Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Bílý švýcarský ovčák
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 222 . 223 . >>
Autor Zpráva
Montik
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:36
- Nahlásit

KatkaLip

Ty jo, ty máš super krásný koníky Úplně se mi zachvělo mé jezdecké srdíčko. A jak hezky jezdíš, tiše závidím Jak říkám, neseděla jsem rok, takže nevím, jestli by jsi o mne stála...Mně nějakou dobu trvá, než se do toho zase dostanu.. Znáš to, než se vytrénují svalíky a ta pata klesne tam kam má. ( S tím má krapet problém, ale dá se to). Ale kdyby jsi stejně i po tom, co bys mě viděla jezdit stála o mou jezdeckou pomoc, tak bych ti jí klíďo nabídla Jo a taky by záleželo, co by sis představovala, páč já nejraději jen tak bloumám po krajině, ale práce na jízdárně mě tajky hrozně baví.... Ale na žádný přípravy na závody to nebude... No, pokecáme v neděli, pokud nám to vyjde Doufám, že zae některej neomarodí, to už by mne kleplo.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:38
- Nahlásit

Takže se domluvíme na neděli 27.1. ?
No mě Baico taky o víkendu udělal radost. Opravdu krásně čuchal a spolehlivě zaléhával předmět.Moc naás výcvikář chválil. A výborně vyštěkával na revíru. Ale bohužel nevim, co dál, protože město vypovědělo naší ZKO nájem pozemku, tak nevim, kde budeme od března cvičit.

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 11:49
- Nahlásit

Baico

Ty jo, takhle daleko ještě nejsme, my čucháme teprve chvíli a teď sme dlouho nebyli, páč nebylo na co, když byl marodnej a nic nesměl. To mě mrzí, s tím vaším cvičákem...
Jinak ano neděle 27.1. platí

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 12:22
- Nahlásit

Montik
No my už jsem ve fázi, kdy mi Baico pamlsky přechází, tak je pomalu přestávám dávat. Jenom je strkám do kapsičky z ponožky na konci stopy. A neboj bělouši s čucháním problémy nemívají, to spíš s těma kousačkama.

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 13:07
- Nahlásit

JJ, my se připravujem na kousačky na výcvikáč v květnu. Jsem v kontaktu s panem Pecárem a budou tam na mě připravený Ale možná s nima začneme už dřív na jaře, měl by k nám na cvičák konečně přijít nějaký pořádný figurant...Je to přítel naší výcvikářky, co zná Luckýna už od mala, takže bude vědět, že na něj opravdu pomalu...No, jsem na to zvědavá, i když moc budoudcnosti v tom nevidím...Což mě krapet mrzí, ale uvidíme. Zatím se přetahujeme o pešíka...

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 13:21 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Já myslím, že to půjde. Baico v tom taky nemá ani za mák agresivity, je to prostě hra o kořist. Jestli se ti tahá, tak super. teď jde o to, aby se tahal i někým jiným než s tebou

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 13:30
- Nahlásit

baico

Právě, aby se tahal i s někým jiným.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 13:47
- Nahlásit

Zkus vzít peška sebou v neděli. Zkusím se s ním potahat já

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:06
- Nahlásit

Oki, super, díky mooc A hele, holky, v kolik to tak vidíte?? dopo nebo odpo? Půjde s náma ještě jeden RR-9 měsíců kluk a LR rok čuba..Snad to navadí... Jo a malej knírač samozřejmě, pěkně uječenej a uvrčenej. se má Baico na co těšit, než se Monťas uklidní.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:14
- Nahlásit

Montik
Já bych to viděla radši na odpoledne. Zase tak na tu druhou v Šárce. Ridgebeky máme rádi a čubina nám nevadí žádná. A že bude Montik štěkat, je tomu mýmu flegmovi jedno.On je zvyklej, když má doma ještě zezevce.
Ale teď mě napadlo, že by tem náš jezevčík mohl Luckymu trošku té kuráže půjčit. Včera kousal tak, že přišel o špičák. Ale bylo mu to jedno, jenom zub vyplivnul a už letěl na figuranta znova. Je to prostě magor

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:18
- Nahlásit

No, tak ať něco Luckymu pošle Že mooc prosíme: No, on ani tak neštěká, jako vrčí...Ale on si pak dá říct, po pár saltech a 10ti minutách ve vzduchu Pak už si ho ani nevšimne.

