| Autor |
Zpráva |
Johule
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 16:12
- Nahlásit
jj...přidávám se, Ari je taky šíleně ukecanej...všichni se mu smějí že trpí samomluvou, protože chodí po domě a celou dobu si pro sebe mručí a brouká
btw: to je hrůza...to tu není nikdo z Brna? já se chci setkávat s dalšíma bíloušema takýýýý!
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 16:20
- Nahlásit
Johule
nic si z toho nedelej, v Liberci vim dohromady o 3 bilousich ale s zadnym se nesetkavame. pak jsou jeste dalsi 3 v okolnich obcich, ale tam je to podobne takze proto se snazim svolat aspon to agility setkani, abysme videly nejake soukmenovce
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 16:49
- Nahlásit
drakka
no tak nejak...v brne jsou jeste minimalne dva bílouši o kterých vím, ale jednomu z nich páníček neodvoluje styk se psy a druhej je celej život za plotem ...nezbývají mi než klubovky anebo tyhle věci jako agility, ale u těch je zas potíž, že mi je většinou nechtějí dovolit naši
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 17:18
- Nahlásit
Johule
procpak nechteji?
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 17:26
- Nahlásit
za prvé: k smrti se bojí toho aby se ze mě nestala nadšená kynoložka (pozdě ) se vším co se s tím pojí....mám se učit a ne jezdit po výstavách...
za druhé: cesta tam...autem jezdit nemůžu-je mi sedmnáct, nemám řidičák a i když budu mít, auto mi nepujčí a vlakem...pokud je to daleko tak se o mě bojí...
jediná možnost je, že mě tam zaveze mamka, která se už s mou psí posedlostí smířila, ale kvůli tatínkovi, který psy prakticky nesnáší, moc často nemůže
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 17:45
- Nahlásit
nojo, to je tezka situace leda se s nekym dat dohromady kdo je mobilni...
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 09:03
- Nahlásit
Tak teda Loreen je nema... teda skoro. Stekat na povel se naucila jen diky systematickemu hledani, na co by se dala vyprovokovat... lovila kolo od zahradniho kolecka a az pote, co ji prejelo packu, z frustrace zastekala... tak na toto jsem ji naucila stekat. Nezasteka na pamlsek, na aport, na figuranta.... vsichni psi stekaji, jen ona se zmita jak posedla, ale ani nepipne.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 09:04
- Nahlásit
Johule
No vidis a mne bileho ovcaka poradila prave kamoska z Brna... ale maji ho jeji rodice, kteri bydli v Opave.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 09:17
- Nahlásit
KatkaLip
Tak mě taky Baico nechtěl štěkat na povel.Hlídal to jo, ale jak jsem po něm chtěla, aby štěkal tak seděl a čuměl s výrazem v očích, jakže co blbnu, že on neví, co jako chci. A pak v roce se najednou rozštěkal a sám o sebe.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 10:34
- Nahlásit
mne zase ani za nic nesteka tori, ale ta neni bila ackoliv normalne je docela ustekana, tak naucit ji stekat na povel je zhola nemozne...
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 10:39
- Nahlásit
jj...Ari taky vydává všemožné zvuky, jen zaštěkat ho ani nehne...
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 10:46
- Nahlásit
Tak já naučila Luckyho štěkat na povel ani nevím pořádně jak. Pokaždý, když sem to doma zkoušela, čuměl jak pablb, občas ze sebe něco vydal, ale to bylo spíš kňučení: Jo a dělala jsem to tak, že sem se mu upřeně dívala do očí, máchala mu před čumákem prstem a říkala takovým tím nabuzeným hlasem štěkej Výsledkem bylo, že Monťák štěkal jako divej a Lucky nic. No a pak jednou na cvičáku se řeklo a zkuste zaštěkat na povel...Tak já ze srandy, jakože nám to nejde, ale že to zkusím udělala jako vždy a ejhle, bylo tady HAF. teď štěká, i když nemá Jo a takový to rozštěkávání na věci sem zkoušela a nic..nebo když štěkal a já mu k tomu jakoby náhodou hodila povel, taky nic Ani když se rozštěkal Monťák... Aź takhle na náhodu
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 10:52
- Nahlásit
no freya dlouho skoro nestekala vubec, pak letos, vlastne uz loni v lete jsem ji hazela klacky do vody a zjistila jsem ze ji to hrozne vybudi a ze pritom steka jak diva, tak jsem zkusila spojit hozeni klacku se stekanim, jakoze dokud nezastekala tak nebyl klacek. no a pritom jsem rikala stekej...no a pak uz jen stacilo vymenit klacek za piskot, ktery ona taky miluje a pak uz jen slovni povel nebo prst...a piskot vkapse no a bylo to, trvalo nam to dohromady max. par dni...par desitek minut...
