| Autor |
Zpráva |
Pentas
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:12
- Nahlásit
maminka by mohla být Carmen,jenom nevím esli takové spojení bylo někdy realizováno.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:13
- Nahlásit
drakka
tak jsem se trefil trocha vedle.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 14:14
- Nahlásit
Pentas
jak ta jedle
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 08:29
- Nahlásit
Montik
Ahojky! Tak co do ZOO vyrazit tenhle pátek? Namá bát tak uplný vedro, tak by to mohlo být příjemné. Co vy na to s Luckym?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 13:05
- Nahlásit
Nazdárek všem.
Tak kdopak jste byl v Mladé Boleslavi?Chlubte se,přehánějte.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 13:57
- Nahlásit
Pentas
my freya ziskala v otevrene tride V2
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 11:03
- Nahlásit
Baico
Ahojky, moc mě to mrzí, ale v pátek nemůžeme, jsme od zítřka pryč. Tak to ještě posuneme?? Příští týden už by to mohlo vyjít. Co třeba příští pátek? Hodilo by se ti to? Teda samozřejmě záleží i na počasí, ale zatím předběžně.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 12:13
- Nahlásit
Montik
Jasně, mě je to celkem jedno. Pátky mám volné. Tak předběžně to přesuneme na první pátek v srpnu. A upřesníme to podle počasí. Těšíme se!
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 18:09
- Nahlásit
drakka
tu otevřenou třídu vyhrála dcera naší Lakynky.
Ode dneška máme chovnou stanici BŠO -BELUDA
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 21:13
- Nahlásit
Pentas
tak to gratulujeme hrdym chovatelum musim rict ze porazka nas vubec nemrzi, fenka byla opravdu moc pekna a urco vetsi profesionalka nez freya, ktera se tvarila jak tydyt a nechtela postavit ani poradne usi
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 21:18
- Nahlásit
Pentas
jo a mate nejake webovky?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:40
- Nahlásit
Baico
Ahojda, tak jak to zítra vidíš?? My už jsem zdraví, takže můžeme.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 15:36
- Nahlásit
Montik
Ahoj Moni, hezky si to užijte, jestli jdete do tý zoo, doufám, že nám to vyjde pak taky. Za chvíli frčím na Sázavu, tak se kdzžtak odtamtud ozvu, jak a co a vůbec. Andymu to pak budu muset všechno vynahradit, ale naši se snad starají tak, že mu nic nechybí Teda kromě mě ) Tak achoj a pozdravujte žirafy
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 19:26
- Nahlásit
Ahoj, byli jsme pár dnů na psím táboře, kromě dvou dnů deště jsme si to docela užili. Oba bělouši ostudu neudělali, krásně se vykoupali a v den odjezdu asistovali u záchrany ovce topící se ve velkém bazénu. Jako socializace Nicka naprosto super - spousta psích lidí, kteří se nebojí, spousta hladících rukou, pamlsků a dokonce i od ženských v kšiltovce (ty se mu hodně nelíbí). Docela posun dopředu.
Škoda, že není čas na celý tábor. Po těch třech dnech už mám bohužel letošní dovolenou za sebou.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 06:31
- Nahlásit
drakka
bohužel to štěndo jsem neodchoval,ale ta maminka nyní u mne je.
Na webovkách se pracuje tak pak dám vědět.
Essi
byli jsme pár dnů na psím táboře
u běloušů?
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 09:41
- Nahlásit
Ne, byli jsme pár dnů na týdnu s chodským psem, kamarádka je jedním z pořadatelů. Bylo to fajn, asi 50 černých chodáků, dva světlí voříšci a dva bělouši, jenom svítili.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:04
- Nahlásit
Nevíte,nemůžete mi sehnat kontakt na pána,někde z jižní Moravy(střední moravy) s pejskem, který u nás dělal v Hranicích na Moravě 12.7. zkoušku IPO2 s pěkným výsledkem??Sháním jméno + fotku.myslím,že chovatelé fotili. Je taktéž z CHS někde v Hranicích.Díky, popř mi to pošlete na mail.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:13
- Nahlásit
Baileys
prosím tě neznáš jméno toho psa?Pokud to byl Akim /to je jediný pes,který mne napadá tak je kontakt jasnýA s ním takový sympatický Moravák středního věku/cca 50 let/
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:18
- Nahlásit
Baileys
Vzhledem k tomu,že tento pes má ZVV1,ZVV2,IPO1,by to měl být on.Kontakt najdeš na stránkách BŠO - krycí psi - Akim King z Ranče Montara,jen mne zaráží ta CHS z Hranic je jiná
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:54
- Nahlásit
Pentas
by to vyšší pán,řekla bych po 40cítce, pes byl asi chovný,Měl sebou ženu a dceru veroniku-asi 10let.
