Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Talinda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit

Baico
Nechceš tam něco nafotit a pak to sem hodit ?

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:18
- Nahlásit

Talinda
Bude to až v září, ale fotky rozhodně budou. Určitě je budu mít na stránkách

Pentas
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 15:39
- Nahlásit

nebyl někdo z Vás náhodou v Žirovnici na mistrovství BŠO?

Essi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 16:39
- Nahlásit

Já ne, necvičím s nimi. Nejsem v tomhle objektivní - jsem zaujatá proti cvičákům a tomuhle přistupu tak, jak já je znám. Těm dobrým se omlouvám.
Právě se snažím sebe i jeho naučit stopovat. Zatím nám to bezchybně jde, když hledá členy svojí smečky, jezdí s nosem u země klidně hodinu, ale zatím se mi nedaří mu vysvětlit, proč má čichat moji stopu, když já jdu za ním. Ale jsem v tomhle začátečník.
Když jsme zkoušeli před nějakou dobou variantu na revíry, figuranta - kamaráda - nadšeně olízal místo vyštěkání, vzal si aportíček a byl naprosto spokojený.

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 18:44
- Nahlásit

Ahooooj lidičky, tak se Vám musím pochlubit, neboť ode dneška mne můžou všici nazývat Paní INŽENÝRKO!!! Omlouvám se za zcela nepsí příspěvek, ale musela jsem to ventilovat.

Pentas
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 18:53
- Nahlásit

posílám velkou gratulaci

Talinda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 19:11
- Nahlásit

Montik
Gratuluju Paní INŽENÝRKO !!!

Essi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 19:14
- Nahlásit

Gratulujem

Montik
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit

Děkuji všeeeeem. Jsem šťastná jako blecha. Lucky s Montym tam byl na vyhlášení se mnou -teda jako po tom šaškaření - ale pánům komisařům se oba moji kucííí moc líbili. Sem je tam měla přivést už na tu obhajobu, by se mě na nic neptali.

choco
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:11
- Nahlásit

Montik
a pak by chtěli popsat žvýkací svaly od tebe ))))))))

choco
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:12
- Nahlásit

A musím říct, že Lucky je čupr zvíře, nádherný kukuč a ani se naší tlupy nebál, hned bych so ho půjčila domů...miminko majinký....proč ti bobani tak rychle rostou, no prooooooooooč????)))))))))))))))

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:50
- Nahlásit

Choco

Ale já bych ti ho nedala. JJ, rostou rychle, tak si užívám každou minutku, dokd je majinkej.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:24
- Nahlásit

Montik
Gratulujeme i s Baicem! Vítáme tě mezi absolventy suchdolského ústavu

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 10:32
- Nahlásit

Moc všem děkuji za gratulace.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:18
- Nahlásit

Montik
Koho jsi měla v komisi?

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:56
- Nahlásit

Baico
Mináře, Jebavýho, Rozinka, Šebkovou a Macha

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 11:59
- Nahlásit

choco
Zlatíčko Mach, ten sse tak snaží, aby neublížil. No mě to čeká na konci června. Měnila bych, už to chci mít taky za sebou.

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:02
- Nahlásit

Baico
to věřím, doktorantský státnice bude trochu jiný kafe nebo je to podobný? Co vím, tak když se teď hlásilo pár známých na doktorantský studium, tak to bylo fakt hustý...

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:02
- Nahlásit

heeeej, já umím odpovídat!!! Ty jedna vobludoooo.
předseda byl Minář, pak Šebková, ta mi hezky radila., Mach-ekonomika, ptal se na nějaký ošklitý věci... Rozsinek-ten mě namích, mluvil na mě latinsky-sem mu nerozuměla, co po mně chce a pak z něj vypadlo, ať mu řeknu morfologii kopyta..Skončila jsem u kování, páč anatomie mi nic moc neříká...a Jebavý se mě hezky zeptal na koníky. Pan předseda nás všechny-myslím mě a komisi zaskočil otázkou na lichokopytníky.. Úplně jsem zapomněla, že tam patří tapír a nosorožec. Ale zato jsem mu řekla, kdeže se tapíři vyskytujou a že existuje i tapír indický-. Tak byl snad spokojenej.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:06
- Nahlásit

Montik
Já myslela MAcha z genetiky. Tohohle Macha znám taky, ale ten neni zlatíčko vůbec. Jinak doktorský státice jsou dost podobný inženýrskejm, akorát mají jenom vás, tak vás můžou trápit jak dlouho chtějí.

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:08
- Nahlásit

Montik
Já když jsem dělala státnice, tak předsedou byl teď muj šéf z Uhříněvse. Celou dobu jsem se jenom usmívala a kejvala. Byla jsem si jistá, že mě musej vyhodit

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:12
- Nahlásit

Nejni, páč po mně pak chtěl vědět, jestli u nás máme nějaký taký regulovaný chovy...Copak já vim, co to je?? Šebková mi sice napověděla, ale já na něj čučela jak tele na nový vrata. Jako jediný se mě nezeptal na něco k diplomce, ale na krávy...Myslím, že Jebavý se divil, proč se mě ptá na krávy...

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:13
- Nahlásit

Baico
taky dobrý. To na mě byli všichni hodní, Minář si odskočil na papů a tak na mě zůstali zbývající čtyři a nic záludnýho mi nedávali Asi jsem vypadala dosti na nervový zhroucení ))))))))) A Mach mi přijde i z tý ekonomiky fajn.

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 12:17
- Nahlásit

Montik
jo pak se musíme domluvit na zítra píďo

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:11
- Nahlásit

Ahoj, zdravím všechny. Jsem hrozně ráda, že jsem narazila na diskuzní stránku s bělouškama. Musím se pochlubit i já, protože už třetí týden mám doma jednu krásnou princeznu.Nemáte někdo pejska z CHS of Kim's dream?

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:16
- Nahlásit

Ahoooooj, já mám!! A ve stredu to budou tri tydny! Ze by sourozenciii????

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:19
- Nahlásit

Montik
laimetka
To se máte, že jste se našli. My máme sourozence jenom v cizině,takže se tu asi s nikým nepotkám

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 13:54
- Nahlásit

Jé to je fajn,vydržte čtvrt hodinku, já si něco dodělám...

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:00
- Nahlásit

Jj, vydržím. Už jsem myslela, že se nikdo neukáže. tak až budete mít čas, tak šup sem, ať si je můžem porovnat.

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:04
- Nahlásit

Takže Lara Sophia zdarví Lucky Grisoma?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání