| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:50
- Nahlásit
Essi
tak to šoupni do nějaké galerie....montík tady výše popisoval jak na to,ať se neopakuju...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 20:17
- Nahlásit
essi
muzu jeste kdyztak poprosit o poslani nejakych smajlikovych fotek (treba mailem)? ze bych na svych psich strankach udelala freye galerii pribuznych
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 20:20
- Nahlásit
Jasně, obojí zkusím.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 20:27
- Nahlásit
essi jeste k tem zubum...ptam se protoze freya ma se zuby docela problemy, od malicka ma dost velke sklony k tvorbe zubniho kamene atd., uz jsme byly na jednom ultrazvukovem cisteni
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 15:42
- Nahlásit
Ahoj lidi, tak máme za sebou malej výlet...No, nic moc. Jeli jsme na Suchdol seznámit kámoščinýho 5 ti měsíčního blabladora s Luckym...Bohužel se mi potvrdilo to, co jsem tušila. Malej se bojí psů... Ale jak...Andy si chtěl hrát, ale Lucky, jak ho viděl, vzal nohy na ramena...Andy padil za nim a Lucky kvíilel, jakoby ho na nože brali a to se k němu ani nepřiblížil! Když už neutíkal, tak se mi neustále schovával pod nohy nebo mi lez na klín...Andy si chtěl hrát, ale Lucky byl posr až za ušima...Co s tím??? Nokdy mu žádnej pes nic neudělal.Ale jakmile někde vidíme psa, tak se snaží zdrhnout, i když je to třeba jork. Takhle se mi včera málem utrhl na vodítku.Monty je v poho, ale Lucky neee. Jsem z toho vážně dost zoufalá.... už jsem nás přihlásila na příští sobotu do štěněčí školky, tak se tam sna víc otrká, ale nevim, nevim...Ani po dvou hodinách si s Andym nechtěl nic začít. Jakmile ho chtěl Andy jen očuchat, tak se snažil u mě schovat. Jo a ještě mi málem nějakej kříženec ovčáka zabil Monťáka. Ještěže jdeme na stříhání až v pondělí,takhle to odnesli jen chlupy...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 16:09
- Nahlásit
Montik
To se určitě srovná. Baico se taky ze začátku ciích psů bál. Ta školka mu určitě pomůže. Otrká se a uvidíš, jak pak bude s pejskama řádit. Držim palečky!
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 16:16
- Nahlásit
Vážně se taky bál??? No já doufám, že z té školky nebude mít chudák amok. No, uvidíme. Taky doufám, že se to poddá a bude z něj normální a veselej pejsek, co se nebojí každého projívšího psa...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 16:24
- Nahlásit
Montik
Kdybys viděla jak se bál Sheily a Ohniváka, taky jsem ho měla furt pod nohama. A teď jsou nejlepší kamarádi. Na cvičáku jsem taky viděla pejsu, co se bál lidí i psů. A po ukončení kurzů byl uplně vyměněný. CHce to čas. Neboj bude to dobrý. Hlavně hlídej, ať ho někdo nenapadne uplně navážno. To by mohlo mít v budoucnu za následek to, že bude na psy útočit.
Jo, mimochodem 13. dělám ty státnice, takže se už nemůžu dočkat.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 17:13
- Nahlásit
Tak to budu držet moooc palce, doufám, že se pak nějak sejdeme. Jinak jsi mě potěšila a zvedla náladu...Děkuji. Teď už to tak černě nevidím...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 19:20 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Baico
A mě jsi taky potěšila taky si myslím, že se to poddá a nakonec budou s Andym řádit
Montik
A teď si venku hrál s mrňavým štěndem (ještě menší než Lucky) kříženec set a jak setra a retrívra, jak jsem ti o ní říkala...a jak jsem měla strach, že jí Andy s tou svou váhou už fakt převálcuje, tak vůbec, naopak mu ta feňule dala co proto, jak ho kousala těma jehličkama,tak kvílel bolestí, ale stejně se spolu zase pustili do hrátek Fakt krásný koulení a honění A řekla jsem tomu pánovi (nejspíš táta té holčiny), ať jí zkusí taky z té flexiny odpojit a volat si na ní a mít po ruce nějaký pamlsek, hračku a tak....no nevím,jestli si mé rady vezme k srdci, ale budu mu zkoušet nějakou moji i když začátečnickou ale ověřenou radu dát.
