| Autor |
Zpráva |
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 14:17
- Nahlásit
Baico
Na taliri, vid? Ja tez.
To moje je pekne torpedo, i pres prisny zakaz vcera zas zlobila Loreen hadrem, takze kdyz Loreen poradne kousla, Maku letela saltem snad tri metry... dostala vylagos a za minutu provedla totez znovu. Ale umim si predstavit, jak bude z bilejch pejsku nadsena.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 14:30
- Nahlásit
KatkaLip
Teď bez ironie. Mám oba pejsany, co milují děti. Máma učí u nás na základce. Když jsem ještě měla Šarika a jezevce, tak jsem s nima pravidelně chodili na "pochoďáky". Když jsme první rok děti opušteli před školou musela jsem jezevce vzít na vodítko, aby se mnou odešel. A když jsem ho pak pustila, tak se mi za dětma vrátil. Šarika, když byla ségra malá, tak ho oblékala a jednou ho uplně celého zahrabala do trávy. Všechno si nechal líbit. Už tu se mnou taky dva roky není. A Baico? te´d jsem byla o prázdniny s mámou zalévat ve škole kytky a pesani byli s námi. Vlezli do každé třídy a hledali děti. Takže opravdu můžu říct, že máme děti rádi
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 14:40
- Nahlásit
Baico
Ja vim, zes to myslela vazne. Vis, ja jsem si bileho ovcaka porizovala prave proto, ze jsou to vyborni psi k detem (a ke konim) a uz jsem si vsimla, ze jste tu fakt rozumne holky, takze se malou vzit nebojim. Navic je dost vychovana na to, ze k cizim psum bez dovoleni nepoleze.
A toho 20. zni fakt dobre, protoze manzel ma byt na letisti uz v jednu, takze v pul druhe muzem byt v Sarce a to mi pripada akorat. Nebo jestli planujete celodenni vylet, muzem se nekde pripojit. Takze potvrzuju ucast a uz se moc tesim... hlavne nezapomenout fotaky!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 14:54
- Nahlásit
KatkaLip
Super. Já si teď našla spojení, takže bych nahoře u Mekáče v Šárce mohla být ve 13:40. Takže to takhle domluvíme, neděle 20.1. 13:45?
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 15:04
- Nahlásit
Bezva! Pozname se myslim snadno.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 15:14
- Nahlásit
KatkaLip
Já zapomněla, že poznávací znamení je bílej pes )
Montik
Co vy? přidáte se?
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 16:17
- Nahlásit
Baico
Taky nevim, kde bych v lednu shanela cervenou kytku do klopy a kam bych ji dala.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 17:49
- Nahlásit
JJ, přidáme se, se těším. Možná vezmu kamarádku, co má štěndo ridgebacka, neva?? Jo a počítejte s uvrkaným kníračem, to jen pro tiu orientaci Jo a ohledně dětí?? Lucky se jich bojí, už od mala, a to mu žádný nikdy nic neudělalo a jedno měla i chovatelka. jakmile vidí dítě, tak se mu obloukem vyhýbá...Ale to vše pochopíš, až Luckyho uvidíš a pokecáme. On je takovej netradiční švýcarák. každopádně nám dítko nevadí, já mám děti ráda
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 18:20
- Nahlásit
ja s freyou cvicim jen poslusnost a agility, klasickou kynologii vubec a prijde mi, ze byt byla jako stene docela posera tak s pribyvajicim vekem ji i pekne narostlo sebevedomi i bez obran. na druhou stranu ja ji ani sebevedomi nejak extremne posilovat nechci, mam jeste jednu fenku, ktera je vyrazne dominantni a verim tomu ze spolu harmonicky koexistuji mimo jine i diky tomu, ze ji freya bezezbytku uznava a podrizuje se ji...
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:28
- Nahlásit
drakka
Proc ne. Pridas se ke sraziku, aby tam Loreen nebyla jedina zenska?
Montik
Super, tesim se! Z toho co jsem slysela je labilita a bazlivost casta vlastnost BSO, tak treba je tradicnejsi nez ta moje. I kdyz teda Loreen ma trochu respekt z cizich vetsich psu, dostala vylagos od smecky na cvicaku. Takze tam mozna za srabiky trochu budem my... ale lepsi se.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:44
- Nahlásit
KatkaLip
bohuzel, mam to z liberce trochu z ruky ale rada bych vas vsechny poznala osobne
btw: dneska si zas nejaky krajinsky delnik myslel, ze je freya kanadsky vlk
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 08:47
- Nahlásit
drakka
Copak kanadský vlk (popřípadě Bílý tesák), to se ještě dá pochopit. Ale mě už se několik lidí ptalo, jestli Baico není belgický ovčák
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:23
- Nahlásit
belgickej??? tak to je vostrý. Nás už tipovali na vlka, malamuta, Bellu-tedy čuvače a naposledy na křížence. jo a jeden starší pán, kldyž nás míjel, tak si tak povzdech-chudák albín....Sem málem spadla na zadek.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:27
- Nahlásit
KatkaLip
se nebojim, že by jste překonali Luckyho v bázlivosti. On vždycky, když se seznámí s cizíma psama, tak je vyštěkává-ze strachu a zkouší, co ten druhej, když je ten druhej více submisivní, nebo jde o štěndo, tak mu štěká za krk a honí ho. V opačném případě před ním utíká Lucky..Ale po nějaké době, když si na novýho hafana zvykne si začne hrát, pokud má ten druhý zájem a tak. Ale hold mu dýl trvá, než si ověří cizího hafana... A je k tomu taky hodně ukecanej. Ale neboj, já ho to nenechám dělat, aby si na chudince Loreen vyštěkával hlasivky. Nehledě na to, že jak je teď v pubertě, tak se mění a někdy mě i mile překvapí jeho reakce, takže vlastně ani nevím, jak to bude vypadat.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:50
- Nahlásit
Montik
No jestli bude Loreen honit a stekat ji za krk, tak se ho bude bat. Ale ona je v pohode, uz vi ze je dost rychla a obratna, tak se neda a kdyztak se chodi schovat za me. Uvidime.
