Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:41
- Nahlásit

PetraK

Jinak mi to taky přijde divný s těma žaludkama. Seš si jistá, že máš doma psa?

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:42
- Nahlásit

PetraK
moch mu je ale sežrat třeba ten kuchař!! co? A co na to Agáta Klystýr?

Agáta prej, že se tím vysvětluje smrt kuchaře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:49
- Nahlásit

Vero
. Seš si jistá, že máš doma psa?

nojo no, furt to řikám, že to je hroznej vůl

Agáta prej, že se tím vysvětluje smrt kuchaře.

no hlavně aby to nehodili na mě (páč popravdě, v první chvíli jsem měla chuť ho roztrhnout, když jsem viděla, že nešlo o JEDEN párek )

denyk
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:52 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Jste to zas rozjeli....odjíždím do Chorvatska, mám schůzku s Agátou (doufám, že klystýr nechá doma
Váš deryk

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 11:55
- Nahlásit

denyk

(doufám, že klystýr
to doufej, jinak by to byla dost po...ná dovolená.

Agáta Hanychová

to je kdo??

Mašlíkovou

tu taky neznám. Ale esli holky NEBARFUJOU, tak je ani znát nemůžu

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 12:58
- Nahlásit

PetraK
v první chvíli jsem měla chuť ho roztrhnout, když jsem viděla, že nešlo o JEDEN párek

tak teď už jste, pani, aspoň řádně ponaučená, až vám brtnik řekne, že JDE NA JEDNO
anebo všecko zlý na něco dobrý! no ne?

Psíček
a co to je celulytýda???

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 15:13
- Nahlásit

Psíček
píšou o nich furt na seznamu

tam nic nečtu, sem novinkovsky nezdělaná

vy šycky tady.
a sakra, něco potřebuješ viď?

Vero

až vám brtnik řekne, že JDE NA JEDNO

že mi zebleje hotelovej pokoj odshora až dolů??

celulytýda?

to je když hraješ na celulojd.

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2010 16:59
- Nahlásit

PetraK
že mi zebleje hotelovej pokoj odshora až dolů??

tady je někdo optimista, prej jen hotelovej..... anebo snad si žijete v hotelu?
to bych brala: každý den uklízečka, čistý ručníky a hotová snídaně....

jo, ale abys mě správně chápala... nebude blejt tunu PÁRKů!

borrasca
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2010 18:43
- Nahlásit

PetraK: tak já si teda myslim, že vyblít jen to co nesedí je možné. Ája když tehdy žrala kameny, tak předtím měla kuřecí křídla a vyhodila jen ty kameny....a mě se to stává běžně, že když je mi špatně, že vyhodim jen to co mi nesedlo, zbytek zůstane kde má

Aluli
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 10:37
- Nahlásit

Ty jo dlouho jsem tady nebyla pribylo tu tolik sstranek ze budu to budu cist cely tyden snad ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 11:05
- Nahlásit

Vero

prej jen hotelovej..

no "jen", ale ten vypadal teda
gruntovala jsem jak pitomá, huf to byl zážiteček

anebo snad si žijete v hotelu?

joj, to by bylo. Bohužel ne, takže ..... tohle
každý den uklízečka, čistý ručníky a hotová snídaně...

je furt na mě

nebude blejt tunu PÁRKů!

no to vim, to huž mám naučený, páč Brtnik je ten tip, co mu je po chlastu pravidelně víc než špatně ,takže su nacvičené.

borrasca
tak já si teda myslim, že vyblít jen to co nesedí je možné. Ája když tehdy žrala kameny, tak předtím měla kuřecí křídla a vyhodila jen ty kameny....a mě se to stává běžně, že když je mi špatně, že vyhodim jen to co mi nesedlo, zbytek zůstane kde má

fakt?? já to neznám právě. Znám to tak, že když už tak už. všechno a komplet. No novinka prostě,

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2010 18:27
- Nahlásit

sim vás, co si myslíte o tom, že moji psi, co jsou asi 3 měsíce na mase hrozně moc kakají? třeba třikrát denně docela velký hovna. jinak jsou v poho celkově, ale slzšela jsem, že na přirozený stravě psi by měli kadit spíš míň než na granclích...co vy na to?

borrasca
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 07:47
- Nahlásit

zuzanarosakova: no našemu štěndu je téměř 5 měsíců a kadí tak 4x denně jedno celkem velké ble, ale přisuzuju to tomu, že jí tak 3x denně a dost velký porce, takže holt z ní něco vypadnout musí aby tam zase bylo místo ale nevim jak to chodí u dospělého psa...

PetraK: nooo fakt, třeba tuhle jsem vypila dva loky staré coca-coly od MC Donalda a snědla jahody a za půl hodiny letěli ven ty dva loky tý coly bez jahod heh a hned mi bylo rázem dobře, nicméně už nikdy jahody colou zapíjet nebudu hihi...takže proč by nemohl pes taky třídit teda fuj to je debata ale

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 08:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
Krmis aj s prilohou? Pretoze u nas ak sa prida priloha, hned to naberie na objeme, su docela male, kym krmim len maso, ovocie, zelenina, bez prilohy

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:03
- Nahlásit

borrasca

.takže proč by nemohl pes taky třídit

no to von třídí už dávno- ale jen papíry do koše, a plast do igelitky , ale ty jo že to žaludek takhle protřídí?? čumím, bych fakt počítala, že když je tam první to co je závadný, že to další už jakoby "neprojde" a letí to šécko. No čék se dozvídá furt nějaký novinky.

zuzanarosakova

taky myslím, jestli tam nemáš moc přílohy?