A jinak Andy je stoprocentně grogy,což není zas takový div, ale co ti tvý dva raraši?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 19:44
- Nahlásit
Ahoj lidi, tak jakpak jste strávili deštivý víkend?? Já byla s hafama na návštěvě za babičkou na chatě na Slapech...Babička se z počátku Luckyho bála, ale po tom, co jí olíznul ruku už to bylo dobrý. Nejdřív měl Lucky šílenej strach z mého táty...On tak nějak působí na hafany až moc autoritativně-Monty k němu nešel asi dva měsíce... Ale On tak dlouho Luckýna otravoval, až mu dneska ukousnul kus frňáku A byli z nich super kámoši.. No, ale po pár procházkách jsem měla z krásné bílé kuličky ošklitou hnědou mokrou kouli... No, ve sprcháči trávili kucí hoodně času a já z toho byla opocená až na zadku. No, Monty nesnáší vodu, takže z toho nadšenej opravdu nebyl, ale Lucky bude vodomil, tomu se to moc líbilo. Musím ještě podotknout, že z koupelny byl takovej malej bazének
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 20:05
- Nahlásit
my jsme byly vcera cvicit zkouseli jsme ve skole obedience a musim rict ze holky dobry freya me prekvapila, pac na dalku ji povely jdou skoro lip nez tori, ale to je tim ze jsem s tim u ni zacla driv
no a dneska kvuli desti proste liny den az ted navecer jsem s nima byla jen asi hodku venku a hazely jsme ten micek na snurce aby se trochu probehly...mokry byly taky, spinavy nastesti ne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 08:40
- Nahlásit
My byli v sobotu taky cvičit. Začali jsme už dělat i stopy a Baicovi to docela jde. A neděla byla rekreační. Jenom procházka a ráno stopička. Chodím k nám na pole s posekanou vojtěškou, okolo vede celkem frekventovaná pejskařaká cesta. Docela na mě kokali jako na blázna, co to na tom poli vyvádím, když mám psa odloženýho 40 m ode mě. Asi se jim jenom potvrdilo to, co se o mě říká, že jsem prostě divná
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:51
- Nahlásit
Tak ahoj, všichni.
Máme od včerejška dalšího bělouška - kluka, asi 6 měsíců - je to kombinace vyplašenky a puberťáka, který zkouší, co si může nebo nemůže dovolit. Bude s ním ještě hodně a hodně práce. Jestli víte o někom, kdo by ho chtěl, napište to sem. Berem jenom seriozní zájemce, požadavek na nové majitele - trpělivost, pejsek doma, ne v kotci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:22
- Nahlásit
Essi
Ahoj,já myslela,že si ho necháš??
Já se poptám,ale všichni mí známí psa už mají(nebo několik ).Má PP nebo ne?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:30
- Nahlásit
Essi
já jsem si taky myslela, že si pejska budeš nechávat...?
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:31
- Nahlásit
davidkova renata
To jsem si myslela také do dnešního dne, než jsem našla ve schránce předvolání k soudu kvůli bytu..... . Třeba se to vyřeší a budu si ho moct nechat, uvidíme. Ale musím se připravit na eventuality.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:38
- Nahlásit
choco
Uvidíme, jak dopadne žaloba, kterou na mě podal majoritní vlastník domu, ve kterém bydlíme (mám 1/4, on 3/4). Je ironie, že to jde tak rychle za sebou. Jeden den štěník, druhý den tohle, ale neudělám nic.