Jinak nam rikaji "bilej vlk" a nebo se ptaji, jestli je svycarak dlouhosrsty a americko-kanadsky ten kratkosrsty.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 09:53
- Nahlásit
Montik
No tak malamuty a albíny už vůbec neřeším. A když jsem si Baica přivezla a prvně jsem s ním šla ven. Tak se všichni ti "chovatelé" německých ovčáků u nás v prďálovicích ptali s čim je to křížený, že je bílej
Jinak už jsem mě i někdo zeptal jestli je to kanadský nebo švýcarský ovčák a za nic nemohl pochopit, že je to stejná rasa
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 10:51
- Nahlásit
říkám, neboj, já ho spacifikuju. Ale je možný, že si s ní bude jen hrát Už se těším.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 06:55
- Nahlásit
Ahojte lidi, se Vám musím pochlubit. Nemám doma švýcaráka, ale ledního medvěda. Nevěříte??? Pche.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 08:08 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Montik
No to mě jeden kluk on nás řekl, že ten muj pes vypadá jako by německou ovčendu znásilnil lední medvěd
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 09:20
- Nahlásit
Baico
No jo, ale já mám čistokrevnýho ledního medvěda
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 09:23
- Nahlásit
Montik
Wooooow,tak to je fakt povedené foto
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 12:31
- Nahlásit
Montik
no to je super fotka ja uz jsem uvazovala ze freye poridim nejakou cedulku na krk, pac bile ovcaky nikdo nezna a taky se me porad ptaj co je to za rasu a vsichni se za nama otacej a tak
jinak freya taky posledni dobou na cizi psy steka, ale vetsinou jen dokud si je neocucha, pak je to ok. jen se ji nelibi kdyz oni ocuchavaj ji moc dlouho, hlavne samci a ma krasny hluboky hlas...a obcas na psy steka aby je vyprovokovala ke hre takove to 'tak delej, pod se honit'
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 12:52
- Nahlásit
drakka
Děkujeme za pochvalu, on takhle občas spí, s otevřenou držkou Jinak o cedulce jsem taky přemýšlela, páč nás typovali na všelicos a když řeknu, že je to s pp a je to normoš nějaká rasa, tak mi pomalu ani nevěří, abych s sebou brala ven ppčko. Jo, tak takhle je Lucky taky ukecanej, on je celkově ukecanej, ke hře také vybízí štěkotem, to je pak zase to další štěkání... Prostě neustále něco komentuje
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 12:54
- Nahlásit
Montik
mozna kdybys mu primontovala rohy tak by vypadal jako sob
freya je taky dost ukecana, porad poknukava, od te doby co jsem ji naucila stekat na povel tak zkousi stekat i pri jinych povelech (jako co kdyby s misto lehani stacilo zastekat, ze?)
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 13:45
- Nahlásit
Tak sob mě vážně nenapadl, ale když tak na to koukám, tak i jooo Mu je zkusím přimalovat a taky červenej nos a bude to celej rudolf. Jooo, štěkání na povel a jiné povely.. Taky to zkouší a taky pokňourává. Ty jo, že by stejná rasa??
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 13:46
- Nahlásit
Sem se uťukla, tam nemá být smutnej smajlík, ale veselej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 13:55
- Nahlásit
Baico taky furt kecá už od malýho štěnda. Nejlepší je to, když přijdu z práce domu. Jak začnu odemykat, tak začne koncert. Ale nejlepší je naše tanečně - pěvecké duo, když začne obecní rozhlas hrát Ó Velvary. To naši chlapci zpívají a ještě k tomu chodí dokolečka
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 13:56
- Nahlásit
Baico
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:00
- Nahlásit
Jednou přišla sousedka, jestli se pejsanům něco nestalo, že šla okolo a oni stráááášně naříkali. Tak jsem jí vysvětlila, že takhle oni reagují na znělku hlásání. Ségře se je podařilo nahrát, takže já je teď mám místo vyzvánění v mobilu.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:45
- Nahlásit
jo jeste to honeni a chytani za krk...tak to dela freya uz od maleho stenatka, a taky si s oblibou strka hlavicky malych pejsku do pusy
|