| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:40
- Nahlásit
worick
Čau holky, jak já vám závidím, že vám to ty psiska žerou.... Můžu tě uklidnit, že takovou frflenu jako je Elza jsem už dlouho neviděla. Můžu jí tam sypat cokoliv, granule, syrový maso, vařený maso, zeleninu vůbec, tu musím mixovat... vždy se tváří znechuceně
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:54
- Nahlásit
Dáváte ty morkový kosti i doma? Jsou hodně mastný? Já jsem je ještě nezkoušela, ale bojím se opatlanýho celýho bytu... tak jestli to nemám nechat někam na ven.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:04
- Nahlásit
worick
a ty bydlíš kde? já beru někdy úterní trasu ale neřeknu ti číslo... to nevím nicméně až budem zas brát, tak se tě můžem optat, záleží odkud bys teda byla, jak by sis mohla přijet/nechat dovézt
Venta
já jim to nechávam i doma, ale my nemáme zas nějak pěkný prostředí často to ale žerou na zemi nebo v posteli a nějak hrozný to není
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:08
- Nahlásit
Venta
My máme pelech na chodbě, kde je dlažba. S kostí se drží v pelechu, kde je pratelný potah. Ale vždy využije příležitosti aby si ji mohla vytáhnout ven na zahradu, tam se jí s ní líbí evidentně víc.
Jako nějaké znečištění se určitě vyskytne...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:11
- Nahlásit
cernej caj
Evey
Aha, díky. No tak to radši nechám až na tu chatu. Máme dřevěnou podlahu a já jsem líná to pak uklízet. A jak je znám, tak v pelechu by ani jeden z nich nežral.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:34
- Nahlásit
Venta
Dáváte ty morkový kosti i doma? Jsou hodně mastný? Já jsem je ještě nezkoušela, ale bojím se opatlanýho celýho bytu... tak jestli to nemám nechat někam na v
mám stejnej názor ))) pročež teda bud jí to v létě beru ven a nebo jí to dám sežrat na balkoně,tam je mi to fuk,mám takovej ten korebecz umělý trávy nebo co to je,to v klidu oprší Pak je ještě možnost,že to bude žrát striktně na pelechu,což je i proveditelný,ale nemá u toho takový pohodlíčko ))) takže balkon
mám všude koberce,takže jinak fakt odmítám,mastný to samo je
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 09:56
- Nahlásit
davidkova renata
my nemáme koberce jen takový ty malý barevný tkaný koberečky. V našem provedení prostírání pro psa. Když jsou moc špinavý, hodím je do pračky, když nepomůže pračka, jdou do koše a za pár korun koupím nový. Mě se prostě nedařilo mu vysvětlit, že se žere v misce, on se vším chodí na koberec. už aspoň pochopil a netahá mu kusy kuřat do postele...
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:20
- Nahlásit
Já dávám kosti, skelety a tyhle věci, který psi tahají po bytě do klece. Respektive jednoho s tím zavřu do klece, druhýho do koupelny. Klec i koupelnu potom vylíznu hadrem a je to. Docela se mi to osvědčilo.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:21
- Nahlásit
Evey
Nemáš v okolí nějakého řezníka?
Řeznictví máme ve Vyškově snad 2 nebo 3. Nebo mám možnost klidně zajet do Rousínova do řeznictví. Takže toto by mělo být v pohodě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:22
- Nahlásit
Venta
Dáváte ty morkový kosti i doma? Jsou hodně mastný?
NE! Doma ne! Jsou mastný velmi, občas z nich vyteče krev, pes se ti zapatlá už tak celej, do bytu nedoporučuju. Kosti se u nás žerou na balgoně v boudě, na pratelné dece, zákaz kstí do bytu. Když si odtáhne nenápadně kost pod postel do ložnice, dostane čočku a letí s kostí do boudy. Buď bude kost venku, nebo nebude kost. Pochopila rychle.
