| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 15:17 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Montik
Ahojky Moni! Moc se omlouvám, ale nešel mi net, tak jsem se s tebou nemohla domluvit. Napiš mi na mail prusova.v@seznam.cz a domluvíme se na jiném termínu. Mohla by z toho být docela výprava, protože se mnou chce jít kamarádka taky s bělouškem, lépe řečeno bělouškovou. Takhle jsme venčili minulý týden v Aurachu na rakouské klubovce
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 15:20
- Nahlásit
Baico
kdopak je to vsechno na tech fotkach?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 15:57
- Nahlásit
Baico
koukal jsem,že i Bertičce se dařilo.Vyrostla trochu?Já chci vod Lakynky/její mámy/taky tak hezký štěndo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 08:16
- Nahlásit
drakka
Pentas
Jsou tam zleva Baico, Athos, za ním schvaný Tarkan, pak Berta, Moira a malá Coco-Dora.prostě chovatelská stanice Ancilia a jejich maskot Baico . Beruška trošku vyrostla,ale pořád je taková droboučká. Jinak na téklubovce opravdu zazářila. Předvedla se opravdu pěkně.A tohle jsou všichni kluci, co byli v Rakousku, Baico, Tarkan a Athos
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 18:45
- Nahlásit
Ahoj,
tak se nám rozrostla smečka - našli jsme minulý týden kotě. Malé, černé, kočička. Je se psy OK, v pohodě spolu spí i žerou, jejich hry jsou k popukání. Číču jsme odčervili, za 10 dní půjdem na očkování.
Nick mi udělal opravdu velkou radost. Doufám, že jsme složili první část "maturity", bez reakce jsme prošli kolem lidí s klacky v rukách, dokonce se nechal pohladit, přišel k těm lidem v klidu a bez váhání. Ještě párkrát a doladit nelovení..... .
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 14:05
- Nahlásit
Hola všem, tak jakpak se máte?? U nás vše při starém. Blíží se nám pět měsíců a máme už tak 22 kg. Musím říct, že mi málo kdo věří, že je Luckymu teprv pět měsíců. Sem si asi pořídila koně, či co. No, aby jste se přesvědčili, přidávám pár nových foteček. Kde jsou ty časy, co to byla malá chlupatá kulička.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 14:20
- Nahlásit
ten je kráásnej. neboj, slona nemáš, velikostí odpovídá těm našim. Nickovi je kolem 8,5 měsíce a má 36 kg a vůbec není tlustý. Smajlík má 40 nebo 42 a také není zrovna kulička.
Večer požádám Tchoře, aby sem dal jednu fotku - Nick spí na boku, na zadku mu leží výše zmíněné kotě přikryté jeho ocáskem.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 15:18
- Nahlásit
Essi
kdyz ji posles tak neni problem
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 19:17
- Nahlásit
jee, Lucky je nadherny na te treti fotce odspoda uz ma uplne moudry kukuc
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 12:27
- Nahlásit
kdo pojedete v zari do ceske skalice na klubovy vikend?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:08
- Nahlásit
Drakka
My! Jsme přihlášený do dorostu na svod i na výstavu, tak sem na to zvědavá.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:04
- Nahlásit
drakka
my taky se skoro celou smečkou
A kdo se chystáte na klubový víkend do Hranic?
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 16:03
- Nahlásit
My se možná přijedem kouknout, Nick je bezpapírák. Ale zajímavé to určitě bude.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 10:14
- Nahlásit
Pentas+Montik
tak hura, tak to se uvidime ja se chystam minimalne na sobotni bonitaci, jestli stihnu prihlasit se i na vystavu, tak budem i tam
mmch - nevim jestli jste nekdo primo clenem klubu, ale nevite proc na strankach visi ze jedici po fene Coco-chanel a psovi Chad elbigi nebudou uchovnovani? co jsem koukala tak oba jsou to psi vystavne velmi uspesni a Chad elbigi je uchovnen na slovensku...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 10:29
- Nahlásit
drakka
nevím jak je to u Chada, ale co vím o Channel, tak tam vzniklo nedorozumění okolo displazie. A jsem si jistá, že chyba nebyla na straně chovatelů. Ale to neni na veřejnou diskusi po netu. Jinak jsme si jistá, že Channel už štěnda mít nebude, takže je to stejně pasé.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 13:06
- Nahlásit
drakka
no a u Chada je to totéž t.j. displazie.A opravdu ani já se zde do diskuse ohledně toho pouštět nehodlám.Neboť si zde majitelů místních běloušů vážím a vím,že mám opačný názor,než např. Baico
|
Roxi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:25
- Nahlásit
Zdravím všechny přátele švýcaráků. Taky doma máme jednoho,zatím jednoho , snad to nebude dlouho trvat. Jdu si vás dočíst
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 15:16
- Nahlásit
ok, diky za info, nebudu rypat do vosiho hnizda
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 15:49
- Nahlásit
Ahoj je skvělý že je tu téma o bělouších, už dva týdny jedno štěndo mám...
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 15:53
- Nahlásit
Johule
jaký copak má za rodiče?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 15:54
- Nahlásit
Johule, Roxi
Tak supééér, hoďte sem fota a info-odkad je máte, jména a tak Tady jsme všici zvědaví na další bělásky.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 15:55
- Nahlásit
Pentas
Jsi byl rychlejší.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 16:12
- Nahlásit
Fotky hodím za chviličku jen co budu mít trošku víc času...
Mám ds pejska... Ari of Barrandovs alley (otec Big Boy Rychlý stín, mamka Hermine dia Elbigi) Je to miláček
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 16:18
- Nahlásit
Johule
tak to věřím,ta jeho máma je parádní no a tatík beze slov
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 16:19
- Nahlásit
díky...já se do táty zamilovala na první pohled a věděla jsem že pejsek bude od něj...i povahově je dokonalej
kdyžtak nějaký fotky jsou tady http://johule.rajce.idnes.cz/Ari/
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 16:51
- Nahlásit
Johule
a na Rozkoši ve štěňatech budete?
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 16:55
- Nahlásit
Johule
to je milacek, krasne fotky
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 16:56
- Nahlásit
Pentas dnes jsem se o tom dozvěděla ale ještě nám nedošly papíry a očkovaní proti vzteklině budeme až za dva týdny, takže bohužel ne snad příště
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 16:57
- Nahlásit
není tady náhodou někdo z Brna? Ari se trochu bojí psů a u nás v okolí se nevyskytují žádní slušně vychovaní....Bylo by fajn se někdy domluvit na venčení...
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 17:00
- Nahlásit
drakka
díky moc...je fakt úžasnej...jen ten strach z větších psů....
|