Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Johule
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 17:27
- Nahlásit

drakka
to mi asi moc nepomůže..tou dobou jsem je ještě vůbec neznala....no snad příště

Montik
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 19:38
- Nahlásit

Drakka
Hups, tak to si Vás nějak nevybavim. Jsem jen koukala, aby Lucky koukal a on stejně asi nekoukal nebo koukal jinam...

Johule
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 21:31
- Nahlásit

Montik
tak to jsme na tom s Arim stejně....potvora se obrátil k fotografce zadkem a za žádnou cenu se na ni nechtěl podívat

drakka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2007 22:11
- Nahlásit

Montik
byla jsem ta jedina co mela v te zaplave bilych jednu ovcandu barevnou

Montik
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2007 11:10
- Nahlásit

Drakka

Ahaaaa, tak nějakýho ovčouna si pamatuju,ale páníka nee..Já koukám vždycky po psech, na lidi nějak zapomínám. No, až budou fotky na netu, tak se na Vás pořádně podívám., abych Vás už nepřehlídla.

Johule
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 15:38
- Nahlásit

drakka
přesně tak jako Montík...psa znám ale tebe už nějak ne-e....

drakka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2007 23:44
- Nahlásit

to je ok, vsak neni vsem dnum konec, no ne? btw: freya teda byla oficialne uchovnena, takze zacinam premyslet o vhodnem zenichovi nejake tipy??? kriteria: rovny hrbet (to myslim doslova ) a pratelska povaha (jak rikam, prislo mi ze hodne belousu trpi dost plachosti, tak bych rada nejakeho spis mazla co se rad kamaradi abychom uchovali to dobre )

Johule
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2007 08:34
- Nahlásit

drakka
počkejte tak rok a snad bude k dispozici velmi nadějný Ari

Montik
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 11:03
- Nahlásit

Hola hej, kde jste kdo?? Žádné novinky?? A byl někdo v Budějkách?? se přeci pochlubte....

Johule
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 17:17
- Nahlásit

taktez čekám na novinky a nikdo se neozývá...nějak to tu vymřelo....

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 12:41
- Nahlásit

hola hej, lidičky, tak už se taky ozvěte. Co dělají Vaši bělásci?? jakpak se jim líbí toto počasí?? Lucky je z něj úplně nadšenej, je jedinej, kterej venku běhá s vyplazeným jazykem, zatímco já s Montikem klepeme kosu. Jinak už je mu 7 měsíců a já počítám dny, kdy na něj vlítne puberta...zatím je to ještě moje bílá myšička. Otázkou je, jak dlouho. Jinak tady jsou nějaké fotečky včetně z naší návštěvy v Zoo před pár týdny.

tady to je Lucky a jeho sestra Lara na klubovce

Johule
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 15:24
- Nahlásit

Montik
kráásný fotky....Ari si počasí taky užívá, chodíme s ním na houby a on je v lese v sedmým nebi...naštěstí se mě zatím drží, jinak bych se hrozně bála myslivců...
U nás je jediná novinky to, že nám začali padat zuby...řezáky už máme kompletně vyměněný

drakka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 15:34
- Nahlásit

ahoj vsichni, u nas nic noveho, snad jen ze mame novou kamaradku, 6-ti mesicni labradorku, ktera bydli ve vedlejsim dome. Totalne se do sebe s Freyou zblaznily, takze kdykoliv se sejdou, tak spolu blbnou a litaj jak streleny Z Freyi je zas male stenatko ktere si jen hraje a hraje

Johule
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:11
- Nahlásit

drakka
jo to známe....k nám do vedlejšího parku třikrát denně chodí jedna holka se svou slepeckou borderkou-s Arim se stali nejlepšími kamarády a naprosto se milují....chodíme spolu skoro každej den

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:50 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Ahojky všichni!
Montik
Koukám, jak ti Lucky krásně roste. Je to doopravdickej fešák!
Jinak my se tedy pochlubíme. Minulý týden jme vyhráli závod podle ZOP v konkurenci 13 psů různých plemen včetně 2 německých ovčáků. Získali jsem 97 bodů ze 100.
A tady vkládám fotečku, jak si drzá kočka dokázala ochočit velkého psa

A tady je ještě jedna, kde je Baico a jeho kamarádi. Je vidět, že můj pejsek rozhodně není rasista.

drakka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2007 20:03
- Nahlásit

Baico
gratulujeme Baico vypada jako bily vlk mezi sedymi vlky ))

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 14:35
- Nahlásit

Děkujeme za gratulace. A tady máme naší vítěznou fotku

Montik
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 15:56
- Nahlásit

baico
tyyyjoooo, tak to moc veliká gratulace, jste šikulky. Jo a ta fotečka jak si ti pesani libují v blátečku je naprosto úžasná. takhle vypadá opravdové psí štěstí....

Montik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 11:36
- Nahlásit

Ahojky lidi, tak co, jakpak se vašim hafům líbí tohle počasí?? Lucky dneska viděl poprvé sníh-teda spíš mokrou břečku,ale i tak na to koukal jako na zjevení Už se těším, až napadne pořádná hromada sněhu. Jo a chtěla jsem se zeptat, kdopak z Vás jede do Phy na výstavu?? Že by sme se mohli potkat

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 11:41
- Nahlásit

Montik
My se z jistých důvodů chystáme jenom na kukandu . Ale taky na nákupy.

Montik
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 12:38
- Nahlásit

Jéééé, tak to si tam můžeme dát někde sraza, ne?? My teda jdeme soutěžit, ale znáš to, spíše pro zábavu, ale taky na nákupy. Jéje, to tam zase nechám peněz

drakka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 17:02
- Nahlásit

my zrejme taky pojedem, rovnez jen na kukandu a nakupy

Johule
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:05
- Nahlásit

Ahoj...hledám radu...co by ste poradili na problémy s pigmentem? Arimu šíleně zblednul čumák...už ho má hnědej a byla bych hrozně nerada, kdyby mu úplně zrůžověl...
nemáte s tím někdo zkušenosti?

Baileys
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:10
- Nahlásit

Já mám skvélé s Kronch lososovým olejem..

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:23
- Nahlásit

ahoj, ja ti napsala ke granulím. Já dávám řasy, Lucky má sice super pigment, ale je to dobrý skoro na všechno a je to zdrojem i vitamínů a minerálů, najdeš to na http://holisticshop.cz/obchod/sindex.php?idvyrb=58 &akc=detail...

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:26
- Nahlásit

A tady je to přesně to ono.. http://www.trollfood.cz/?file=rasy

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:31
- Nahlásit

Jo a ještě jedna věc, psala jsi, že dáváš Arimu granule s masem-to nedělej, psi tráví maso jinak než granule a je to pro něj zátěž... Je lepší mu dát třeba ráno jenom granule a večer jenom maso nebo granule ovoněný třeba tím vývarem nebo konzervou. Já to mým blafanům ochucuju sardinkama nebo Kronch-lososovým olejem, páč mi je nechtějí po té vařené stravě moc papat, ale takhle je oklamu Jinak na klubovku se chystáme Jooo a musím se pochlubit, na MVP Praha jsme byli VN2, porazil nás nějakej frantík, dlouhosrstej...

Johule
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:33
- Nahlásit

všem díky moc
Montik
to o tom masu a granulích jsem nevěděla, díky, budu to tak dělat
k VN blahopřeju, je to supr

Johule
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:34
- Nahlásit

Montik
kolik jste tam měli soupeřů?

Johule
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:41
- Nahlásit

tak řasy jsem už objednala, doufám, že po nich Arimu neshnědne srst

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání