Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:25
- Nahlásit

Essi

Jj, přijďte se určo podívat, první hodina je zadarmo: A je to tam hlavně žůžo. A po cvičení se jde na hromadnou prochajdu, což je ta nej věc na vylítání pesanů I když se pak Lucky půl hoďky prospí v autě a doma zase řádí.

Montik
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:37
- Nahlásit

ahojky lidičky, chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo nechce se mnou a s Luckym na klubovce do chatky. Pan Šatný mi psal:Pro Klub bílého ovčáka jsem zarezervoval chaty :
horní - 150,- Kč za osobu a noc ( 3 postele, ale bez soc. zařízení, které je do 100m od chatky;platí se za osobu)
dolní - 200,- Kč za osobu a noc ( 4 postele s WC a sprch. koutem; platí se za celou chatu = 800,- Kč)
pes není problém nikde.

No a já jedu z pátku na sobotu s přítelem, ale ze soboty na neděli jsem sama, tak scháním někoho, kdo by měl zájem. Já bych brala asi tu chatku za 150, páč nevím, jestli se najdou 2lidi ( pá-so) a 3 lidi (so-ne). Tak kdyby někdo chtěl, písněte sem a já to zařídím.

Roxi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:37
- Nahlásit

drakka
Tak to máme kus, jako vždycky když se nám něco zalíbí.

drakka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:39
- Nahlásit

Roxi
v brne urco taky agility delaji

drakka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2007 21:59
- Nahlásit

tak jsem dnes na posledni chvili poslala prihlasku i na vystavu, doufam ze jsem to v tom spechu nejak nepopletla

Pentas
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 08:26
- Nahlásit

drakka
supéér

drakka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 14:35
- Nahlásit

Pentas
jj, tesim se

a mam dotaz pro nejakeho znalce...co znamenaji ta cisla a pismena v bonitacnim kodu psa/feny?

Pentas
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 15:16
- Nahlásit

drakka
z hlavy si to nepamatuju.Každopádně je to vlastně popis psa zkráceně opsaná bonitační karta - příklad srst a standart dle varianty/ krátko či dlouhosrstá/b-jemná měkká atd
A- celkový vzhled 0-ovčáckého typu,1-lehká konstituce,atd
B - hlava 0 -typická t.j. čím nižší čísla tím lépe

drakka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 15:24
- Nahlásit

Pentas
jj, diky, to si musim pamatovat, ze cim nizsi cisla tim lepe rikala jsem si ze bych se uz zacla trochu rozhlizet po zenichovi pro freyu, prave treba na bonitaci a vystave

Baileys
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:20
- Nahlásit

Pentas: §Tak jste chtěli Obedienci a reakce žádná.
Je poslední 5 volných míst pro psovody

Pentas
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:25
- Nahlásit

Baileys
omlouvám se nějak mi unikl termín.Budu hledat a ozvu se

Baileys
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 21:30
- Nahlásit

po dušičkách 3-4.11.

Pentas
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:56
- Nahlásit

Baileys
jo tak už jsem to našel ,ale vypadá to,že nám to bohužel nevyjde
Mám tady nějaké domácí problémy

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:18
- Nahlásit

Ahojky! jedete někdo na BBI výstavu do Kamenného Mlýna na Slovensku?

Pentas
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 15:41
- Nahlásit

Baico
Ahojky,my ne,ale rád bych uvítal včasné info.Děkuji předem/to víš zvědavost.

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 16:10
- Nahlásit

Pentas
nevim, jak to zvládnu. Budu tam až do neděle a v pondělí hned zase jedeme na Šumavu. Uvidim, jestli se dostanu k netu. Jinak na závody je 12 psů, konkrétně na BH 5 ( víc konkrétně nevím) a na nedělní výstavu cca 90. Účast vemi mezinárodní: Francie, Rakousko, Německo, Polsko, Česko, Švédsko, Maďarsko. Ale určitě tu poreferuju.

Pentas
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:46
- Nahlásit

Baico
zajímá mne hlavně Akim z teho Ranče,ten bude v něčem vyšším.BH budeme zkoušet za rok,tak nás čeká pilný trénink.

drakka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:43
- Nahlásit

halo halo, vy co jedete na klubovy vikend, uz vam prisly vstupni listy? nebo jsou vlastne na klubovku vstupni listy nebo clovek jen prijede a zaregistruje se?

Montik
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 15:05
- Nahlásit

drakka
Ahoj, já mluvila s Panem Šatným a žádný vstupní listy nepřijdou, nejsou na to prý finance.

Pentas
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 15:10
- Nahlásit

na stránkách BŠO
je seznam vystavujících,takže to vyřešili tímto způsobem.

drakka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:48
- Nahlásit

Pentas
jj, uz jsem koukala...a teda je nas fakt hodne prihlasenych ))

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:57 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Pentas
Tak zprávy z BBI. My jsme se v kategorii BH umístili na krásném 3. místě ze 6 psů a máme hotovou zkoušku BH. Jinak Akim sotěžil podle IPO2 a jako jediný měl body ze všeho, takže se stal mistrem světa. Jinak většina psů vyhořela už na stopě. Jinak musim říct, že jeden pesan z Rakouska, co šel podle IPO3 kousal uplně úžasně, daleko líp než Akim, ale bohužel měl 0 ze stop. Další pejsa z Čech, Ahepjuk (šel IPO1, měl sice stopu za 90, ale při dlouhodobým odložení se zvednul přis třelbě, pak pustil při kousačce po nápřahu a při hladkým zadržení už nakousnul vůbec jenom štěkal.Náš tatínek Aico ( Rakousko) šel FH2 a měl 0 bodů. Jinak BH vyhrála Cassey od paní Žákové, chodila opravdu moc pěkně. Druhá byla Baicova polosestra z Rakouska, třetí jsem byli my a 4. byla Eva Vobořilová s fenkou Ancilia II. doufám, že je to dostačující info. Kdyžtak to ještě doplním.

Pentas
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 08:59
- Nahlásit

Baico
zdravím,díky moc a gratuluji.
Jedeš s Vobořilovými na svod?

Pentas
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:01
- Nahlásit

Pentas
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:03 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:18
- Nahlásit

Pentas
To je tvůj pejsa, na svod nejedu, protože na svod jsme jaksi trošku staří. Já nebudu Baica ani uchovňovat.

Pentas
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:37
- Nahlásit

Baico
to je polovička naší smečky,nahoře je Ája s tou cvičíme zatím ZOP,na spodní foto je Fanouš alias Fancy Whiteline Czech a ta začíná,Obě jedou do Skalice

Baico
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:45
- Nahlásit

Pentas
Moc hezké holky! My se chystáme na závod podle ZOP 14. října u nás na cvičáku. Ale to jste klidně mohli jít i na to BH, tam akorát nesmíš plácat do stehna, jinak je ta povelová technika celkem stejná.

Pentas
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:46 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit

no a tady je svorná trojka teď v neděli na krajské výstavě v Dolním Benešově

Pentas
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2007 12:48 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit

bohužel to nefunguje

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání