| Autor |
Zpráva |
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 14:50
- Nahlásit
Baico
Takhle nějak to řešíme my dvě-já a choco. ale to je normální.
Jak tak slyším.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit
choco
Dělám technologie chovu skotu, téma mojí disertačky je: Tělesné rozměry skotu jako určující faktor pro navrhování welfare komfortního ustájení
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit
Baico
acha, tak to je pak jasný...ještěže já jsem varlátka moc nehlídala....to by asi utekla obě ))
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit
Baico
jujky...to je zajímavý
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 14:55
- Nahlásit
Baico
Tý jo, to je zajímavý téma. My máme zatím varlátka obě, tak už nám snad zůstanou. Jinak moje diplomová práce je na téma: Využití různých plemen koní v hipoterapii vzhledem k jejich exteriéru a temperamentu. se musím pochlobut. ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 14:57
- Nahlásit
choco
Halvně je to užitečný pro praxi, ale pár těch zabedněnejch vědátorů mi to vyčítá, že to neni vědecký.
A ty máš labrouše? Jakýho?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:02
- Nahlásit
Montik
Hezký, my u nás děláme hypošku s huculkama, dřív jsem měli i noriky, ale kobylky už jsou pryč. Po Formulce se mi moc stýská.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:04
- Nahlásit
JJ, noričky si pamatuju, slyšela jsem, že jsou pryč. Ono už tam není víc koní, co tam bylo, když jsem tam byla já. Třeba taková Gloria (nějak tak se jmenovala), ta byla úžasná
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:05
- Nahlásit
Montik
Glorii jsem si koupila já s kamarádkou, takže jí mám kousek od baráku. Má se moc dobře. Připravuje se pomalu na roli mamči.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:07
- Nahlásit
Vážně????? tak to je fakt náhoda jako Brno. a bude mít miminko, jeeeeee. Jsi mě potěšila.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:07
- Nahlásit
Baico
jj, to určitě, lepší takováhle práce než sto jiných vědecký, který k ničemu nejsou. Mám 5ti měsíčního černýho labíka a oproti tomu rarachovi co má "montik" je to klidnej andílek...tak klidnej, že mi už dvakrát na cvičáku skoro usnul )))) Ale raději o něm tady pomlčím, vi´d montíku?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:10
- Nahlásit
choco
Ty si tady pořád?? Jo, pomlč. Nebo se neznám.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:10
- Nahlásit
Montik
já vlastně spím spím, neslyším a tady už vůůůbec nejsem
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:12
- Nahlásit
Baico
mě si taky potěšila, je to krásná kobča
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:13
- Nahlásit
a už opravdu šlpau na zmizík, mějte se bělásci (zdraví vás jeden černoušek ;) )
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit
Zkouším vložit fotku.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit
jeee, ono to funguje, ale proč je taková ošklitá?? Ach jo.A to mám docela dobrej foťák.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit
Bohužel foťák nevlastním, moc fotek nemám. Požádám kamaráda, aby sem nějaké dal. Smajlík je z Klubíčka, od Jany Drvotové.
Ještě k té diplomce - hodně let jsem se zabývala koňmi i tou rehabilitací. Docela by mě zajímalo, k jakému výsledku jsi došla. My z praxe - záleží na vztahu velikost koně, prostornost chodu, koordinace pohybů a velikosti, věku a stupně postižení rehabilitovaného. Temperament - lepší temperamentní, ale ovladatelný kůň než flegmatik. Dělali jsme rehabilitaci i s uzdravenými dostiháky. I když příprava trvala vždy přes jeden rok.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 15:29
- Nahlásit
Montik
a kliklas na tu fotku,aby se ti zvětšila prvně a úak teprve kopírovala vlastnosti?
A máme to tady bouřka dorazila k nám. Andy klíďo leží na balkoně a vůbec mu to blýskání a hromburácení nevadí a Bibi je na infarkt.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 16:06
- Nahlásit
aha, nezvětšila. tak já zkusím jinou.
