| Autor |
Zpráva |
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:05
- Nahlásit
Jj
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit
Jakpak se máte?? A co Lara, je to taky takový strašpytel?? Lucky se pořád něčeho bojí...Nejdřív byl problém se štěkáním ostatních psů a hluku ze silnice, ale to už se nám podařilo dát dokupy. teď pomalu začínáme s ruchem ve městě a chozením mezi lidma a až i to začne být lepčí, tak nás čeká postupné zvykání si na cestování metrem a autobusem...Musí se na něj dost pomalu, chvilku mu trvá, než si zvykne. Ale tím, že doma mám ještě jednoho hafana, který to zvládá v klidu, tak se to učí io od něj. jsou teď nerozlučná dvojka.
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:10
- Nahlásit
Máte už postavený uši?Larča má zatím jen jedno,ale občas jí ještě spadne.Krmíte taky Nutra Nuggets?
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:12
- Nahlásit
My máme jsetě pražskýho krysaříka a ten jí dává pěkně zabrat. Občas se poperou, ale tak něžně. Bála se ze začátku aut, ale už jí ti neva, začala hezky chodit na vodítku,ostaní psy si musí okoukat, ale nebojí se.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:16
- Nahlásit
Jj, Lucky si taky musí nejdřív všechno okoukat. on se vysloveně nebojí, ale spíš je takovej opatrnější. To nám, když jsme ho přivezli, stáli obě,ale teď, asi tak před týdnem nám jedno spadlo a ne a ne se zase postavit. Ale chce to čas. Jinak ano, také krmíme NN, ale až dopapá pytel, takl přejdem na něco jiného, po tomhle máme stráááášně velike odpad...
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:21
- Nahlásit
Já mám dva pytle, tak to taky dokrmím a ppřejdu na něco jiného.Ona mi to moc nechce žrát, teda seřere to, ale ne s takovou chutí. Už máte představu,na co přejdete?Můžu se zeptat, kolik má kilo?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:25
- Nahlásit
My máme 8 kilo, teda už možná devět, vážím ho až zítra. On to sice zbaští, ale jak říkám, nic moc bobany. Já jsem přemýšlela buď o PROformance-mám ho doporučený od jednoho pána, co má také BŠO, že nebarví srst nebo ANF...Uvidíme, co nám bude sedět. Je to běh na dlouhou trať vybrat správné krmivo..
to nám stály obě ouška
A tady ta je ze soboty
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:31
- Nahlásit
taky bych vám poslala fotky, ale netuší, jak to tady funguje. My máme už 9 kg, Larča byla nejmenší, ale dohnala to. Lucky je moc hezkej, líbil se mi ze všech štěňat na fotkách nejvíc. Ale Larča je opravdová krasavice,mám z ní radost.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:39
- Nahlásit
Vkládání fotek je jednoduché, stačí si někde na netu-já to mám na www.mujpes.cz založit galerii. Potom si kliknete na tu fotku, co sem chcete vložit pravým tlačítkem, dáte vlastnosti a zkopírujete tu url adresu. Pak tady na foru-jak píšete odpověď tak nad tím jsou políčka. Tak kliknete na 2. zprava-jak tam jsou ty barevný obrazce a tam vložíte tu zkopírovanou adresu a je to. Já mám z Luckýna taky radost. Je Lara taky taková aktivistka?? Lucky nece spat...je pořád na nohou a řádí. Všechno kouše. Už mi zabavil i pantofle. Jinak je fakt popelnice, venku vezme do tlamy úplně všechno.Trávou počínaje a bobkama konče Jsem z toho nešťastná, ale už umíme fuj, takže se to dá ohlídat. Bohužel, když nad ním nestojím nebo ho nemám na očích, tak si pochutnává hlavně na bobkách- A pak taky na šnecích...Ale prý je to jen štěněčí rozmar, tak doufám že ho to přejde...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:44
- Nahlásit
Montik
jééé to je fajn, že jsi narazila na sourozence
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:48
- Nahlásit
Tak to bude na dlouho, kde se tam dá ta galerie založit? No šneky ještě nezkoušela.Taky miluje písek a kytky na mojí zahradě, což mě teda netěší, ale odpouštím jí to.Ještě jsem s ní nezkoušela autobus, v autě mi občas zvrací.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit
Nejdříve se musíte zaregistrovat, pak na té levé straně kliknete na fotogalerie, tam vám vyjede jestli chcete založit/editovat fotogalerii, tak na to zase kliknete a pak už jen stačí vkládat fotky. )) kytky Lucky taky ráád a nejradši vyškubává trávu. Já mu to všechno zakazuju, aby věděl, že co je na zemi, není pro něj, ale třeba klacíky mu nechávám...Auto Luckymu nevadí vůbec, naštěstí...Ale s tím busem budu muset pomalu.je ze všeho hrozně vyjukanej, ten muj strašpytel.
