| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:45
- Nahlásit
Tchor
No spravne by te na to mel upozornit veterinar
Docela ráda bych takovýho potkala.Čuba měla svýho času problémy,vyklubala se z toho panostitida a prý i krapet DKK(názory na stupen se dosti výrazně lišily),takže jsem obrazila několik veterinářů.Ani jeden mě na nic neupozornil,ale za to naprosto všichni mi ho doporučili i jako prevenci.Nejlépe mi ho i prodali.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:47
- Nahlásit
pokud uz tam byla diagnostikovana panostitida tak si netroufam posuzovat opravnenost nasazeni, ale to uz neni prevence.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:47
- Nahlásit
Co se léčby i prevence týká, nejlíp se nám osvědčil Bomazeal, ale četla jsem, že se snad už do Evropy nedováží nebo co.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Tchor
pokud uz tam byla diagnostikovana panostitida tak si netroufam posuzovat opravnenost nasazeni, ale to uz neni prevence
Jj,asi jsem to blbě formulovala...to preventivní nasazení bylo doporučováno běžně,vyplývalo to z debaty. Prostě i kdybych tam nešla s problémy,byl mi doporučen,když mám velké plemeno.Nejsem tuty jediná,kdo má stejnou zkušenost.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:05
- Nahlásit
preventivme jedine pripravky bez ty slozky proti bolesti.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 08:15
- Nahlásit
Tchor
preventivme jedine pripravky bez ty slozky proti bolesti.
Ještě jsem si vzpomněla...ono těch Alavisů je víc druhů,už nevím jaké přesně,je to dlouho co jsem to řešila.Ale vzpomínám si,že Alavis single(doufám,že to tak je) je cíleně pro psy s nějakým problémem.Ten ty složky obsahuje určitě,je to tam i uvedeno.Je možné,že ty ostatní ale ne.Nevíš jak to je nebo někdo?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:10
- Nahlásit
all
tady jsou ty druhy alavisu. http://www.alavis.cz/kloubni-vyziva/ sama dělám taky jondovi kůry-alavis kloubní výživa a co sem různě po praxích u vetů odkoukala, tak pokud má pesa problémy s klouby, beztak alavis je jen podpůrnej a psum se na bolest dává ještě rimadyl..a teda znám pesy, co na něm sou na obojim už třeba několik let a je jim nad 10 a vedlejší příznaky zatim nic. tak těžko říct.
co byste doporučili jako kloubní výživu??kromě prasečích nožek??hledala jsem čistě přírodní preparáty, nebo homeopatika, ale asi hledám blbě-nenacházim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:13
- Nahlásit
eva od jondy
Díky,takže by v těch ostatních být ty složky neměly ne?
Já se ti kouknu po těch přírodních,jen nevím zda to najdu,vydrž.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:26
- Nahlásit
eva od jondy
http://www.garde.internetshopping.cz/
Zkus tohle
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:26
- Nahlásit
davidkova renata
já jestli to dobře chápu, tak proti zánětu a bolesti sou preparáty s MSM a MSM je ve všech Alavisech, krom kloubní výživy, takže ta by měla bejt na prevenci relativně ok.
dík, já našla jen lidský http://www.lekarna-epicentrum.cz/lekarna/product_i nfo.php?products_id=231
ale vůbec to neznám a podle toho co tam píšou, je to na léčbu, ne na prevenci, sice homeopatika vpodstatě nemůžou bejt silnější, než je třeba,ale... no fakt nevim..
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:27
- Nahlásit
davidkova renata
jeeee, dík, to vypadá dobře!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:30
- Nahlásit
eva od jondy
Jo,ale ten Bomazeal,kterej tam pořád asi v inzerci je,se bohužel přestal nedávno dovážet.Asi proto,že byl dobrej .Zkus se zeptat na nějakou adekvátní náhradu,u nás už to i padlo,ale to jsem nenašla.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:38
- Nahlásit
davidkova renata
právě na to koukám, že neni na českym trhu.. no to je jasný, jestli byl dobrej a k tomu ještě měl celkem příznivou cenu, tak ho museli vyhladit ...no nejni ten náš trh fikanej??
já bych mu nejradši nic nedávala, ale když vidim, jak nám na agi teď pesani blbnou s nohama .. aspoň pro ten pocit, že pro ty zatěžovaný klouby něco dělám...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:38
- Nahlásit
eva od jondy
http://www.macola.cz/firstmate/?dokument=katalog&k ategorieid=42&PHPSESSID=7a2ad70a9cfaa52ebc371c65f9 c339bd
a ještě něco,ten Agil by měl být ta náhrada,ale zatím nemá nikdo zkušenost.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:45
- Nahlásit
davidkova renata
no holt asi to zkusíme, kdyžtak aspoň budu moct jonáše konečně vyměnit za pořádnýho perspektivního psa , na což se furt chystám ..jen asi počkám až po létě. sem ted nějak finančně vyčerpaná-stejně jako na podzim, v zimě a na jaře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:46
- Nahlásit
eva od jondy
sem ted nějak finančně vyčerpaná-stejně jako na podzim, v zimě a na jaře
Sem taky vyčerpaná celoročně,už několik desítek let... naděje na zlepšení - nula..
