| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:07
- Nahlásit
makrel
no já kupuju kuřecí stehna za 38 Kč což je super cena, Monty má z toho maso a my polévku no neber to za tu cenu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:08
- Nahlásit
A CO MÁŠ ZA RASU?
No já mám prvního pejska a chci pro něj to nejlepší....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:12
- Nahlásit
denyk
A CO MÁŠ ZA RASU?
to ses ptala mě? jestli ano, tak westíka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:14
- Nahlásit
Monty
ne, vypadá jako štěně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:17
- Nahlásit
makrel
to kámoška taky dneska říkala , když ho viděla po měsíci a půl (Monty totiž trochu zhubl)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:20
- Nahlásit
Jo ptala jsem se tebe, ale budu ráda, když jsem napíší všichni, co mají.
Finanční náročnost u westíka moc řešit nemusíš
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit
denyk
já mám křížence, vypadá trochu jako český strakatý pes,ale máme dietu, takže naše strava není klasická, tak jak by měla být
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:25
- Nahlásit
denyk
no jak říkám 500Kč/měsíc za maso + asi 250 Kč/měsíc vitamíny
na podzim to bude všechno krát dvě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit
no já kupuju u řezníka i dražší hovězí...jsem střelená...
MAKREL-přeji pejskovi brzké uzdravení
A jdou jsem nějakým způsobem vrazit fotky??
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:32
- Nahlásit
denyk
jistěže jdou
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:34
- Nahlásit
denyk
děkujeme, ale uzdravení nebude, je to chronické, ale nějak to zvládáme.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 21:35
- Nahlásit
denyk
no já kupuju u řezníka i dražší hovězí...jsem střelená...
nejsi sama
když někomu řeknu co všechno Montymu vyvařuju, tak jen slýchávám, "já bych chtěl/a být Montym"
ale kolikrát si říkám, že si fakt papká lépe než já
já jsem teď na ÚP tak se stravuju, jak nějaká socka ale hlavně, že se má Monťas dobře
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 22:06
- Nahlásit
denyk
Já nejsem moc zastánce exotického ovoce pro psy...
Např. banán je dle Sehnerové malý zázrak
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2010 22:10
- Nahlásit
Jo s tím banánem to vím, ale můj pes ho nežere, ani s piškotami a medem
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 07:47
- Nahlásit
Makre: a proč by se nesměla dát rajčata? Rajče je naprosto v pořádku, jestli myslíš z důvodu solaninu, tak ten obsahují zelené části rostliny, pokud dáš zralé rajče tak můžeš kolik chceš, tam se není čeho bát...krmím morčata tak zeleninu mám našprtanou a rajče mají každý den a že je to jedno z nejnáročnějších zvířat co se živin týče neboooj...ono ty knížky musí člověk brát s rezervou někdy...
Kdybyste holky viděly co někdy píšou za bludy v knížkách třeba o křečcích, no fuj...
Já bych asi nezkoušela dávat třeba fíky, datle, mango, avokádo a tyhlety věci. Jsem jednou snědla jeden zralej fík a měl jsem rty jak havajskej bubeník opuchlé a dostala jsem ho od tchyně heh tak pak povídala: Sakra, zase se to nepovedlo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 08:11
- Nahlásit
borrasca
a proč by se nesměla dát rajčata? ve velkém množství nemají být, ale ne kvůli solaninu, kvůli něčemu jinému.Ale to je se vším, nic se nemá přehánět
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 08:16
- Nahlásit
makrel: pravda, pravda...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 09:35
- Nahlásit
dávám česnek jednou týdně stroužek max dva a musim říct, že od tý doby má za jedno lepší srst a za druhý naprosto v oukeji zažívání. Ne že by měl před tím potíže, ale sem tam se po něčem jenom nafoukl, nic hroznýho, ale teď by mohl žrát rezatý hřebíky a je v cajku....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:27
- Nahlásit
Pumpa
super, díky za typ-a sežere ho i syrový, nebo spařený?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 11:57
- Nahlásit
denyk
syrovej, mám takový to struhátko pro děcka to skleněný, aby na kovovým netrpěli vitamíni. Pustrouhám, zamíchám do žraní a je to.
Včera to tak vonělo, že jsem měla sto chutí udělat z toho karboše...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 12:22
- Nahlásit
no já jsem prasátko, když dělám karboše (ne pro psa) tak tu směs žeru syrovou
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 12:25
- Nahlásit
denyk
na tom přece nejni nic prasátkovýho, já to žeru taky, ostatně lidi se bježně cpou tatarákem a platěj za to hříšný prachy. A v podstatě je to maso, jako maso...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 12:26
- Nahlásit
denyk
to já taky , anebo když sem tam děláme buchtu (ani ne, jednou za rok ) tak těsto, ono mi více chutná než hotová buchta
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 12:50
- Nahlásit
no někdo by se za syrovýho masa opupínkoval
a těsto na kynutý kneeedle mňam
Jinak mi včera nějaký myslivec říkal, že krmil Basseta syrovým hovězím a má z toho ledvinové kameny, tak prý už jen granule.
Já myslím, že mu asi nedával nic jinýho.
Nevíte něco o onemocnění ledvin? Prý je to u granulí časté-i u mladých pejsků, až tak, že umírají...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 12:59
- Nahlásit
denyk
překrmování bílkovinama působí ledvinám zátěž, takže esli ládoval čokla jenom masem není to nic divného...
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 13:34
- Nahlásit
Pumpa: ale u krmení syrovým + zelenina, ovoce, mléčné výrobky, ořechy, med atd...to doufám nehrozí že ne...
Jinak tatarák miluju, topinku mám jen jako držátko, abych to měla jak držet
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 13:38
- Nahlásit
Já mám teda ještě jednu praktickou otázku. Když dám rozmixovanou zeleninu a ovoce, k tomu dám vcelku krky a křídla třeba, tak to mám pokydat tou rozmixovanou zeleninou a nebo dát zvlášť a nebo s troškem masa třeba? Přijde mi blbý, že dám do misky velke kusy, které se vymáchají v té zelenině...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 13:39
- Nahlásit
borrasca
jako chytrá sem hodně to zase jo, ale fšecko taky nevim pani. Myslim, že jak jsem četla váš kombinovaný jídelníček, že by neměl být větší proublém.
Hele tady :
http://www.veterina-info.cz/script/articledetail.a sp?rid=58
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 13:41
- Nahlásit
borrasca
no hele tak to já řešim tak, že to mám rozdělený. tři dny dávám jen vnitřnosti a masový kosti, maximálně s vajcem a olejem a zeleninu dávám s mletým vojtamixovým a třá s vločkama.
Bo ten muj vykuk se v tom pak příliš vrtá a mejšlí co nepapat...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2010 13:47
- Nahlásit
borrascaKdyž dám rozmixovanou zeleninu a ovoce, k tomu dám vcelku krky a křídla třeba, tak to mám pokydat tou rozmixovanou zeleninou a nebo dát zvlášť
já dávám zvlášť. buď masité kosti (vnitřnosti) a mleté se zeleninou. zeleninu by moji psi opatrně oklepali, maso sežrali
|