Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Krmení psa klasickou stravou
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 247 . 248 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:39 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Tak já zjistila, že ten můj nežravec nežere proto, že mu to syrový prostě moc nechutná. Když mu rozkrájím skelet tak si čuchne a odejde, přidám sulc z vepř.nožiček a trošku konzervy a zdlábne to hned
Nemáte někdo podobného capoucha???

corgi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:47
- Nahlásit

Babul
Vše, co mám na zahradě - petržel, kudrnka, pažitka, řeřicha, rukola, bazalka - plus občas kopřiva, pampeliška, FitBarf

denyk
mu to syrový prostě moc nechutná
No spíš nevoní - asi už je zvyklý na "umělotinu", nebo ne? Člověk zvyklý na jídlo dochucované chemií se taky na pokrm z čerstvého tváří kysele

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:40
- Nahlásit

corgi
měl dřív granule, ale ty už pak taky nechtěl, proto se mi to hodilo (když 2 dny nežral) a přešla jsem na syrové....
Snad to nebude vadit, když mu tam občas chňápnu i něco vařeného

Dines
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 08:21
- Nahlásit

denyk
Teda nezávidím - žádný z mých "granulovaných" psů neměl a nemá se syrovým problém a zatím se mi neošklíbali nad ničím, byť to smrdělo sebevíc
Jen teda mladá vybírala nastrouhanou mrkev z mletýho masa - po pěti minutách a pěti vypreparovaných kousíčkách mrkvičky to vzdalůa, rezignovala, a sežrala to celý

corgi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 09:16
- Nahlásit

denyk
občas chňápnu i něco vařeného
Zkus postup ovařovací - nejdřív maso vař, pak jen přelévej važící vodou, postupně tak dojdeš k masu na povrchu vařenému, uvnitř syrovému. Od toho je k syrovému jen kousek a na "chemii" zvyklý pes by se měl nechat takhle ukecat

Aluli
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 11:05
- Nahlásit

corgi, denyk
takhle sem ucila žrat některé maso moju. Syrove nechtela jen to prezuzlala a pak se v to vyvalela. Nejvetsi problem ji delaly jatra. Taky máme žaludky -kdybych věděla že budou a srdce ne tak si beru taky víc ,... no co už ted mi smrdi par kilo drstek v mrazaku aspon

Aluli
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 11:06
- Nahlásit

jo a bude novinka pro ty kdo neobdrzeli mail. Kachní křídla, drůběží játra-jen maloobchod ale a pak jeste neco co my nezerem :-D(nejake varene a pak granule nebo co ....)

corgi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 12:09
- Nahlásit

Aluli
Já jsem přihlášená, ale mail mi od nich nechodí, nevím proč. Tak aspoň sleduju web.
Kachní křídla, drůběží játra
Super! Mimochodem, v pondělí mi v Dolanech řekli, že hovězí játra nejsou, ale já měla radost z těch žaludků, tak jsem místo jater vzala víc drštiček

nefritt
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 17:45
- Nahlásit

corgi
musíš si požádat, aby ti posílali mejla s akčními nabídkami a pak už chodí automaticky

Aluli
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 19:29
- Nahlásit

nefritt
ja jsem nezadala a posilaji mi je
asi to pri registraci se nekde pise ...

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 20:24 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

On mi to hajzlik žral měsíc a teď prostě dělá fóry.
Myslíte, že třeba skelety můžu taky aspoň spařit? No mrzí mě, myslela jsem, že už to bude v pohodě....

nefritt
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 14:35
- Nahlásit

Aluli
mi je neposílali, ale když jsem zjistila, že je ta možnost, tak jsem se o ně přihlásila.
Odkdy mají ty kuřecí žaludky??? A kolik je počítají? V e-shopu je nemají.

nefritt
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 14:39
- Nahlásit

Pro všechny, kterým psi nechtějí baštit syrové maso:
Nevzdávejte to. Celá smečka celkem bez problémů, jen jeden - dneska osmiletý zarytý granulák vytrvale odmítal syrové hovězí. Zkoušela jsem to jen mírně přehnat varem a to sežral s klidem. Ale syrové prostě ne. Jak v něčem cítil hovězí, seděl nad miskou a ani se toho nedotknul. Už jsem to pomalu vzdávala.
DNESKA TO POPRVÉ ZBAŠTIL SYROVÉ - po roce a 9 měsících!!!

Cesmina
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:26
- Nahlásit

nefritt
http://www.vetamix.cz/eshop/pro-psy?page=19

Mají je zašitý vzadu, ale pořád tvrdí, že vyprodáno :=(((

Nori
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 17:35 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit

nefritt a Cesmina
Zavolejte operátorce v den objednávky zda žaludky mají. Jsou nárazově, četla jsem to někde na jejich fóru.

