| Autor |
Zpráva |
Pentas
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 14:21
- Nahlásit
tak jsme doma a hned jsme se šli podívat na cvičák.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 09:59
- Nahlásit
Pentas
no vypada ze se ji tam bude libit
btw: napadla me takova hodne odvazna myslenka a tak jsem si rikala, ze ji prvne zkonzultuju tady s vami...myslite ze by melo cenu usporadat nejaky zavod v agility bilych ovcaku? Ja vim, ze kdyz uz nekdo s belaskem sportuje, tak vetsinou dela prave sportovni kynologii, ale napadlo me, ze je to trochu skoda. Bili ovcaci sice normalne asi moc nemuzou soutezit s borderkama nebo belgicakama, pac tak rychli nikdy nebudou, ale mezi 'svyma' by to mozna mohla byt zabava...
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 19:46
- Nahlásit
drakka
to by mohlo být supr já s Arim v budoucnu plánuju agility a něco takovýho by bylo bezvadný
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 19:48
- Nahlásit
já s Luckym bych se klido přidala, i když agi nijak zvlášť ZATÍM netrénujeme. občas si něco skočí, slalom už taky zná, aj tunel, ale kladina se mu nějak nelíbí.Každopádně se určo rádi přidáme. Sranda musí být
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 08:03
- Nahlásit
Mám pro vás Obedienci v lednu a únoru....!!!
Start na novou sezonu!
Minule mi tady,myslím,že Pentas o Obedienci psal-la
V případě velké zimy je pronajatý sál!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 09:36
- Nahlásit
drakka
No my bychom se přijeli alespoň podívat, protože neumíme slalom. Ale jinak umíme přeskákat i koňský parkur
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:27
- Nahlásit
Baileys
psala,jenže kdy já se někam dostanu.toť ve hvězdách,pro malého zahradníčka je volných víkendů málo -vono se musí v zimě topit a v létě zalévat no a nejsou lidi.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 20:29
- Nahlásit
all: no super, to mam radost moje idea je asi nasledujici - jednalo by se nejspis jen o neoficialni zavod, protoze shanet rozhodciho a organizovat oficialni udalost by asi bylo dost narocne, no nevim. taky bych to kvuli pocasi a ostatnim vecem videla az nekdy na jare, spis kolem kvetna/cervna. aspon by bylo dost casu pro vsechny se prihlasit taky nejdriv musim zajistit misto konani (mam tip, ale jeste to neni jiste). cilem akce by tudiz bylo primarne sportovni vyziti a propagace bilych broucku jakozto vsestranne nadanych sportovcu vzhledem k tomu, ze vim jen o jedine bile ovcande, ktera ma oficialne splneno pro kategoriii LA2, bylo by rozdeleni nejspis stenata-zacatecnici-(mirne)pokrocili co vy na to? pokud vas zajem pretrva, zridim oficialni stranky kde se budeme moc domlouvat, pac ja jsem jen jedna jedina a nemam s organizaci takovych veci vubec zkusenosti, jen chut to realizovat, tudiz uvitam jakoukoliv radu a pomoc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2007 16:05
- Nahlásit
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 16:41
- Nahlásit
Krasna, tez se pridam, kdyz jsem se to konecne naucila.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2007 17:36
- Nahlásit
Tak já se taky přidám, ale nic moc to nejni, páč jsem počítačový analfabet.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2008 19:12
- Nahlásit
Tady je nějak mrtvo....To se mezi bílouši nic neděje? Jak jste si užili Vánoce, Silvestra?
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 14:06
- Nahlásit
vanoce jsme si uzili, na silvestra jsme se statecne schovavali v posteli ))
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 15:33
- Nahlásit
drakka
statecny pejsek,co?
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 18:42
- Nahlásit
Ja se schovavam v posteli tedka s nejakou hnusnou virozou... A manzel sice poctive beha vencit, ale zaroven si stezuje, ze chudinka Loreen je zanedbavana a ze vedel, proc psa nechce. Ja teda pevne doufam, ze dva dny na zahrade s rychlyma vencenima ji zas takovou ujmu nezpusobi a zitra se snad uz vyplazim.
