| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:13
- Nahlásit
Můžete mi napsat typ ručního mixéru (tyčového), který máte a jak jste s ním spokojení? Co pomixuje a co ne...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:54
- Nahlásit
borrasca
no ty z číny prý stojí za h....o. Prý je to napodobenina těch českých. Nechceš zkusit ten mimibazar?
pawLINka
Taky jsem se ptala u známých, je to asi 3 týdny...až to najdu, ozvu se. Mám někde uložený typ. Je to Bosch..
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 08:57
- Nahlásit
denyk: kouknu na mimibazar, pak mě napadlo i aukro tam mají taky všechno....děkuju za tip
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
borrasca
jsi bytová nebo domková? Pro domkové tu mám ještě jeden nápad: http://www.driml-napajecky.cz/?p=zbozi&id=1891
Teď už ten odkaz funguje jak má. On se kus ustřihnul. Je to pákový drtič a fakt si nedokážu představit, kam by se to v bytě dalo narvat.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:09 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
pawLINka
tak konečně jsem ho našla. Známá si ho hodně chválí, seká s ním zeleninu bylinky.... http://www.alza.cz/braun-mr6550-mbchc-multiquick-a rtiste-d156454.htm
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:23
- Nahlásit
kachna_ jsem bytová, ale neshánim napáječku, shánim mlýnek na maso
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit
denyk
Mno joo, ale já myslela takovej ten obyč za 3 stofky.
Chci to čistě jen a pouze pro pséky. Budu ho mít venku a nebudu ho umývat, proto chci ňákej levnej. Tento bych koupila, kdybych ho měla i pro sebe, ale pro čokly né.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:49
- Nahlásit
ahá, tak to já nevím, já mám obyč tyčový, stál asi 300 ale úplně na h....o. Neudělám v něm ani banánový koktejl
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 09:51
- Nahlásit
denyk
Právě o to mi jde - které ano, a které ne. Protože vím, že několik lidí tady ty levné kupovali, ale nevím jak jsou spokojení...
Jakou značku a typ máš ty?
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 12:54
- Nahlásit
pawLINka
Nedávno sem se ptala na podobné na mujpes. Většina napsala že tyhle levné tyčové za chvíli odrovnali. Bylo tam pár typů, nakonec sem koupila tento:
http://mixery.heureka.cz/siemens-mq-5n6pe/
Používám jen tu širší malou nádobu se sekacím nožem, ale jen na zeleninu, tu to rozseká na kaši. Maso asi taky, ještě sem to nezkoušela, nemám potřebu.
Je to trochu dražší investice, ale chtěla sem něco, co má někdo vyzkoušené.
Asi to chce koukat na výkon toho mixeru.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:04
- Nahlásit
nikihoney
Chci to jen na sekání zeleniny, na nic jiného...
Takže buď koupím levný a nebo žádný.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:09
- Nahlásit
pawLINka
No já dala na rady a koupila si ten s vrtulí a miskou (ne tyčový) a jsem maaaaximálně v poho a spoko.
Resp. si kolikrát říkám, jak jsem mohla bejt takovej debil a krájet to na kousíčky tolik let rukou.
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:11
- Nahlásit
pawLINka
Já chtěla taky něco jen na zeleninu. Než sem ho koupila, strouhala sem na klasik struhadle. Jak přišel mixer, už bych na struhadlo nesáhla.
Chtěla sem něco trvanlivějšího, co využiju i v kuchyni. Ale ne zase žádné velké monstrum.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 13:33
- Nahlásit
impact
A jaký přesně máš???
nikihoney
No jasně, když ho chce člověk i do kuchyně, tak zainvestuje. Ale já ho chci jen pro ty psy, protože ho určitě nebudu denně umývat a taky nebudu denně chodit chystat pro psy do kuchyně, když to dělám venku. Jsem to ale lenoch.
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 16:52
- Nahlásit
Holky a co zkusit stolní mixer? Já mám od Philipsu, dělám si v tom i ovocné mléčné koktejly ňam ňam a je super...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2010 22:26
- Nahlásit
borrasca
Tupperware má mixér "na kliku", točíš točíš a řežeš a řežeš, je fakt, že je dražší, ale umele snad všechno a to je celý z plastu...