Eire
Kolikrát mám pocit,že dnes člověk pozře hambáče,nebo něco mraženého,nacpe to i svým dětem ,ale pro psa bude odvažovat na laboratorních vahách.
přesně tak si to myslim taky. Můj pes taky jinak žere vše, stejně skoro vůbec nesolim a koření nemám ráda, takže hodně věcí jíme společně, když mi moc chutná omáčka, dostane jí pes s těstovinama taky. Zbytky od stolu má taky, páč jíme samé dobré věci.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:03
- Nahlásit
ve www.jip-napoje.cz mají mraženou zeleninu 2,5 kg asi za 60káčé, to je kilo na 24 a potom tam mají koření v půlkilovkách taky za krásný ceny. Prodejna Praha je v Bořanovicích, to je, když jedete "po starý" na Mělník.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:05
- Nahlásit
kachna_
v jipu maj semotamo levný i maso, a hlavně tam maj jogurty ve slevě třeba za korunu, tvarohy taky. kupujeme tam často pro čoklouna.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:24
- Nahlásit
cernej caj
a ty bydlíš kde? já beru někdy úterní trasu - pochopila jsem, že kdybych chtěla dovézt do Veselí nad Moravou, což je pro mně nejblíž, tak musím s někým ve Veselí vzít 50kg? Jo? Z Brna by mi to mohl vzít brácha, jenže je to složitější, neboť mu nemusí vyjít směna a nebude mi jezdit s masem v autě 3dny To by byla náhoda, kdyby to klaplo a musela bych to řešit, až by bylo jasné datum. Díky. Budu sledovat, jak se domlouváte, popř.se přidám
Evey
Můžu tě uklidnit, že takovou frflenu jako je Elza jsem už dlouho neviděla. Můžu jí tam sypat cokoliv, granule, syrový maso, vařený maso, zeleninu vůbec, tu musím mixovat... vždy se tváří znechuceně - přesně ale nakonec Ti to sežere....? Ti moji rypáci se odšourají od misek, jako že mají něco důležitějšího na práci
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:37
- Nahlásit
worick
ale nakonec Ti to sežere....? Jak kdy... ale nablýskanou misku tedy nikdy nezanechává, vždy tam něco zanechá, asi si jako myslí, že jsem s tou přípravou měla málo práce, tak abych měla co umívat... Nejraději by žrala jen játrovky, těmi nepohrdne nikdy.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:38
- Nahlásit
worick
neeee, když vezmeš 50 kg, tak ti to dovezou až domů.
Ale minulej tejden mě teda naštvali. Neměli dršťky ani hovězí žebra. Kdyby mi nabídli, že mi dovezou nekompletní objednávku (byla by přes litr i tak) a ne, objednejte si něco jinýho do 50 kg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:16
- Nahlásit
kachna_
a vis jak nastvali me, kdyz sem zaplatila kapra sumecka, kteryho mi z auta nevytahli, ale slibili, ze s pristi dodavkou privezou, a zaprvy ani neprivezli a za druhy sem zaplatila jeste nejaky maso, co taky neprivezli a jeste se neobtezovali ani napsat, ze to maso nebylo... oboji teda byla moje chyba, ze sem si poradne nespocitala co mi davaj a podruhy neproskolila kamose co to bral...
Akorat worick to asi nema kam dat, kdyz i tech 50kg resi s nekym na pul...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:28
- Nahlásit
cernej caj
mně teda zatím vždycky uznali i reklamace pozdější, když jsem jim napsala i když jsem to zjistila třeba druhý den při skládání do mražáku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 12:41
- Nahlásit
kachna_
mě to taky "uznali" ale i pres sliby priste nedodali, z cehoz su nestastna, coz neznamena ze s vatemixem koncim ale odmitam se angazovat jako objednatel
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:35
- Nahlásit
Me taky vetamix nekolikrat nedovez to co jsem objednala a parkrat jsem i zaplatila neco co nevylozili reklamaci sice dycky uznali, ale toho lososa co jsem zaplatila vozili asi pul roku.