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 19:29
- Nahlásit

nefritt
no jak to ale vydržet, když on nesežere ani půl denní dávky ??
Já snad pojedu k vetovi, ať mu udělá nějaké testy
Včera byl od rána do večera venku -byli jsme na celodenním výletě, tak večr teda žral. Dnes jsem s ním lítala 3 hodiny a nic

nefritt
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 08:54
- Nahlásit

denyk
já to specielně u něj dělala tak, že zpočátku jsem to uvařila. Potom už jen přehnala vařicí vodou, aby se povrch zatáhl a uvnitř zůstalo vlastně syrové. mezitím jsem mu začala dávat syrová křídla a stehna, krky .........To baštil bez problémů, sice si s tím vždycky "pohraje" pěkně dlouho, ale zbaští. Pak jsem přidala syrové mleté kuře + zelenina, jogurt .......Když začal žrát to syrové kuře, tak jse mu do toho postupně začala dávat hrubomleté hovězí - po troškách, protože to hovězí mu dělalo největší problém.
Ale já teda neodbourávám granule úplně, protože potřebuju, když musím pryč, aby mi je někdo nakrmil. Takže ráno dostanou tak 2/3 denní dávky maso s přílohou a večer 1/3 granule.

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:19
- Nahlásit

Mně přijde, že jemu už dělá problém všechno-co ještě sní jsou syrové ryby.
Včera jsem skelety se sulcem vyhodila, mi přišly, že už trochu smrděly
Takže skelety nasekám na drobnější kousky (nebo spařím vodou) a zkusím mu tam zamíchat trošku konzervy...ty voní, takže by to mohlo projít

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:38
- Nahlásit

Tak mi známá poradila, abych mu nechala udělat komplet rozbor krve...nevíte někdo, kolik to tak stojí?

Montik
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 11:42
- Nahlásit

denyk
tuším, že kolem 600,-

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 12:18 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Díky, já se jen bála, aby to nebyly tisíce, člověk dnes neví....

nefritt
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:15
- Nahlásit

Nám dělali jen krevní testy (kterými u jedné feňule zjistili stafylokoka) ale to asi bude něco jinýho 150,-

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:39
- Nahlásit

No někdo mi na i-fauně psal, že měl stejný problém s pejsekem a nakonec to bylo selhání ledvin.....snad to nic nebude, doufám, že je "jen" rozmlsaný

nefritt
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:49
- Nahlásit

Mně fena leonbergera nechtěla žrát a měla problém se střevama. Já jí podezřívala, že si vymejšlí a je vybíravá. Po operaci se to srovnalo a teď už baští normálka. Tak držím pěsti, aby to nic nebylo.

makrel
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:53
- Nahlásit

denyk
tisíce asi ne, ale počítej tak 700-900, jak u kterého doktora.

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:54
- Nahlásit

Taky super zpráva
Doufám, že mi hned doporučí Hills a podobné diety.
Ach jo

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 14:55
- Nahlásit

No nic, zavolám mu v kolik máme přijet a hned se ho zeptám kolik ten rozbor stojí...ale čert vem prachy....

Mirkoooza
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit

Tak jsem i já po půl roce hladkého krmení syrovým narazila... Hodinu se pižlám s vykosťováním králíka - aby si i feňulka pošmákla, změna jí prospěje... Zavolám si ji, velkoryse, téměř slavnostně jí nabídnu sousto libového a - ona to požvýkala jako horký brambor, vyplivla, čuchla, podívala se na mě, jestli to myslím vážně a chtěla odejít!!! Myslela jsem, že vyletím z kůže, vyhrožovala jí Tesco granulemi, ochucovala jejím oblíbeným rajčatovým protlakem, nadávala, prosila... A nic... Rozhodla jsem se tu potvoru rozmazlenou vyhladovět - domácího králíka máme jednou za rok a ona nad ním ohrnuje nos! Jestli tam bude, až se vrátím z práce, tak jí ho zkusím spařit... Ale esli ani to nezabere, tak má holka smůlu, nic jiného nedostane. Přece ho nevyhodím!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:41
- Nahlásit

Mirkoooza
Proč jsi to vykosťovala?

Jinak jedna moje fenka žere všechno krom domácí drůbeže. Je to zajímavé, ale koupenou slípku z obchodu sežere, domácí ale ne. Stejně tak ohrne nos nad domácí kachnou...

Nedovedu si to vysvětlit, prostě jí to nějak smrdí.

Neřeším to nijak - dostane to do misky, dám jí šanci do rána, a pak to dostanou ostatní psi. Holka má dietku.

Mirkoooza
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 16:45
- Nahlásit

pawLINka
Protože když máme králíka jednou do roka, nedám ho celého psovi!

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 247 . 248 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání