsude kolem vsechno hara a on z toho je uplne vedle, ale to bude brzo kost a kuze...

danajasa
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:30
- Nahlásit

terka_devil666
vsechno hara a
Přesně paní já mám psa co zežere i mletou dřevotřísku igelitové tašky prostě všechno a když hárala naše malopes tak dva dny nežral,myslela sem že umírá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:42
- Nahlásit

terka_devil666

hele s největší pravděpodobností to bude tím háráním, jinak je v pohodě?

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 19:51
- Nahlásit

PetraK
jinak je v pohodě?
prave ze jinak je ok. Srst, drapy, kuze, houno.....normos pije, chova se stale jako kreten, aktivita normos, spis pocasim obcas radsi lezi v chodbe a chladi se, ale to je u nej normalni. vedra moc nesnasi. ma dost pohybu tak sem myslela, ze mu vyhladne, ale vetsinou nesni o moc vic. Uz to nejakou dobu trva, tak mam obavy. Svedla bych to taky na haravky. Vsude kde dem a on cuchne k nejaky ocurany trave, okamzite klape drskou, feny jsou desnym lakadlem i kdyz neharaj.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:01
- Nahlásit

terka_devil666

Vsude kde dem a on cuchne k nejaky ocurany trave, okamzite klape drskou, feny jsou desnym lakadlem i kdyz neharaj.....

jo, jo, jo. znám. zabila bych ho. No hele a co tak snížit dávku na chvíli už z podstaty, jako od tebe? že ráno jen trochek - nebo zkusit rovnou vynechat????? pro jednou se nestane vůbec nic a večer dát večerní dávku o něco menší než obvykle. že jako aby mu trochu vyhládlo, ne z jeho rozhodnutí, nebo jak to napsat, jestli víš jak to myslím??????? a taky určo pamlskujete viď a teď pamlskuješ určitě o mnoho víc, abys upoutala pozornost, když hárafkuje... takže tím pádem se taky nají prostě během dne a pak nemá tak velkej hlad.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:06
- Nahlásit

PetraK
to mas recht Kelisova, pamlskujeme. Davku sem snizila ale i tak je to des... normos bastil v zime 2,5kg masa denne, na leto sem dala 2kg a dneska snedl tak mozna kilo, kilo a pul....zacina mi hubnout a to me mrzi.On je dost atleticky postavy, hodne nasvaleny, ale ted zacina byt hubenour uplne. No kamoska doporucila jednodenni hladovku uplne a pak postupne davat mnohem min tak zkusime. Taky mi konecne prisel Pangamin, nejakou dobu ho nemel, tak ho treba taky trochu rozezere...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:24
- Nahlásit

terka_devil666
Hladovku bych nedavala, u mamuta, muze se mu rozhodit traveni. Pokud si hladovku nenasadi sam, tak ne. A jestli se ti s tim crca, tak jak uz sme se bavily driv, proste mu sniz davku, kdyz se v tom rejpe, seber mu to. Oteplilo se, haravky, pokud je jinak cajk, tak to je jen dalsi z projevu puberty a hormonu. Uz sem to psala driv, Ag si da dobrovolne treba 3denni hladovku, kdyz "rodi". Ale dycky v misce neco dostane, nechces, nezer. A ty pamlsky, to ma esuska recht, ze si z nich zaplacne zaludek, tak i ty zkus nejak vic nadrobit ci dat naky dijetnejsi (nevim, co davas, ale zadny pickoty, spis treba jen zdibek zaludku kureciho, srdicka, varenyho..). Nebo topenim po mozkovne, at se hovadovi rozsviti.

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 20:40
- Nahlásit

Fifi
Nebo topenim po mozkovne, at se hovadovi rozsviti
tady bude asi zakopany pes dement asi zjistil, ze pri vychove nepovolim ani o krok, tak to zkousi pres zradlo....doufam, ze ho to prejde driv, nez ve dvou letech to bych z nej mela poradnyho chrta

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 22:25
- Nahlásit

terka_devil666
v zime 2,5kg

týýý vole!!! pardon . no jo pohybujete se v kapek jinejch dimenzích.
No rozdíl ve spotřebě je to teda hodně výraznej, ale fakt je možný, že to budou háravky, uvidíš, voni nějak asi letos blbnou fšichni tak jako víc??? nevím.

Bych mu taky jen snížila dávku žrádla a možná....... to tak jako připravit a chvílu nechat v nedostupným prostoru a dát až jako za nějakou dobu? Dáváš v nějakou očekávanou dobu? Pokud jo- tak to poposuň.

SMRADI SOU TO PŘEŽRANÝ! DO POLEPŠOVNY S NIMA

A Pamlsky udělat pidi midi, volovi přežranýmu .

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 08:26
- Nahlásit

PetraK
týýý vole!!! pardon . no jo pohybujete se v kapek jinejch dimenzích
nojo spotřeba jak u koně někde tech jeho 70kg musi byt znat jako loni mu byly vsechny haravky ukradeny, protoze byl male stenatko. Ted je rocni a puberta s nim fakt hrozne mava. proto me napadlo, ze to bude hormonalni... je ze vseho uplne mimo. Krmeni zkusim posunout to mas pravdu.
SMRADI SOU TO PŘEŽRANÝ! DO POLEPŠOVNY S NIMA
tohodle dementa obriho by ani v polepsovne nechteli

Yves
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit

pawLINka
nojó, však jo, když já jsem si myslela, že to budou kusovky, a ne namletý, no

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2011 12:16
- Nahlásit

terka_devil666

. je ze vseho uplne mimo

jo, vždycky si vzpomenu na strýčka Herriota....jak v jedný povídce říká.... "mladej pes, spousta dobrýho jídla, žádná velká práce.... tak se nedivte"

obriho by ani v polepsovne nechteli

ba, páč tak velký polepčovny nedělaj , ty jo je to fakt porce žrádla! musí žrát z umyvadla, ne?

to posunutí doby jídla by mohla bejt bezbolestná cesta, páč se třeba bude na to jídlo těšit, ale jestli to s ním mydlí, tak třeba ani tak ne. Uvidíš.

Yves
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 18:44
- Nahlásit

tak jsem se zrovna na webu vetamixu dověděla, že se chystá možnost objednávky pod 50kg - za příplatek, který se v současné době vypočítává

corgi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:52
- Nahlásit

Yves
A já se dočetla o tom věrnostním programu - no to zas nasbírám bodů

terka_devil666
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 19:53
- Nahlásit

PetraK
páč tak velký polepčovny nedělaj , ty jo je to fakt porce žrádla! musí žrát z umyvadla, ne?
ne z umyvadla ne ale ma svoje necky a ty ma v krmelci ocelovym ma mega misku a kdyz byl malinkej a ja do misky soupla jeden tvaroh, nebyl tam ani videt

vcera jsem byla na vet, tak vaha ukazala 71kg a vetky spokojeny takze prestavam panikarit..

Yves
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit

corgi
a já jsem dělala objednávku 3.května, program má jet od 2. a objednávku jsem dostala 12. a žádnou kartičku ani bodík jsem sakra nedostala vrrrr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit

pangamin bifi: vim ze ste tu pred milionem let resili pangamin v nejakej x-kilovejch krabicich, vyhodny baleni da se to jeste koupit i dneska porad, nebo se musime spokojit s pidi balenickama z lekarny?

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání