| Autor |
Zpráva |
laimetka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:32
- Nahlásit
Já doufám, že to pošta nestratila, teď na stránkách národního registru a tak doporučovali, že si máme udělat kopii toho D listu, co jsme posílali, což jsem samozřejmě neudělala, takž mám už jen ten C list(tu propsanou kopii).No snad to dojde.
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:33
- Nahlásit
Koukám, že moje myšlenky byly rychlejší než klávesnice, ale snad to pochopíš
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:35
- Nahlásit
Hmmm, tak to jsme na tom stejně...Já si taky žádnou kopii neudělala...Tak to sem zvědavá, jak to dopadne...Ale snad dobře...
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:41
- Nahlásit
Až pojedete na tu chalupu, tak mi určitě dejte vědět.Bydlíme mezi Táborem a Pískem(20 km od Tábora). Jestli chceš dám ti na sbe číslo.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:42
- Nahlásit
Chtěla jsem se ještě zeptat, plánujete s Larou nějakou tu výstavu?? Docela mi mrzí, že nestihnem tu v Mladé Boleslavi, co je v červenci, by mě zajímalo, co by na něj řekli... Ale září to jistí, ale to už bude velikeeej.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:45
- Nahlásit
Jj, dám určitě vědět. Plánujem to někdy na červenec, páč kámoška jede od 16.6. na tábor, tak nějak potom. To bude psina. Číslo si vezmu ráda, případně dám své. Jestli ho tu nechceš zvečejňovat tak tady je můj mail Monicka1@centrum.cz
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:49
- Nahlásit
Zatím nic neplánuju.Od nás je to docela z ruky.Myslím, že pokud budem jezdit, tak do Českých Budějovic a Prahy.Pojedete na svod už na podzim?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:52
- Nahlásit
Jj, na podzim...Docela mě mrzí, že nestihnem nějakou výstavu ještě jako štěně, ale nedá se nic dělat. Každopádně to není moje priorita, spíš jen pro zkušenosti a zážitky
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:55
- Nahlásit
Tak už tam to číslo máš
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:56
- Nahlásit
Děkuji.
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 20:00
- Nahlásit
Ráda si vezmu i tvoje.Klidně mi ho pošli na ten mail,ju?Ve čtvrtek neb pátek budu fotit, tak ti nějaké fotečky pošlu.Od zítřka na netu nebudu,teda budu, ale tak mrknout na mail...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 20:04
- Nahlásit
Máš ho tam. Oki, na fotečky se těším, taky se zítra vrhnu na focení, tak ti taky něco pošlu, ať je můžem pěkně porovnat.
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 20:05
- Nahlásit
Tak já pádím,ahoj!
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 10:43
- Nahlásit
Tak se modlím, aby se povedlo to bydlení. Štěník je dokonalý, rádi bychom si ho nechali.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:14
- Nahlásit
Essiomlouvám se pokud mi něco uniklo,ale jaký má původ?a baráček už je vyhlídnutý?To já to mám jednoduché - bydlíme i s hafany v zahradnictví.Sice nemáme ani číslo popisné - objekt patří do podnikatelské zóny,ale zase toho prostoru.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:30
- Nahlásit
Baráček by měl být od úterka vyhlídnutý, teď jen se modlit, abychom na něj dosáhli finančně. Snad se to podaří. Je to kombinace ceny za prodaný ten kus Prahy a hypotéky.
Štěník se naučil slyšet na nové jméno, dost slušně chodí na přivolání, učí se základní povely jako "nahoru" - to je na postel nebo gauč, "dolů","uhni", "vypadni". Už se srovnali všichni tři v posteli a u misky, jenom si strašně za velkého vrčení berou aportíčky.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:44
- Nahlásit
Essi
a jake jste mu dali nove jmeno?
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:52
- Nahlásit
On měl pravděpodobně zlomený ocásek (už je v pohodě, není citlivý, nemá tam bouličku, nic) a drží ho ve tvaru, který připomíná háček od Nike. Takže je Nick. (řečený Nikola Šuhaj Loupežník - to mu sedí, včera uzmul a spapal celé kuře, a to už byl po večeři).
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:54
- Nahlásit
Nick to je pekne jmeno a koukam ze je pekny lump co na nej zbytek smecky?
