| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 18:36
- Nahlásit
jablunka
aha ,dík
miisha
no to taky udělám
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 18:39
- Nahlásit
brezen2008
a pres zimu se psici chte nechte obali uz sem si rikala ze budu muset vytahnout kolobezku, fyzicka na prd a na zabiti k tomu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 18:49
- Nahlásit
miisha
no jenže holky se obalili až moc,dasty zhubnul,což je supr
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 21:01
- Nahlásit
brezen2008
Nedávat přílohy, jak už někdo psal (hlavně rejži), místo toho jako "hmotu" přidat víc zeleniny a omezit nebo úplně vypustit některý tučný věci - nedávat či omezit sádlo (radši jen olej), vepřový maso, vemeno, škvarky. Z mléčných výrobků radši jogurt než třeba zakysanou smetanu, lipánka apod. Z hovězího srdce okrájet ten tuk, co to obaluje. Takhle bych to řešila já, ale mívám spíš opačný problém, jak psy na zimu trochu vykrmit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 21:36
- Nahlásit
VerčaZ
Verčo, Verčoo, můžu se zeptat, jak se daříte, jsem tu teď nebyla...
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:16
- Nahlásit
Jdu k Tobě do tématu, ať to nespamuju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 22:20
- Nahlásit
VerčaZ
fajn.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 11:35
- Nahlásit
Nemají teď někde rýži v akci? Nějak nám dochází.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 13:00
- Nahlásit
makrel
hele, já jí koupila v tescu za 13 korun, ale v letáku to nemají
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 16:07 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Když si objednám maso z Vetamixu dneska nebo dokonce až příští pondělí, dovezou mi objednávku příští úterý nebo až to další úterý??? Nebo jak moc dopředu musím objednávku zadat?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 17:26
- Nahlásit
kachna_
jé dík, mrknu se tam
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2011 19:32
- Nahlásit
MartinaBarney
Nám zaváží v pátek. Pravidelně objednávám ve středu a hned ten pátek mi ho dovezou, vyjímečně objednávám ve čtvrtek ráno a druhý den mám maso zavezené.
Takže myslím, když objednáš v pondělí, druhý den máš maso doma.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 11:42
- Nahlásit
V Penny mají do čtvrtka brokolici za 12,90 kč. Rýži, tedy bez akce, za 19,90 kč.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:44
- Nahlásit
Evey
maj rejži za 13,90 v kauflandu za kilo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:52
- Nahlásit
brezen2008
doufám, že i v tom našem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:24
- Nahlásit
makrel
maj to tam normál furt,tedy né jenom v akci,tedy aspon Praha tedy
je to obyč rejže,ale na jídlo bohatě stačí
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:53
- Nahlásit
brezen2008
na jídlo bohatě stačí
a na co jinyho nez na jidlo?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 08:24
- Nahlásit
miisha
asi na jídlo pro psa, ne?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2011 08:30
- Nahlásit
myslela,jsem jídlo pro psy,že to bohatě stačí,i když znám holčinu co kupouje psům jasmínovou rejži a bio rejži
nemám zkušenost ani s jednou
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:28
- Nahlásit
brezen2008
i když znám holčinu co kupouje psům jasmínovou rejži a bio rejži nemám zkušenost ani s jednou Mám zkušenost s BIO, naštěstí ji dostávám, nekupuji - dlouhozrnnou natural i bílou, basmati natural i bílou, kulatozrnou...Naturalky (tmavé, nebroušené) se vaří o poznání déle, pes to pozře, ale já osobně upřednostňuji rýže bílé.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:02
- Nahlásit
miisha
brezen2008
brezen2008
na jídlo bohatě stačí
a na co jinyho nez na jidlo?
Lidi, tuhle mi došlo stelivo pro kocoura, tak povídám mojemu, ať donese....A on, že tam můžu zatím nasypat třeba rejži
Na to by nejspíš taky stačila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:18 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Zamotala jsem se do řas , potřebuju radu. Chci řasu na doplnění vitamínů. Teď mám od mamči Spirulinu, ale zjistila jsem, že existuje i chlorela a kdo ví, co ještě a jsem v Piheli.
1) kterou řasu na doplnění vitamínů do těla?
2) nemáte tip na dobrou, nepráškovou?
3) bude potom stačit jako náhrada kopřiva dvoudomá?