Ale musim vam jeste napsat, jaky je Loreen trdlo. Minuly vikend na cvicaku v kruhovce, vsichni psi tak nejak umravnene stekajici na figuranta a to moje pako se na voditku tak zmitalo, ze i pres moji snahu udrzet ji dole vyskocila a pekne zvysoka si kecla primo na zadek. Samozrejme strasny auau a ze nestoupne na nozicku. Trochu jsem trnula, jestli si neco neudelala s kycelnim kloubem nebo s pateri, ale nez jsme dosli domu, po kulhani ani pamatky.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 19:18
- Nahlásit
tak vánoce jsou statečně za námi smečka stále bojuje o to kdo bude ten vedoucí /teda až ten druhej,protože Alfa se snažím být přece já/ no a do Olomouce se mi zadařilo přihlásit Fanouše,jako psa i když je to holka.To se pan rozhodčí podiví až jí tam nic nenajde
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 19:29
- Nahlásit
Tak u nas Vanoce nic moc a to sem se tak tesila... ALE-z 24. na 25. v noci se mi Lucky 2x poblil a mel nehoraznou sranderu, od 3 od rana do 6 sme byli venku asi 3x...spali jsme cca 2 hodky a to ja jen zpola, pac sem ho neustale kontrolovala...No, 25. byl hrozne apatickej a porad spal, prujem mel porad...Bohuzel sme meli domluvenou navstevu u pribuzenstva a neslo jinbak, nez tam jit i s hafama...No, prezili sme, 26.uz byl lepsi, behal a mel i hlad, dostal krapet mrkve s ryzi-no, odvarenej z toho nebyl...Abych to zrychlila, po deiete v poho, tak sme jeli na vikend s kamoskama na chatu a tam to zacalo znova, strasny prujem, v nedeli uz sem jela na vet, pac Lucky vypadal jak kostra potazena kusi a chlupama a tam sme se dozvedeli, ze jde o virovou infekci strev, do stredy sme chodili na atb a jeste necoa ze musi byt min 3 tydnxy na dietnich granulich....No, a jeste ke vsemu to od nas chytil ten kamaradky pes. Jinak Lucky uz vypada lip, i kdyz je porad reklama na anorexii....Takze moje svatky,nic moc...Ale na silvestra me potesil, rachejtle mu neva a rany taky ne.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 19:36
- Nahlásit
Pentas
pche...prihlasit kluka jako holku....to oproti nam nic neni...kdyz jsem prihlasovala Ariho na únor do brna, byla jsem nemocna a tak jsem dala prihlasku mamce, at necha nekde okopcit PP a pošle to....to jsem tomu dala. Mamka se vrátila, že všechno splnila, ale už bez papírů. Po dlouhém hledání v práci a všude se zjistilo, že jim mamka do čmku poslala Ariho originální papíry ....po zuřivém dvoutýdenním mailováním s čmku mi slíbili, že se po nich podívají. Zatím nic, díky tomu budu muset Arouše přihlásit na na svod až na druhou uzávěrku a kde já ubohý student na to vezmu
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 19:50
- Nahlásit
Johule
teď jsi mne vylekala.Na svod je uzávěrka až 1.3.Do té doby by se snad PP mohlo objevit,PP musí mít tedy zároveň s přihláškou.Kdybys hafa přihlásila elektronicky ,tak to šlo i z postýlky.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 20:02
- Nahlásit
Montik
tak ten virus ti nezavidim obzvlast na vanoce je to pakarna. my jsme nastesti prezili bez strevnich potizi. a 25. jsme byli na rodinne navsteve, bylo tam 12 lidi a 3 nasi psi (vcetne freyi samo) v panelakovem byte a ackoliv bylo fakt huste narvano, tak pesani byli uplne strasne hodni a vsichni je chvalili jak jsou klidni, pac museli porad lezet, max.uhybat pred prochazejicimi lidmi.radost jsem mela hlavne z freyi, ze bude neklidna, ale zvladla to uplne vpohode
jinak s tim agility zavodem/setkanim to myslim vazne, pristi tyden spustim na to tema stranky a budete se moc prihlasit tak doufam ze vas bude hodne
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 21:02
- Nahlásit
Jejda nojo svod, tam asi taky pojedem... kdepak se da prihlasit elektronicky?