Je důležité, že se povedlo pejskovi vykoupit svobodu, jeden z majitelů vydíral a licitoval...., druhý byl nešťastný, že pejska už nedokáže uživit. Je celkem jedno, kde se bude mít dobře, důležité je, že se bude mít dobře. A o to se postaráme.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:44
- Nahlásit
Essi
Tak držím palce k tomu soudu.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 15:54
- Nahlásit
14.6. dopoledne, uvítáme. V tomhle státě jsme si všichni rovni, ale někteří jsme si pořád rovnější. Když se nelíbíte majoritnímu vlastníkovi, může vás vystěhovat, i když můžete tu svoji menší část dále vlastnit ...... . Ale i tak nemáte kde bydlet. A to je právě ten náš problém.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 15:57
- Nahlásit
Essi
To je hrůza, co je v dnešní době možný
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 16:04
- Nahlásit
Essi
Tak to je fakt síla . Hodně štěstí...
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 16:15
- Nahlásit
Baico
Díky, dopadne to tak, jak má. Pokouším se ten náš podíl prodat a koupit s hypotékou domeček se zahradou. Psíci budou sice pořád posteloví, ale s tou zahrádkou to bude jednodušší. Mám velkě štěstí v tom, že pokud nejdu ke klientům, můžu si brát do práce jednoho psa, tak to střídám. Šedivka mi teď zrovna spinká pod stolem, namočená v potoce (procházíme se v Šárce). Uvidíme. Díky moc za podporu.
Jinak - štěník je krásný bílý Satánek, okusuje co vidí včetně peřina a polstrování v autě. Je to strašné rozlítlo a je absolutně nedotčený jakoukoli výchovou. Chápe rychle, ale dá hodně práce. Stojí to ale za to.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 16:20
- Nahlásit
Essi
Kdyby náhodou, tak se poptám kámošky.Baica miluje a chtěla by pejsu, ale už odrostlejší štěndo. A postelovej by byl určitě. Určitě by s nim i cvičila.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 17:35
- Nahlásit
Baico
Děkuju, zeptej se. Já sice patřím k zapřísáhlým napřátelům cvičákového výcviku, ale snad narazí na nějaký slušný cvičák. my jsme měli před lety naopak děsnou smůlu. Názor na cvičáky si napravuju jenom díky Sali a Tchořovi.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2007 19:24
- Nahlásit
Essi
Tak mi jsem měli na cvičák fakt štěstí. Nikdo na mě nekouká skrz prsty kvůli plemeni. Cvičí s námi borderka, boxer, dobrmani, velkej pudl, retrívr. A je to fakt strašně v pohodě. Baico se tam moc těší. Neni to žádný stresující cvičení, všechno je to formou hry. Opravdu si nemůžu stěžovat.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 07:31
- Nahlásit
Essi
Dekuju moc, ze ses ho i v tehle nepriznive situaci ujala.. Snad se Ti podari problemy rychle vyresit a hafa nechat, nebo pro nej najit dobre majitele, kteri zvladnou jeho vychovu... Hlavne ze nesel k ty suve hystericky.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:24
- Nahlásit
Essiproč musí být běloušek pouze v bytě? on je asi kotec a kotec.Já mám děcka od jara už venku v kotci jsou tam spolu/10 a 7 měsíců/kotec je 7x4m velký/no a ráno a odpoledne jsou v zahradě.Nyní jim stavím oplocený výběh cca 10 arů kde mohou běhat jak se jim zachce a do kotce se mohou jít vyspat ,když se jim bude chtít.V zimě,ale byly obě holky doma
Jinak přeji ať se Ti podaří sehnat dobré páníčky
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 09:44
- Nahlásit
Pentas
uprimne si myslim ze bily ovcak neni uplne pes do kotce, vzhledem k tomu jakou ma potrebu fyzickeho kontaktu s clovekem atd. Navic si myslim, ze obecne pes ktery bydli doma ma se svym clovekem uzsi vazbu nez ten, ktery prespava venku. Prijde mi to tak i logicke...
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 10:23
- Nahlásit
drakka,každý pes má potřebu fyzického kontaktu,ale netroufnu si tvrdit,že to musí být zrovna člověk,je to přeci smečkové zvíře.Měl jsem dobrmanku /už je v psím nebi/a ta také celou zimu spala doma,ale jakmile přestalo mrznout prostě venku být chtěla.Doma je kavalírka ta spí v posteli,bílý závislák Lakynka
ta spí u postele a štěňata spávala v křeslech no a přiznám se,že někdy spí i teď
|