| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 14:13
- Nahlásit
Monty
aha, asi rozdíl tam bude, jestli ty velikáni mají větší spotřebu vápníku...to ale asi spíš když rostou, to by nám mohla objasnit pumpa Mirkoooza
jojo
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 14:27
- Nahlásit
jana33: a odkud čerpáš informace o poměru vápníku a fosforu? Já myslím kuřecí srdíčka a ty to mají podle knížky dobré, narozdíl třeba od hovězího...
Mirkoooza: děkuju, no přesně si to vystihla, že si tím zkracuju dobu na čekání nemůžu se dočkat, chtěla bych aby bylo vše perfektní, zároveň, ale i vim, že pes je zvíře "smetištní" a nejspíš přežije všechno, já se taky nestravuju úplně super...a náš první pesjek žil na guláši s knedlikem a chlebem s máslem a jakej byl
Vidíš, zase skvělej tip, udělat kolonku na bobky a zvracení hehe!
Nové fotky mám akorát včerejší, dám sem rovnou celý odkaz. Avaya je naše
http://www.whippet-dog.com/jokes-puppies/nela/25d/ index.htm kuku
denyk: já si budu zapisovat, má to i praktický důvod, jelikož nevím sama co jsem včera obědvala, tak abych se pak dopídila, po čem třeba má pupík průjem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 14:32
- Nahlásit
borrasca
ti jsou krásňoučcí
a jedna z fenek se jmenuje stejně, jako se bude jmenovat ta moje
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 16:04
- Nahlásit
borrasca i všichni ostatní
Momentálně např. v PPČ vychází seriál o krmení, respektive o surovinách - zrovna teď třeba byly droby, v č. 6 mléčné výrobky a vejce. Radši to nenazvali "seriál o krmení syrovým", protože by je někteří čtenáři asi ukamenovali, ale v podstatě to tak je. Jsou tam i tabulky některých hodnot, já např. nevěděla, že dršťky zelené jsou o dost tučnější než dršťky prané a furt mi to nejde do hlavy Doporučuju to stejně jako Sehnerovou, tam si leckteré poměry najdete. Při pohledání internetu taky lecjakou tabulku najdete, takže doporučuju řešit poměry Ca:P apod. přes strejdu googla, když tištěný zdroj selže
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 17:05
- Nahlásit
Monty: jo? A která?
corgi: jo jo PPČ kupuju pravidelně a jdu gůglit...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 17:31
- Nahlásit
Já taky myslela, že mluvíte o hovězím srdci...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 17:43
- Nahlásit
borrasca
Sofie
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 17:44
- Nahlásit
denyk: nééé, já myslela kuřecí, ty dáváš tedy hovězí? Tak tu mám knížku před sebou, hovězí srdce 1:22, kuřecí 1:8 já bych hovězí nezvládla nakrájet uf...
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 17:49
- Nahlásit
Monty: jojo, nad Sofinkou jsem taky uvažovala je to krásný jméno...
denyk: ale i tak má i hovězí srdce lepší poměr než svalovina...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:21
- Nahlásit
Jo já dávám hovězí, ale kdyby mi neřekli v masně, že je to srdce, tak nevím co to je, nakrájím to napytlíku o 200g a hodím do mrazáku. Takový ty trubičky jsem tam moc neměla .
A co se týče vhieťáčků jsou krásní, hodně povyrostli
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:27
- Nahlásit
denyk: viď rostou jako blázen! Ale oni jsou všechna štěňátka krásná, štěňátko je prostě štěňátko, já miluju jak voní
No tak to bych zvládla kdyby tam nebyly tolik ty trubičky, já ho viděla na půlky a ble ble...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit
borrasca
kdyby tam nebyly tolik ty trubičky, já ho viděla na půlky a ble ble
No teda, mně se to naopak líbí, vzpomínám při krájení srdce na svou oblíbenou biologii Ty cévy, aorta, cípaté chlopně - no prostě nad kravským srdcem plesá moje srdce Taková plíce je oproti tomu děsná nuda...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit
corgi
spousta lidí jde spíš do mdlob
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:12
- Nahlásit
Pumpa
spousta lidí jde spíš do mdlob
Ty jo, že bych byla nějakým zvlášť ujetým způsobem divná?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:23
- Nahlásit
corgi
trošken
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 21:25
- Nahlásit
corgi
Ty cévy, aorta, cípaté chlopně - no prostě nad kravským srdcem plesá moje srdce Taková plíce je oproti tomu děsná nuda...