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:20
- Nahlásit

Jinak nám se to taky hodí takhle odpo, Takže ve dvě u mekáče na té pláni, jo? Jen aby se to hodilo i Katce. No,snad se tu ještě objeví...

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:26
- Nahlásit

Montik
Do neděle ještě dost času, tak snad jo.
A musím říct, co chodí na cvičák i dědek jezevec (bude mu 11) a nechávám ho kousat, tak Baico začal kousat o dost líp. Tak to zkus aplikovat i ty. Třeba to pomůže

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:33
- Nahlásit

Dobra, pocitam v nedeli s druhou a tesim se.
Koukam, mame to s tim kousanim vsichni podobne, tak ja vezmu hadr (na peska jeste nemame vyrostle zuby) a trochu je pozlobime. Loreen se taky pekne rozestopovala, mam z ni radost, ale u predmetu zatim radeji velim, precejen je jeste mala.
U nas na cvicaku se nestopuje a i ta obrana zadna slava, je to tam takove vselijake, ale zvykam si. Nastesti moc rad nepotrebuju.

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:39
- Nahlásit

Montik

Dekuji za pochvalu, konikum vyridim. O jezdeni mi nemluv, cim vic se (konecne pod vedenim) ucim, tim strasnejsi mi to pripada.
Ze bych te nebrala, to se bat nemusis, mazanek vozi i nejezdce a prave potrebuje nekoho, kdo by mel cas a chut ho nunat a courat se s nim po nasich krasnych lesich. Ja ten cas bohuzel nemam, musim se venovat kobyle, jinak mi aportuje lidi v zubech, takze potrebuje zamestnat. A on je pak ve vybehu smutnej. Prakticky moje jedina podminka je spolehlivost, tedy chodit jak se domluvime a nedelat kraviny.

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:51
- Nahlásit

KatkaLip

tak na kraviny už jsem stará.. já radši pohodičku...spolehlivá myslím, že jsem....ale to si musíš ozkusit sama. Jen tě chci ještě upozornit, že se rychle zamilovávám. A pak to podle toho vypadá. Se těším na tu neděli.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:52
- Nahlásit

KatkaLip
Super bude švanda!
Já zapomněla taky pochválit koníky. Jsou moc krásní. Ale mému srdci nejbližší byla tahle krasavice a pak se mi povedlo zařídit, že tohle zlatíčko si koupila moje kamarádka od nás z oddílu a mám jí kousek od domova
Teď jezdim v oddíle na huculkovi a občas si jedu sednout na Glorii, ale ta je teď březí a myslim si, že jako bejvalej provozák si zaslouží důchod.

Montik
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 14:53
- Nahlásit

No jo, Glorie... To je tak super kobylka. A ta norička, to je která?? Já myslela, že na Suchdole už norici nejsou...A jak se jmenuje huculek?? třá si ho budu pamatovat

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:00
- Nahlásit

Montik
Tohle byla Formulka, moje Ňuňulka. Moc mi chybí, už je to 2 roky, co mi jí prodali. Teď je můj favorit Orionek, taky je trošku rozměrově výraznější, ale úžasně hodnej a šikovnej.

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:10
- Nahlásit

Jo, Montiku, kdyby ses chtela zamilovat do mazanka, nebudu ti vubec branit, zaslouzil by si to a umi lasku vracet.

Baico, ta simlicka je nadherna i kdyz jsem vysazena na cerne kone (na noriky nejsem vubec). A Glorie, kde stoji? Mam utkvelou predstavu, ze simlata kobyla toho jmena chodila nejake drezurky a stavala na Svarove... ale nejsem si jista, tam totiz stala i simlata Gracie a neni vylouceno, ze to nejak motam dohromady. Koukam, ze tam mate fotky Flajdika, docela by me zajimalo, kde nakonec skoncil.