tak prosííím stránky BŠO díííkyy
myslím,že tam byli chovatelé,tak jsem tomu rozumněla,paní plavé vlasy,dloooohhhééé, madší,asi 30let
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:39
- Nahlásit
Baileys
http://www.bily-ovcak.cz/stahuj.php?adr=4
tak to je určitě on.Nám se s ním bohužel krytí nepodařilo,ale není všem dnům konec.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 12:37
- Nahlásit
Představte si, že jsme byli neprávem nařčeni, že se Smajlíkem cvičíme IPO,.... to je teda vtip.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:22
- Nahlásit
Essi
to byl tak sikovny? ))
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:25
- Nahlásit
Essi
a co teda cvičíte?Co bych za to dal kdyby mne někdo takhle nařkl
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:30
- Nahlásit
Pentas
drakka
Smajlík dostal jméno pro svůj vysmátý výraz, ten má od Pána Boha. Nic jsme na tom táboře nepředváděli, jenom přivolání a odložení, občas sedni. Jinak nic. On chodí okamžitě, na první povel a s tím vysmátým výrazem. Možná proto.
Necvičíme nic, snažím se je jenom vychovat a základní ovladatelnost a pak to, co každého z nich baví. Happinka má nějakou práci dost na háku, neumím jí motivovat. Smajlík miluje přetahování o cokoli, balonky a hlavně vodu, rád hledá schované lidi, které nevyštěkává, ale nadšeně olizuje a vítá. Nick vypadá, že ho bude bavit hledání lidí a stopování a je blázen do aportů všeho druhu. Přivolání na první povel zatím nemáme, jenom tak na 95%, sedni umíme, odložení se učíme.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:38
- Nahlásit
Essi
no vodu tu musi mit v genech, freya je kachna obecna o privolani na poprve si muzu nechat jen zdat, ale ty ostatni veci umime taky pretahovani nas nebavi, aportovani tak mozna z vody a jen nejake zvlast zajimave veci (napr. tenisak nebo peknou kuru ), zato olizovani a vitani delame radi a na kazdeho kdo se jen trochu necha
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:40
- Nahlásit
jinak motivace u nas funguje vyborne na pamlsek, ale kdo s sebou ma porad tahat to jidlo, ze? takze pouzivam jen pri soustredenem vycviku...
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:50
- Nahlásit
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nevíte o feně BŠO INKA ONE MIRAJA, nevíte zda odchovala štěňata?
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:52
- Nahlásit
Každý ze tří psů je úplně jiný. Happinka poslechne na první povel, ale s takovým výrazem - když to teda musí být...., ale poslechne spolehlivě. Smajlík přilítne s úsměvem a s výrazem - a co bude dál za srandu? Oba na první povel. Nick se přiřítí jako velká voda, už také "skoro" na první povel, skokem mi oblízne obličej a vyrazí zuby a taky čeká, co se bude dít. Mám u něj zatím problém mu vysvětlit, že odejít může až bude propušěn. Je to prostě rozlítlo.
Vítací a lízací jsou všichni. Loni byla sranda - byli jsme koukat, jak kamarádi cvičí tart. Smajlík si také udělal revír v terénu - svůj první - a po nalezení figuranta se s ním nadšeně uvítal a olízal ho skoro celého, vzal si peška a hrdě si ho přinesl. Nějak jsem neměla to srdce ho přesvědčovat, že měl vlastně štěkat.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:59
- Nahlásit
mne sportovni kynologie moc nebavi a predstava freyi jak zakusuje rukav mi prijde uplne legracni, asi by to spis dopadlo presne jak popisujes u smajlika
ale cich ma rozhodne taky dobry, chtela bych s ni zkusit obedience, tam je vlastne jedna pachova 'zkouska'
|