"jezusku, to je ale klasava aolticka, a chlopnicka, ta je obzvlaste vydarena" - Primerene ujeta. Ja pri krajeni cehokoliv do mdlob teda nejdu, ale ze bych se AZ tak kochala, to teda nee. To mi spis prijde morbidnejsi pulka praseci hlavy, jazyk kravskej, suseny cely rybicky nebo susenej byci (nebo spis volskej??) penis.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:02 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
corgi
můžeš bejt v klidu, jsme dvě
Když jsem byla ve třeťáku, přišli nám do patoly deváťáci, jako se podívat, co je čeká, když si vyberou veterinu. Byla mezi nima slečna, něco jako pravá blondýnka, přišla k háku čapla to cosi, co tam viselo a začala se tomu mohutně chechtat.
Doktor Krejčíř jí povídá: "slečno, víte co právě držíte v ruce:"
nevěděla.
"držíte seschlý býčí pyj!" na to Krejča
Konečně vím, jak to vypadá, když někdo padne jak šraňky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:17 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Já dnes večer měla srdce až v krku a bohužel někdo skoro v kalhotech.....kdo zná mého psa, ví, že není žádný agresor, ale spíš posera, ale dnes věčer... jdeme po polní cestě, pes běží napřed i s labradorkou. Najednou holka s klukem a buldočkem. Psi samozřejmě za nima a kluk si vzal buldočka do náruče následovalo samozřejmě divadlo, buldoček vrčel z náruče, psi na něj skákali, Buki kluka kousnul do stehna (bohudík je to jen škrábanec) . Už se těš...ím na příští dny, jak se bude povídat, jak mám šílenýho agresora
Já to prostě těm lidem nevysvětlím, že vzít psa do náručí je to to nejhorší, co můžou udělat....
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:31
- Nahlásit
corgi
Pumpa
pridavam se do party, taky s radosti zkoumam a pitvam
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:31
- Nahlásit
denyk
že vzít psa do náručí je to to nejhorší, co můžou udělat....
Mozna by bylo lepsi si svyho psa privolat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:36
- Nahlásit
Ještě ledviny jsou na pitvání super,dokonce jsem v jedný našla písek,to byl objev
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:38
- Nahlásit
jana33
furt lepší písek než zákeřná choroba...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:38
- Nahlásit
Fifi
zase jeden z těch co má přivolání na 100%? ráda se přiučím, ale tady to řešit nebudu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:41
- Nahlásit
Pumpa
jaká choroba,nerozumím?
Mimochodem dneska když jsem připravovala pro nás králíka, jsem odřezaný části dala psům- labrošové se na to vrhli jak hladový hyeny, teriéří spratek prohlásil,že to nezná,to nežere, že ho chci určitě otrávit. Jsem myslela,že ho bacím
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:43
- Nahlásit
jana33
no je spousta chorob napadajících ledviny... A je lepčí tam najít písek...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:45
- Nahlásit
Pumpa
Mikroby a viry nehledám a nějaký deformovaný jsem teda ještě nikdy neměla. To já jen k tomu pitvání
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:45
- Nahlásit
Pumpa
třeba tam můžou bejt nějaká zvířátka ????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:46
- Nahlásit
denyk
zase jeden z těch co má přivolání na 100%?
To v zadnem pripade.
ale tady to řešit nebudu
Tak proc sem o tom pises?
jana33
teriéří spratek prohlásil,že to nezná,to nežere, že ho chci určitě otrávit.
Asi to maj v genech, tez mi z domacich kraliku znechucene flusly z odrezku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:51
- Nahlásit
Fifi
Fakt občas nechápu. Teď si vymyslel,že přestane žrát kůži z lososa. Přitom jí žere léta. Takže teď mu musím maso odřezávat,jinak zvrací nad miskou. A králíka si flusnul pod sebe a vrčel na pubertačku,která na něj nechápavě koukala,proč to jako nežere a v průběhu vrčení pískal na mě,ať si to laskavě odnesu,kdo si to má jako pracně hlídat asi ho jednou roztrhnu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 22:59
- Nahlásit
jana33
že přestane žrát kůži z lososa.
Mi pak starsi teroska trhala ramenem rovnou nad komplet lososem. Pak ted milostive brala na milost aspon kaprsumec - pak uz ani to ne.
asi ho jednou roztrhnu
Si rikam dnes a denne. Jenze pak prijdou a tema brckama dlouhejma na tebe zachrchtaji, udelaji roztomilanky a maj to zase vyzehleno, vsecky nepristojnosti typu ukradenyho trika ze susaku (my oblibeny - moc z nej nezbylo).
|