Díky díky díky
A ještě dotaz, nezdá se vám, že se zhoršil vetamix (v dostupnosti zboží a komunikaci se zákazníkem)?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:08
- Nahlásit
kachna_
Najdi si holistic shop,mají tam řasy dobře popsané nebo komplet doplňěk pro psy z řas a mořských korálů.
Ad Vetamix - já jsem stále stejně spokojená, posledně tedy neměli telecí a vakuovaný hovězí,ale před tím ano,takže to beru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 11:57
- Nahlásit
jana33
koukala jsem na holisticShop. Vypadá to dobře, možná tím vyřeším nejen Batu, ale i Bebinku skrzevá hubnutí a sebe skrzevá to samé. Cenově to vychází líp než Biospirulina, protože má nižší dávkování a e-shop je v Černošicích, to je taky super.
Ad Vetamix - já jsem stále stejně spokojená,
no mně dřív volali jednou za měsíc, jestli budu dělat objednávku, teď minule neměli půlku věcí a prostě to neřešili, ani týden na to nezavolali, jako co. No a zdražili dršťky, tak jsem trochu na vážkách.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:06
- Nahlásit
A ještě dotaz, nezdá se vám, že se zhoršil vetamix
Já zatím nemůžu moc soudit. Včera mi přivezli moji první objednávku. A to nakonec ve složení, v jakém jsem si ji objednala. Sice napřed volala paní, že nemají žebra a telecí. Druhý den mi ale volali znovu, že žebra a telecí nakonec mají a jestli teda platí moje původní objednávka. Takže komunikace super. Ale říkám, objednávala jsem poprvé.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:21
- Nahlásit
kachna_
Tak mě volají každý týden. Asi je to o tom,kolik toho a jak často bereš,no. Ze zdražili dršťky ani nevím, to je blbý,ale brát je budu stejně tak nebo tak.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:38
- Nahlásit
Norský losos nově na http://www.masopropsy.cz/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 12:57
- Nahlásit
jana33
Tak mě volají každý týden. Asi je to o tom,kolik toho a jak často bereš,no
my jsme byli domluvení, že mi volali vždycky začátkem měsíce, jenže přestali, neřešili ani tu nezrealizovanou objednávku, tak docela váhám, když oni o mě jako o zákazníka nestojej, vnucovat jim, se mi nechce. Jenom je blbý, že nemám kde kupovat pamlsky ve velkém.
Ze zdražili dršťky ani nevím, to je blbý,
z 19,50 na 26
http://www.vetamix.cz/eshop/node/3566
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 07:58
- Nahlásit
kachna_
A ještě dotaz, nezdá se vám, že se zhoršil vetamix (v dostupnosti zboží a komunikaci se zákazníkem)? - Čau, já to psala včera k berňákům - mám s nima šou už tři týdny. Poslala jsem objednávku na E-shop a čekala nějaké potvrzení na mail - nic. Řekla jsem si, že oni asi neposílají a čekala. Ve středu odpoledne volám, kdy mi ho přivezou. Baba mi dala kontakt na řidiče - ten tvrdil, že mne tam nemá Volám jí zpátky:,,jé, ta vaše objednávka ještě vyřízená není - tak až příští středu"....no dobrá Další středu čekám maso - nic. Volám babě:,,jé, nám v pondělí měnili počítač a vypadly některé objednávky, nejspíš i ta vaše. Sepíšem ji spolu, nadiktujte mi ji. Bohužel tedy maso zase až ve středu." Včera - maso nikde Volám babu - zvedne to chlap (asi majitel) a tvrdí, že babu v úterý vyhodili a že se dneska omlouvá už 15 zákaznici, ať to pochopím, že za to nemůže..." Jasně, to bych pochopila, jenže já pak lítám a sháním maso na další týden... Už mně fakt serou a doufám, že to nebude pokračovat Pokud to pak ještě ty potvory nebudou žrát, tak mně klepne
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 19:49
- Nahlásit
nemáte někdo na půjčení nabo aspoň jestli někdo četl knížku: Give your dog a bone od Iana Billinghursta?
je to o barfu od veterináře, který s tím jako první začal, ale asi to v češtině nevyšlo. stačí mi jestli to někdo z vás četl, jestli to bylo zajímavý a stálo to za to
|