Ja ted beru vetsinou od falca a spokojenost i to maso mi prijde lepsi, nestalo se, ze by smrdelo. Jsou ochotni...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:15
- Nahlásit
Nevím, jestli by mi tam vlezlo 50kg, měla bych se kouknout do papírů od mražáku, na kolik je stavěnej A ještě tedy další otázka: až domů znamená - pokud bydlím na téhle rozvozové trase a nebo z ní mi to zaveze 15km? Zadarmo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 16:24
- Nahlásit
worick
pokud bydlím na téhle rozvozové trase a nebo z ní mi to zaveze 15km? Zadarmo?
Ano. Jak mas objednavku min 50 kg (a maji tam i veci pro kocky - stelivo, ptactvo, hlodavce - muzes to nakombinovat ruzne s masem ci granclema, ryzi atp pro psy), tak ti to privezou az k baraku. Ta rozvozova trasa je jen orientacni, aby se vedelo, ktery den v tydnu oblast zavazi.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:22
- Nahlásit
Fifi
Ta rozvozova trasa je jen orientacni, aby se vedelo, ktery den v tydnu oblast zavazi - jé, tak to je bezva zkouknu mražák a popřemýšlím nad objednávkou. Jsem ráda, že nemusím otravovat někoho dalšího
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2011 16:53
- Nahlásit
Prosím, prosím, ví někdo, jaký rozdíl je mezi Roboranem Klasik (např. 150g za 110,-) a Roboranem v sáčku (500g za 55,-)???
Přemýšlím, že ho koupím jako doplněk stravy, ale nevím, v čem je ten Roboran Klasik lepší, když je ho méně a za vyšší cenu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:20
- Nahlásit
MartinaBarney
tak to by me taky zajimalo
hlasim, ze obalovina vysla ze psa cela a pes se jevi zdrav jako vzdy, tak priste aspon uz budu klidna, az se zase rozhodne zrat podobny lahudky
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:29
- Nahlásit
Nevíte někdo, kolik mají zelené dršťky bílkovin v porovnání s normálním masem? Já je dávám samotné, ale jde mi o to, jestli u psa s nižší potřebou bílkovin mám přidávat třeba nějakou přílohu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 14:52
- Nahlásit
cernej caj
mě to taky "uznali" ale i pres sliby priste nedodali, z cehoz su nestastna, coz neznamena ze s vatemixem koncim ale odmitam se angazovat jako objednatel
Už navždy?
Jak jsem říkala, klidně tě prostřídám, snad mě z toho neodvezou na nervový , ale zatím teda ještě mám dost.
A toho sumečka, co nedovezli, jsi mi započítala nebo ne? bych nerada, abys měla marný výdaj.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:18
- Nahlásit
Vero
toho sumecka mi napocitali a slibili ze dodaj priste, ale nedodali, nicmene 40 korun me neslozi taky mi zapocitali nejaky maso, ktery taky nedodali minule, mam pocit ze bylo taky tvoje, ale nejsu si jista a uz si to radsi nepamatuju
klidně tě prostřídám, snad mě z toho neodvezou na nervový
jojo, priste objednavas ty, nebo by museli odvezt me
a o tech marnejch vydajich si neco povime az omylem objednas 5x teleci kusovy misto 5x mletou smes (mam pocit ze u nas se ted zere jen teleci a presto je ho furt plnej mrazak
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 17:58 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
čau,co nedávat psům,když maj dietu? / jako že sou tlustý a potřebujou zhubnout,jasně pohyb maj až až,ale .../ když dávám maso a přílohy? dík
nekupuju hovězí svalovinu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 18:10
- Nahlásit
brezen2008
Přestaň dávat přílohy.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2011 18:28