ale u tori tohle proste nefunguje, pac ona steka zasadne pri nevhodnych situacich, pri kterych ji zas nechci v tom stekani moc podporovat...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2008 09:21
- Nahlásit
Tak jak se těšíte na prochajdu? Já už jsem Baicovi slíbila nové kamarády . Jinak jsem koukala na předpověď, tak by mělo být teplo. Jenom doufám, že nebude pršet.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 11:20
- Nahlásit
Ahojky, my nejspíš nepůjdeme....Já už se z těch psů zbláznim. Celej víkend jsme opět trávili na veterině, páč se Luckymu vrátili ty zažívací potíže a to tak, že musel v pátek na kapačku. No a pro velký úspěch nás veti straší s podrážděnou slinivkou a že jen dietní granule min měsíc, pak se uvidí. A já teď nevím, co s tím, páč nikdy žádné problémy neměl a teď hned slinivka?? Se mi to nezdá. Ještě nám každej vet řekl něco jinýho, abych si asi mohla vybrat, či co... No a pro velký úspěch, když se z toho Lucky v neděli dostal, rozloučili sme se na veterině, tak sme v pondělí jeli znova, páč to chytnul i Monťák, se kterým jezdíme na vet každej den, páč vždycky v noci začne zvracet a ty blbci doktorský-se vomlouvám-ho neustále napichují bůhví čím, ale atb mu dá nechtějí. Sem se rozčílila a dneska na vet jim řeknu, ať už s nim něco koukaj udělat, že to nejni možný...A jestli na mě taky vyrukujou s nějakou slinivkou, tak je kopnu....vy víte kam... Se omlouvám, ale už mě to fakt štve, neboť se to s náma táhne už od 25.12.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 12:21
- Nahlásit
Jajaj, chudaci. Tak se hlavne vymarodte.
Baico, co my? Sejdem se nebo to odlozime a solidarne pockame na Montika?
Me vcera manza pekne vytocil, uz jsem skoro spala a prisel mi poseptat do ouska, ze se blbe kouknul a ze na tom letisti ma byt uz v 9 rano. No malem jsem ho zabila. Takze kdyztak kdyby se to dalo hodit na dopoledne, abych do prahy nemusela letet dvakrat, bylo by to super, ale jestli to nejde, tak holt dojedu jeste znovu po obede.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:45
- Nahlásit
juu, nechtely byste si udelat nejaky vylet do Liberce? je tu krasna priroda ) ja bhuzel nemam k dispozici auto a bus je jen SA ktery psy nebere
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 13:54
- Nahlásit
Montik
to je teda protivne preju at se ti oba pejsci co nejdriv vyzdravi a veterinari si prestanou vymyslet...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 14:47
- Nahlásit
Montik
to je mi moc líto. Držím palce, ať se z toho dostanete.
KatkaLip
Tak počkáme na Monču až se jí pejasni uzdraví, čím víc nás bude tím líp. Já se alespoň po měsíci podívám na koně ).
Monča dá vědět až budou schopni se hromadně procházkovat, že jo?
|
Johule
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 15:23
- Nahlásit
žádnej výlet do Liberce...pojďte raději do Brna...tady je příroda ještě hezčí
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:01
- Nahlásit
Baico
Ouki. Ja si taky zatim uzivam hemely, dokud muzu jezdit. Mimochodem, urgentne shanim jezdce na svoje dve slunicka, tak kdyby snad byl zajem...
Drakka
Tam jsem posledni dobou byla vic nez je mi mile. A pritom tam mam segru, u ktere jsem se za dva roky, co tam bydli, jeste neukazala... takze mozna jo, ale nechce se mi tam.