Essi
Já došla k všeobecně známému závěru, že neexistuje univerzální plemeno pro hipoterapii a že nelze říci, které plemeno se hodí na jaký druh postižení. Jako, že jedno středisko využívá např. ČT pro pacienty s DMO a jiné zase na stejné postižení mají např. Hucula. A ten mi i vyšel jako nejčastěji používané plemeno..Dále pak jsem se věnovala věku koní v hipoterapii a jejich týdennímu harmonogramu. Kdyby tě ještě cokoliv zajímalo, ráda odpovím.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 16:11
- Nahlásit
Jeeee, tak to já sem frknu ještě nějakou fotku, když už mi to jde.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 17:21
- Nahlásit
Máme za sebou 12 let práce v hipoterapii. Musím říct, že největším nepřítelem hipoterapie a největším problémem se ukázal státní aparát a hromada blbých předpisů vymáhaných stejně blbými (s prominutím) lidmi. My jsme měli ČT, plňásky i huculy i poníky, také jsme vybírali podle velikosti rehabilitovaného. Pracovali jsme hlavně pro Modrý klíč a Jedličkův ústav. Přeju ti hodně úspěchů.
|
Talinda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 18:25
- Nahlásit
Montik
Nádhernééé foteškyyy.
Začínáte mě čím dál víc přesvědčovat, jak moc chcu taky jednu bílou holčičku
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:03
- Nahlásit
Montik
Vidíš,jak jsi šikovná a že to nic nejní, viď? A říkala jsem ti, že mu ten obojek suší? Ne? Tak ti to říkám teď )
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:33
- Nahlásit
ahoj, zdravim vsechny belasky, mam bilou holcicku, segru od smajlika jmenuje se freya, jinak brangwen z klubicka
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:35 - Změnil/a: drakka
- Nahlásit
chjo, chtela jsem vlozit obrazek ale jedine co umim je odkaz na svoje stranky
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 23:00
- Nahlásit
Je Freya taky tak zajímavě chlupatá a je takové rozlítlo? Smajlík nevydrží chvilku v klidu, pořád něco zkoumá nebo valchuje Happinku, případně mě.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:29
- Nahlásit
A kolik jim je? Sourozencům?? To Lucky už se naučil pěkne terorizovat Monťáka, kouše ho za vousky a ocas a ten náš hodnej ňouma si to nechá líbit...Až je mi ho líto, páč Lucky se s nim moc nemazlí...Ale je fakt, že včera spolu super kravili, jen sem se bála, aby Lucky Montymu neublížil...No, ale on si sám musí říct, že už nece, že se mu to nelíbí, ne?
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:42
- Nahlásit
Bylo jim v dubnu dva roky. Co se týká soužití psů - mám dva - občas musím jejich hry regulovat, aby štěně neotravovalo dospělce moc a aby ho dospělec zase moc nedusil. I když jsme měli velké štěstí, čubina ho jako malinkého adoptovala a vychází spolu dokonale. Nikdy se o nic nehádají, výborně komunikují.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 12:13
- Nahlásit
Ahoj, oni spolu taky naštěstí vycházejí, ale asi až bude mlaďoch starší, tak ty hry budu taky kapku regulovat.Chtěla jsem se zeptat, jak jste to dělali s výcvikem? Myslím tím, když máte dva psy? My, když jsme venku, tak mladej furt lítá za Monťákem a když je na vodítku, tak za ním táhne. Tak škubnu-jemně, ale pak zas za ním má tendenci běžet. Mám je tedy teď, když je Lucky ještě malej brát zvlášť? On je Monty dost dobře vycvičenej, takže pokud Luckymu říkám k noze, tak mám u nohy Monťáka. Ale neci, aby Monťák byl nějak šizenej, ale zase chci, aby Lucky poslouchal, i když nemá u sebe Montýna..
|