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 07:23
- Nahlásit
Pumpa: tohle?http://www.tupperware.cz/cps/rde/xchg/czsk/h s.xsl/960.html
Ty jo to nevypadá moc "odolně" asi jí to mletí zrušim, ať pěkně žvýká...Chtěla jsem jí dopřát změnu...a taky se to určitě snadněji tráví ze začátku, nebo krky třeba roztřískám kladivem....Eště mě napadlo, že zkusim dát to křídlo do stolního mixeru, když umí rozsekat led, tak by mohl i tenké kosti ne? A včera jsem v tom dělala strouhanku z tvrdých rohliků a v pohodě...no ale ten mixer pak bude strašně zadělanej...
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 08:21
- Nahlásit
Ahojky máte někdo zkušenosti s tímhle výrobkem? URL
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 20:58
- Nahlásit
borrasca
já jsem taky přemýšlela nad mixérem, ale když idím, kolik toho ta moje vyžle sní tak si říkám, že je to zbytečný. Když strouhnu na ručním struhadle 1mrkev,1petržel, zelí , jablko, tak to má tak na 4 dny...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 21:19
- Nahlásit
Nevím, jestli ten odkaz tady už nebyl, každopádně je zajímavý http://www.muj-labrador.cz/krmeni-syrovou-stravou
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2010 23:39 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
Dnes nám přijel Vetamix a spotěšením konstatuji, že mé pouhé objednané 1kg kuřecích žaludků bylo dodáno!! Lituji, mohla jsem vzít více Oháňka vypadá taky skvěle a žadné maso není nikterak vadné
Spokojenost...
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 08:33
- Nahlásit
Jak se to dělá s tím vetamixem? Četla jsem na jejich stránkách, že jezdí i do ÚL...chodí to tak, že dojedou na určité místo, kde si člověk převezme předem zaplacené zboží? Nejspíš mi nepojedou až domu ne? A na baronovi mají ty zelené dršťky...bral jste někdo od nich?
denyk: no já si ho koupila pro sebe na ty vitamínové koktejly, sama jsem zvědavá kolik ovoce a zeleniny malá spucuje, třeba ho nebudu vůbec potřebovat heh...
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 08:38
- Nahlásit
borrasca
až do domu a platí se při převzetí zboží. Musí se objednat nejmíň 50 kg, ale čehokoliv.
|
borrasca
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:13
- Nahlásit
malinka: ale Nori objednala jen 1kg
50 kg bych neměla kam narvat...tak budu chodit k řezníkovi prostě...
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:43 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
borrasca
ale Nori objednala jen 1kg
tak to asi měla s někým.
Zadej si poptávku na fóru Vetamixu, jestli někdo od Vás nehledá na společnou objednávku. Do těch 50kg se počítají i třeba těstoviny granule a tak. Třeba nějaká kámoška, co krmí granule by si vzala.
Myslím, že mají i lepší ceny.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:59 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Já myslím, že Nori objednala jen těch žaludků kilo a chtěla by víc, ale o ostatním se nezmińovala, psala to kvůli žaludkům.
A já brala dršťky od Barona, moc nesmrdí, můj vybíravec je žere. Brala jsem tam víc masa, přišlo to nerozmražené, super zabalené...ale je to dražší, pozor, ceny jsou tam za půl kila.
Myslím, že když se zeptát v řeznictví, tak vám ty neprané zelené dršťky objednají. Mně řezník řekl že jo, ale bylo by to tak 10kg.Takže jsem nejdřív musela vyzkoušet, jestli to ten fakánek bude žrát. Teď už vím, že je vemu
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 10:10 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit
Ano, psala jsem to kvůli žaludkům, ptž mají na eshopu napsáno dočasně vyprodáno a na fóru bylo, že je mají nárazově, takže jsem zkusila a vyšlo to.
Ano, brala jsem s dalšíma dvěma kamarádkama min. 50kg a dovezli zboží před barák ještě dost dobře zmrzlé, přijeli ráno okolo 10té hodiny.
Nebylo akorát hovězí srdce.
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 13:22
- Nahlásit
Včera mi taky pživezli Vetamix a poprvé sem taky dostala kuřecí žaludky. Ptala sem se na ně paní Sedláčkové, jestli je mají a jen se zeptala, kolik jich chci.
Taky sem vzala poprvé hovězí žebra a bomba, psiska si vyhráli.
Všechno maso krásně zmrzlé, paráda.
|
Babul
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:05
- Nahlásit
Ahoj, jaké přidáváte psíkům bylinky?
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:22
- Nahlásit
Babul
jaké přidáváte psíkům bylinky?
Dávám bylinky od Phytovetu, mám zkušenosti s detoxication cure, vitamineral a top shine coat, maximální spokojenost hlavně s tím na srst, přidávám vždy v období línání
Jiné bylinky nepoužívám
|