A tez diky za pochvalu mych milasku.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 15:16
- Nahlásit

KatkaLip
Glorie je teď v Černuci u mojí kamarádky. Na Svárově nikdy nebyla. Byla koupená jako 2,5 letá a obsedala se na Suchdole. Byla provozní, na závody nejezdila. Má jenom výkonostky a je zapsaná v HPK. Já myslim, že mazánek Flajďánek je buď na Svárově nebo v Holubicích. Ale Janu Mrkvici jsem už dlouho neviděla, tak nevim. Ale je fakt, že tak rozmazlenýho koně, jako byl Flyde jsem neviděla. A ještě ke všemu strašlivý prase v boxe.

KatkaLip
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 16:07
- Nahlásit

Aha, tak to si ji fakt pletu. Mazanek Flajdanek uz na Svarove neni. Nevim prave, jak to nakonec dopadlo, jestli sel fakt do tech holubic nebo nakonec nasla nejake pastviny... ona Jana na jednu stranu chtela pastviny a na druhou stranu mela s pastvinami dost neslucitelne pozadavky. Tak jsem zvedava, ale on nekde vypluje.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Led 2008 16:11
- Nahlásit

KatkaLip
Jojo, to s dovedu představit ty její nároky na pastviny ). Tomu jsme se se smáli, ještě když byl Flajdík na Suchdole. Já to vyzjistim, až se dostanu na Suchdol. Lucka Starostová to možná bude vědět.

Montik
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 07:23
- Nahlásit

Baico

Jo tak to jo, tu si pamatuju, vlastně všechny noriky ze Suchdola...Ale hlavně Glorii. Taky vím, co je to provozní kůň... Si zaslouží krásný život a pohodový... orion mi něco říká....pošli fotečku jsem líná si to hledat.

KatkaLip

Já se zamiluju určitě...Toho se neboj. I kůň, který mě za jednu vyjížďku 3x sejmul a já z něj měla nervy na dranc byl moje láska. Ale na takovýhle adrenalin už jsem asi vážně stará...

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 08:08 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Montik

Trošičku převaláček, ale charakter. Mám ho moc ráda.

Montik
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 08:20
- Nahlásit

Jéé, ten je kvásnej. Tak hlavně, že se máte rááádi.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 08:30
- Nahlásit

Montik
Kvásnej neni , je ošklivej, to objektivně uznám. Ale nesmírně si ho vážím. Nejenom, že je hodnej ne mě, ale vůbec mu nevadí, když sebou do terénu beru Baica. Mě nezáleží na tom, jestli je kůň krásnej, v mým případě musí být hlavně hodnej.
Ale, že jsem se tu sešli, 3 co mají bělouše a ještě jsouto koňařky. To je docela super náhoda

Montik
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 08:48
- Nahlásit

není ošklitej!!!! Náhodou, mně se líbí....Pro mě je teď už taky důležitý, aby byl kůň hodnej a ne krásnej...Po tom, co jsem loni zažila...ne díky...Už nikdy... Já chci mít koníka pohodáře, se kterým můžu klíďo vyrazit do terénu, sama i s koňma a nemusím se bát, že mu zničehož nic hrábne a já půjdu po svých-dá - li bůh a já nějaké "svý" budu ještě mít.. A taky, že strpí dva hafany za prdelí (obrazně řečeno). No jo, je to dobrá náhoda. ale aspoň taky pokecáme o něčem jiném.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 09:00 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Montik
Jo mimochodem, řasy. Sice nám po nich čumám nějak extra neztmavnul a ani naštěstí nezežloutl kožich, ba naopak si myslím, že je bělejší. Ale vyřešil nám problém se zažíváním. Baicovi stačilo jennom něco olíznout a hned byl problém (docela řídkej . Od tý doby, co dávám řasy, tak máme po problému.

Montik
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 09:04
- Nahlásit

Tak super Luckymu teď stráášně zesvětlal čumák i pysky, míval je tmavé, skoro černé-ted už jsou hnědý...Doufám, že ty řasy, které mu už zase dávám krapet pomůžou...I když...jen doufám, že nezrůžoví...Ale on má jinak super pigment...Tak sna d se to vzpamatuje... Ale jsem ráda, ýže Vám alespoň v něčem pomohly

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 222 . 223 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání