Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 18:36
- Nahlásit

jablunka
aha ,dík
miisha
no to taky udělám

miisha
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 18:39
- Nahlásit

brezen2008
a pres zimu se psici chte nechte obali uz sem si rikala ze budu muset vytahnout kolobezku, fyzicka na prd a na zabiti k tomu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 18:49
- Nahlásit

miisha
no jenže holky se obalili až moc,dasty zhubnul,což je supr

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 21:01
- Nahlásit

brezen2008
Nedávat přílohy, jak už někdo psal (hlavně rejži), místo toho jako "hmotu" přidat víc zeleniny a omezit nebo úplně vypustit některý tučný věci - nedávat či omezit sádlo (radši jen olej), vepřový maso, vemeno, škvarky. Z mléčných výrobků radši jogurt než třeba zakysanou smetanu, lipánka apod. Z hovězího srdce okrájet ten tuk, co to obaluje. Takhle bych to řešila já, ale mívám spíš opačný problém, jak psy na zimu trochu vykrmit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 21:36
- Nahlásit

VerčaZ

Verčo, Verčoo, můžu se zeptat, jak se daříte, jsem tu teď nebyla...

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:16
- Nahlásit

Jdu k Tobě do tématu, ať to nespamuju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:20
- Nahlásit

VerčaZ
fajn.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:35
- Nahlásit

Nemají teď někde rýži v akci? Nějak nám dochází.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:00
- Nahlásit

makrel
hele, já jí koupila v tescu za 13 korun, ale v letáku to nemají

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:07 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Když si objednám maso z Vetamixu dneska nebo dokonce až příští pondělí, dovezou mi objednávku příští úterý nebo až to další úterý??? Nebo jak moc dopředu musím objednávku zadat?

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 17:26
- Nahlásit

kachna_
jé dík, mrknu se tam

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:32
- Nahlásit

MartinaBarney
Nám zaváží v pátek. Pravidelně objednávám ve středu a hned ten pátek mi ho dovezou, vyjímečně objednávám ve čtvrtek ráno a druhý den mám maso zavezené.
Takže myslím, když objednáš v pondělí, druhý den máš maso doma.

Evey
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:42
- Nahlásit

V Penny mají do čtvrtka brokolici za 12,90 kč. Rýži, tedy bez akce, za 19,90 kč.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:44
- Nahlásit

Evey
maj rejži za 13,90 v kauflandu za kilo

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:52
- Nahlásit

brezen2008
doufám, že i v tom našem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:24
- Nahlásit

makrel
maj to tam normál furt,tedy né jenom v akci,tedy aspon Praha tedy
je to obyč rejže,ale na jídlo bohatě stačí

miisha
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:53
- Nahlásit

brezen2008
na jídlo bohatě stačí
a na co jinyho nez na jidlo?

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 08:24
- Nahlásit

miisha
asi na jídlo pro psa, ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 08:30
- Nahlásit

myslela,jsem jídlo pro psy,že to bohatě stačí,i když znám holčinu co kupouje psům jasmínovou rejži a bio rejži
nemám zkušenost ani s jednou

Evey
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:28
- Nahlásit

brezen2008
i když znám holčinu co kupouje psům jasmínovou rejži a bio rejži nemám zkušenost ani s jednou Mám zkušenost s BIO, naštěstí ji dostávám, nekupuji - dlouhozrnnou natural i bílou, basmati natural i bílou, kulatozrnou...Naturalky (tmavé, nebroušené) se vaří o poznání déle, pes to pozře, ale já osobně upřednostňuji rýže bílé.

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:02
- Nahlásit

miisha
brezen2008

brezen2008
na jídlo bohatě stačí
a na co jinyho nez na jidlo?

Lidi, tuhle mi došlo stelivo pro kocoura, tak povídám mojemu, ať donese....A on, že tam můžu zatím nasypat třeba rejži
Na to by nejspíš taky stačila

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:18 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Zamotala jsem se do řas , potřebuju radu. Chci řasu na doplnění vitamínů. Teď mám od mamči Spirulinu, ale zjistila jsem, že existuje i chlorela a kdo ví, co ještě a jsem v Piheli.
1) kterou řasu na doplnění vitamínů do těla?
2) nemáte tip na dobrou, nepráškovou?
3) bude potom stačit jako náhrada kopřiva dvoudomá?
Díky díky díky
A ještě dotaz, nezdá se vám, že se zhoršil vetamix (v dostupnosti zboží a komunikaci se zákazníkem)?