Jo a v Brne jsem byla pred mesicem, poprve a na dlouho naposledy doufam.
|
drakka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:27
- Nahlásit
KatkaLip
a procpak se ti nechce? a nemusis jet za segrou, staci za nama )) aspon mi povypravis co julie
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2008 19:56
- Nahlásit
KatkaLip
nejsem zase tak dobrý jezdec, abych si troufla jezdit jinde než u nás . Kamarádka mi taky nabízela, že můžu jezdit u ní, ale já zůstanu věrná svým huculíkům.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 07:05
- Nahlásit
Ahojky, jasan, že dáme vědět, jak to s náma vypadá.. Ale už by to snad nemělo trvat dlouho. Včera dostal Monty atb a kdyby nezabraly a on pořád zvracel, tak jde dneska na vyšetření trávicího traktu-že prej spolkne nějakou kontrastní látku a pak se bude po půl hodině asi 3x rentgenovat...Ale snad ani ne. Dneska ráno nezvracel, tak už to snad bude dobrý...Ale štve mi, že s ním na tu vet nemůžu jít já, páč sem v práci, ale příel, ketrý nic nezjistí, neřekne ani se nezeptá...Takže já trnu hrůzou, jak to dopadne.
KatlaLip
Jéé, ježdění koníků.... Mně to tak chybí...Na koni jsem seděla naposledy před rokem...Už sem to snad i zapomněla. Ale chci si pořídit svýho, někdy kolem května. Je to můj dětskej a i dospěláckej sen. A propó...kde máš vlastně koníky ustájený?
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 07:58
- Nahlásit
Ahojky, tak jak to vidíte tenhle víkend?? my už sme (SNAD) zdraví, tak by sme mohli na prochajdu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 08:23 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Montik
To je super!!! U nás by to tenhle víkend snad šlo, když se neobjeví něco neočekáváného.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:07
- Nahlásit
Tak to je dobře, ještě aby mohla Katka a bude to komplet...Teda, pokud se jeěště nekdo enchce přidat: Se Vám musím pochlubit, jak je ten lucky nějakej divnej Normálně, když vidí psa, tak buď začne štěkat nebo se jen kouká a v sobotu jsme na procházce potkali lidi taky s BŠO, no a Lucky jak ho zmerčil, tak mě normálně vodtáhl na vodítku až k němu-fakt vodtáhl-aby ho mohl pozdravit...Pak se před ním plazil a pořád ho voblizoval, jako by byli staří známí...No já čubrněla jak péra z gauče...A v neděli na jiný prochajdě mi za běloušema utekl přes jedno celý pole i přes moje vytrvalé ječení Luckyyyyyyyyn ke mněěěěěěěě................Pomuchloval se s nima a zase přiběhl. Ty voe....je stli je tohle ta puberta, tak potěš kleště.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:11
- Nahlásit
V nedeli by to slo. V sobotu bych rada zas po sto letech na cvicak, uz nas tam ani neznaji.
Montik
Mam koniky v Libecove, jezdi tam bus z Kladna. Jukni na fotecky, tady ma galerii kobusa: http://galerie.lupi.cz/jolanka
a tady valach: http://galerie.lupi.cz/ator
Valach je zlato, na kterem jezdi moje ctyrleta zaba, kobyla je prastena, ale dost sikovna a skvele jezditelna, ma licenci a muze drezurovat. Shanim cloveky ted na oba, protoze valacha nestiham permanentne a navic asi budu muset brzy prestat jezdit. Klidne bych nektereho dala i do najmu, kdyby sis s nim rozumela a chtela zkusit konika nanecisto.
Drakka
Julca se ma fajn, vcera jsme se videly. Koupili statek nekde u Rakovnika a chystaji se stehovat, jen co zprovozni staje, cca do mesice. Takze toho maji nad hlavu, ale myslim, ze jsou spokojeni. A Loreen uz prerostla Funky, i kdyz vahove na ni jeste nema.
|
KatkaLip
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:18
- Nahlásit
Montik
Loreen je taky nejaka divna, jak jsem nedavno psala, ze je nema, tak posledni tyden normalne zacala stekat! A dovolovat si i na ostatni psy, cubrnela jsem. Ze by taky puberta?
A musim rict, ze me potesila, v sobotu jsem ji koupila nahubek a vzala ji na vlakac a byla vzorna. Nahubek nezajem a vlaky tez, to me fakt potesilo. A taky mame novy krasny kozeny obojek, doufam, ze natrvalo.
|
Montik
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2008 11:28
- Nahlásit
Tak v neděli klíďo, mně je to jedno, tenhle víkend cvičák nemáme. jojo, štěkání...U nás to taky bylo ze dne na den, nejdřív nic a teď až moc...Prakticky pořád a na všechno.. Lucky je strašně ukecanej tvor.
|