Drakka:
Tak to nase pribuzenstvo tak vstricne ke psum neni, takze navstevy jsme absolvovali bez psa, zato Silvestr byl nezapomenutelny. Z nasi utulne venkovske chaloupky jsme se vrhli do viru velkomesta, presneji ke znamym do jejich panelakoveho nove zrekonstruovaneho dvoupokojaku v 9. patre. Psa samozrejme s sebou, aby ho tu nekdo nevydesil rachejtlema. Majitele sami maji dva psy a navrch tam byl jeste kamarad s velikym chlupatym ovcakem. Bylo to super, Loreen byla moc hodna, akorat se strasne libila tomu chlupacovi a on ji pronasledoval po celem byte kdykoli ho panecek pustil z oci. Jednu chvili se tak sikovne otocil, ze svym uzasnym ohromnym chlupatym ocasem odstrojil polovinu konferencniho stolku.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 21:06
- Nahlásit
Jaj, misto vlozeni smajlika jsem to omylem odeslala.
... takze jsme chytali a nasledne sbirali tac jednohubek a misu vanocniho cukrovi. Vzdavam holt manzelovi, pred dvema lety jsme prave k temto znamym prchli ze Silvestra odjinud proto, ze tam byly dve dogy a manzel nesnesl pohled, jak vsechno oslintavaji (a je fakt, ze to bylo neprijemne i mne), tentokrat byl ale asi uz vycvicenejsi, protoze chutovky polykal bez reci i s obcasnyma chlupama a dokonce ani nenadaval.
A Loreen byla pri pulnocnim venceni mezi rachejtlema a delbuchama statecnejsi nez ja.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2008 22:28
- Nahlásit
Pentas
já vím....měla jsem to tak udělat.....příště už určitě
cmku mi slíbila, že pro to zkusí udělat co budou moct, tak snad...
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 14:39
- Nahlásit
Pentas
Nevis prosimte nahodou, jestli neni mozna nejaka vyjimka ohledne svodu? Asi mam docela problem, v terminu jarniho svodu ma uz manzel zaplacene hory kdesi v Italii a nehne s tim. Ja budu mit v srpnu mimco a vzhledem k rizikovce toho moc nenabeham, no a v zari s mesicnim miminem taky nevim jestli budu schopna jet na druhy konec republiky s fenou na svod... zadny termin mezi tim zda se neni a dalsi jaro uz je asi pozde. Da se tahle blba situace nejak resit nebo se mam rovnou smirovat s tim, ze holt cubina nebude chovna?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:04 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit
KatkaLip
svod je do 18 měsíců,max.24,což nevím jak ti vychází.Jenže pokud se chystáš třá do Brna určitě tam bude někdo z vedení a dá se jim to vysvětlit,pak je i vyjimka možná/nad 24 měs./ jsou to ženy chápavé.Já mám stejný problém s Kirou na začátku března jí budou 2 roky a zatím nikde nebyla.Mám ji od prosince a tak sem s ní zatím nikam na svod nemohl jet.S poradkyní chovu jsem to probral a na jaře na svod můžeme.Nebo se s nimi domluv telefonem.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:15
- Nahlásit
Loreen je cervencova, takze do tech dvou let to stihnem jeste dalsi jaro. Myslela jsem, ze tech 18 mesicu je konecna. Do Brna se nechystam, na vystavu mame jeste casu dost a absolvujem napred nejakou blizsi. Napsala jsem poradkyni chovu, cubinu mam od ni, tak jsem ji posilala nejake aktualni fotky, tak mi urcite poradi, je celkem vstricna. Tak me akorat mrzi, ze vas neuvidim, asi vas tam par bude. Ale mozna sezenu nejakeho behace a precejen se mi podari dorazit.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:59
- Nahlásit
KatkaLip
já jsem se nakonec rozhodl Brno vynechat,počkám si jak dopadnu teď v tom Holomócu.V dorostu až mi Fancy přehoděj do fen bude sama a Kyra je v mezitřídě s dalšíma dvěma.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:07
- Nahlásit
A bude vůbec někdo z vás v Brně?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:56 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Johule
Nás se výstavy netýkají, ale na kukandu určitě přijedeme do Prahy.
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 19:17
- Nahlásit
Baico
japato?
|