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 09:50
- Nahlásit
davidkova renata
no a já furt naivně doufám, že se to zlepší. třeba že někde zakopnu vo šutr a pod nim se vyvalí ropa .. jen teď budu muset ještě navíc zaplatit ty dva čoklí tábory, na který sem se neprozřetelně přihlásila ..plus moooc a mooc benzínu, co o prázdninách proteče nádrží ...
tak sakra, kde je ten sponzor!!!!
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:59
- Nahlásit
Ahojte lidi, tak se musím pochlubit, včera jsme zase byli ve školičce. Začátek opět nejistý, ale pak celou dobu nedával pozor, páč si chtěl hrát. Normálně blbnul s ostatníma štěndama a nechal se očuchávat i dospělákama. Našel si dobrýho parťáka-3. měsíčního choďáka.... Pak jsme byli na procházce-všici štěňata a to už blbnul i s ostatníma a vlezl do potoka a vyválel se v blátě. jo a dneska měl cestovací premiéru. Jeli jsme metrem a busem a bylo to v pohodě, až sem tomu nevěřila. V metru si mi lehnul pod nohy a pospával, v buse byl nešťastnej, páč dostal košík A znáte ty tragický pohledy-co si mi to provedl, ne?
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:11
- Nahlásit
Evo,
bez chemie je také Skeletin, který se prodává v obchodech Energy.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:16
- Nahlásit
Smajlík byl jako malý taky strašný nenažranec, ale tohle zvířátko snad má 4 žaludky nebo co. Dostává jíst třikrát denně, ale žral by jednou - od rána do večera. Naučil se otvírat ledničku, vyleze na kuchyň a vezme si půlku chleba.... . Pak má břicho širší než hřbet, ale žral by pořád dál.
Krmíme masem (kuřata, krůty, hovězí), zeleninou, přílohou, tvarohem, vajíčky. K obědu dostává granule First mate. Tak snad má všeho dost, ale tohle jsem ještě nezažila. Jsou ti vaši také takové popelnice?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:18
- Nahlásit
Essi
díky za tip, jen sem koukala, že se to nedoporučje dětem do 3 let, ale to píšou asi všude,co? protože jinak složení vypadá skvěle. a i cenově, když bych dávala jednu kapsli denně, tak mě to vyjde jako ten alavis, až na to, že je to přírodní..
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:39
- Nahlásit
My jsme na to přišli tak, že to bylo doporučeno manželovi, který se bohužel přípravuje na 5. operaci..., protože je na těchto přípravcích závislý už pár let a jiné než tohle mu žaludek už nebere.
Pan Mirek Francl, učitel bowenových masáží, tohle doporučil kamarádce pro jejího psa - 10 letý chodák, a pomohlo mu to, neměl žádné zažívací ani jiné problémy.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:00
- Nahlásit
Essi
tak to je úplně super, dík moc
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:02
- Nahlásit
Essi
jako že to takhle zabírá.-vypadá ten můj příspěek blbě. chudák tvůj manžel..5. operace, to je síla .
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:54
- Nahlásit
To je už stará záležitost, manžel jel před 15. lety do práce autobusem MHD, řidič usnul - pokračování velmi stručně - manžel se postavil na jednu nohu a dvě berle 1998. v roce 2001 na dvě nohy a jednu hůl a teď se zjistilo, že povolily nějaké šrouby, potvory, takže 5. operace.
Mimochodem, proto váhám, jestli zvládnu všechno, co je třeba zvládnout a k tomu si ještě nechat bílého štěníka jako 3. psa. Protože od manželova úrazu živím sama 4 člennou rodinu, psy, byt a auto. Nějak si s tím poradíme, nebudem to řešit a hlavně ne tady. To jenom pro informaci, abyste mě neměli za kšeftaře s bílými andělíčky s růžkama...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:56
- Nahlásit
Essi
a jak s tím bydlením,jestli se můžu zeptat?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 15:00
- Nahlásit
tak to se vůbec nedivim, to bych si toho 3. psa taky rozmyslela.. ježiš, to člověka nějak vůbec nenapadne, že se i v MHD můžou tyhle věci stát..ikdyž stávaj se, já vim..
tak ať to dobře dopadne.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 15:50
- Nahlásit
Díky moc. Bydlení se hledá, protože pan majitel statku od úterka do neděle přirazil několik set tis. a to bylo nad naše možnosti. Ale pár dalších možností je ve hře.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 15:53
- Nahlásit
Essi
zkus Jeseníky máme tu krásně a bydlení se tu dá sehnat Biluška určitě poradí,co furt Praha a okolí
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 16:04
- Nahlásit
Jsem na Prahu vázaná pracovně, musím dojíždět. Ale díky za nabídku.
Moje rodina je z větší části z Vysočiny, táhne nás to s manželem tam, něco se určitě najde.
|