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:55
- Nahlásit
Ono jméno Prabhu se nám nelíbilo a ani se k němu nehodilo. To je jméno nějakého bengálského božstva.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:01
- Nahlásit
Šedivka se na něj tvářila hodně zle, ze začátku. On je kombinace strašné zvědavost, víc než zdravé drzosti a vyplašenosti. V nehlídanou chvíli na ní naskočil a to jí fakt naštvalo. Nedivím se jí. Teď, když pochopila, že k nám patří, a že je to potrhlé štěně, si s ním už i hraje, ale zatím mu nenabízí svoje jídlo, jako to dělala Smajlíkovi. Smajlík s ním od začátku problém nemá. Hrají si, lítají, válí se po sobě, tahají se o maso. Smajlík ho moc hezky vychovává, opravdu s citem a srozumitelně.
Nick je absolutně nedotčený výchovou a socializací, kromě toho, že se doma nečůrá, nevěděl a neznal absolutně nic. Štěkal na auta, lidi, málem ho trefilo z nákupního vozíku..... Tak se snažím ho tahat všude s sebou, byli jsme v tržnici, na staveništi, kde si ho v dobrém drbali zedníci, mezi psy, ty miluje, lítá s nimi, hraje si. Komunikovat se naučil hned. Na přivolání chodí tak na 90%.
Je to nenažranec a neví, že ze stolu si vzít nesmí. Kuře včera sebral Smajlíkovi, krmím vetamixem, tak je mívají dost často. Včera jsme krmili dost velkou smečku, tak se mu to povedlo. Živený byl asi dost dobře, hladový a hubený nebyl.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:09
- Nahlásit
Prabhu je fakt dost divne...no jestli vyrustal nekde na samote coby zly hlidaci pes tak se tem reakcim moc nedivim...ale koukam ze se oklepava dost rychle, to me moc tesi zas jeden belasek co nasel svou milujici rodinu
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:14
- Nahlásit
Snažím se najít možnost, jak si ho nechat. Mělo by se to nejpozději do konce prázdnin vyřešit. Čekají nás dost tvrdé časy - a ono stěhování, manžel o berlích, tři velcí psi a já od rána do večera v práci - i když s jedním ze psů, díky pochopení pronajímatele kanceláře, to bude docela oříšek.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 19:03
- Nahlásit
Essi
Tak to moc držím palečky, ať to zvládnete a aby sis ho mohla nechat. Je dobře, že se dostal do takových dobrých rukou. Já Luckyho taky tahám všude s sebou, dneska jsme byli na hlavní třídě a světe div se, docela už to šlo. Malých skupinek lidí si už nevšímá, větší skupiny musíme dopilovat. Kočárky a tak taky jakštakš dobrý, jen děti, které běhaj nebo se jakkoliv hejbou se mu nelíbí. Pokud stojí, tak je to vcelku OK, ale nesmí se skoro hnout. Taky jsme byli na nákupu v obchoďáku-pro košík. Sice je mu tak o 3 čísla větší, ale aspoň mu chvíli vydrží. V pondělí se totiž chystáme prvně na bus. S pejskama už je to taky kapánek lepčí-sice se nekamarádí, ale už zběsile nezdrhá, ale v klidu je obejde-velkým obloukem. ...V sobotu jdeme do školky, takže věřím, že to brzy pomine úplně.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 19:33
- Nahlásit
to ja mela s freyou uplne opacny problem...veskere behaci deti byly objektem ke hrani, utikala za nimi a hupsala na ne, mela jsem uplne strach ji v parku pustit na volno
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 15:31
- Nahlásit
Essi
Vím,že to sem nepatří,ale včera se zde objevila zpráva o debatě s RD na nějakém pražském gymnáziu.Zřejmě byla odstraněna.Mohla by jste mi upřesnit místo a čas? Děkuji.
|
slony
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 15:41
- Nahlásit
Smečka
Zřejmě byla odstraněna
.. a takto sa siria famy ... tema bola celkom logicky zaradena do sekcie "Jak se stat vudcem smecky" Smecko
http://www.cz-pes.cz/diskuse/8_6413_0.html
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 15:54
- Nahlásit
slonyNojo,jsem slepoň.Dík.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 15:57
- Nahlásit
...a bum za tu nejapnou poznámku
|
slony
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2007 16:04
- Nahlásit
Smečka
nejapný => facetious => šprýmovný ... ty rozdavas rany za pouhe sprymy ? to nechcem vediet co by clovek od teba utrzil za fakt nejaku nemiestnost
ma tak napada ...
nejapny - japny ?
nerudny - rudny ?
a este rozsirenie obecnych znalosti ...
Blboun nejapny cize Dronte mauricijsky (lat. Raphus cucullatus)
a dost, lebo to skor patri do temy "Takhle pri patku" ...
|