|
Talinda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit
Montik
neviš, proč máš ty fotky tam malé ?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 14:59
- Nahlásit
talinda
Jako v te galerii nebo tady na foru??
|
Talinda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit
Tady na fooru
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit
|
Talinda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:01
- Nahlásit
laimetka
jeeee hezká moc moc moc
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:01
- Nahlásit
|
Talinda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:02
- Nahlásit
laimetka
A je dlouho nebo krátkosrstá
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:03
- Nahlásit
jeeee, je vážně moc pěkná, ale je vidět, že se sourozenci nezapřou. Jinak když si tu fotku v té galerii nejprve zvětšíte a až potom dáte vlastnosti, tak se tu objeví v lepší kvalitě. Na to jsem zapomněla.
jinak nevím, proč je tak malá...Mně přijde akorát.
|
Talinda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:04
- Nahlásit
Montik
Já jsem asi zvyklá z www.rajce.net, že jsou ty fotky obrovské nj co už se mnou
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:05
- Nahlásit
talinda
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:05
- Nahlásit
Děkuju Vám, za radu.Teď jsem o něco chytřejší. A děkuju za pochvalu.
|
Talinda
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:07
- Nahlásit
laimetka
Montik
Hodláte až vám vyrostou dělat něco jako agility nebo tanec se psem ? Strašně mě to udivuje, ale i když jsou takoví aktivci, skoro nikde takhle na soutěžích nejdou vidět...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:08
- Nahlásit
A jste v kontaktu s chovatelkou?? já ji sem tam napíšu informace a pošlu fotečku. A také od ní vím, že jste od Tábora. To je škoda, že nejste někde poblíž, by jsme mohli někdy udělat sourozenecký sraz. Teda krom Lili, ta je v Německu.
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:09
- Nahlásit
Je krátkosrstá, ale na prsou má chlupy delší,asi bude něco napůl
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:10
- Nahlásit
Talinda
Tanec se psem ani ne, ta agi by se mi i líbila, nebo frisbee, ale uvidíme, co nás bude bavit. Třeba se budeme věnovat poslušnosti, to by mne lákalo nejvíc...
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:12
- Nahlásit
Uvidím, co jí bude bavit,už pomalu plánujeme cvičák. Je vidět, že jí cvičení formou hry baví, tak zkusíme zatím poslušnost,možná canisterapii
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:12
- Nahlásit
To my máme taky na prsou delší chlupy, ale ono se to pozná, až přelínají, jestli budou vysloveně krátko nebo něco mezi. A jak Lara snášela ta vedra?? Lucky venku v poho, na procházkách blbnul jako obvykle. doma to bylo horší, si lehal na plech a do koupelny a dýchal jak zběsilý. Se muvlastně nedivím, když vidím ten župan, co má na sobě.
|
laimetka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:16
- Nahlásit
Montik
V kontaktu jsme, pí Plisková je fakt super.Myslím, že co se týče stanice, jsem si vybrala dobře.
|