123helik
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:04
- Nahlásit

ahoj všem,
mám dotazík
včera mi bylo vytknuto člověkem, který krmí BARFem už několik let, že nedávám ovesné vločky a obilniny, ale jen ovoce, zeleninu a maso (vnitřnosti, kosti, atd) prostě že by nejméně dvě jídla týdně měla obsahovat asi polovinu zeleninové porce obilnin... to jako vážně?
dáváte teda vločky a další obilniny? a proč vlastně, když všude čtu, že pes neumí obilniny strávit? nebo jsem to špatně pochopila? díky za info...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:09
- Nahlásit

123helik
vločky dávám,ale nejsem až takovej barfář,dávám jak granule tak i maso a spokojenost

jitkaz
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:13
- Nahlásit

A poradíte i mně, prosím?

skoro 5-ti měsíční štěně borderky, krmím jakože BARF, tzn. kuřecí křídla, krky, syr. kosti, ovoce atd... a občas jsem to prostřídala vařeným, ale teď co přezubuje, se syrového ani nedotkne - nejdřív jsem si myslela, že např. křídla nechce, protože je bez zubů nerozkouše - všechny špičáky jí vypadly naráz ve dvou dnech, a teď postupně každý den jedna stolička tak asi, ale prostě najednou, i když má pokrájené na malé kousky, nesežere a nesežere, i když jí nechám hlady celý den, tak ani večer to nedá /a to ani symbolicky aby se v tom porýpala. Co s tím? Protože teď právě asi by potřebovala nejvíc syrových kostí adt., jak to do ní dostat?

123helik
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:18
- Nahlásit

jitkaz
mě kosti a takový to "kousací" maso taky čubina si týden nejedla, když nejvíc přezubovala, tak jsem dávala jen mleté s mixovanou zeleninou... a většinou dostávala kuře celé mleté z vetamixu, tam jsou prý namleté i skelety, a k tomu ještě Biocal Plus a vitamín C - na radu zkušenějších... za týden začala žrát normálně

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:26
- Nahlásit

jitkaz
a ovařit jen na povrchu, aby se maso "zatáhlo" nezabírá?
123helik
já nevim, nekrmim barfem, krmim syrovou stravou (nebazíruju na slovíčkách, barfové jídelníčky jsou na mě moc komplikované)
Dávám štěněti ráno kosti, v poledne jogurt, večer maso s ovocem nebo zeleninou. Kromě toho má štěně přes den kus chleba nebo rohlík, takže nějaké obilniny taky přidávám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:28
- Nahlásit

jitkaz

123helik mě předběhla, zkus dávat to mletý kuře.

123helik
já jsem vločky a rýži dávala jen v době, kdy jsem z radiátoru převlečenýho za psa chtěla vyrobit psa, jakmile se nasvalil, tak jsem je více-méně zrušila. Občas vločky dám,páč je má moc rád, ale spíš dávám jen maso/kosti/vnitřnosti/+ zeleninu a po žrádle tvrdej sušenejch chleba, aby si "vyčistil" žuby žahnutý naholu

123helik
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:30
- Nahlásit

kachna_
tvrdej chleba jsem dávala, když přezubovala, protože jí to dělalo dobře na dásně... ale od té doby už téměř nedávám - připadalo mi to zbytečný

123helik
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:32
- Nahlásit

PetraK
jj, vločky dává mamča čubě na podzim, aby přibrala, protože ji má celoročně venku...
jinak si myslím, že vlákniny má dost z mrkve a další zeleniny, tak mi přijdou vločky k ničemu...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:34
- Nahlásit

V jednom díle Simpsonových je Bart s kyblíkem a na něm je nápis BARF a dole na obrazovce běžel titulkový překlad "zvratky", tak to mě moc pobavilo ))))

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:36
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
fakt?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:37 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

123helik

Já dávám tvrdé pečivo na hraní nepřijde mi to zbytečné někdy ho namažu sádlem nebo máslem tzv. zaplním dírky

Monty

Fakt!

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:50
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak to je drsnééééé

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 09:55
- Nahlásit

voni simsnovi jsou drsný celkově ))

corgi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 11:08
- Nahlásit

123helik
Mimo jiné se nedávno obilninami zabýval výživářský "seriál" v Pes přítel - po jeho přečtení je mi jasné, že psovi žádné obilniny dávat nebudu. Zdroje minerálů máme i jiné a že bych mu musela cpát zrovna tyhle škroby, to ne. Takže neboj, pes rozhodně na nedostatek zrní neumře.

jitkaz
No nevim, ale mně když vytrhli zub a měla jsem v dásni díru a pak prohlubeň, taky se mi moc nechtělo kousat. Tudíž taky radím kuře mleté od Vetamixu, vit. C, zbytečně nedotovat čistý vápník, spíš zvýšit příjem máku, sušených natí atp.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2010 11:15
- Nahlásit

Ale když štěně přezubuje, tak ta přestávka v přijímání kostí, si myslím, je poměrně krátka na to, aby to na štěndu zanechalo vážnější následky.. jak píše corgi, nahradila bych je dočasně něčím jiným, ale hlavu bych si s tím moc nelámala, nezdá se mi to až tak závažné, jsou horší problémy

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání