Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:18
- Nahlásit

Jj, naprosto souhlasím, také jsem tam z toho byla nadšená a hlavně ze servisu od paní chovatelky.My se chystáme příští týden do školky pro štěňátka. Třetí očkování máme naplánované sice až na 18.6. Ale máme povoleno se dostavit dřív. Už se tam moc těším.

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit

Montik
Lara chudák taky nestačila s dechem.Většinou spala ve sklepě na dlažbě. Ale po spánku začala taky blbnout, takže taky v poho. Taky mu občas kručí v břiše?

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:25
- Nahlásit

To ani ne, ale opravdu často škytá. Je to vážně ftipný... Jinak my krmíme už jen třikrát denně, páč 4x denně to nikdy nespapal..A vy už víte, jaké krmivo pak vyzkoušíte?

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:25
- Nahlásit

Montik
A vy jset od kud, jestli se můžu zeptat?Mohli bychom se o prázdninách domluvit a udělat hromadný výlet k Pliskům.To by byla paráda,

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:28
- Nahlásit

Už krmíme taky 3x denně, už ji to tak stačí. Přemýšlím o PRO PACu,pár lidí tím BŠO krmí.

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:29
- Nahlásit

Jj, to bychom mohli. To by bylo fajn.My jsme z Kladna, ale to nejni problém. Jinak kamarádka má chatu někde v Jižních Čechách a jezdí přes Tábor, tak kdyby jste měli zájem se někdy vidět..ona má pětiměsíční štěně labradora a chystáme se tam, někdy. Já mám teď spoustu času, jak už jste si určitě přečetla. Takže se můžu přizpůsobit.

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:30
- Nahlásit

Kamarádka jím krmila právě toho labradora a byla z něj nešťastná...Strašně rychle jí po tom vyrostl a odpad taky nic moc, ale jak říkám, každému sedí něco jiného.

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:34
- Nahlásit

Celou diskuzi jsem nečetla, ale postřehal jsem, že jste ing.Můžu se zeptat, co jste studovala? Já jsem měla dělat státnice teď, ale nejen Laře jsem si to prodloužila.

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit

Montik
Já mám taky spoustu času, takže v tom není problém a ráda vás poznám oba.

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:37
- Nahlásit

Mám-teď už mohu říci-vystudovanou Českou zemědělskou univerzitu, obor zájmové chovy zvířat. A co studujete Vy?? Jinak mně je 24 let, tak jestli to nejni moc troufalý, tak mi můžete i tykat... Já na vykání moc nejsem,ale nechci být drzá, tak to jen navrhuji.

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:43
- Nahlásit

JMontik
asně, že si můžeme tykat. Mně bude 22, studuji Biologickou fakultu v Českých Budějovicích genetiku a molekulární biologii.Jsem zatím v bakaláři a svou Bc práci dělám Akademii věd.Takže jsem většinu času v laborce, jako třeba teďJinak já jsem Mirka, ahoj

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:45
- Nahlásit

Montik
A to jsme my obě

Talinda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:57
- Nahlásit

Nechcete napsat odkaz na web of kim's dream ? Chcu se pokochat foteškama

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:58
- Nahlásit

Ahoooj. Já sem Monika a tahle společná fotka je ještě z doby, kdy byl Luckýsek u chovatelky. zatím jinou nemám. Budu muset donutit přítele, ať nás včechny vycvakne. Jinak genetika nebyla zrovna moje oblíbená součást studia. Musím tě obdivovat, je to dost těžký,co? Já měla DP na téma hipoterapie a dostala jsem z ní včera za jedna. Ale to byla pohodička... Jinak se pochlubte, co už umíte? my už umíme sedni a fuj. pomalu se začínáme učit k noze...Ale on pořád blbne s Monťákem, tak je těžký, ho nějak venku zaujmout. to mě oba velmi okatě ignorují. Ale já se nedám...

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 15:59
- Nahlásit

talinda

http://www.webpark.cz/akbo/ Jen se kochej.

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:01
- Nahlásit

Huráááá, se musím opět pochlubit. opět se nám postavilo i levé ouško!!! Jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží tentokrát.