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:08
- Nahlásit

kachna_
Najdi si holistic shop,mají tam řasy dobře popsané nebo komplet doplňěk pro psy z řas a mořských korálů.
Ad Vetamix - já jsem stále stejně spokojená, posledně tedy neměli telecí a vakuovaný hovězí,ale před tím ano,takže to beru

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:57
- Nahlásit

jana33
koukala jsem na holisticShop. Vypadá to dobře, možná tím vyřeším nejen Batu, ale i Bebinku skrzevá hubnutí a sebe skrzevá to samé. Cenově to vychází líp než Biospirulina, protože má nižší dávkování a e-shop je v Černošicích, to je taky super.
Ad Vetamix - já jsem stále stejně spokojená,
no mně dřív volali jednou za měsíc, jestli budu dělat objednávku, teď minule neměli půlku věcí a prostě to neřešili, ani týden na to nezavolali, jako co. No a zdražili dršťky, tak jsem trochu na vážkách.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:06
- Nahlásit

A ještě dotaz, nezdá se vám, že se zhoršil vetamix
Já zatím nemůžu moc soudit. Včera mi přivezli moji první objednávku. A to nakonec ve složení, v jakém jsem si ji objednala. Sice napřed volala paní, že nemají žebra a telecí. Druhý den mi ale volali znovu, že žebra a telecí nakonec mají a jestli teda platí moje původní objednávka. Takže komunikace super. Ale říkám, objednávala jsem poprvé.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:21
- Nahlásit

kachna_
Tak mě volají každý týden. Asi je to o tom,kolik toho a jak často bereš,no. Ze zdražili dršťky ani nevím, to je blbý,ale brát je budu stejně tak nebo tak.

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:38
- Nahlásit

Norský losos nově na http://www.masopropsy.cz/

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:57
- Nahlásit

jana33
Tak mě volají každý týden. Asi je to o tom,kolik toho a jak často bereš,no
my jsme byli domluvení, že mi volali vždycky začátkem měsíce, jenže přestali, neřešili ani tu nezrealizovanou objednávku, tak docela váhám, když oni o mě jako o zákazníka nestojej, vnucovat jim, se mi nechce. Jenom je blbý, že nemám kde kupovat pamlsky ve velkém.
Ze zdražili dršťky ani nevím, to je blbý,
z 19,50 na 26
http://www.vetamix.cz/eshop/node/3566

worick
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2011 07:58
- Nahlásit

kachna_
A ještě dotaz, nezdá se vám, že se zhoršil vetamix (v dostupnosti zboží a komunikaci se zákazníkem)? - Čau, já to psala včera k berňákům - mám s nima šou už tři týdny. Poslala jsem objednávku na E-shop a čekala nějaké potvrzení na mail - nic. Řekla jsem si, že oni asi neposílají a čekala. Ve středu odpoledne volám, kdy mi ho přivezou. Baba mi dala kontakt na řidiče - ten tvrdil, že mne tam nemá Volám jí zpátky:,,jé, ta vaše objednávka ještě vyřízená není - tak až příští středu"....no dobrá Další středu čekám maso - nic. Volám babě:,,jé, nám v pondělí měnili počítač a vypadly některé objednávky, nejspíš i ta vaše. Sepíšem ji spolu, nadiktujte mi ji. Bohužel tedy maso zase až ve středu." Včera - maso nikde Volám babu - zvedne to chlap (asi majitel) a tvrdí, že babu v úterý vyhodili a že se dneska omlouvá už 15 zákaznici, ať to pochopím, že za to nemůže..." Jasně, to bych pochopila, jenže já pak lítám a sháním maso na další týden... Už mně fakt serou a doufám, že to nebude pokračovat Pokud to pak ještě ty potvory nebudou žrát, tak mně klepne

impact
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:49
- Nahlásit

nemáte někdo na půjčení nabo aspoň jestli někdo četl knížku: Give your dog a bone od Iana Billinghursta?
je to o barfu od veterináře, který s tím jako první začal, ale asi to v češtině nevyšlo. stačí mi jestli to někdo z vás četl, jestli to bylo zajímavý a stálo to za to

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání