| Autor |
Zpráva |
Pentas
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit
drakka
a na jakou další výstavu se s holčinou chystáte?A kde najdu její rodokmen,jestli nemáme náhodou vzdálené příbuzenské vztahy?
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 15:59
- Nahlásit
talinda no ani ne, tohle byl takovy uvod v ramci nasi psi skoly myslim ze freya neni uplne ten nejlepsi adept na agility, ale jako zpestreni, vylitani, vyblbnuti je to fajn
pentas chystame se na narodku do Boleslavi v cervenci rodokmen dodam casem, zatim nebyl cas kazdopadne maminka je Dina White Majestics a tatinek Ado-Bal Erino ze Slovenska
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:26
- Nahlásit
My na výstavy nemůžem, Smajlík je kryptorchid, ale nestřílí se z toho, je pořád náš.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 16:31
- Nahlásit
No jasne, kdyby byla Freya jakakoliv, tak je to moje holcicka a mam ji rada
ale zas to chovatelstvi me laka prave kvuli tomu potkat zas dalsi lidi ktere ti pejsci bavi jako mne, navazat s nimi treba i dlouhodoba pratelstvi...no a konec koncu mit nekde 'svoje' stenatka je taky moc pekny pocit
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 17:20
- Nahlásit
To máš určitě pravdu. I když - jsem asi srab, na mě je to dost velká odpovědnost, pak bych asi měla problém, musela bych se pořád starat, jak se ta moje štěňátka mají.... . Jsem v tomhle asi magor.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 18:50
- Nahlásit
vsak ja se toho taky docela desim hlavne na vybirani novych panicku budu hrozna
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:20
- Nahlásit
Víš, když tak občas pročítám fóra a rozhlížím se kolem sebe, asi bych se chovat skoro bála. I když bělouše si většinou lidi pořizují na mazlení, jako my. Ale ČSV jsou na tom hůř.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 20:59
- Nahlásit
I když bělouše si většinou lidi pořizují na mazlení, jako my. Ale ČSV jsou na tom hůř.Essi
Tomu se přiznám moc nerozumím.V jakém smyslu jsou na tom čsv hůř?
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:11 - Změnil/a: Essi
- Nahlásit
Smečka
Pro vysvětlení bude asi nejlepší přečíst si dotazy a odpovědi například na wolfdogu..... . Tohle je téma pro běloušky. Bělouši mají mezi výcvikáři většinou pověst měkkých a pro sportovní výcvik ne úplně vhodných psů.
ALL
Tak to vypadá, že se mi smečka trošku rozroste. Doufám, že se mi podaří získat 5 ti měsíčního kluka (původ vůbec neznám a je mi fuk), který se nemá u stávajících majitelů moc dobře. Ale zatím to bohužel není jisté, majitelé se pořád nemůžou rozhodnout, jestli ho chtějí nebo ne. Jednou tak, podruhé tak.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:23
- Nahlásit
Essi
jeeee, chudák. Takovýhle lidi nechápu, chjo. Je to přeci ještě miminko. Tak ať vše dobře dopadne a dostane se k tobě, kde mu bude určo líp. Kdyžtak sem pak frkni fotos.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:32
- Nahlásit
S fotkami jsem na štíru, o jediný foťák, se kterým jsem uměla zacházet, jsem přišla (jsem technický "talent"). Požádám Tchoře, aby sem nějaké fotky mého bělouška dal.
Bude to sranda, v bytě se třemi velkými psy, ale vejdem se. Majitelé se spolu rozešli, řeší spolu docela nechutně ekonomické spory a pejsek se stal jejich součástí, bohužel. Doufám, že ho získám.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:58
- Nahlásit
chudacek pejsek
jinak tri velci psi v byte jsou ok, ja s nasi smeckou bydlim v 1+1 i s pritelem
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 10:42
- Nahlásit
My k tomu máme ještě králíka, potkana, strašilky a morče. Pak ještě manžela, dvě děti ..., zlatí pejskové.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit
tak se zase hlásíme o slovo a přidávám nějaké fotečky. Lucky mi roste před očima, to je hrůza. Přijde mi hubenej, ale dostává, co sežere, tak nevim nevim...
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:07
- Nahlásit
montik: mne prijde akorat a u velkych plemen je lepsi v mladi hubenej nez v dospelosti mit problemy s kloubama...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:12
- Nahlásit
Jj, to vim, ale on před každym žrádlem vypadá jak z koncentráku. Ale dostává dost, tak hold bude mit atletickou postavu. Přidávám ještě rvací fotečky.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:13
- Nahlásit
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:22
- Nahlásit
jinak Lucky je fakt krasne stenatko
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:29
- Nahlásit
Ten je krááásnej...., to už ani není pravda, že to moje 42 kg hovádko bylo někdy takhle malinké....
Majitelům toho druhého pejska se pořád nemůžu dovolat, držte nám palce.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:30
- Nahlásit
essi teda 42kg to je pekny kousek psa Freya ma sotva 32 ))
a palce drzime
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:31
- Nahlásit
Děkujeme za chválu a držíme palce i včechny packy co máme....
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 16:29
- Nahlásit
Smajlík má úředně měřeno 67 v kohoutku a pohybuje se tak kolem 39-42 kg. Je ho docela kousek. Zkusím vyštrachat nějakou tu fotku.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 16:32
- Nahlásit
Poraďte mi prosím, jak se sem dají vložit fotky, když je nemám na netu, ale na locale. Dík.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:01
- Nahlásit
essi-koukam ze i dalsi sourozenci se pekne vytahli, coz? Freya ma 62cm ...
Nevis jak jsou na tom ostatni? Tusim ze ta dlouhosrsta fenka je na Slovensku, ale jinak teda nevim...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:06
- Nahlásit
No, Baico má 37,5 kg. Změřenej není, ale vzhledem k tomu, že Ohnivák má změřeno 68,5 a jsou téměř nastejno, tak je nás taky pěknej kus.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:09
- Nahlásit
Nevím, viděla jsem jednou Smajlíkova bratra, ten byl stejně velký jako Smajlík. Asi to budou kousci. My se momentálně chystáme na kyčle, doufám, že to zvládnem zorganizovat do konce měsíce. Jenom informativně. Mám z DKK docela velký strach, kvůli ní mi odešel 8 měsíční štěník ČSV, tak se bojím asi víc, než je zdrávo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:13
- Nahlásit
Essi
To už měl ten ČSV v 8 měsících tak hroznou displázku?
|
slony
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:15
- Nahlásit
EssiPoraďte mi prosím, jak se sem dají vložit fotky, když je nemám na netu, ale na locale
pokial mas fotky na lokalnom HDD tak ich nevlozis .. musis ich dfat najprv niekam na net
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 17:15
- Nahlásit
Jsou po mamince Tatinek byl prcek )) Z DKK jsem mela taky docela strach, mam pocit ze Jana rikala ze jedno ze stenat bylo kvuli vysoke DKK vyrazeno ze slepeckeho vycviku. Jinak starsi segra Aki ma 3/3
Jeste jsem se chtela zeptat...co Smajlik a zuby?
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:10
- Nahlásit
slony
tak mám teda smůlu
Baico
bohužel jo, už nemohl vůbec chodit, moc ho to bolelo, operovat se nedalo, bylo to oboustranné a opravdu těžké. Stalo se to, i když jsme se snažili výživou i úpravou pohybu, všechno zbytečné. Byli jsme u několika moc dobrých doktrorů, všichni se do jednoho shodli. Bylo to smutné a 15.6. to budou dva roky. Moc mi chybí, ale už je mu teď dobře.
|