Pentas
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:04
- Nahlásit

Talinda
tak nám drž zítra palečky sono ukáže jestli budou štěňátka,

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:05
- Nahlásit

Zatím umíme fuj nesmíš, a chodit u nohy.Ještě jí nechci nijak moc drilovat, spíš si hrajeme. Nejhorší je, že jsou pořád s tím naším krysaříkem, takže cvicit, je takžka nemožné. Taď dostavujeme kotec a pošupajdí tam.Doma je to jak v bojových podmínkách

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:09
- Nahlásit

tak to jste na tom stejně. Lucky je taky pořád s |Montym a cičit se dá jen tehdy, když si jde montik adaleko před nás po svym. my sice máme zahradu, ale jelikož bbydlím u přítele a tady v tom baráku bydlí i jeho tzetka, která má zahradu vážně vypiplanou. Tak je doma. jen to máme tři patra, takže se docela ten náš lump pronese.. Ale bude hůř. Jak jste učili k noze? On to nechce chápat.. Taky pracujem jen formou hry a za plmsek a jen občas, ale jak říkám, venku je to nemožné. Bych tam s nima nemusela ani být..

Talinda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:31
- Nahlásit

Pentas
Držim držim už teď a začínají palečky nějak fialovět

Talinda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:32
- Nahlásit

Montik
Jééééé supeeeer nazdar jmenovkyně Jsem taky Monika

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:50
- Nahlásit

Omlouvám se , ale musim tak na dvě hodiny zmizet.Tak pokud budeš ještě tak po sedmé na netu, můžem ještě pokecat.

choco
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 16:52
- Nahlásit

Montik
a zapomnělas na ke mě, že se už učíte a jde vám to taky

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 17:32
- Nahlásit

Ahoj, zdravím kolegyni Moniku. A já tu jsem, jako na netu pečená vařená. teď jsme se vrátili z procházky a byla pro luckýna velmi pestrá. Nejdřív se na Monťáka vrhl vlčák, tak se Lucky uklidil dooost daleko, já měla co dělat, abych řvala na Montyho...No, dopadlo to dobře, on je Monty sice malej, ale šikovnej. A nehůledě na to oba dva jen řvali-naštěstí, ale ani se nekousli. No, tak jsem zavolala Luckyho, ktery už byl dooost dalek, ale přišel-šikulka, ale odmítnul mi jít kolem toho místa...Tak jsme šli na vodítku a snad dobrý...Snad nebude mít fobii z velkejch hafanů... No a pak jsme trenovali chozeni na voditku. teda spíš jsme trénovali, jak to zvládnout s dvouma psama na vodítku. je to dost těžký, ještě, když Lucky se motá ze strany na stranu. no, ale k noze nám moc nejde, musíme to trénovat někde, kde bude asi víc klid a bez montyho, aby mě vůbec vnímal...Sem se zase rozepsala... Tak až budeš zase na netu,tak jsem tu poblíž taky.

Talinda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 19:12
- Nahlásit

Montik
Udržet 2 pesany na vodítku je fakt sranda. Kámoška má 4-měsíčního borderáka a stráášně tahavou belgičandu, takže pozorovat je je fakt sranda

Montik
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 19:41
- Nahlásit

Hmmm, to nás pozorovat musí být vážně psina. Neustále si přehazuju vodítka. Což o to, ten starší umí chodit u nohy, ale Lucky se pořád motá. Buď jde vzádu nebo vpravo, pak zas hned vlevo.. No, prostě sranda. Jen já z toho byla celá opocená.. No, musíme to trénovat.

Talinda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 19:44
- Nahlásit

Montik
Kámoška si koupila rozdvojku, ale po tom, když viděla, jak belgičanda borderáčka skoro uškrtila, jak táhla, tak to už předem vzdala

Talinda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 19:46
- Nahlásit

Nechcete si ještě někdo kromě Baico udělat webovky ?

Talinda
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 20:06
- Nahlásit

Vím, že se furt na něco ptám, ale rozhoduju se o plemeni takže hledám podrobnosti od lidí, kterí tomu nejvíc rozumí tj. ti co je mají A navíc si chci pokecat nj všichni mi furt říkají, že jsem otravná, ale nemůžu si pomoct

laimetka
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit

Tak jsem tu

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání